Abc sex

På onsdags morgonen när jag kollade mina mail som vanligt så såg jag att jag hade fått en bokning på en tantramassage. Det var en kvinna som hade svårt att slappna av och dessutom hade lite stelhet i kroppen. Hon fick en tid redan samma eftermiddag. Jag började förbereda lite för massagen, jag klippte naglarna kort, blandade ihop lite ny massageolja som skulle passa bra till henne. Jag använder inga aromoljor utan endast torkade örter som fått stå och dra med massageoljorna.

Jag lade upp nya fräscha handdukar på massage britsen och sist men inte minst så duschade jag, det är viktigt med fräschhet tycker jag. Jag klädde mig i löst sittande kläder, vilket jag jobbar bäst i. Jag gick sen ut i massage rummet och tände upp rökelser, det fick bli mysk rökelse, som är en starkt erotiskt rökelse. Jag tände upp levande ljus i hela lokalen. Det blev en mysig atmosfär. Jag blandade upp lite citronvatten i en karaff till klienten, jag brukar ge dem lite att dricka efter en massage.

Det kan ju bli lite hett av förståeliga skäl. Jag tog mig sen ett äpple i väntan att det skulle ringa på dörren. Efter en kvart så ringde det på dörren och jag gick för att öppna. Utanför dörren stod det en ung kvinna på 25 år. Hon hade långt mörkt hår, mörka ögon och jag gissade på att hon kanske hade vallonskt påbrå? Hon var ca. 165 lång och hade en normal kroppsbyggnad, men jag noterade att hon hade stora byst. Jag hälsade henne välkommen och visade vart toaletten var om hon ville besöka den.

Under tiden som hon var på toaletten så satte jag på lite lugn musik på stereon. Hon kom ut i morgonrock och hon såg förväntansfull ut. Jag bad henne lägga sig på massage
bänken, på magen, helt näck så gjorde hon så. Jag tog lite massageolja på mina varma händer för att värma upp den. Jag började med att smörja in oljan över hela hennes muskulösa rygg och nacke. Jag började först uppe på ryggen och axlarna för att massera bort spänningar som lagrats där.

Jag jobbade vidare längs ryggraden och jag hörde hur hon njöt och ibland gav ifrån sig ett lite kvidande när jag arbetade på en speciellt spänd muskel som behövde lösas upp. Jag fortsatte ner längs hennes rygg och lade en hand på varje sida av hennes höfter och masserade en punkt i korsryggen som väcker draken. Jag såg hur hon särade lite på sina lår och såg hennes springa glänsa lite mellan läpparna.

En del undrar om jag är helt påverkad, jag kan säga så här, jag är halvsvullen nästan hela tiden under en massage session och det syns, då jag trivs bäst i boxershorts det känns friare på något sätt när han kan andas och dingla fritt. Jag övergick sen till hennes båda armar och händer. Jag fortsatte min massage över rumpan och ner på hennes lår.

Jag jobbade länge med lårens muskulatur för jag antar att hon tränade något, hon hade starka muskler i låren.. Jag fortsatte ner med vaderna och för att sen övergå till massera hennes fötter, just fötterna är en ofta bortglömd kroppsdel och jag ägnade hennes fötter en lång massage.

Jag gick sen över till hennes andra ben för att ge den samma behandling. Vi hade nu hållit på i cirka 30 min. med massagen och jag bad henne vända på sig, vilket hon gjorde. Jag torkade av mina händer för att ge henne en skön hårbottenmassage och det uppskattades. Hon hade ett rätt tjock hår. Jag masserade tinningarna, käkmuskelaturen och höll på länge med hårbotten. Jag tittade på hennes runda bröst och frågade om det är ok att massera dem. Hon nickade bara. Jag började massera muskulaturen runt brösten för att sen försiktigt väga brösten, ett i varje hand.

Skulle sitta fint i musen senare på kvällen?Jag massera hennes vårtgårdar för att sen massera bröstvårtorna och hela brösten. Det märktes att hon gillade det andhämtningen var snabb och hon var lätt flammig i ansiktet och hon lyfte och sänkte sitt sköte nästan omärkbart. Jag började sen att göra en evighetsåtta mellan hennes bröst och på den
samtidigt som jag för siktigt lade handen på hennes vulva. Jag lät hela handen ligga över hennes lätt bulliga venusberg och masserade det i cirkelrörelser. Jag höll på så ett tag för att sen föra ner långfingret samtidigt som överdelen på hande fortsatte massera vulva.

Jag lät mitt finger glida upp och ner och åt sidan. Jag förde min andra hand upp till hennes panna och höll den där. När vi hållit på med detta en stund bad jag henne börja med djupandning ända ner i hela diafragman. Jag förde in långfingret i hennes sköte och masserade hennes G-punkt med ett krökt finger en stund. Jag bad henne sen börja visualisera hur hon sug up energi eller kraft genom skötet och upp till rotchakrat, samtidigt som hon djupandades.

Denna processen gick vi igenom alla sju ckrana som finn kroppen och när vi kom till hjässchakrat så började hela hon rista i en stor orgasm. Hennes underliv gick nästan upp i brygga. Jag bad henne åter börja djupandas för att klinga av den starka känslan. Jag gick och hämtade lite vatten till henne och lade den ena hand på pannan igen och den dra tog hennes hand. Hon tittade tacksamt på mig.

“Leksaker” och hjälpmedel som finns att tillgå, allt efter DITT tycke, smak och behov. G-punktstaven Hon frågade om hon inte kunde få känna min kuk i sig också. Jag sa, att det kan vi säkert göra men detta sker då efter en avslutad session och sker på min fritid. Jag bad henne kasa ner på bänken så att hennes ända låg precis vi kanten på massagebänken. Jag lade upp ett av hennes ben på varje sida av mina axlar.

Jag tittade ner och såg hur det var nästan som vaginan sög in min kuk, fastän jag fortfarande hade byxor på mig. Jag drog ner byxorna och kalsonger och upp hoppade min stake. Jag tog ett tag om kuken och förde ollonet mot hennes springa och gned det upp och ner, rätt hårt och bestämt. Jag har ett rätt stort ollon som är omskuret, vilket gör så att min kuk är mindre känslig och kan hålla på längre än vanliga så att säga.

Hon bad mig stoppa in den. Men jag var retfull och lade sen hela kuken mot springan och knullade henne lustport upp och ner ganska länge och hårt. Hon gillade detta då hon strax därpå fick en orgasm till. Jag tyckte att nu är det dags. Så jag rullade på en kondom, sakta för att reta både henne och kuken. Det kan vara ganska skönt faktisk att rulla på en kondom.

Jag förde sen in kuken sakta i henne, med jag kände hennes hälar mot min stjärt som bestämt tryckte mig mot henne och hela kuken var nu inne i henne, de verkade passa fint för varandra då kuken precis nådde upp till livmodertappen och kunde på ett skönt sätt bearbeta denna. Det är otroligt skönt och varierande att ha sex på ett bord eller massagebänk. Man kan stöta snett uppåt och på ett smidigt sätt bearbeta G-punkten, vilket jag gjorde.

Jag lät ollonet ligga på och buffa rätt mycket mot slidans framvägg för att mellan varven köra in den djupt in i henne. Efter ett tag såg jag hur att hon var på väg att komma igen och jag ökade takten för att hinna med henne. Jag körde på vilt som ett djur och jag kom i en kraftig orgasm samtidigt med henne. Jag drog mig ur hennes röda svullna vagina och hon tittade på mig med glansiga ögon och sa tack. Detta var det bästa jag varit med inom sex och det var ju en fin komplimang.

Jag hämtade en ny handduk på toaletten och passade på att ta av kondom samtidigt. Jag gick in i rummet och klapptorkade av henne all olja som inte sugits in i skinnet. Hon tog på sig morgonrocken och gick ut på balkongen för att ta ett bloss. Hon kom in i rummet igen och var fortfarande flammig i ansiktet och frågade om hon fick låna duschen.

Visst sa jag. Hon var hos mig i 2 ½ timme innan hon var tvungen att bege sig hemåt. Hon kramade mig i dörren, samtidigt som kupade sin hand över mitt kön och klämdeömt, och hon viskade i mitt öra “jag återkommer”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *