Oväntad utveckling i Italien

Jag vet att denna berättelse är lång. När jag skrev denna trodde jag inte den skulle bli så lång men ibland är detaljerna viktiga och då blir det fort en hel del text. När jag insåg hur lång den vart tänkte jag dela upp den i två delar, eftersom jag själv ogillar en sådan uppdelning samt att allt löper under en och samma tillfälle vill jag att ni ska läsa detta i en helhet. Ha en god och njutningsfull läsning.

Detta hände 2003 när jag och min familj var nere i Italien på den östra delen. Min man Rolf var då 40 och jag (Karin) 37. Jag är blond, lagom lång och smärt (i mina ögon) och mina bröst är i storlek 70C. Som blond får man många gillande blickar från italienarna när man går omkring, vilket jag inte har något emot.

Sen jag var liten har jag med mina föräldrar, och även i ungdomens dagar, vart flertal gånger i Italien och jag gillar deras eldiga språk med tecken och då ska vi inte tala om dem härligt mörka färgskiftande ögonfärg dom har som får en att mjukna i kroppen.

Som vanligt när vi är i Italien blir det mycket shoppande, bad och restauranger. Och tillfällena är många att känna deras gillande blickar när man handlar, prutar, går omkring etc.

Detta hände en vardag när Rolf med ungarna bestämde att åka iväg en längre tripp på ett par timmars bilresa för att beskåda fornlämningar efter 2: a världskriget. Eftersom mitt intresse inom detta område är lika med noll bestämde jag mig för att stanna kvar på hotellet och gå en långpromenad, som jag saknade hemifrån, samt bara vårda mig själv.

Jag vinkade av Rolf och ungarna och såg hur dom åkte iväg med bilen. Roffe trodde att det skulle bli en heldag och först vara tillbaka om ca åtta timmar. Jag gick upp till rummen och började plocka i ordning så att allt såg bra ut. När det var klart tog jag mig en välförrättad cider och gick ut på balkongen. Solen låg på härligt och jag plockade av mig helt på kroppen och tänkte passa på att sola hela kroppen ett tag, nu när ungarna var iväg. Jag låg där i värmen och tänkte på alla ”heta” blickar man har fått när man har gått omkring. Sakta började jag smeka mig själv och tänkte ”syndiga” tankar. Det dröjde inte länge förrän bröstvårtorna var styva och musen savade. Jag lät fingrarna dans runt klittan och med jämna mellanrum gled dom in för att nästa stund smörja runt utanför. Jag kände att jag ville ha något större i mig än mina fingrar. Jag såg min urdruckna cider stå bredvid mig. Jag greppade tag om den och låter flaskhalsen, och en del av tjockare delen, glida in i musen samtidigt som andra handen smekte klittan. Det dröjde inte länge innan jag kände hur det börja krypa i bena upp mot musen samtidigt som jag önskade att jag hade en riktig kuk i mig. Strax innan jag skulle brisera ut i en härlig orgasm avbryter jag mig för att spara till senare på kvällen, när Rolf är tillbaka.

Svettig och lite andfådd reste jag mig upp och gick till duschen för att bli av med all svett. Jag lät duschstrålen svalka min kropp. Sakta började jag att tvåla in mig och när jag kom åt musen och dess hårighet tänkte jag att den ska friseras till som en överraskning när gubben kommer hem. Jag har visserligen gjort det förut en del men han har tjatat om att det skulle vara sexigt om jag gjorde mer. Fram med rakhyvel och löder. Efter ett litet tag hade jag endast en smal strimma på max en centimeter och var ca 3 centimeter lång.

Väl ute ur duschen tog jag en till cider och satte på mig en string-bikini och en halvkort klänning med inbygg bh, för att möta solen under den efterlängtade promenaden. Med en lagom takt började jag att promenera in mot centrum, en sträcka på max 4 km. När jag nästan var framme ser jag en liten mysig restaurang som ligger härligt i skuggan med utsikt över havet. Jag kliver in och känner hur skuggan börjar svalka mig. Det dröjer inte länge förrän en stormagad italienare kommer fram och frågar om jag är ensam och om jag vill äta. Medan jag försöker att svara på min turist italienska känner jag hur hans blickar smeker över mina bröst och neråt för att snabbt åter se mig i ögonen. Efter en del stakande blir jag placerad på terrassen som ligger i övre plan. När jag sitter och tittar ut över havet och flyter bort i mina egna tankar hör jag hur någon harklar till bredvid mig. Jag tittar upp och rakt in i dom mest härligaste ögon jag någonsin har sett. Med en mjuk men ändå bestämd röst ger han mig menyn och frågar om jag vill ha något att dricka medan jag tittar igenom vad jag vill äta.
– Husets vin, tack. Får jag ur mig medan jag tar emot menyn.
Jag ser hur han går iväg och passar då på att titta in han. Han kan vara runt 30-35 med en härlig kropp. Jag ser hur han kommer tillbaka med ett glas och en liten vinkaraff. Jag låter min blicka smeka hans kropp lite oförsynt när han kommer fram och häller upp till mig. Men sin mjuka röst frågar han vad jag önskar att äta samtidigt som jag känner hur hans blick letar ned i bröstspringan på klänningen. För att dra ut lite på tiden ställer jag en del frågor om dom olika rätterna och han tar tid att besvara dom samtidigt som han frågar om jag är på semester, om jag är ensam etc. Jag berättar hur läget är och då hör jag hur han svarar lite sårat, men på ett otroligt charmerande sätt, att det är synd att jag inte är i Italien ensam.

Mätt och belåten efter en härlig italiensk lunch med tillhörande vin och bordsvatten bestämmer jag mig för att börja gå hemåt, fast en liten lov runt, så att jag kan se mer av utkanten av staden som jag inte har sett. Jag betalar notan och den charmerande kyparen tackar och önskar mig hjärtligt välkommen åter samtidigt som han flörtar lite med mig.

Väl ute i värmen börjar jag gå i lagom tempo samtidigt som jag fönstershoppar. Fastnar ibland framför klädes- eller sko butik. Kläderna i Italien ligger långt framför oss och är så snygga, fast priserna är som hemma. Det som är billigt och mycket snyggare/sexigare är deras underkläder. Där vet dom hur smak är. Desto längre bort från centrum jag kommer desto glesare blir det med affärer. En sak som jag har märkt av är att dom skyltar mycket om olika sexbutiker och det verkar inte vara någon tabu belagt område som i Sverige. På avstånd ser jag hur en sådan skylt dyker upp och att det står att det är 300m dit. Desto närmare jag kom desto mer blev jag nyfiken på att titta in och se hur en sådan ser ut inuti i Italien. Vem vet, tänkte jag, kanske jag kan hitta något sexigt att ha på mig ikväll.

När jag närmade butiken kom tveksamheten fram i mig, törs jag? Känner någon igen mig? etc. När jag väl var framme vid affären tittade jag runt om det såg ut att vara mycket folk eller inte. Eftersom det var få bilar måste det vara få personer inne i butiken så jag beslutade mig för att gå in.
Väl innanför dörren var det en liten korridor som jag promenerade nerför, innan man kom in i själva affären. Påvägen passerade man toaletter och bås. Med ett litet leende på läpparna undrade jag vad man gjorde där inne, troligen tittades det på någon p-rulle samtidigt som någon runkar.

När jag väl rundar hörnet är det första inblicken jag får att detta är en ljus och fräsch affär/lokal. Sakta går jag in och låter huvudet gå runt för att se vad som finns. Ser en del affischer som gör reklam för olika porrfilmer, en kassa där ingen står, lite längre bort ser jag en avdelning med sexiga kläder och jag börjar gå dit. Påvägen passerar jag hyllor med porrfilmer samt att jag ser att det finns som avdelningar med olika saker. Väl framme vid kläderna börjar jag att leta efter något sexigt. Dom har fullt med trosor, korsetter, bodys m.m. på klädställningar och hyllor När jag står och snurrar på en ställning och tittar på olika bodys ser jag hur en person från ett angränsande rum kommer ut och går mot kassan. Han är ca: 2 meter lång, bredaxlad, muskulös och med svallande mörkt hår som slutar vid axlarna. Jag kan inte låta bli att spana in hans häck som ser otroligt vältränad ut när han går mot kassan. Jag börjar plocka lite bland bodys samtidigt som jag väntade på att han skulle vända sig om och se om framsidan ser lika bra ut som baksidan. När jag åter tittar upp blir jag alldeles mållös, han ser mycket, mycket bättre ut. Ni vet dom grekiska figurerna som brukar slunga diskus, så såg han ut framifrån. Han tittar upp och får syn på mig och dom ögona som fångade in mig kommer jag aldrig att glömma bort, varma, mörka och hypnotiserande, snabbt vek jag undan blicken samtidigt som jag började titta vidare på olika bodyn.

Efter att jag har stått och tittat på en del snygga bodys och andra underkläder valde jag ut två bodys och ett par trosor och bh som jag tänkte köpa. Gick vidare för att titta runt lite mer i affären för att se vad dom har mer till försäljning än film och underkläder. Jag tänkte att när jag ändå är här och inte lär komma tillbaka kan jag ändå gå runt och titta eller köpa sånt som man dras för att göra hemma. Och självklart för att spana in han i kassan.
Jag går in i ett av rummen och får se att det är fullt med S/M prylar, något som inte har intresserat mig men titta kan man alltid göra. Det är fullt med olika piskor, latexkläder m.m. Går ut därifrån in i ett annat rum som verkar fullt av ”hjälpmedel”. Går runt och tittar på olika massagestavar och får syn på en svart relativ grov en med sugpropp utav jelly material. Tar den i min hand och känner på den (vem har inte haft en erotisk dröm om en svart man…) samtidigt som fantasin drar igång för fullt i huvudet. Är lite osäker om jag ska köpa den eller inte men den vore bra att ha och fästa på någon stol eller badkarskant etc. Går vidare och tittar på andra stavar och drömmer mig bort lite. Tänker på Roffe och önskar att få känna hans kuk i mig, fast den inte är så stor och grov som stavarna jag har tittat på, känner hur det pirrar i fittan.

Jag hör en del olika röster lite då och då men dom försvinner rätt så snabbt. Lite nyfiken och kåt går jag ut från rummet och nu med en svart dildo tillsammans med dom andra sakerna. Stannar till vid ett tidningsställ och börjar bläddra lite och kan säga att var jag småkåt innan vart jag kåtare nu. Det var bilder på hur en tjej vart tagen av ett par vältränade killar, en var svart och en såg ut som italienare, i olika ställningar. Bläddrade i flera tidningar och hörde samtidigt röster som kom och försvann. Bestämde mig för att betala och gå hem och inviga dildon. Påväg mot kassan ser jag att i ett av angränsade rummen är det bio och förstår då att det är dit som rösterna har gått eftersom jag inte har sett några personer. Går fram till kassan och ser hur han tittar på mig och ger mig ett leende som gör att min fantasi skenar iväg.
– Ciao!
– Cioa , svara jag samtidigt som jag känner hur jag blir röd i ansiktet.
– Vill du prova kläderna innan. En del har lite konstiga storlekar. Du har ett provrum därborta säger han och pekar på provhytt nära utgången.
– Si – svarar jag och styr stegen mot provhytten.
I provhytten tar jag av mig klänningen och tar på mig första Bodyn, försökte i varje fall, den var lite för trång och nästa var lite för stor. Hoppade i klänningen och gick och hämta två nya storlekar. Fick på den första och ser att den sitter perfekt. Kan inte låta bli att smeka mig lite över brösten och ner över magen när jag ska knäppa upp den i grenen. Känner hur fuktig string bikinin är när jag knäpper upp. Sätter på mig nästa Body, som är röd och med en hel del luft, snören och en del tyg, lyfter upp benet på en stol för att lättare komma åt att knäppa. Kan inte låta bli att smeka mig själv samtidigt som jag tittar i spegeln. Känner mig så otroligt kåt och sexig. Skjuter bikini stringen åt sidan och låter fingrarna snabbt smeka fittan. Det formligen flödar saft från mig.
Hör ett par fotsteg och slutar direkt samtidigt som jag börjar knäppa igen grenen. Det knackar lite lätt på ramen för att i nästa stund se hur draperiet dras åt sidan lite.
– Hur går det? Får jag en fråga av kassören (får veta senare att han heter Figo).
– Bra, stammar jag fram lite lätt samtidigt som jag undrar om han har märkt något.
– Den ser ut att sitta bra på dig, vänd dig om så får jag se, ber han mig.
Jag vänder ryggen till och känner hur en varm hand rätar till någon tygdel som inte har hamnat ordentligt rätt. Känner hur han smeker min rygg diskret för att kontrollera att allt sitter bra. Det går som små elektriska stöttar genom kroppen på mig.
Han vänder på mig för att se hur det sitter på framsidan. Jag snurrar runt ett halvt varv och känner hur hans blick smeker mig över brösten, och stannar där någon sekund, för mina vårtor står rakt ut innan han fortsätter neråt.
– Hmmm, brösten sitter inte helt rätt, låt mig rätta till det.
Jag hinner inte svara förrän han tar tag i tyget bredvid brösten och låter handen glida in. Med en van hand rättar han till första bröstet när han rättar till andra bröstet dröjer han kvar lite längre och smeker mig över vårtan med hela handen, på ett oskyldigt sätt. Mina reda styvna vårtor vart nu ännu styvare och jag kunde inte låta bli att stöna till lite när jag kände hans beröringar.

– Ser inte detta bättre ut? Frågade han.
Jag tittade i spegel och kunde inte se några större skillnader men jag höll med.
– Här behövs det också rättas till, sa han samtidigt som han tog tag i bodyn på ena sidan och drog lite i den för att få ordning på några veck.

Tydligt var det besvärligt för Figo gick ner på knä och började räta till lite på andra sidan också. Det gick som vågor i kroppen av välbehag när jag kände hur hans händer smekte mig runt magen när han la tyget rätt. Efter ett lite tag gled handen ner mot grenen och jag kände hur ett par fingrar gled in under bodyn och stringen för att räta till där också. Jag lyfte upp benet en del för att Figo skulle komma åt. Medan han försökte att ”ordna” till bodyn så gick det inte att undvika att komma åt fittan på mig. Figo blev lite djärvare och började smeka mig på blygdläpparna samtidigt som han tittade upp mot mig. Eftersom han märkte att jag inte klagade vart han ännu djärvare och lät fingrarna glida in mellan läpparna för att leta upp min klitta. Det var inget problem att komma i mellan läpparna för så kåt och fuktig jag var nu kommer jag inte ihåg sist jag var. Det gick som en stöt genom kroppen och ett stön kom ur min mun när han hittade min styva knopp. Sakta började han massera klittan för att nästa stund glida in i fittan. Vid det här laget hade jag satt upp ena benet på stolen. Sakta lät han ett av sina grova fingrar glida in och ut ett par gånger innan ett finger till stoppades in. Med en van rörelse knäppte han upp bodyn och drog undan stringen medan andra handen fortsatte att bearbeta fittan. Figo böjde sig fram och började slicka min fitta. Först lite retsamt längst med läpparna för att lite då och då suga in dom i munnen. Efter ett tag känner jag hur hans tunga särar på mina blygdläppar för att gå upp och ner innan han började slicka och suga runt klittan. Just när jag var nära att gå för mig slutade han. Figo reste sig upp och vi förenades i en kyss samtidigt som min hand började smeka hans bula framtill på byxorna. Det jag kände där under gjorde mig otroligt nyfiken. Med båda händerna formligen slet jag upp knappen och blixtlåset och drog ner byxorna och kalsongerna i ett svep. Framför mig uppenbarade sig en kuk som är lika stor som Roffes (ca 15cm lång och 11cm i omkrets) fast denna var inte helt erigerad. Jag greppade den i min hand och började runka den samtidigt som jag sträckte mig upp så att jag kunde kyssa Figo.

Efter en underbar kysst tar Figo tag om min axlar och tryckte ner mig försiktigt mot kuken som nu hade rest sig en del. Jag förstod vad han ville, och jag gillar att suga kuk men har aldrig låtit det gå för någon i munnen på mig, och jag gick ner på knä och började pussa och slicka undersidan av kuken och ner mot hans rakade pung. Den här pungen var som en stor säck. Jag slutade att pussa för att kunna se och känna hur stor den var. Sakta smekte jag pungen med handen, samtidigt som jag runkade kuken, och vägde den i min hand. Figos kulor var stora som ägg. Jag böjde mig framåt mot ollonet och började slicka runt det innan jag tog in den i munnen. Sakta låter jag suga in och ut kuken, samtidigt som ena handen smekte pungen och den andra runkade kuken, i samma takt som jag sög. Jag märkte att han gillade det jag gör för kände hur kuken växte till full prakt i munnen samtidigt som det kom stön från han. Jag tog ut kuken ur munnen för att se hur stor den var. Jag har endast vart med två innan och den första har varit som Roffes kuk, men Figos kuk var den största jag har vart med om. Jag gissar på att den var ca 20-21 cm lång och en omkrets på 14-15 cm. Jag greppade med båda händerna om den och började runka samtidigt som jag försökte att suga på hans kulor för att efter ett tag låta ollonet glida in i mun igen. Figo greppade tag om baksidan av mitt huvud och började munknulla mig. Längre och längre in gled kuken in i min mun medan jag sög för fullt. När jag hade fått in två tredje delar kände jag att jag inte skulle kunna få in mer och det märkte han. Men långa tag gled kuken in och ut ur munnen för att helt plötsligt stanna upp i munnen. Jag kände hur ollonet och kuken svällde upp för att i nästa stund spruta sperma in i min mun. Jag försökte att rycka undan huvudet av ren reflex men han höll fast hårt samtidigt som han började jucka sakta fram och tillbaka i små ryckningar. Jag tror det sprutade upptill fem sex stycken rejäla strålar i munnen och rakt ner halsen på mig. Jag försökte att svälja allt men det kom så mycket på en gång att jag inte klarade av allt, så en del åkte ut och ner på bodyn på mig. Figo släppte greppet om mitt huvud och greppade tag om kuken, som såg liten ut i hands stora händer, och drog ett par tag samtidigt som det då kom ett par strålar till, över brösten på bodyn på mig. Fascinerat tittade jag på hur hans kuk pumpar ut ena strålen efter den andra under ljudliga stön. Jag har aldrig låtit någon gå för sig i munnen eller slickat rent efter men nu böjde jag mig fram och sög in kuken i munnen och lät mig njuta av hans safter. Det som förvånade, eller rättare sagt glädje mig, var att kuken inte visade några tecken på att slakna fast det hade gått för han samt att sperma inte smakar illa, bara lite mer salt.

Jag reste mig upp och tog av mig bikini underdelen, för nu ville jag knulla. Jag vände ryggen åt Figo och böjde mig fram, med särade ben, för att ta stöd mot omklädningsrummets vägg samtidigt som jag sa:
– Fuck me!
Figo greppade tag om kuken och med långsamma drag drar han ollonet upp och ner längst med skåran och gnuggade den mot klittan. När jag försökte att trycka in kuken backade han bara.
– Är du kåt? Vill du ha kuk i dig? Frågade han retsamt.
– Jaaaa, knulla mig nuuuuuu!!!, formligen skrek jag ut.
Med ett enda tryck kände jag hur kuken gled in en bra bit. Jag började att kipa efter andan och trodde att de det skulle gå för mig på en gång men Figo stod bara stilla och höll ett stadigt tag om mina höfter och lät min fitta vänja sig vid han kuk. Det dröjde inte länge innan Figo började jucka kuken sakta ut och in och för varje stöt kom den längre och längre in i mig för att till slut ta stopp, när han var så långt in han kan komma. Figo drog ut kuken nästa helt, så att ollonet nätt och jämt var inne, för att i nästa stund tryck in den endast en lite bit och ut igen. Jag försökte att tryck på för att få in mer men han visste hur man skulle parera. Men helt plötsligt tryckte han den nästa i botten och sen drog han ut kuken en bit för att nästa stund tryck in den i långsamma retfulla tag. Sakta började han öka tempot och lät då kuken nästa glida helt ut för att nästa stund dyka in i min blöta fitta. Det var så otroligt skönt och jag kände att jag var påväg att gå för mig, utan att behöva smeka klittan.

– Fortare!, Knulla mig hårdareee!! Väste jag ut ur munnen.
Jag kände hur han ökade takten för att i nästa stund stanna upp och dra ut kuken. Va f*n nu, han jag tänka. Figo vände mig om och lyfte upp mig och formligen spetsade mig på kuken. Snabbt slöt jag bena runt hans rygg och händerna runt hans muskulösa nacke och började guppa upp och ner. Jag kände hur Figos starka armar runt mina skinkor lyfta upp mig en del för att nästa stund släppa ner mig när jag själv drev ner mot hans rot. Det dröjde inte länge innan jag känna dom efterlängtade pirrningarna i hela min kropp.
– Nu, nu, nu, jag kooommmmmer aaahhhhhh, for ut ur min mun när jag kände hur orgasmen välde ut ur mig och kramade kuken för fullt
Fast orgasmen formligen flödade i mig fortsatte Figo att knulla mig, nu hårt och bestämt. Efter ett litet tag satte han sig på stolen och lät mig få lugna ner mig.

Fast jag hade fått en helt underbar orgasm kände jag mig fortfarande otroligt kåt. Figos kuk stod hårt i min fitta och jag började små jucka lite fram och tillbaka för att öka takten mer och mer. Känslan att känna hur hans kuk fyller ut min fitta är helt obeskrivligt.

Med sina stora händer tar han tag om mina skinkor och börjar smeka dom medan jag rider på kuken. När jag har ridit ett par minuter reser han sig upp, utan problem, med mig spetsad hela vägen ner på kuken. Med ett fast tag om mig med ena armen drar han undan draperiet för hytten med andra och går ut i affären.
– Ta det lugnt, vi ska till ett rum med bättre utrymme – säger han.
Innan jag har hunnit börja oroa mig. Med bena håller jag hård runt hans midja och mina händer är runt hans nacke. Jag känner hur hans ena muskulösa arm är runt min midja. Figo bär iväg mig till ett sidorummen nära kassan. Där finns en dörr som han öppnar och bär in mig. Det är dovt belyst rum och ögonen har inte hunnit vänja sig så jag kunde inte bilda mig en uppfattning av rummet. Innan jag ens han fråga vart vi var så säger Figo det till mig.
– Vi har en avdelning för våra medlemmar där man kan umgås om man vill eller dricka något gott. Oftast gör man bägge sakerna. Här finns det soffor, bubbelpool, dusch, bio, smårum m.m. Många byter partner eller är med flera här.
– Swingers? – frågade jag.
– Ja.

Figo bar in mig till ett rum och satte sig i en soffa. Sakta började han smeka mig längst med midjan upp mot mina bröst där han började att rulla med mina vårtor för att återigen låta händerna gå neråt.
Låt mig få ta av dig bodyn sa han, samtidigt som han började dra den uppåt. Jag sträcker upp armarna i luften och kände hur den åker av. Figo böjde sig fram och började pussa runt mina vårtor för att sen låta bröstet sugas in i munnen. Jag känner hur hans tunga slickade runt vårtan medan en stor del av brösten var inne i munnen på han. Medan Figo behandlade mitt bröst kände jag hur hans händer greppade tag om mina skinkor och började lyfta mig upp och ner över kuken. Jag förstod vad han ville, och det ville jag också. Sakta började jag att jucka upp och ner för att öka tempot lite i sänder. Under tiden som jag njöt av hans kuk i mig började han växelvis suga vårtorna som stod rakt ut. Jag kände hur hans tänder sakta rispade runt vårtgården ut till toppen för att nästa stund sugas in helt. Figo lirkade in en hand mellan mina ben och börjar smeka klittan på mig. Medan jag rider upp och ner över kuken följer hans hand med i samma rytm. Jag stannade upp när halva kuken var inne för att sakta rida upp och ner lite i sänder så att ollonet kan smeka min G-punkt hela tiden. Jag tar tag om hans huvud och kysser honom. Febrilt låter jag våra tungor omfamna varandra och under tiden känner jag hur en ny orgasm är påväg att byggas upp i mig.
– Fortsätt, snart går det för mig – stammar jag fram.
– Vänta lite inte ännu – svarade Figo. Lägg dig ner på soffan jag vill smaka på din fitta igen.
Jag klev av kuken och böjde mig fram och sög in den i munnen ett par gånger innan jag halv satte/la mig i soffan. Figo greppade tag i mina ben och böjer dom bakåt, samtidigt som han särar på dom, i en enda rörelse. Jag ser hur hans huvud böjer sig över och mot min längtande fitta. Hans tunga och läppar börjar smeka min fittan för att sakta dra upp och ner mellan mina svullna blygdläppar och stanna till vid klittan. Med hela tungan början Figo att slicka min klitta, först lugnt sen ökande och lite hårdare för att i nästa stund slicka mjukt igen. Jag greppar tag om mina lår för att låsa dom mot mig och på så sätt underlätta Figo:s underbara behandling. Jag blundar och njuter av kåtruset inom mig medan hans tunga och läppar utforskar min fitta. Jag känner hur hans händer greppar tag om mina skinkor och särar på dom samtidigt som hans tunga börjar leta neråt över mitt kåthåll mot min anal. Det är en ny skön känsla att känna hur en tungspets smeker mig i baken. Med stora tag låter han tungan slicka från baken till klittan och åter. Detta upprepas flera gånger för att omväxlingsvis stanna vid klittan eller baken. Jag känner nu hur orgasmens vågor börja komma närmare och närmare av behandlingen.

Medan Figo suger in klittan mellan sina läppar känner jag hur två fingrar börjar att pulla mig. Med judliga stön från mig förstår han att jag inte har långt kvar innan det ska gå. Oväntat känner jag hur ett finger sakta börjar smeka mig på rosetten för att sakta pressas in och tillsammans med dom andra fingrarna i fittan börjar han att pulla mig även i baken. Jag känner hur fingret glider in till knogen i baken på mig för att sakta glida ut igen. När fingret i baken är påväg ut glider ett par fingrar i fittan in i mig samtidigt som tungan smeker min klitta. Precis innan det ska gå för mig avbryter Figo och reser sig upp och böjer sig fram över mig och låter kuken glida in i fittan på mig. Med ett par långa stötar låter han kuken gå ut och in i mig innan han drar ut den för att sätta sig bredvid mig.
– Kom och sätt dig på mig, ber han.
– Vänta lite, svarar jag med en pillemarisk kåt blick.

Nu ska han få igen för att han retade mig och inte lät det gå, tänkte jag när jag reste mig upp och ställer mig mellan bena på han. Jag böjer mig fram för att låta tungan slicka insidan av hans lår och sakta låta mig närma mig hans stora säck till pungen. Mina läppar och tunga dansa över den stora säcken för att då och då låta en av kulorna glida in lite i min mun. Efter ett tag glider min tunga upp mot kukroten för att fortsätta vidare upp mot ollonet. Jag låter min tunga fladdrar runt ollonet för att stanna vid strängen och retas lite. Sakta låter jag tungan glida uppåt och känner då hur en del försatts har kommit. Jag låter tungan spela över toppen så att jag känner smaken av det. Mina läppar sluts runt ollonet för att låta kuken glida in i munnen. Jag hör ett stön komma ut mellan hans läppar och min blick glider uppåt och möts av hans underbara mörka ögon. Jag låter munnen glida upp och ner över ollonet för att lite i sänder ta in mer kuk i munnen. Jag greppar tag med ena handen runt kuken för att hjälpa till med behandlingen. Detta uppskattas tydligen mycket kan jag avläsa från dom stön som kommer över Figos läppar. Jag känner hur Figo greppar tag om mitt huvud och börjar munknulla mig försiktigt för att öka lite. Jag förstår att han börjar närma sig en orgasm. Detta tänder mig och jag låter min fria hand smeka min blöta fitta, som längtar efter han känna hans kuk i mig samtidigt som jag vill känna sperma smaken i munnen igen. Handen som är runt kuken låter jag öka lite för att hjälpa till. Hans grepp hårdnar runt huvudet för att hålla det stilla ett tag. Jag förstår att det är för att han inte vill att det ska gå för honom än. Jag tar då fram min andra hand som har smekt min fitta och börjar massera pungen och den andra runkar kuken lite, allt för att driva Figo mot kanten till orgasm.

Helt oväntat känner jag hur någon greppar tag hårt om mina skinkor, drar isär dom lite och börjar slicka min fitta, detta gör mig först rädd och jag försöker att vända mig om för att se vem det är. Figo håller hårt i mitt huvud och låter kuken stanna kvar i min mun, vilket gör att jag inte kan vända mig om eller protestera.
– Ta det lugnt, det är min chef Riccardo som har stått och tittat på oss ett tag och som vill vara med. Jag lovar att du inte kommer att bli lessen eller besviken, säger Figo.
Tydligen visste Riccardo hur man använder tungan för när jag börjar slappna av känner jag hur det pirrar i fittan, eller så är det spänningen över att veta att det är en främling som slickar en. Sakta börjar jag njuta av Riccardos behandling. Tydligen märker han detta för jag känner hur greppet lättar lite om skinkorna och hur tungan nu börjar slicka från hela vägen fram till min bak för att återigen upprepa detta ett flertal gånger innan han stannar upp vid klittan.

Under tiden börjar jag att runka Figos kuk och låta tungan spela runt den, så gått det går. Figo börjar återigen dra sin kuk ut och in i min mun samtidigt som greppet runt mitt huvud lättar. Figo släpper greppet helt om mitt huvud och jag drar då kuken helt ur munnen för att slicka en del på toppen och sen låter jag ollonet gå in och ut ur munnen ett par gånger innan jag låter den glida in i min mun, så långt det går. När jag har fått in två tredjedelar är det stopp och jag låter min hand runka den sista tredjedeln ett par gånger innan kuken glider upp och ut ur min mun. Jag sluter mina läppar runt ollonet och låter handen arbeta upp och ner längs kuken samtidigt som jag njuter av behandlingen som Riccardo ger mig.
Jag känner hur han slickar min fitta för att sen låta trycka in tungan i min flödande grotta och slicka runt där. Jag känner hur han tar bort ansiktet för att ta luft samtidigt som han låter sin hand smeka min klitta. Medan Riccardo smeker min klitta låter han ett par fingrar glida in min grotta för att pulla den ett tag för att stanna upp och börja smeka min g-punkt. Fingrarna glider ut ur min grotta för att låta en tunga ersätta, så gott det går. Jag känner hur har slickar runt och i grottan och fortsätter uppåt mot min rosett, medan ena handen fortfarande smeker min klitta. Tungan börjar slicka runt rosetten för att komma närmar mitten och sakta försöka tränga sig in en liten bit, jag kan inte låta bli att stöna av denna behandling.

Jag börjar återigen suga på Figos kuk. Under tiden jag suger på kuken sätter sig Figo upp och börjar smeka mina bröst. Han låter händerna mjukt smeka över varsitt bröst för att glida ut mot mina styva vårtor. Med fingrarna börjar han att smeka vårtorna och låta dom rulla runt mellan fingertopparna och lite då och då dra i dom, försiktigt.
Återigen känner jag hur Riccardo börjar att pulla mig för att efter ett litet tag låta fingrarna smeka runt min rosett. Sakta börjar han pressa in ett finger i baken på. När den är inne låter han ett par fingrar glida in min fitta för att börja pulla mig, både i baken och fittan samtidigt.

– Hmmmmm, ahmmmmmm, stönande ljud hör jag komma och det tar ett tag att förstå att det är från mig själv.
Detta uppfattar Riccardo och tar då ut fingrarna ur fittan och baken för att i nästa stund försöka pressa in två fingrar i baken. Jag svankar med ryggen och försöker att slappna av. Sakta glider fingrarna in en liten bit för att i nästa stund glida ut lite för att återigen pressa in lite längre. Detta fortgår tills fingrarna har kommit hela vägen in. Där stannar han upp och låter mig vänja mig. Med sin andra hand fortsätter han att smeka min klitta. När han känner att jag är helt avslappnad låter han fingrarna börja pulla min bak.
Jag som trodde att detta skulle vara oskönt att få fingrar i baken har nu lärt mig att jag hade så fel.

Denna underbara behandling pågår ett par minuter innan Figo ber mig att sätt mig på hans kuk. Medan jag reser mig glider fingrarna ur min bak. Jag vänder mig om så att jag har ryggen mot Figo. Greppar tag i kuken och styr in den i min längtande grotta. Så fort ollonet hade glidit in en bit känner jag hur Figo greppar om höfterna på mig och trycker ner mig över hela kuken. Jag har inget emot att bli påsatt ordentligt nu. Jag tar stöd med händerna mot hans knän för att möta hans juckande. Detta pågår endast ett litet tag för Figo greppar tag i mig och jag får luta mig bakåt mot hans bröst samtidigt som han särar på sina ben. Genom att han särar på sina ben åker mina isär också.
Jag känner hur Riccardos händer smeker mina lår samtidigt som han böjer sig fram och börjar slicka min klitta.
– Nu, nu, nu – börjar jag att stamma fram för jag känner hur ilningarna börjar starta i kroppen igen.
Riccardo är lika retsam som Figo för han vill inte att det ska gå för mig ännu, för han avslutar behandlingen av min klitta på en gång och reser sig upp.

Då först ser jag hur han ser ut. En korpulent gubbe runt 50 – 55 år, ca: 175 cm lång med gabardin byxor och kortärmad skjorta. Inte en direkt skönhet, men under rådande situation brydde jag mig inte mycket om det.

– Ta fram hans kuk, säger Figo till mig.
Jag lutar mig framåt och börjar smeka utanpå bulan, då förstod jag vad Figo menade att jag inte skulle bli besviken, för smekande av bulan får nämligen fortsätta till sidan av låret och en bit ner. Snabbt knäppte jag upp byxorna och låter dom trilla ner till golvet. Under har han ett par boxershorts, som putar ut en del, jag tar tag och drar ner dom till vristen. Framför mina ögon halvstår en ådrig kuk med en storlek av en mindre falukorv, säkert 22 cm lång, och där ollonet tittar fram som en stor champion. Under tiden har Figo börja smeka min fitta med ena handen och samtidigt jucka med underlivet så att kuken glider ut och in lite. Jag greppar tag med handen om denna falukorv till kuk och lyfter upp den, mina fingrar kan inte på långa vägar nå runt den, fast den inte är i helt erigerat tillstånd. Riccardo kliver fram lite så att kuken endast är ett par centermeter från mitt ansikte. Jag förstår vad han vill men vet inte hur det ska gå till att få in den i munnen. Med båda händerna greppar jag tag om kuken och börjar runka den. Ett par droppar av försatts kommer fram och jag låter mina läppar omsluta toppen av hans ollon för att suga in dropparna. Med tungan slickar jag runt ollonet för att sen gapa så stort jag kan. Jag får in ollonet i munnen och en del av kuken men sen var det stopp. Jag tog ut kuken ur munnen för att slicka runt ollonet och toppen för efter ett litet tag låta ollonet glida in i munnen igen. Jag munknullar kuken samtidigt som mina händer runkar resten av staken. Medan jag runkar, suger och slickar kuken växer den upp helt av min behandling. Med ena handen runt kuken beskådar jag detta praktverk och jag skulle nog gissa att den är ca: 26 – 27 cm lång, ca 18 – 19 cm i omkrets. Med mina händer omslutna om kuken runkar jag han sakta och ser hur ett par droppar av försatts kommer fram på toppen av ollonet som lyser blålila. Jag sätter mig upp mer, och känner hur Figos kuk går ut och in. Jag drar Riccardo mot mina bröst och låter dom omsluta kuken, så gått det går. Riccardo börjar knulla mig mellan brösten och när ollonet tittar fram passar jag på att pussa, suga och slicka.

– Ställ dig på alla fyra, på golvet – säger Figo till mig.
Jag kliver av Figos kuk samtidigt som jag håller balansen med handen runt Riccardos ådriga påle. Men en kuk i varsin hand går vi bort en liten bit från soffan. Jag ställer mig på alla fyra och känner hur Figo tränger sig in i mig, under tiden bökar Riccardo ner framför mig. Jag greppar tag om kuken och försöker att återigen slicka och suga den, det är svårt för Figo kört hårt ut och in ur min fitta. Efter ett litet tag lugnar han ner sig och jag börjar låta tungan spela på ollonet, ritar små cirklar, smakar och slickar samtidigt som min hand drar upp och ner längst med skaftet. Jag släpper kuken och den klatschar till mot hans mage. Min tunga börjar slicka längst med kuken och jag känner hur ådrig den är. Fortsätter ner till pungen och suger in kulorna omväxlingsvis. Även dessa är otroligt stora, men är antagligen proportionerligt efter kuken.

Jag känner hur Figo greppar tag om mina höfter och hur han börjar öka takten mer och mer. Jag stoppar in mina ena hand och börjar smeka mig skälv för jag vill också komma nu.
– Öööhhaaaaa, öööhaaaaa – flämtar han till och jag känner hur kuken sväller upp en del för att sen försvinna ut ur fittan.
Med ett vrål går det för Figo och jag känner hur stråle efter stråle pumpas ut över min rygg. När strålarna landar över ryggen går det för mig också. Jag låter ett par fingrar glida in i fittan och jag känner hur orgasmen sluter sig om mina fingrar och krampar runt dessa och det formligen exploderar av uppsamlade orgasmer.

Det dröjer ett par minuter innan jag kommer till sans igen och då ser jag hur Riccardo har kravlat bort. Jag lägger mig ner på rygg för att pusta ut då känner jag hur mina ben säras och en tunga börjar spela över mina blygdläppar och klitta. Ett par fingrar glider in i fittan för att börja smeka g-punkten samtidigt som han suger in min klitta mellan läpparna. Jag försöker att protestera lite, för jag vill vila lite till, men mina protester ignoreras. Tydligen vet han vad han gör för det dröjer inte lång tid innan jag känner hur kroppen tänder till igen. Någon sluter sina läppar om min en bröstvårta och börjar suga, mina återigen styva vårtor. Jag öppnar upp ögon och ser hur Figo:s tunga och läppar formligen slukar mitt bröst. Jag förstår då att det är Riccardo som slickar min fitta. Jag böjer upp och särar bena mer för att göra det lättare att komma åt. Hans fingrarna glider ur fittan för att börja maser min rosett igen. Denna gång går det lättare och jag känner hur fingrarna glider in i baken på mig. Riccardos fortsätter att slicka och suga på min klitta samtidigt som han pullar mig i baken. Efter ett tag stannar han upp med handen för att låta ett par fingrar glida in i fittan också. Växelvis pullar han min anus och fitta samtidigt som han slickar på min klitta. Små njutfulla stön kommer ut ur min mun. Efter ett par minuter av denna underbara behandling känner jag det börjar närma sig en ny orgasmvåg, Riccardo märker detta och slutar upp med behandlingen och sätter sig upp. Detta gör även Figo.

Riccardo tar tag i mina ben och drar mig närmare sig där han särar dom. Han lutar sig lite över mig och med handen för han sitt stora ollon upp och ner mellan mina utspärrade blygdläppar ett par gånger för att sen stanna upp vid hålet. Jag undrar lätt förskräckt hur/om denna ådriga falukorv till kuk ska kunna få plats i min fitta men i detta kåtrus jag är i vill jag försöka. Sakta trycker han på men det tar stopp och han ser på mig att jag spänner mig av nervositet. Han böjer sig fram och börjar pussa och kyssa mig och efter ett litet tag slappnar jag av. Då pressar Riccardo in kuken en liten bit i sänder med små stötar för att stanna upp ett tag. Jag känner hur ollonet spänner ut fittan och det gör lite ont men jag försöker att slappna av så gått det går. När Riccardos märker att jag lugnat ner mig lite och börjar kyssa mig igen, vilket gör att jag tappar fokus, sakta pressar han in lite till för att återigen stanna upp. Detta pågår ett par minuter tills nästa hela kuken är inne. Jag förvånas över att det inte gör ont utan kan då slappna av och njuta av denna underbara kuk. Bara genom att ligga still med sin kuk, som fyller ut fittan totalt, i mig känner jag hur en orgasm är påväg och jag kan inte hejda den. En ny våg kommer över mig och jag skakar i hela kroppen. Jag känner hur glädje tårar rinner ner längs kinderna. Under hela orgasmen har Riccardos bara legat still i mig men när han känner att det har ebbat ut reser han sig upp i halvt hängande och halvt sittande ställning och börjar jucka ut och in men han drar bara ut lite av kuken innan han trycker in den igen. Efter någon minut börjar han att öka takten mer och drar då ut kuken längre för att återigen trycka in den i mig. Jag försöker halvsätta mig upp för att se hur kuken bearbetar min fitta. Blank av mina safter ser jag hur kuken åker in och ut ur min utspärrade fitta och hur mina blygdläppar hjälper till att krama runt ådriga kuken, att se denna bamse åka in och ut är nog bland det sexigaste jag har sett. Jag ser hur Figo tittar på oss samtidigt som han leker med sin kuk, som nu har börjat vakna lite till liv igen. Figo går fram till mig och ställer sig på knä med kuken någon centermeter från min mun. Jag sträcker mig fram och börjar suga in kuken i munnen samtidigt som Riccardo knullar mig. Medan jag suger och Riccardo knullar mig sträcker Figo sig ner med handen till min utspärrade fitta och börjar smeka min klitta. Jag känner hur Riccardos kuk pumpar ut och in, denna känsla samtidigt som Figo smeker mig gör att jag återigen får nya krafter. Med ökad takt börjar Riccardo att tränga längre in i mig samtidigt som jag hör hur han är påväg att komma. Jag släpper taget om Figos kuk samtidigt som Riccardo greppar tag i mina axlar och lägger ner mig på golvet. Han håller fast mig så att jag inte ska glida iväg av dom hårda stötarna han gör i mig. Jag känner hur kuken då och då slår i botten på mig, det gör ont men samtidigt så skönt, och hur hans pung klatschar mot mina skinkor. Med ett stön trycker han in hela kuken i mig, och den sväller upp ännu mer innan det går för han. Med ett bröl går det för han och jag känner hur stråle efter stråle av sperma pumpar ut och hur han tömmer sig djupt i mig. Jag kommer ihåg att jag undrar hur all sperma ska få plats. Detta blir för mycket för mig och jag skriker ut en orgasm, vilken i ordningen har jag inte en aning om, samtidigt som jag försöker slå bena runt han. Riccardo börjar återigen knulla mig med långa tag samtidigt som min fitta formligen mjölkar kuken av kramper. Medan han knullar min kramande fitta känner jag förundrat hur han fortsätter att pumpa sperma satts i mig. Efter ett litet tag faller han ihop över mig.

När vi har legat några minuter reser han sig upp och jag känner kuken glider ur min fitta, med ett plopp. Ut rinner det sperma som samlas i en hög på mattan. Jag greppar tag i Riccardo kuk med båda händerna och för den mot munnen där jag slickar och suger den ren från sista sperma resterna.

Matt i kroppen och lite öm i musen hjälper Figo och Riccardo mig upp. Jag känner hur en del sperma åker ner längs med låren. Orolig tittar jag på klockan, för det känns som om jag har varit här i massvis med timmar, för jag vill hinna hem innan Roffe och ungarna kommer hem. Jag ser då att det har endast har förflutit 3-3½ timme sen Roffe åkte iväg och av dom har jag varit här i ca: 1½ timme. Det skulle dröja flera timmar till innan Roffe och ungarna skulle komma tillbaka.
– Låt oss gå och skölja av oss, säger Figo och tar mig i handen.

Vi går in i ett omklädningsrum som har bås för kläder, dusch, bastu och jacuzzi.
– Du kan börja duscha jag ska gå och hämta handdukar, tvål samt dina saker säger Figo.
Jag hade fullständigt glömt bort mina saker men var glad att Figo kom ihåg dessa. Matt i kroppen går jag bort till närmaste dusch, som är större än vanliga. Jag trycker in en automat knapp för vattnet och låter vattenstrålarna skölja över min kropp. Medan jag står där hör jag röster. Jag vänder mig om och ser hur två främmande par håller på att klä av sig. Jag ser att dom har sett mig men dom reagerar inte över detta. Jag får känslan av att det inte är första gången dom är här.
Jag hör hur Figo börjar prata med dom men jag hinner inte med att förstå, för det går för fort. Men jag förstår att han har nämnt mig för jag får nyfikna blickar från paren. Efter ett tag tystnas det och jag förstår att dom har gått ut därifrån. Figo kommer mot mig och kliver in i duschen med mig. Låt mig få tvåla in dig säger Figo och innan jag ens har hunnit svara känner jag hur hans händer börjar tvåla in ryggen på mig. Jag lutar mig fram mot väggen och formligen njuter av att känna hur hans starka händer tvålar in ryggen, axlarna, ner mot bena och upp över skinkorna igen.
Jag vänder mig om och böjer bak huvudet så att duschens strålar gör att håret hänger ner längst med ryggen. Jag känner hur Figos händer tvålar in framsidan av låren upp mot magen, utan att röra musen, förbi brösten mot armarna. Sakta tvålar han in en arm i taget för att sen fortsätta över brösten där han stannar. Sakta låter han fingrarna tvåla in bröstvårtorna medan jag blundar och njuter. Mot min hals känner jag hur hans läppar smekande rör för att fortsätta upp mot min mun. I en eldig kyss möts våra läppar och jag känner återigen hur en hungrig glöd tänds i mig. Medan vi kysser glider en av hans händer ner mot musen och sakta börja massera klitorisen igen.

Jag greppar tag i Figos axlar och vrider oss runt så att han hamnar i duschens strålar. Jag greppar tag om tvålen och börjar tvåla in hans breda axlar, armar, bröst, magen, för att fortsätta ner förbi hans kuk utöver bena. Knästående tvålar jag in vaderna och lår för att sen låta händerna med retsamma smekningar tvåla runt hans underliv. Efter ett tag börjar jag massera in pungen. Figos kuk står stor och ståtlig mot mig och sakta tvålar jag in den med båda händerna. Jag låter vattnet skölja rent kuken medan jag med sakta tag runkar den. Jag böjer mig fram och låter tungan slicka runt ollonet ner mot pungen och sakta upp igen. Väl på toppen igen suger jag kuken så gott det går. Med ojämn takt börjar jag munknulla kuken för att då och då stanna upp på toppen. Efter ett tag reser jag mig upp med handen runt kuken. Jag sträcker mig upp och kysser Figo och han svarar passionerat tillbaka. Med flinka fingrar börjar han att smeka min heta fitta igen. Jag försöker att sära bena så gott det går stående för att han ska komma åt att smeka mig. Med två av sina grova fingrar för han in i grottan för att sen glida ut och återigen smeka fittan. Jag känner hur det börjar pirra i mig igen men jag vill ha kuk i mig nu.
– Fuck me!, säger jag.

Figo vänder på mig så att jag står med rumpan mot han. Jag böjer mig framåt, in i duschens strålar, och sätter händerna mot kaklet samtidigt som jag svankar på ryggen. Figo drar ollonet upp och ner mellan mina svullna blygdläppar ett par gånger för att stanna vid hållet. Jag trycker rumpan bakåt för att få in kuken men samtidigt trycker Figo in kuken hela vägen. Med en hand på varsin sida om mina höfter början han att knulla hårt. Jag känner hur ollonet smeker insidan av mig när han pumpar på ut och in i mig. Jag tar ned ena handen från väggen och börjar smeka klittan och kuken när den glider ut och in. Jag hör hur det klatschar när han pumpar på för fullt. Jag är tvungen att sluta smeka mig för jag kan knappt hålla balansen när han pumpar på för fullt. Efter ett litet tag lugnar han ner sig och låter nu kuken gå sakta med växelvisa djuphet i mig. Jag känner hur han sprutar något över min anal för att sen börja smeka den. Med ett finger smeker han min rosett, runt, runt för att efter ett litet tag tryckas in i mig. Utan större svårigheter känner jag hur fingret glider in i mig och ut igen. Jag förstår att det var något mjukgörande han hade haft på. När kuken glider ur fittan går fingret in. Jag svankar mer nu för att underlätta den sköna behandlingen Figo ger mig. Efter ett tag stannar han upp med kuken en liten bit in i mig. Nu lirkar han in ett till finger i röven på mig. När fingrarna är inne börjar han att rövpulla mig samtidigt som återigen knullar mig. Han låter fingrarna stanna kvar ända in samtidigt som han återigen börjar pumpa på med ett ökande tempo. Jag känner hur kuken och fingrarna fyller ut mig på ett underbart sätt.
– Mer, mer, stönar jag fram när kuken återigen glider in och ut.
Jag känner hur fingrarna glider ut ur röven samtidigt som tempot dras ner kraftigt. Med sina stora händer greppar han tag om brösten om mig och reser sig upp mot hans rygg. Vi förenas i kyss samtidigt som han smeker mina styva bröstvårtor.
– Är det skönt, frågar Figo.
– Ja, men jag vill att du fortsätter att knulla mig så som du gjorde nyss. Det var otroligt härligt.
– Kul att hör, men vill du pröva något nytt? Undrade Figo. Kan jag få knulla dig i röven? Frågar han direkt innan jag ens har hunnit svara.
Han ser min osäkra men nyfikna blick. Med tanke på att det är ingen liten sak han har.
– Jag lovar att ta det försiktigt, säger han. Kom.

Jag får en puss på munnen samtidigt som kuken glider ut. Innan jag ens har hunnit svara tar han min hand och går till jacuzzi, där finns det soffa, stolar och bord med kondomer och oljor på. Figo sätter sig i soffan och drar ner mig samtidig på sidan av han. Våra läppars möts i en kyss samtidigt som jag känner hur hans ena hand börjar smeka runt mina bröst. Efter ett tag skiljs våra läppar åt och jag känner hur han suger in ena bröstet i munnen samtidigt som tungan spelar över vårtan. Handen låter han nu vandra ner till min fitta. Jag lägger över ena benet lite över Figo så att han kan komma åt att smeka fittan på mig. Jag känner hur hans kuk ligger längst med rumpan och ryggen på mig. Med sin stora hand börjar han att smeka insidan på låret för att gå ner och runt mina svullna blygdläppar och över till andra låret. För att sen återigen gå ner och börja smeka mina läppar. Ett av hans grova fingrar känner jag hur glider in mellan läpparna. Sakta med lätta rörelser låter han fingret gå upp och ner lite innan den stannar till vid klittan. Med van rörelse låter han fingret smeka runt klittan medan resten av fingrarna smeker utsidan av läpparna.
Jag har böjt bak huvudet och njuter av behandlingen. Efter ett tag slutar Figo att smeka min savande fitta och bröstet. Med sin hand tar han tag, bakifrån, insidan av mitt lår och vrider runt mig så att jag halvligger på sidan med ena benet på han. Med sin hand tar han tag om sin kuk och för den mot en längtande fitta. Med van rörelse drar han ollonet upp och ner ett par gånger mellan fittläpparna innan han tränger in i mig igen. Sakta låter han kuken glida in en bit för att sen åka ut en liten bit innan han låter den glida in igen. Med ett stadigt tag om insidan om mitt lår trycker han in hela kuken i mig för att stanna upp i mig. Jag känner hur Figos läppar smeker mitt öra och efter ett litet tag börjar han låta kuken gå ut och in i mig, några korta stötar och en lång, några korta igen och sen en lång stöt, alltid i samma tempo. Handen glider ner från låret och med själva handflatan börjar han att smeka min styva klitta under tiden som kuken går ut och in.
– Ställ dig på knä på golvet så att jag kan ta dig bakifrån, viskar Figo i mitt öra.

Jag känner hur kuken glider ut ur mig. Och hur Figo reser sig upp. Jag ställer mig på knä men innan jag låter han få komma in i mig igen greppar jag tag om kuken och runkar ett par gånger innan jag tar den i munnen. Jag suger in ollonet och kuken i min mun och börjar munknulla han sakta. Med händerna smeker jag hans 6-pack till mage. Efter tag avslutar jag behandlingen och böjer mig med överkroppen över soffan. Figo ställer sig på knä, bakom mig och låter kuken glida in i fittan igen. Sina händer greppar han tag om min höft samtidigt som han börjar knulla mig med långa tag. Med ett par fingrar börjar han att smeka klittan. Jag försöker att stöta emot för att jag vill att han ska ta mig hårdare och jag känner hur han besvarar min vilja. Nu med båda händerna om min höft börjar Figo att knulla mig hårt, med långa stötar. Det klatschar till om oss när han borrar sig djupt in mig. Med ett stegrande fart knullar han mig för att helt stanna upp med kuken långt inne i mig. Sakta låter han den gå ut halvvägs samtidigt som händerna försvinner från höfterna. Jag hör hur han trycker ut något från en flaska och för att i nästa stund känna hur något mjukt och svalt hamnar på mina skinkor. Med sina breda händer börjar Figo att massera mina skinkor och under tiden han masserar dom börjar kuken jucka sakta ut och in i mig. Jag kör huvudet ner i dynan och njuter av hur hans händer smeker, trycker, greppar och smeker mina skinkor – det måste vara olja tänker jag. Jag känner hur han påför mer olja över skinkorna men nu även mellan. Sakta smeker han skinkorna för att låta händerna smeka närmare och närmare min rosett. Med sitt ena finger glider han in hela vägen i baken på mig samtidigt som han fortsätter att jucka med kuken i fittan. Figo börjar att pulla min röv sakta och försiktigt. Jag känner hur fingret glider ut och mer olja påförs, fast nu rakt på min rosett. Fingret glider in i baken i mig igen ett par gånger för att åka ut igen. Jag känner nu hur två fingrar sakta glider in en bit för att åka ut och sen in längre. Med all olja går det lätt och det dröjer inte länge innan han har fått i dom helt. Med sina grova fingrar djupt i baken på mig greppar han tag om mitt bröst med andra handen. För att komma åt bröstet är jag tvungen att resa på mig lite. När jag reser på mig trycker Figo in sin kuk så långt det går i fittan. Sakta börjar han knulla mig med långa tag medan fingrarna ligger still. En helt underbar känsla. Då och då pullar han min röv i samma takt som kuken går ut och in. Efter ett tag glider fingrarna ut ur mig och mer olja påförs. Kuken glider ur mig för att hamna mellan mina oljiga skinkor. Sakta låter han kuken glida upp och ner och ytterligare olja påförs.

Med en hand på min svank och andra om sin kuk börjar Figo att smeka min glansiga rosett med ollonet och för att sakta pressa in den i baken på mig. Jag försöker att slappna av så gott det går men det gör lite ont men skönt samtidigt. Jag känner hur ollonet har kommit in i mig och då stannar han upp och väntar ett tag, för att låta mig vänja mig. Under tiden som jag försöker att slappna av smeker han min rygg. Efter ett litet tag drar han sakta ut ollonet en liten bit för att trycka på mer, det stretar mot en del. Han stannar upp lite för att snart börja pressa på lite till och då helt plötsligt glider halva kuken in i mig. Återigen stannar Figo upp i mig för att låta mig vänja mig med hans kuk i baken på mig. Med sin ena hand böjer han sig fram och börjar smeka mina blygdläppar och klitta. Det är en ny känsla som börjar pirra i mig. Det är fösta gången någon tar mig i baken. Medan Figo smeker min fitta börjar han att sakta knulla mig. Bit för bit kommer han lite längre in i mig. Han tar bort handen från fittan och låter kuken glida ut ur mig. Jag svankar lite och jag känner hur mer olja påförs över min anal. Återigen sätter han ollonet mot min rosett och trycker på men den här gången glider den in lättare. Med kuken i mig börjar han att jucka lite försiktigt. Bit för bit åker längre in i mig och när hela kuken är i mig stannar Figo upp. Med stadigt grepp om mina höfter börjar han sakta stöta med långa tag ut och in i röven på mig, men snart blir stötarna allt hårdare och hårdare. Mina bröst följer med i stötningarna och bröstvårtorna dras mot soffdynan – jag njuter. Med sina ena hand för han den fram mot min ena bröst och börjar smeka och dra lite i min styva bröstvårta samtidigt som kuken går ut och in i mig.
Med ett par djupa hårda juck i röven på mig, så att pungkulorna slår mot blygdläpparna, låter han kuken glida ut ur mig igen och sätter sig i soffan.
– Kom och sätt dig på mig, säger han. Fast med ryggen mot mig.
Jag sätter mig på hans lår, lutar ryggen mot hans bröstmuskler. Med fötterna på varsin sida om hans ben lyfter jag mig upp lite. Med en hand på undersidan av låret, bredvid skinkan, hjälper han till att lyfta upp mig. Med sin andra om sin kuk styr han den mot min rosett. Sakta sjunker jag ner över kuken. Med hjälp av mina händer på hans lår och hans på mina börjar jag att jucka upp och ner över kuken. Bit för bit känner jag hur kuken glider längre och längre in. Med grepp om mina lår lyfter Figo upp mig, nästan helt av kuken för att sen låta glida hela vägen in. Detta upprepas 6-8 gånger innan jag stannar upp sittande med hela kuken i mig. Med sina stora händer börjar han att smeka min mage, bröst, axlar, armar för att åter gå tillbaka ner över mina bröst där han stannar upp och leker med mina styva bröstvårtor. Hans olje mjuka händer glider ner över magen mot min våta fitta. Sakta börjar han smeka insidan av låret upp och ner, fjädrande lätt över fittan låter han fingrarna gå retsamt för att återigen gå till låren. Jag blundar och njuter av känslan av att vara i hans våld men samtidigt känna en trygghet som gör att jag kan ge hän helt. Figos händer börjar smeka längst med blygdläpparna för att sakta sära dom. Fingrar från båda händerna letar sig in mellan blygdläpparna som sakta, sakta smeker längst med, upp och ner. Runt och runt klitoris dansar hans fingrar för att glida neråt och låta två fingrar glida in i grottan. Fast jag har hans kuk långt upp i baken glider dom grova fingrarna ut och in mjukt. Figo låter fingrarna stanna inne i fittan och börjar smeka min g-punkt. Återigen börjar jag glida mot orgasmens härliga kant. Medan han smeker min g-punkt lyfter han upp mig lite med andra handen. Han låter kuken gå ut och in i röven med ojämna tag – ibland med nästan hela ollonet ute för att gå till botten, ibland med kortare stötar. Figo vet precis hur man gör för att behaga mig men samtidigt hålla mig på sträckbänken.

Fingrarna glider ut ur fittan och smeker klittan igen. Han sänker ner mig över hela kuken och börjar smeka mina bröst, mage, lår igen. Jag sträcker bak mina armar och smeker hans hår i nacken medan jag njuter av hur hans händer smeker mig. Med sina stora händer smeker han mina bröst. Jag känner då hur en tunga börjar slicka min fitta och min enda tanke var att Riccardo hjälper till. Jag öppnar upp ögonen och ser att jag hade rätt. Våra ögons möts och jag njuter vidare. Efter ett lite tag reser Riccardo sig upp och tar sin styva kuk och styr mot min fitta. Förskräckt protesterar jag när jag känner hans champion stora ollon mot min fitta.
Figos grepp om mina bröst hårdnar medan Riccardo drar kuken upp och ner. Han sätter sin fittsaft blänkande ollon mot min grotta och börjar trycka på. Jag börjar att protestera mera för jag känner att detta inte går, men samtidigt är det spännande (vem har inte drömt att få båda hålen utfyllda samtidigt av två hård, kåta kukar…).
Riccardo slutar och förstår att det inte går utan börjar återigen slicka mig samtidigt som Figo börjar jucka ut och in i mig. Riccardo reser sig och kliver upp i soffan. Jag greppar tag om den ådriga kuken och börjar runka den. Jag drar den mot min mun och börjar slicka längst med för att låta ollonet glida in i munnen. Med båda händerna om den grova kuken börjar jag att runka febrilt samtidigt som min mun bearbetar den.

I bakgrunden hör jag stön och jag tittar upp. Där ser jag ett av paren som tittade på mig i duschen hålla på att knulla för fullt i ena fåtöljen, medan dom tittar på oss. Den italienska tjejen rider sin kille för fullt. Jag förstår att dom måste ha varit där ett tag och blivit upphetsad av att se oss hålla på.
Den italienska tjejen ropar på Riccardo och han kliver ner och går mot dom. Där greppar tjejen tag om hans falukorv till kuk och börjar suga och runka den medan hon rider sin kille. Att se andra hålla på, i verkligheten, tänder mig otroligt och är ännu en ny sida av mig som jag upptäcker. Figo knullar mig med långa tag nu i röven och jag tittar på hur hon knullar och suger. Riccardo säger något till henne och hon reser sig upp från kuken och ställer sig på alla fyra på golvet, snett på sidan så att jag kan se hennes fitta. Riccardo ställer sig bakom och greppar tag om sin kuk och styr den mot hennes fitta. Upp och ner drar han sitt blå-lila ollon i hennes fittsaft blanka skåra, flera gånger för att stanna upp vid hålet. Med en hand om kuken och den andra om hennes höft börjar han att pressa in ollonet. Jag hör hur hon flämtar när bit för bit åker in i henne. Riccardo har fått in en fjärdedel av sin kuk då stannar han upp lite för att sen dra ut den lite och trycka in mer. När han har fåt in en tredjedel greppar han nu även den andra handen om hennes höft. Sakta börjar han jucka fram och tillbaka och jag ser hur mer av hans kuk försvinner in i hennes kramande fitta. Riccardos blanka kuk åker helt ut ur hennes fitta och jag hinner se hur fittan har blivit uppknullad av hans grova kuk, strax innan Riccardo återigen styr in den i hennes grotta.

Den andra killen reser sig upp från fåtöljen och kommer mot oss. Hans kuk ser liten ut jämfört mot Riccardos. Han går ner på knä och börjar slicka min fitta med långa tungdrag upp och ner för att försöka att leta sig in i min grotta och upp igen runt min klitta. När han slickar min klitta känner jag hur ett par fingrar förs in i fittan på mig. När Figos kuk går ut ur röven på mig går hans fingrar in i fittan på mig. Med handen runt hans huvud pressar jag hans mun och tunga mot fittan för nu känner jag hur orgasmen kommer.
Med ett ryck sliter han bord huvudet från min längtande fitta för att resa sig upp.
– niente ancora (inte ännu), säger han, samtidigt som han går upp i soffan.
Han greppar tag om sin kuk och för den mot min mun. Villigt gapar jag och sluter mina läppar om hans ollon. Med munnen börjar jag sakta att munknulla hans kuk sakta. Denna kuk är större än Roffes men mindre än Figos, far genom mina tankar när jag suger. Medan min mun går upp och ner smeker jag hans pung. Smaken är annorlunda och jag misstänker att det har med att han har varit inne i hennes fitta. Mina läppar stannar runt ollonet och mina tunga spelar runt toppen. Med handen börjar jag att runka kuken och jag känner då hur en del försatts kommer. Girigt låter jag nu munnen gå upp och ner för hans kuk samtidigt som jag känner hur Figo har börjat öka takten.
– Aspettare (vänta), säger han.
Han böjer sig ner mot min fitta och låter tungan, med några drag, utforska den igen för att därefter resa sig upp. Med ena handen om sin kuk och den andra lutande mot soffan för han den mot min fitta. Han för ollonet upp och ner längst med skåran ett par gånger innan han riktar in den mot mitt hål. Figo har nu dragit ut sin kuk så att nästa hela är ute. Sakta börjar han att pressar in kuken i fittan på mig. Jag känner hur det stramar lite och börjar då protestera en del. Men han lägger inte märke till detta utan är helt koncentrerad på att få komma in i mig. Efter ett par stötar har han fått in hela kuken i mig. Det spänner en del men det är absolut inte oskönt utan tvärtom. Med båda händerna på soffan börjar han att låta kuken gå med långa tag ut och in i mig. Efter ett litet tag känner jag hur Figo börjar jucka med sin kuk. När ena kuken glider ut så går den andra in. Jag känner hur Figos händer krånglar sig in och ner till min klitta. Figo börjar nu smeka klittan samtidigt som dom knullar mig. Känslan att få kuk i båda hålen samtidigt går inte att beskrivas utan måste upplevas. Deras juckande börjar öka i takt och jag förstår att dom börjar närma sig utlösning genom deras andhämtningar och stön. Med ena handen hårt smekande min klitta och den andra nu på sidan pressar Figo mig ner, med bestämt tag, så att hela hans kuk försvinner in i röven på mig och jag känner då hur det går för han. Stråle efter stråle av sperma matas långt in i baken på mig samtidigt som jag hör hur han stönar. Detta blir för mycket för den andra killen för jag känner hur han trycker in hela sin kuk i fittan på mig och låter sin sats slungas lång in i mig. Med två kukar djupt inkört i mig som pumpar mig full med sperma blir det för mycket även för mig och då går det äntligen för mig. Jag känner hur det från låren och magen ner mot fittan en helt otrolig orgasm som explodera ut i mig för att ledas ut i hela kroppen.

Jag vaknar upp efter ett litet tag av att jag känner hur något glider ut ur fittan på mig. Jag tittar upp och ser hur Italienaren med matta ben ställer sig upp fast nu med en slak kuk. Med matta ögon tittar jag bort mot Riccardo och ser då att dom tydligen är klara för dom tittar på oss och Riccardos kuk står inte upp (fast den är slak så ser den ut som Roffes när den står upp). Figo lägger mig ner på sidan och låter sin slaka kuk glida ut ur baken på mig. Han reser sig upp och tar tag om mina händer och hjälper mig upp. När jag reser mig upp möts våra läppar i en lätt kyss. Jag känner jag hur deras sperma glider ur mina hål längst med låren. Med staplande steg går vi mot duschen.
Jag låter vattnet rinna längst med min kropp samtidigt som Figo tvålar in mig. Orolig tittar jag på klockan och inser att det har gått 1 ½ timme till. Jag talar om för Figo att jag måste hem nu innan min man kommer hem. Öm i kroppen, musen och baken klär jag på mig. Figo kör mig hem så att jag slipper gå. En liten bit bort från lägenheten stannar han och släpper av mig. Innan jag får gå ur bilen kysser han mig och lämnar över en present samtidigt säger han att jag är välkommen tillbaka, vilket jag gärna vill. Roffe med ungarna kommer hem några timmar senare och då har jag hunnit vila upp mig lite. Roffe är trött efter långa körningen och går och lägger sig efter en halv flaska rödvin medan ungarna ska berätta om allt. Jag är inte lessen för det för jag är fortfarande öm.

Denna händelse har gjort att vårt sexliv har blivit bättre och Roffe får numera uppleva en avsugning med tömning i min mun samt att vi ibland har anal sex – vilket jag njuter av. Presenten jag fick var den svarta dildon samt bodyn som Figo tog av mig. Jag fick gömma dessa saker ett par månader och lät dom först komma fram efter att jag hade vart på sex-party. Jag har försökt att föra in samtal att ha sex med flera eller besöka Swingers och jag börjar se en glimt i ögat på han om detta, vem vet vad framtiden bär på. Under år 2008 planerar vi att åka tillbaka till samma ställe och då vet jag att dom även har tittat på andra utflyktsmål som dom vill besöka men som inte intresserar mig. Kan ni gissa vart jag ska då…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *