Ett nytt äventyr med min fru

Om ni har läst mina andra berättelser så är det lättare att förstå vad jag skriver. Ni kan börja med Första gången trekant med min fru. Ja, som jag berättade hade vi kommit in i ett fantastik sex liv, när min fru släppte alla hämningar. Hon är nu 53 år, vi började med trekant när hon fyllde 50. Hon har fortfarande en fantastik kropp, med stora toppiga bröst, som är så känsliga, om jag kysser dem eller smeker dem blir hon kåt. Vi hade provat gruppsex på en klubb, vi blev medlemmar genom en kille som hjälpt mig att knulla Maggan, min fru. Kravet för att bli medlem var att bli rekommenderad av en annan medlem. Kondom var inte tillåtet, så de måste vara säkra på att alla var friska. Vi hade haft några orgier i vårt hus med män och deras fruar som vi mött på klubben. Min fru tyckte att det var bättre att knulla hemma, hon sa att det blev så många som knullade henne på klubben, hon ville att jag såg på när hon knullade, det gick alltid för henne när jag smekte hennes bröst när hon hade en annans kuk i fittan. Så hade vi redan bestämt när våra kompisar skulle komma för en knullkväll, nu hade vi bjudit in två extra killar, för Sven skulle ta med sin fru, och han sa att hon var som Maggan, omättlig. Men vi fick inbjudan från klubben, det var 10 års jubileum, dom ville att så många som möjligt skulle komma. Jag ringde runt till dom andra som också var medlemmar, och vi skjöt upp vårt möte för att gå på klubben. Vi var lovade lite extra så det var spännande när vi kom dit. Alla var nakna, det var 15 par och 10 ensamma killar i olika åldrar, så Maggan sa nu vill väl alla knulla mig igen, vi hade bara varit där två gånger så de flesta killarna ville knulla henne, hon var ny för dem. När vi alla satt där nakna i baren med en grogg sade Kjelle som skötte klubben att nu skulle vi göra som han sa. Vi gick alla in i knullrummet som det kallades, en stor madrass på golvet, Kjelle pekade på 5 killar, åldern på alla oss var mellan 30 och 66 år. Han sa till killarna att lägga sig på madrassen, när de lagt sig där band hans vackra fru för deras ögon och sa att nu kommer alla 15 ton kvinnorna att knulla er, varje tjej en minut och ni vet inte vem det är. Den som kan hålla sig är kvalificerad till finalen. Det var otroligt upphetsande att se när de blev knullade av alla kvinnorna, men ingen klarade att hålla igen. En yngre kille klarade 12, men när Maggan satte sig på honom, hon var nu jättekåt, det gick direkt för henne, han kom också när det gick för henne. Vi andra 20 killar som tittade på var nu så kåta, alla hade jättestånd som det droppade från så dom flesta ville genast byta när det gått för de första 5. Jag förstod att om jag lade mig där skulle det gå direkt, så jag stod kvar och tittade på vilket nästan var skönare än att knulla. Medans nästa 5 gjorde sig redo kom Maggan till mig med sperma rinnande efter benen och frågade om det var skönt att se på, är det skönt för dig sa jag är det skönt för mig. Det har redan gått tre gånger för mig sa hon, så nu är jag jättekåt. Nu låg det 5 nya killar där så tjejerna satt igång igen, men ingen av killarna kunde hålla sig, alla sprutade i första tjejen som red dem. Jag såg på Maggans glansiga ögon hur kåt hon var, alla var klara innan det var hennes tur. Nu gick det fort för nästa 5 för alla var så kåta, det rann ur kukarna. Som ni förstår blev det samma igen, men Maggan red en kille i nästan 20 sek. innan det gick för honom. Så var vi bara 5 kvar, jag viskade till min fru, knulla dom andra före mig, när du kommer går det direkt för mig. Så jag lyckades hålla igen, alla 14 tjejerna red mig, men den sista före Maggan gick det oavbrutet för så jag sprutade. Då jag var den som klarade flest tjejer fick jag bestämma nästa lek. Jag valde Maggan och Eva som var lika kåta, dom såg bägge bra ut, stora toppiga bröst och fina kroppar. Maggan var ju över 53 Eva knappt 30, så jag frågade dem om det var okey om dom låg på madrassen så alla killar fick knulla dom. Ja sa dom, vi kör så länge vi orkar. Så satte vi igång, dom äldsta fick börja. De andra tjejerna tittade på och hjälpte killarna att få stånd efter dom tömt sig i fittorna. Jag väntade till sist för det gick hela tiden för Maggan och Eva, så varje gång en ny kuk trängde in fick dom genast orgasm, så killarna sprutade fort. Ja så var det min tur, Maggan knullade med den siste, han var bara 25 år så han klarade sig länge. Jag satte i gång att knulla Eva som nu var helt slut, hon bad mig att ta det lugnt, så jag knullade henne försiktigt samtidigt som jag smekte Maggans bröst, vilket alltid ger henne jätteorgasmer. Mycket riktigt gick det rejält för henne så killen kunde inte hålla sig, han sprutade rejält. När han drog sig ur var jag genast inne i henne, för Eva var helt slut och det bästa jag vet är att knulla Maggan när henne fitta är full av andras sperma. Nu hade jag jättestånd, jag hade hela tiden tittat på min fru och räknat hur många kukar hon fick. Det var ju 24 killar plus mig, Eva klarade 11, Maggan som när hon får oavbrutna orgasmer är det omöjligt att hålla sig, fick det att gå fortare för killarna så hon hade 13 före mig. Jag viskade till henne, om det gick bra, ja sa hon men nu är jag totalt slut, jag måste vila. Jag drog mig ur hennes plaskvåta fitta och frågade tjejerna som hela tiden tittat på, vem av er är kåtast, jag måste få utlösning innan kuken spricker. Alla 13 svarade, dom var alla kåta, så jag valde en tjej i 40 års åldern, mycket liten och smal, skapliga bröst men små. Hennes man och jag hade snackat lite efter han knullat Maggan, han sa enda gången hans fru kom i närheten av Maggans orgasmer, vilka han aldrig tidigare känt något liknande, var på klubben när hon såg alla som knullade. Han frågade också om Maggan var lika vild jämt, jag sa, det är anledningen till att vi började med grupp sex, jag klarar inte att tillfredställa henne ensam. Jag sa också att när hon är full av andras sperma kan hon få det att gå för mig många gånger, hon berättar detaljerat om varje kuk hon känt spruta i henne vilket gör mig kåt igen. Så trängde jag in i Lailas trånga fitta, först var hon lite spänd, så jag var försiktig. Snart kände jag hur hon började njuta, så jag viskade till henne att hennes man, Janne, tyckte min fru var det skönaste knull han haft. När jag viskade detta i hennes öra så fick hon direkt jätteorgasm samtidigt som mig, jag sprutade en jättesats i hennes trånga fitta. Nu knullade alla med alla, jag gick ut i baren där Eva och Maggan satt med en grogg. Är ni helt slut frågade jag, bägge nickade matt. Då kom Janne in och beställde en grogg, han letade efter Maggan och mig, hans fru ville vi skulle fortsätta hemma hos någon av oss. Jag tittade på Maggan som skrattade och sa, okej för mig men nu är jag jätte kåt igen, knullen jag har haft i kväll var för snabba och opersonliga. Då måste vi skaffa hjälp sa jag till Janne minst två man till så får ni ägna er åt Maggan så tar jag hand om din fru. Han tittade på mig, sade tror du inte jag klarar din fru sa han lite surt. Jag vet att vi behöver minst två till, jag känner min fru, hon är lite slut nu men när vi börjar igen är hon omättlig. Okej sa han, jag har snackat med några av grabbarna här, jag har känt dom länge, vi har snackat om Maggan, alla som knullat henne i kväll tyckte att hon var fantastisk. Försök hitta några som inte har knullat henne än, det blir mer spännande då sa jag. Han gick ut i knullrummet och kom med tre som hade hört om Maggans orgasmer. Nu hade Eva piggnat till, hon lyssnade ju på oss. Hon frågade om hon fick följa med utan sin man, han ville vara kvar på klubben, men Eva tyckte som Maggan att det var skönare hemma. Jaha sa jag till Janne, en man till för Eva är i Maggans klass. Han fixade en till, alla fyra var i 40 års åldern och gifta, en hade sin fru där, men Evas man var gamla bekanta så Eva bad sin man att ta hand om henne. Jag gav honom adressen hem till oss, vi bodde närmast och sa ni kan komma förbi och hämta er fru och den andra killen när ni är klara här. Vi fick ta två taxi, vi var ju nio stycken nu. Maggan och jag hade nyligen köpt en jättesäng, för vi hade ju orgier i bland varje helg, vi hade också en extra madrass för knullmadrassen som vi kallade den var genomblöt av sperma efter varje gång. Så fort vi kom innanför dörren åkte kläderna av, vi var ju vana nu, ingen var generad längre. Jag tog Laila till en mindre säng som vi hade som reserv i sovrummet och sa till hennes man, du får styra dom andra, men du kan väl börja med min fru så Laila och jag får titta på. Han smekte och kysste Maggans bröst, hon började direkt bli kåt igen. Jag kysste Lailas bröst och kände försigtikt på fittan som redan var blöt. Jag smekte hennes clitoris, så började hennes man knulla min fru, när hon låg där och såg på dom fick hon en kraftig orgasm så jag trängde in i henne. Vi knullade sakta och såg på Janne och Maggan. När det gick för Janne fick hans fru orgasm så jag knullade henne hårt, vi kom bägge i en gemensam orgasm, bland de bästa jag känt. Eva knullade för fullt med sin andra kuk, Maggan hade sin tredje kuk i sig. Janne var i köket och rökte, så Laila och jag gick dit. Jag tog fram en hela wisky, vi slog upp varsin grogg. Fan saJanne, din fru suger ju musten ur mig, jag blir helt slut, det går så mycket, jag blir helt tömd. Samma här sa jag, det kändes som jag sprutade en liter i din fru. Nu kom dom andra killarna, också slutkörda, en hade klarat Maggan två gånger. Snart kom tjejerna och frågade vad vi gjorde. Vi måste vila lite sa vi, men när jag såg båda stå där med sperma rinnande ur fittorna reste sig kuken direkt. Jag tittade på Jannes kuk som också var uppe och sa, kom vi går in igen, du får bestämma vem du vill börja med. Vi bad dom andra killarna att vara försigtiga med Laila som ville vänta lite. Alla gick tillbaka in, Janne kröp genast på min fru så jag knullade Eva. Då det gått så mycket för mig kunde jag hålla tillbaka utlösningen även när det började gå för Eva. Det gick mer och mer för henne så jag drog mig ur, nästa man var där direkt. Maggan var nu helvild, Janne hade redan fått utlösning, han bara låg där och flämtade medan Maggan red en ny kille. Jag lade mig bredvid dem och kramade hennes bröst, som alltid ger henne otroliga orgasmer. När hon började skaka av orgasmen sprutade killen i henne. De andra var nu kåta av att se Maggans orgasmer så genast fick hon en ny kuk, så hennes orgasm bara fortsatte. Jag gick över till Laila som låg och tittade på orgien, är du redo nu sa jag, hon nickade med kåtglansiga ögon. Jag började sakta knulla henne, min kuk var nu jättestor och blöt av Evas fitta, jag viskade i Lailas öra, känner du Evas fittsafter på min kuk. När jag sa det fick hon en enorm orgasm, hon sa sedan att hon aldrig känt något liknande. Så höll vi på tills Evas man och den andre killens fru kom för att hämta dem. Maggan hade lyckats få upp kuken på en av killarna så de knullade för fullt. Evas man frågade om han fick knulla Maggan innan dom gick, fråga henne sa jag. Han slängde av sig kläderna och kröp ner bredvid dem. Jag lade mig på andra sidan och sa till honom att suga ena bröstet, jag det andra. Som vanligt fick hon jätteorgasm när vi suger brösten när hon har en annans kuk i fittan Det gick direkt för killen när han kände hennes orgasm, så Evas man slet bort honom och kastade sig över min fru. Men han var nu så kåt, det tog inte lång stund så sprutade han i henne. Snart var vi ensamma, varje gång vi haft gruppsex brukar hon få upp min kuk genom att berätta om sina orgasmer hon haft med olika kukar under kvällen, samtidigt som jag känner på hennes spermafyllda fitta och tänker på alla jag sett spruta i henne. Men den här kvällen orkade hon inte mer så vi somnade. Mitt i natten vaknade jag och tänkte på kvällen, jag kände på hennes fortfarande genomblöta fitta, nu hade jag fullt stånd så jag kröp på henne och knullade som en kanin, det gick fort för mig när jag tänkte på allas sperma i hennes fitta. Hon vaknade inte ens, jag frågade henne på morgonen men hon sov när jag knullade henne. Det var allt den här gången men jag har mycket att berätta om vårt sex liv som blev vildare och vildare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *