Kroppen mår bra av att träna

Jag hade haft dåligt samvete en längre tid och hade äntligen övertygat mig själv att jag skulle göra något åt saken. Eller snarare jag hade insett att jag var tvungen att göra något. Jag hade blivit för slö, försoffad och pösig. Under lumpen tiden så var jag i bra form och kände mig nöjd med mig själv, sen kom muckningen och därefter sommaren och ni vet ju hur det kan bli. Jag hade en väldigt rolig sommar, mycket fester och hålligång, många pizzor och kvällar framför videon. Allt för mycket aktiviteter medan kroppen blev allt mindre vältränad.

I alla fall så hade jag bestämt mig att ge mig ut i spåren och springa för att komma i form. Jag frågade runt bland polare för att hitta någon som ville hänga med ut, jag var väl kanske inte alldeles förvånad när jag fick höra att det inte var någon som orkade. De skulle börja träna senare på året. Jag tog mig ändå i kragen och började bege mig ut i skogsspåret. I början sprang jag 3 gånger i veckan, efter 4 veckor hade jag arbetat mig ner till två gånger i veckan. Nu var det inte lika jobbigt att jogga de 7 km jag brukade ge mig på, men det var lite bökigt att ta sig till spåren. Jag fick ta en buss dit och tillbaka. Endast ett och ett halvt år tidigare så brukade jag jogga fram och tillbaka plus de 7 km på plats. Nu hade jag inte den konditionen, det som var skönt var väl att det fanns dusch och bastu precis intill spåren. Men hursomhelst så tyckte jag ändå att det började bli för jobbigt, innan jag kom ut i spåret, men jag var tvungen att träna en gång i veckan. Det var i alla fall mer än flera av mina polare.

En kväll i oktober så var jag nära på att ge upp då det började regna efter det att jag kommit halvvägs, men det var bara att bita ihop och springa vidare. När jag kom tillbaka till stugan intill spåret så var jag genomblöt. Men det kändes ändå skönt att duscha av sig och komma in i bastun. Jag satt därinne och just då var det ändå ganska skönt att ha sprungit. Jag hade precis blivit varm igen och svetten började komma när jag hörde att duschen utanför gick igång. Jag hoppades att det inte var någon som skulle in i bastun, det var skönt att sitta för sig själv där och bara slappna av det ända som saknades var en kall öl. Det lät nästan som om det var kvinnliga röster där ute i duschen, jag kunde nästan svära på det. Men? Tankar började formas i mitt huvud och jag spände öronen för att höra någonting.

Innan jag var säker på vad jag hört så drogs dörren upp och jag svalde nästan tungan när två helt nakna tjejer gick in och stängde dörren efter sig.

”Tjejbastun var inte uppvärmd, jag hoppas du inte har något emot att vi bastar här?” hon var blond och hade helt underbar kropp liksom brunetten bredvid henne. Sara och Maria hette de fick jag höra senare, Sara var 21 och Maria 25. Sara väntade ett svar men jag var helt borta, jag var som fixerad på hennes bröst och underbara kropp, hon såg ut som vilken modell som helst. Jag kunde knappt tro det var sant.

”Vi sätter oss” sa Maria. Jag vände blicken mot henne, hon hade ett elakt leende och förstod att jag var lite tafatt.

”Nej det är klart att det går bra.” fick jag ur mig. Går bra? Det var helt otroligt! Sara tog ett steg närmare mig och sträckte sig mellan mina ben, mitt hjärta började bulta lite hårdare. Men jag insåg att hon var ute efter hinken som stod vid mina fötter, Sara hade nu också ett stort leende. Sara fyllde sleven som log i hinken och öste på flera skopor på aggregatet för att sedan sätta sig intill mig. Maria satte sig på andra sidan.

Det dröjde inte länge innan man började känna ångan som spred sig från aggregatet, efter en stund så började det bli så varmt så det gjorde ont i öronen. Men jag hade bestämt mig, jag skulle inte lämna bastun innan de här två tjejerna om det brann härinne.

Jag brukade inte vara den som snackade lite i vanligt fall, men nu var jag helt ställd. Tjejerna satt helt tysta och jag försökte desperat komma på något bra att säga men det var helt tomt i huvudet. Vi hade suttit där i tio minuter utan att någon sagt ett ord. Svettpärlor hade börjat bildas på Saras bröst och resten av hennes kropp för den delen. Maria kunde jag inte se bakom Sara utan att det hade blivit allt för uppenbart, jag var i och för rätt säker på att Sara var medveten om att jag stirrade men hon sa ingenting. Jag var glad att jag hade handduken annars hade hon sett mitt stånd, som det snart inte längre var någon mening att dölja.

Jag kämpade fortfarande efter någonting att säga då jag fick syn på Marias hand som hon lagt på Saras knä och var på väg upp längst benet. Jag kände att Sara tittade på mig, men jag kunde ej lyfta blicken ifrån Marias hand. Maria började smeka insidan av benet medan jag stirrade, helt hypnotiserad. Sakta började hon cirkla runt Saras kön. Mitt stånd hade vuxit så mycket så att man lätt kunde se det genom handduken. Jag tittade upp mot Sara, som nu har ögonen slutna, med ett belåtet leende på läpparna. Jag började få svårt att sitta stilla, en snabb blick på termometern visade att det är 95 grader i bastun. Jag var osäker på om jag skulle göra någonting, eller vad jag skall börja med! Jag tvekade en minut till innan jag lyfte handen för att lägga den på Saras ben. Men jag slutade då jag såg Marias andra hand som hon använde för att vända Saras huvud mot sig själv.

Jag satt som på nålar då jag såg att de möttes i en kyss. Sara hade börjat sära på benen så att hennes ena ben trycks mot mitt. Men jag var helt förtrollat på nytt. Marias tunga öppnade Saras läppar och de fortsatte sin kyss. De fortsätter kyssas en lång stund, jag har hunnit bli stenhård och lite förbannad på mig själv. Där satt jag bredvid två skitsnygga tjejer som hånglade i bastun och var helt handikappad.

Jag hoppade till då jag såg att Maria hade ögonen på mig medan hon var i full gång med att köra ner tungan i halsen på Sara. Hon växlade med att se mig i ögonen och med att titta på mitt stånd. Plötsligt avbröt de sin kyss, och båda tittade på mig.

”Tror du att tjejernas bastu har hunnit bli varm än?” frågade Maria som fortfarande smekte Sara mellan benen. Jag vågade mig på ett leende, nu var jag tvungen att göra något.

”Inte tillräckligt.” fick jag ur mig. Sara blundade på nytt, och Maria såg på mig som om att hon väntade sig något. Hon var gudomligt snygg. Jag reste mig upp och öste på fler skopor på aggregatet.

När jag vände mig såg jag att Sara började lägga sig ner på bänken, hon började andas snabbare av Marias smekningar.

”Är det trångt därunder?” undrade Maria.

Jag såg ner på handduken och kunde se hur min hårda kuk försökta ta sig igenom den.

”Ta bort handduken.” sa hon, Sara andades snabbare och djupare och började mumla obegripliga ljud. ”Nu!” tillade Maria. Jag hoppade till av hennes skarpa ton, men var inte sen med att kasta ner handduken på golvet. Marias leende blev bredare.

”Kom närmare.” beordrade hon. Jag gick fram ett steg och hennes fria hand tog ett hårt tag om min kuk, som hade hoppat till om hennes grepp ej varit så fast. Hon runkade fram och tillbaka några gånger när jag bara stod där, det gav mig sköna rysningar i kroppen. Maria ställde sig upp, Sara lät besviken när smekningarna slutade hon öppnade ögonen, vilka snabbt sökte sig till mitt skrev. Maria ställde sig bakom mig och jag kände hur hennes fasta bröst trycktes in i min rygg.

”Det här är precis vad Sara behöver just nu.” sa Maria och klämde på min kuk. Jag trodde att det var jag som flinade, men det riktigt stora leendet kom ifrån Sara! Maria släppte greppet och sa.

”Jag hoppas du vet hur man gör, jag går ut och tar en dusch så länge.” Maria tog med sig hinken ut. Jag la mig ner över Sara som låg och väntade på bänken. Jag kysste henne, hon mötte min kyss aggressivt och vi hade knappt börjat innan jag upptäckte att Saras hand var och kände efter min kuk, som hon snabbt och enkelt förde mot sitt mål. Jag kände ett litet motstånd innan jag kom in i henne. Det kändes så skönt. Jag började jucka försiktigt, men det gick ej för sig Sara fick igång oss i ett snabbt och vilt tempo. Det var varmt som helvete, men det kändes som om man kommit till himlen. Sara verkade inte bry sig ett dyft om det hårda underlaget. Min kuk dunkade gång på gång hela vägen in i Sara, som stönade högt. Hon måste ha varit på gränsen att komma redan när Maria fingrade henne.

”Ohh, oooh, så bra, så, så, Jaaa. Oooh.” Själv var jag ordentligt uppe i varv och tillsammans med Saras stönande hörde jag hur bänken knakade. Jag kunde knappt förstå vad som hände, nog för att jag haft tjejer, men aldrig någon som sett ut som varken Sara eller Maria. Dessutom hade det alltid varit som tagit de första stegen när det gällde sex.

”Ooh, så skönt, så skönt, jaa, jaaa.” Saras ljud gjorde mig om möjligt ännu mer upphetsad. Jag märkte knappt när Maria kom tillbaka, och först då när hon hade hällt ännu mer vatten över aggregatet.

”Jag ser att ni börjat lära känna varandra.” skrattade Maria lite ironiskt. Ångan omslöt oss snart och jag hade svårt att andas. Under mig kände jag hur Sara började kvida och hennes stön övergick snart i ett skrik då det gick för henne. En kort stund senare kände jag hur krafter tog över min kropp, jag sprutade in i Sara. Det kändes som hela kroppen var i trans. Det kändes så otroligt skönt. Jag föll över Sara helt utmattad, mina 7 km jag sprungit tidigare gjorde inte saken bättre. Att bara ligga där på Sara och höra hur hon andades ut var en fantastisk känsla, trots att det närmade sig 100 grader i bastun. Sara började sakta men säkert att andas normalt igen, min nu slaka kuk började glida ur hennes vackra kropp.

”Det var skönt att ta en dusch och vila lite från hettan härinne.” Sara reagerade på det Maria sagt och sa att hon var tvungen att ta en dusch innan hon kokade upp. Vi ställde oss upp för att gå ut, men jag han inte göra mycket mer innan Maria ställde sig framför mig och la armarna på mina höfter. Sara slank förbi ut, draget ifrån dörren kändes obeskrivligt kallt och skönt. Jag hörde hur duschen gick igång och tittade på dörren ut. Min uppmärksamhet riktades tillbaka på Maria då hon kysste mig, hennes armar omslöt mig och jag kände hur hennes händer letade sig upp längst min rygg, förbi axlarna upp till huvudet. Hon avbröt kyssen för att fråga.

”Vad heter du?”

”Fredrik.” jag skulle fortsätta kyssen, men Maria började trycka ner mitt huvud. Jag kysste hennes bröst och skulle precis lägga läpparna kring hennes bröstvårta då Maria tvingade ner mig ännu längre. Jag var tvungen att gå ner på knä, jag kysste magen tittade upp mot Maria, hennes hungriga ögon var allt jag såg innan hon ville ha ner mig längre. Hennes fitta var precis framför mig, nästan gömt av hennes buskiga könshår.

”Se till att du gör det här rätt nu Fredrik” Jag hörde duschen därute och tänkte på hur skönt det skulle vara, det var i alla fall skönt att vara nere på golven nu där det var lite svalare.

”Sätt igång!” befallde Maria. Det var första gången jag slickade en tjej. Jag började med en kyss, och sedan flera stycken rund omkring hennes öppning. Min tunga slickade hennes blygläppar, en salt smak efter allt svett i bastun, Maria tog ett djupt andetag hon hade ett fast grepp om mitt huvud och tryckte det närmare sig. Medan jag växlade mellan kyssar och slickar kom Sara in i bastun igen, Maria bad henne lägga på en skopa till. Sara skrattade, eller fnittrade till lite glatt, det fräste på nytt då vattnet förångades. När hon ställt ner hinken gå Sara runt bakom mig, Maria släpper mitt huvud och de omfamnas och börjar kyssas vilt. Min tunga är djupt inne i Maria och jag gör allt för att göra ”rätt”. Saras kön pressas mot mitt bakhuvud, hon börjar vicka fram och tillbaka. Maria var ordentligt våt och började efter en stund stöna lite lätt. Hon började stöna allt mer, jag pressade på och började inse att jag verkligen älskade detta,

Det börjar rycka i Marias kropp, jag inser att det är nära. I ett vrål började det och tystnade inte, Marias orgasm var både högljudd och lång.

”Det är dags…” flämtade Maria. ” dags att gå nu.” de släppte taget om mig jag låg på golvet och beundrade dem båda två.

Sara började gå ut men väntade på Maria vid dörr öppningen. Mina ögon tittade upp mot Maria, hon böjde sig ner och kysste mig. Hon greppade min kuk en gång till vilken var lika glad som tidigare.

”Ring Sara.” sa hon och lade armen om sin vän för att gå. ”Hon tycker om dig.” Mina blickar mötte Saras innan hon försvann iväg och jag visste inte vad jag skulle läsa ur hennes blick. Jag satt kvar i högst en halv minut innan jag kravlade mig ut till duschen, men de var redan borta. Det kändes skönt att stå i en iskall dusch, det tog 10 minuter innan jag insåg att jag ej hade numret till Sara. Jag skyndade ut och sprang över till damernas omklädningsrum, men de var inte där.

Ett par dagar senare hittade jag en lapp i min plånbok med ett telefonnummer. Nu har jag och Sara varit tillsammans i fem månader, vi tycker väldigt mycket om varandra och har ett bra sexliv. Men det är först då Maria kommer på besök som vi blir som förbytta, då det hettar till riktigt ordentligt.

Jag kan också tillägga att jag numera är noga med att träna flera gånger i veckan, och brukar sällan missa en träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *