Bullen i bastun

Jag antar att det är många som undrar hur det är att göra lumpen som tjej, att ständigt vara omgiven av översexuella grabbar som i skydd av uniform och kompisar inte drar sig för att vissla på varje par tuttar inom synhåll. Detta är dock inte riktigt min bild av det hela. Bea kallas jag som gjorde lumpen på ett norrländskt infanteriregemente. Jag var ensam tjej och 23 år, alltså lite äldre än de flesta av pojkarna på kompaniet. Även om det inte är något fel på min kropp så ser jag kanske inte riktigt ut som en bimbo, åtminstone inte i ansiktet. Dessa faktorer har gjort att jag kände mig respekterad under hela tiden och samtidigt hade jag nog en lugnande inverkan på grabbarna.

Vi delade på allt inklusive logement och dusch vilket visserligen var lite jobbigt i början när man kände hur alla tjuvkikade. Det gällde ju även mig för den delen. Tänk er själva att dela dusch med ett halv dussin vältränade grabbar i sina bästa år. I stort sett funkade det bra. Vi fick dessutom veta när vi ryckte in att den som på något vis försökte sig på något förhållande eller antydde något som skulle kunna uppfattas som sexuellt trakaserande skulle åka dit ordentligt. Hur var det ingen riktigt som våga ta reda på.

Jag förstod att killarna runkade och fantiserade om mig och visst var det lite generande men samtidigt smickrande och det gjorde även mig kåt. Ibland lånade jag deras porrtidningar i smyg och visst hände det att jag gav mig själv orgasm medan jag drömde om att bli påsatt av hela logementet. Ofta fantiserade jag om hur det skulle kunna gå till på vår muckarskiva. Tyvärr blev det aldrig så. I stället ska jag berätta om en annan bizarr händelse under mitt lumparår:

Det var vinter och vi hade legat på storövning i fjällen i två veckor. När övningen var slut samlades vår pluton tillsammans med några andra plutoner från andra regementen på en fjällstation för genomgång. Det hade varit kallt och jobbigt och det flesta hade varit borta från sina respektive i snart tre veckor vilket märktes på snacket. Det talades vitt och brett om hur de skulle knulla sina flickvänner när de kom hem. Andra hade mer bråttom än så och påstod att de skulle köra en handtrall så fort de kom in i ett uppvärmt rum. De flesta tystade dock och blev lite förlägna när jag kom i närheten. Grabbarna i min pluton uppförde sig dock lite mer civiliserat eftersom det var vana vid min närvaro. Egentligen hade jag inget emot att de snackade fult men det var jag för blyg för att säga.

Efterhand som vi installerat oss på stationen var det dags för en efterlängtad dusch och bastu. Många av oss passade också på att ta några öl innan vi gick dit. Bastubadandet var tänkt att ske plutonsvis men eftersom jag hade fått en liten skada som behövde ses över så hamnade jag i otakt med mina polare. När jag äntligen kom från sjukvårdaren hade redan en annan pluton börjat basta. I duschrummet var det tomt men från bastun hördes det att de var på gång. Jag duschade. Härligt! Rakade ben och armhålor. (Könet slutade jag ansa när jag ryckte in för att unvika stirrande blickar.)Helst av allt skulle jag vilja onanera bums, men det gick ju inte för sig. Jag skulle precis gå in i bastun, men så blev jag nyfiken när jag hörde det höga skrytsamma rösterna så jag stannade utanför dörren och lyssnade. Det snackades om vilken ställning och vilket hål som var bäst, hur långt de kunde spruta och vems flickvän som sög bäst. Det mesta var säkert ren lögn men det var kul att lyssna på. Sen började de prata om hur många som hade kört bullen. Jag hade inte riktigt klart för mig vad det innebar eftersom ingen hade vågat nämna det i min närvaro. Alltså blev jag ännu mer nyfiken.

Plötsligt utropar någon: ”Larsson har stånd!” och alla börjar asgarva. Jag vet inte vad som tog åt mig (förmodligen var det ölen) men jag fick för mig att detta måste beskådas. Virade handduken runt mig,greppade min öl och gjorde entré för att spana in Larssons stånd. Det blev precis knäpp tyst i bastun och alla stirrade på mig. ”Hej” sa jag. ”Finns det plats för mig med?”. ”Inga problem” och alla började flytta på sig för att ge plats brevid sig. Vilken syn; 15 nakna, svettiga grabbar, de flesta vältränade. Det var inga problem att gissa vem som var Larsson. Det var han med benen tätt i kors.

Det var nu ganska tyst i bastun och de flesta vågade bara snegla på mig trots att jag hade handduken på. Jag kände mig lite skyldig till att ha tagit död på deras diskussionsämnen och klämde därför ur mig en ursäkt och bad dem fortsätta som om inget hade hänt. Det ville dock inte riktigt komma igång. Någon gick ut och duschade och andra satt och skruvade på sig. Mesiga grabbar det här tyckte min ölpåverkade hjärna och ur mig slank det ”Det här med bullen. Vad går det ut på?”. De bara titade på mig och skrattade. Då blev jag sur och undrade om ingen kunde förklara. ”Vad är det här för grabbigt trams som inte tjejer fick ta del av? Jag kräver att få veta!” En av grabbarna, Linder, började förklara lite generat. ”Man har en bulle bulle som man lägger i mitten…” ”Går det bra med knäckebröd”, avbröt jag. ”Öh, ja det borde funka” ”Bra” sa jag och rusade ut så att jag nästan halkade. Jag kom tillbaka med en Wasa mackan som haft i min benficka. ”Sådär! och sen”. Linder bara stirrade och fortsatte tvekande ”Sen sätter eller ställer alla sig kring bullen och så börjar man runka.” Åh nej, det borde jag föstått. Jag försökte sjunka genom jorden. ”Sen gäller det att spruta så fort som möjligt. Den som förlorar måste äta upp hela bakelsen.”

Det gick några långa sekunder. Jag kände mig väldigt fånig och i ett desperat försök att inte tappa masken försökte jag ta tillbaka initiativet. ”Jaha! Hur många har gjort det här på riktigt då?” Jag förväntade mig inget svar men eftersom några hade skrutit innan jag kom in så var de väl tvugna att bekänna färg även nu. Fyra grabbar nickade. Jag plockade ut knäckemackan ur sin påse och la den på bänken. ”Kan inte ni visa?” sa jag med glimten i ögat. De skrattade undvikande. ”Ja, kom igen!” ropade någon utanför de invigdas skara och några andra stämde in. Snart rungade ”Bullen! Bullen!” hela i bastun. Jag var vid det här laget rätt så kåt och skulle också gärna se dem runka så jag stämde också in. ”Stopp!” ropade Linder. ”Det här är en lek där ingen får vara åskådare. Alla måste vara med. Är ni med så är jag med.” sa han också såg sig om. De flesta tycktes då vilja vara med och plötsligt tittade alla på mig. Jag hade svårt att se dem i ögonen och när jag tittade ned såg jag 15 halvstyva kukar. ”Nä, det funkar ju inte för mig” klämde jag ur mig och hörde hur dumt det lät. ”Du får göra det på ditt vis” sa någon. ”Ok” sa jag: Det var ju det jag egentligen ville. Jag tänkte inte längre på konsekvenserna. Bara på styva kukar och min egen efterlängtade orgasm. ”Nåde dig om du fejkar” ropade Linder. ”Ingen risk” sa jag samtidigt som jag lät handduken falla. Stämningen steg märkbart. Jag såg att de gillade vad de såg och klämde lite försiktigt kring brösten och slickade mig utmanande på läpparna. En del händer närmade sig nu kukarna för att smygrunka. Då avbröt Linder: ”Stopp! Inga tjuvstarter.”

Alla satte sig på nedersta laven i ett U. I mitten lades den heliga knäckemackan på en uppochned vänd hink.

Många hade redan stånd och vi bestämde att alla skulle slakna innan jag fick äran att starta tävlingen. ”På mitt kommando samtidig eldgivning… Eld!”. Alla började runka upp sina stånd igen. Själv började jag massera mitt klitoris. Jag kände mig stenkåt och var självsäker på att komma snart. När jag tittade upp såg jag att alla grabbarna tittade på mig och jag kom av mig lite. Jag hade ju aldrig onanerat tillsammans med någon annan överhuvud taget och nu satt jag här med 15 okända, stirrande militärer.

Det hade nog bara gått 20 sekunder när den förste killen, Larsson förresten, siktade in sig på mackan och la av en rejäl sats. Strax följdes han av fyra till. Wow, vilka sprut. Men att de skulle komma så snabbt. Det trodde inte jag var möjligt. Hur skulle det här sluta.

Det var ganska trångt och svårt att sära på benen för mig som ville komma åt lite bättre. Samtidigt kände jag killarna bredvids runkande armrörelser. För att komma åt lite bättre slängde jag upp mitt högerben över min grannes. Han hette visst Pettersson förresten. Nu kom jag åt lite bättre samtidigt som grabbarna fick bättre insyn i mitt sköte. Jag märkte hur Petterson utnyttjade situationen och gned sin kuk mot mitt lår.

Snart kom även killen med den klart största kuken, Stoikan, fast hans laddning var lite av en besvikelse. Det började lukta rejält av sperma nu, men ännu återstod flera. Plötsligt började Pettersson att slingra sig för att komma upp och kunna spruta, men ville retas med honom och klämde fast honom med benet. Det gjorde att han blev tvungen att spruta där han satt. Jag kände hur hans muskler spändes och snart kom en lång salva som nästan nådde fram till mackan. Det mesta av hans sats hamnade dock på mitt lår. De andra killarna jublade. ”Förlåt” sa han. ”Jag ska genast torka bort det.” och så började han massera ut sperman på mitt ben. Jag njöt och hade inte långt kvar till orgasm kände jag. Bäst att koncentrera sig tänkte jag och spanade en av de sexiga grabbarna som fortfarande var kvar. Så småningom reste även han sig och gick fram till bullen och levererade sitt bidrag. Då steg jublet ännu en gång och jag såg mig omkring insåg jag att det bara var jag kvar.

”Ät den, ät den!” började de ropa. Jag tittade på mackan och såg det jättehög av sperma som låg kvar på den, även om det mesta hade runnit av. Inte för att jag har något emot att svälja sperma men detta gjorde mig nästan lite äcklad och jag funderade på hur jag skulle kunna ta mig ur. ”Vänta, jag är inte klar än” sa jag. ”Det spelar ingen roll. Du har ju förlorat.” sa Linder. ”Men låt henne fortsätta ändå” tyckte Larsson som satt närmst. Bra ide tyckte alla som gärna ville se mer.

Jag böjde mig fram och tog den kletiga mackan. Tog en stor tugga och började tugga. Smaken av varm sperma var intensiv och lite kväljande men det gick an. Jag tog en tugga till och lät en del rinna utanför munnen som jag sedan slickade upp. Resten av mackan la jag mellan mina bröst med det kletiga pålägget nedåt. Sen lät jag den långsamt glida nedåt på min svettiga mage. Sperman som hanmade på mig började jag sen långsamt massera ut över bröst och mage. Doften blev nu ännu starkare. Jag klämde på mina bröst och lyfte upp dem så att jag kunde slicka av bröstvårtorna. Sen fortsatte jag ned mellan benen. För att kunna visa upp mitt kåta sköte var jag tvungen att sära ännu mera på mina ben. Mina grannar hjälpte tjänstvilligt till och höll isär dem. Jag lät mina spermablöta händer massera mina blygdläppar och mitt klitoris. Sen stack jag andra handens fingrar i slidan och masserade insidan.

När jag tittade upp såg jag att många hade börjat runka igen. Denna gång lite mer sansat och njutfullt. Jag kände plötsligt att jag inte hade någon panik att komma utan kunde i stället dra ut på det hela en stund till. Fast till sist gick det inte att hålla emot längre och jag kom i den starkaste orgsam jag någonsin upplevt. Den måste ha varat säkert en halvminut.

När jag vaknat till sans undrade Larsson om jag mådde bra. Han hade nästan blivit orolig för mig. ”Jodå, jag har aldrig mått bättre. Men jag måste få ta en sval dusch innan jag svimmar.” svarade jag och gick ut till duschen. En flesta följde mitt exempel och många fortsatte även smeka sig själva i duschen. ”Vad sägs om ett riktigt skjut?” var det någon som frågade. ”Nä, nä. Se men inte röra. Så är reglerna” trots att en riktig kuk mellan benen var precis vad jag ville ha. ”Kan vi inte få se lite mer då?” Varför inte, tänkte jag.

Jag sjönk sakta ned och satte mig på duschgolvet. Duschslangen tog jag med mig ned. Killarna samlades i en halvcirkel kring mig med sina kukar i händerna. Jag tog min duscholja och började tvåla in min kropp. Först armar och mage. Sen gick jag över till brösten som jag var extra noga med. De gled omkring i mina händer och ibland nöp jag i bröstvårtorna. Jag såg att en del killar gjorde likadant och det gjorde mig extra upphetsad. När brösten var riktigt rena fortsatte jag ned mot benen. Långsamt särade jag på dem så mycket jag kunde. Jag smekte mig på insidan av låren och upp mot ljumskarna. Hela tiden mötte jag de kåta killarnas blickar, de som inte stirrade förhäxat rakt in i min fitta. Jag kända att tiden var mogen att börja smeka även dessa delar och lät en finger börja spela över klitoris. Det blev för mycket för en av grabbarna och plötsligt såg jag en spermastråle komma farande genom luften och landa på min arm. Jag log och smetade långsamt ut den. Sen fortsatte jag massera mitt klitoris och fortsatte ned mot slidan. Så småningom började det rycka i fler kukar en av grabbarna kom fram och sprutade mig över brösten.

Själv hade jag fortfarande lite kvar och lät nu en finger vandra vidare nedåt tills den nådde anus. Jag lät fingret snurra runt lite tills jag långsamt stack in det. Samtidigt såg jag att en grabb gjorde likadant, stack in en finger i stjärten alltså. Det gick för honom nästan direkt. Detta gjorde mig vrålkåt och jag ökade takten med andra handen på klitoris. Orgasmen lät inte vänta på sig. När den kom stack jag in några fingrar i slidan och gjorde alltså nu en dubbelmacka på mig själv. Jag halkade till och hasade ned till liggande ställning och där kände jag hur flera spermaduschar träffade mig, även i ansiktet.

Efter en kort vilopaus duschade vi och klädde på oss. Sen var det dags för middag och en god natts sömn med härliga kåta drömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *