Het tillfredsställelse

Det här är en berättelse från sommaren för 94 när det var soligt och olidligt hett hela juli.

Jag var tvungen att jobba hela sommaren i mitt anletes svett. En plötslig arbetsanhopning på jobbet gjorde att alla semestrar var indragna för nyckelpersoner. Kan inte påstå att jag kände mig särskilt glad att just jag skulle bli drabbad av detta.

Hela försommaren hade jag gått och kåtat upp mig vid tanken på hur härligt det skulle bli att åka till stranden och sola, bada och njuta av anblicken av barbröstade läckra kvinnor.

För mig brukade sommaren betyda många sköna kärleksäventyr. Nu verkade det alltså som att det skulle bli en förstörd sommar för mig.

Varje kvällning när jag trött vandrade hemåt i sommarhettan såg jag ledsen alla dom par som glada, solbrända kom från stranden.

Mina föräldrar som åkt till Grekland hade bett mig titta till deras hus, vattna blommor och sånt. Dom bodde i ett gammalt trähus i utkanten av staden.

En fredagseftermiddag var jag på väg dit, tänkte av praktiska skäl stanna över helgen och utnyttja föräldrarnas pool och naturligtvis även mat och sprit.

Väl där låste jag upp och gick in. Direkt ut i köket och plockade fram en kall öl och en macka.

Strosade sakta omkring i huset mindes min barndom där i huset. Undrade just var alla mina prylar tagit vägen efter jag flyttat ut. Kanske på vinden tänkte jag?

Tog med mig en ny öl i handen och tog trappan upp mot vindsdörren.

Hettan som slog emot mig när jag öppnade dörren fick mig att rygga tillbaks lite,svetten började pärla på pannan.

Lite vimsig av ölen och lite full i fan slet jag av mig kläderna och sparkade dom åt sidan.

Spritt näck med gungande kuk klev jag upp på vinden. Solljuset sken in mellan brädorna i ytterväggen och bildade mönster på golvet. Jag gick fram till fönstret som vette mot grannens hus.

Mindes Maria granndottern som jag ofta brukade tjuvkika på där uppe ifrån vinden.

Många gånger hade jag suttit där i fönstret och runkat till åsynen av hennes solbadande kropp på somrarna.

Mina föräldrar förstod nog aldrig varför jag så ofta var på vinden.

Hon hade varit blond ganska tidigt utvecklad för sin ålder. Den slanka kroppen med de nästan oproportionerligt stora brösten, den markerade bullen mellan låren mmmmm min kuk styvnade till lite vid tanken.

Trots alla försök lyckades jag aldrig intressera henne för mig tyckte jag.

Istället passerade killar från skolan revy där nere vid hennes sida.

Hade de tur fick de smeta in hennes kropp med sololja. Hon lät deras händer smeka och utforska sin kropp, men alltid till en bestämd gräns. Händerna knådade bröst och ibland även innanför bikiniunderdelen.

Maria brukade stoppa in ena handen under deras shorts och runka deras kukar tills de sprutade.

Försökte någon dra ner shortsen för att i hettan krypa på henne blev hon alltid förbannad och bad dom att dra.

Hon var vacker och ville ha total kontroll på det som hände. Ryktet sa att inte många om ens någon lyckades lägra henne.

Själv hade jag en hel del tjejer från skolan med mig upp där på min hemliga vind.

Min sexhunger var redan då enorm.

Lyckligtvis hade jag begåvats med en ganska grov apparat som många nyfikna tjejer ville prova på, vilket gjorde att nästan alla mina fickpengar gick till kondomer /och herrtidningar förståss/.

Men nu stod jag där naken på min ungdoms vind med min styva kuk i handen. Sakta runkade jag som förr mitt framför fönstret. Jag tyckte att risken att bli observerad gjorde känslan mer intensiv.

Jag tryckte mig mot fönsterposten och lät kuken knulla upp och ner med rullande höfter.

Mina stönanden av den sköna känslan ökade och ökade. Med den ena handen kramade jag kulorna och slet hårt ner och upp längs pålen med en andra. Det flimrade till och så kom satsen rusande. Stråle på stråle pumpade ut över fönstrets glas. Sakta rann den kladdiga sperman längs fönstret ner på fönsterbrädan. Jag sjönk utmattad ner med rumpan mot golvet.

Satt där flämtande och såg hur den grova röda kuken slaknade.

Min hand grep ölflaskan och jag tog en klunk. Känslan efter mer verklig sex var stark. Onanera är väl skönt men riktig sex det var bättre.

Fortfarande naken strosade jag ner i huset igen, kläderna sparkade jag med mig ner för trappan till det övre planet ,där de fick ligga kvar.

Nere i köket bredde jag en macka igen.

Kikade ut genom fönstret och fick en mindre chock. Uppför uppfarten framför huset kom någon gåendes.

En kvinna som under en vid solhatt och solglasögon endast var klädd i en mickroscopisk baddräkt /två tunna vita tygstycken kämpade för att stänga inne de stora brösten, en absolut minimal triangel av tyg dolde hjälpligt fronten/.

Förtvivlat såg jag mig omkring efter något att dölja min nakenhet med men hann inte hitta något lämpligt innan dörrklockan ringde.

Med mackan i handen fumlade jag upp dörren. Ställde mig bakom så min spritt nakna kropp doldes hjälpligt.

Kvinnan svepte av sig hatten och det blonda tjocka hårsvallet sköljde över de läckert brunbrända axlarna.

Hon började säga något men jag hörde inte vad för där stod jag med förvånad min.

Där stod hon ju min hemliga längtan under hela min ungdom, klädd i nästan ingenting.

Med gapande mun tappade jag mackan och lät mina blickar hungrigt betrakta den läckra kroppen. Tystnaden var kompakt vi bara stod där och stirrade på varann.

Jag noterade att hennes blick sjunkit nedåt och stirrade, bröstknopparna hade stelnat till och var nu tydligt markerade.

I mitt förvånade tillstånd hade jag tappat greppet om dörren som glidit upp på vid gavel.

Jag blev pinsamt medveten att där stod jag med ett jättelikt stånd som skamlöst pekade mot hennes bruna mage. Bara ett steg skiljde oss åt.

Jag spritt naken med min jättekrok pulserande av uppdämt begär. Hon i en bikini som börjat få en liten våt fläck där fram som bara växte och växte i takt med att hon betraktade min kuk.

Oj var det en sån bamsing som jag missade hela skoltiden sa hon och stötte mig i bröstet så jag tumlade inåt huset.

Dörren slog igen och som i trans såg jag hennes händer knyta upp bh-överdelen och befria de stora brösten. Befriade gungade de till och hängde sen tunga ner mot magen. De rosa styva knopparna pekade snett nedåt.

Hon hade blicken fixerad vid min kuk när den ena handens fingrar försiktigt nöp och rullade vårtorna mellan fingrarna. Den andra handen drog sakta i snodden till underdelen. Stringen hade grävt sig djupt in mellan hennes skinkor. Hon vände sig böjde sig framåt och drog långsamt av sig underdelen. Hon föll ner på händer och knän med uppvänd bar stjärt. Den ena handens fingrar masserade springan.

Fram och tillbaks for dom våta av sekret mellan kärlekshålet anus och knoppen. Hon stönade högt redan, bara av tanken av att ligga där med baken i vädret mot mig och smeka sig.

Jag gick ner på knä och kröp mot den underbara baken. Kuken fortfarande stenhård mot magen, kulorna tungt svängande.

Jag lade mina händer på hennes skinkor delade dom försiktigt, böjde mig fram och kände den syrligt härliga könsdoften.

Min tunga sökte sig lustfullt djupare in mellan skinkorna, letade sig nedåt.

Maria stönade allt högre och putade med baken mot mig.

Min tunga passerade just det heta bakre hålet, cirklade lite, vätte ner det, njöt av varje cm av baken.

Tungan slickade nu ner över kärlekshålet och mötte de vibrerande fingrarna.

Jag slickade i mig så mycket jag kunde av de härliga safterna, riktigt njöt av smaken av kåt kvinna.

Borrade i ansiktet i baken och smorde in mig totalt.

Mina händer smekte sig in över de tungt hängande brösten, masserade och klämde i takt med hennes stönanden.

Jag arbetade mig hela tiden framåt och hade nu mitt blåröda ollon strax in till fittans mynning

Marias fingrar delade fittläpparna och styrde mig rätt. Jag tryckte på, kände värmen som mötte mig. Sakta sakta öppnade sig fittan för mig. Jag såg det hårt spända skinnet som omslöt min bultande kuk.

Jag var tvungen att vara försiktig när jag trängde allt djupare in i det heta mjuka. Den uppdämda kåtheten riskerade att skicka mig över gränsen direkt annars.

Det kom ett djupt djuriskt stön över Marias läppar när mina höfter slog mot den delade baken med hela kuken till roten inom henne, äntligen stönade hon, äntligen får jag dig.

Ta mig nu Micke, ta mig hårt, jag har längtat så länge efter din kuk.

Helt förvirrad av det hon sa började jag jucka mot hennes bak, in och ut i ett kraftfullt stötande. Hennes trånga hål sög sig fast kring min grova kuk, varje juck var som en explosion av lust. Vi stönade i kapp, ropade könsord till varandra, hetsade tempot mot fortare och fortare. Jag höll ett karmpaktigt tag om hennes höfter och stötte hårdare och hårdare.

De tunga brösten gungade under henne, mina pungkulor daskade mot fittläpparna vid varje stöt.

Fortare och fortare gick det, safterna sköljde ur henne och rann längs benen.

Krampaktigt knutna höll hon händerna mot en tröskel för att inte vräkas framåt av mina hårda stötar.

Hennes huvud kastades plötsligt bakåt och ett djupt gurglande djuriskt läte började stiga ur hennes mun. Jag kände hur fittan började pulserande krampa runt min kuk, jag kände den pirrande känslan i pungen arbeta sig upp genom kuken. Jag kunde inte hålla emot längre utan släppte allt fritt , pumpade och pumpade stråle på stråle av min heta sperma djupt upp inom hennes krampande fitta. Det värkte i pungen av all den sperma som ville ut, tömma sig i kärlekshålet på den tjej som jag suktat efter under hela min ungdom. Jag ville inte sluta fast jag tömt mig till sista droppen utan juckade förtvivlat på.

Lugn stönade Maria, lugn Micke jag lovar dig att vi ska älska, ta igen allt det som vi missat.

Jag vill suga din kuk, bli tagen i baken, rida dig, bli slickad över hela kroppen, ja på alla sätt som vi kommer på tills vi är nöjda för stunden.

Men jag vill göra det på vinden där jag ofta såg dig onanera i fönstret när vi var yngre.

Såg du det sa jag.

Ja, det var en liten lek jag hade det där att låta killar smeka mig inför dina blickar.

Det var lite snopet bara när du flyttade iväg hemifrån just innan jag hann slutföra mina planer på att älska med dig, men nu är vi ju här tillsammans äntligen.

Jag tog hennes hand och nakna gick vi ut i köket , dukade en bricka med stenbitsrom, hackad lök, räkor, toast, ost och den där dyra flaskan vitt vin som farsan alltid brukade ha redo i kylen.

Maria blinkade med en ögat och plockade fram grädde som hon snabbt vispade upp.

Jordgubbarna åkte också med.

Hennes händer rullade en runt det ena bröstets styva vårta så den färgades lätt röd, smetade dit lite grädde som på en bakelse och sträckte fram bröstet mot mig. Min mun och tunga cirklade runt och sög i sig varje uns av grädde.

Det mjuka bröstet kändes underbart mot mina sökande läppar. Maria hade tagit ett fast grepp om mitt hår och styrde mig stönande mellan de båda brösten. Min kuk pirrade och började bli hård igen.

Med ivriga steg skyndade vi upp på vinden, ställde brickan åt sidan och släppte lös elden igen.

Det mesta av vår lediga tid den sommaren ägnade vi oss åt att älska med varandra, på vinden i naturen, ja överallt.

Det som såg ut att bli en taskig sommar kom att bli en av de bästa i mitt liv.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *