Knullmöte på hemliga ställen

Jag har en också en självupplevd berättelse när jag blir “uppraggad” av en äldre kvinna på tunnelbanan, hon är ca 50 år, sitter mitt emot mig i en fin klänning hon är uppklädd efter en middag, lite halvpåverkad av vinet som har serverats till maten. Hon tittar på mig och jag känner ett sting av kättja i kroppen, vi säger ingenting och när hon skall gå av så nickar hon bara till mig och jag kliver av också. Det är sista tåget så det är nästan inga människor på perrongen, jag går strax bakom henne och tittar på hennes former, hon är ingen Maud Adams i kroppen och det tycker jag är skönt, hon har en ganska kraftig bakdel och det gör mig bara hetare.Vi tar rulltrappan upp mot bussarna, vi är ensama och hon drar snabbt upp klänningen över hennes stjärt och visar ett par tangatrosor. Det är några få personer som rör sig på busshållplatsen, och jag följer henner hack i häl, nu är klänningen nere igen, vi går bort längst bort på hållplatsen, där det inte finns någon förutom vi. Hon säger att nu ska du få se hur jag brukar göra det skönt för mig själv, hon lägger sig på en bänk, drar upp klänningen till magen, tar fram en vaselin burk, drar av sig trosorna och smörjer in ett finger med vaselin, särar på dom ganska blöta blygdläpparna och går direkt på att massera klittan, hon var väldigt kåt innan hon började men nu börjar hennes ögon bli alldeles simmiga, jag blir så kåt av spänningen av dels se denna skönna fitta bli masserad och dels spänningen av att kanske bli upptäckt.

Jag öppnar mina byxor och låter kvinnan öppna munnen samtidigt som jag börjar massera hennes ena bröst utanpå klänningstyget, den andra handen smyger jag ner mellan hennes ben för att få känna hennes dyblöta fitta, hon tar bort sin hand för att jag skall komma åt hennes klitta och jag smeker där ett tag innan jag stoppar upp två fingrar i henne och hon trycker emot min hand och stönar högt, jag tittar runt oss för att se om någon har hört. Jag ser en annan kvinna ca 20 meter bort som tittar på oss och som smeker sig själv, då blir jag ännu kåtare och stoppar också in ett finger försiktigt i stjärten på henne, det bara rinner ur henne. Jag ser någon skymta förbi bakom mig och tror att nu är det kört, men det är kvinnan på bänken som också vill vara med. Hon ställer sig på alla fyra på bänken och dra upp sin kjol, hon vill att jag ska ta henne bakifrån, kvinnan som jag smeker nickar och jag trycker försiktigt in kuken centimeter för centimeter, och den fittan är också blöt så att det rinner nerför hennes ben, den liggnade kvinnan ställer sig bakom mig och tar ett tag runt roten på kuken och vill att jag ska stoppa in den i stjärten på den framåtböjda kvinnan som är lite tveksam men jag trycker försiktigt in den, långsamt, långsamt, och till slut så gråter hon över att det är så skönt, samtidigt så masserar kvinnan bakom mig mina skinkor och låter ett finger smyga in mellan skinkorna för att stanna utanför mitt stjärthål, hon trycker långsamt in det och det är så skönt, den fyrbenta kvinna börjar stöna och skaka och jag känner fingret i stjärten åka in och ut snabbar, då kan jag inte hålla mig längre utan sprutar in i stjärten den skönaste orgasmen jag har haft på länge.

Kvinnan som står bakom mig trycker ner mig på bänken och sätter upp sin fitta i ansikte på mig och säger nu måste du slicka mig en stund och jag låter tungan virvla lite i hennes yviga buske och tar tag i hennes skinkor, jag sätter tungan mitt på klittan och hon darrar till och stönar högt, nu har min kuk rest sig igen och det ser hon och vrider på sig så att jag får stjärten i ansiktet, särar på skinkorna och retar lite med tungan utanför stjärthålet., hon trycker sig mot min tungan som åker in en liten bit. Jag tar min ena hand och för den till klittan och masserar den lite försiktig, hon börjar skaka i hela kroppen och är så blöt att hela min hand blir blöt. Hon säger att nu måste jag köra in kuken i henne, hon sätter sig långsamt ner på min kuk, och försiktigt glider den in i henne, det är inga problem att få in den för så blöt som hon är har jag aldrig varit med om, hon börjar att rida mig våldsamt på en gång och börjar skaka i en kraftig orgasm och hon rinner ännu mer, det är så att mina ben är nersölade med den skönaste och varmaste fittsaft som jag någonsin känt. När jag känner denna sköna känsla så känner jag att mitt underliv börjar krampa och jag sprutar i henne samtidigt som hennes skakningar fortfarande håller på. Det är det skönaste jag har varit med om och vi har fortfarande våra hemliga möten på konstiga ställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *