Gruppsex och stearin

Jag står utanför lägenhetsdörren och lyssnar efter ljud, men hör absolut ingenting trots att jag håller andan. Ringer på och strax glider dörren upp. I dunklet ser jag någon som försvinner in ett rum som sedan visar sig vara köket. Jag kliver ur skorna och går långsamt in i lägenheten. Det hörs svaga ljud inifrån och skön musik spelas. En man kommer ut ur köket med ett glas åt mig.

– Välkommen hit! Hoppas att du ska trivas här ikväll, säger han med ganska låg och sensuell röst samtidigt som han räcker mig glaset. Jag smuttar på drinken och tar några steg till. Han lägger armen om min midja och säger:
– Du är sist, men vi har inte väntat på dig. Eller ja alltså, det har vi ju, men vi började utan dig, menar jag.
Drinken är god, det är någon slags vitvinsbål och i glaset guppar även några hallon.
– Kom! viskar han och tar mig i handen. Han är klädd i jeans och en vit t-shirt, ingenting särskilt, men det får honom att se fräsch ut och han luktar gott.

Överallt i lägenheten står det tända ljus och här och var sitter folk, uppskattningsvis drygt tio personer. Alla är upptagna med hångel i en eller annan form. Förutom hallen och köket så finns det ett mindre sovrum med en dubbelsäng och speglar på alla väggar plus i taket, samt ett stort vardagsum med soffor, fåtöljer och mjuka mattor. Jag ser en man som sitter i en av fåtöljerna. Han blir smekt utanpå byxorna av en tjej och bulan är jättestor. Bredvid fåtöljen står en annan tjej som har tagit av sig tröjan och låter honom smeka hennes bröst, medan en annan kille står bakom henne, håller om hennes höfter och trycker sig mot henne. Jag ser även hans kuk puta ut under byxorna.

I soffan ligger en tjej helt naken och låter två killar som också är helt utan kläder ta sig an henne. De har placerat ut hallon på hennes bröst och kön och smeker hela hennes kropp. Deras kukar står som spett och snuddar henne ibland. I en annan fåtölj sitter en kille vars hårda kuk blir långsamt sugen av en tjej. Hon leker med den med tungan som snurrar snabbt runt ollonet, sedan slukar hon hela kuken, pressar ner den så långt det går innan hon låter läpparna glida uppåt längs med hela lemmen. Killen blundar och stönar svagt.

Vi går vidare in i sovrummet och där har man kommit betydligt längre. Två par ligger alldeles bredvid varandra och knullar. Jag ser hur kukarna glider in i fittorna, hur de trycks ända längst in och hur killarnas rumpor spänns när de stöter in så långt det går. Vid det här laget är jag väldigt upphetsad och killen som visat mig runt frågar vart jag vill börja någonstans. Jag bestämmer mig för att dela soffan med de andra och går dit, klär av mig helt och hållet och sätter mig på soffkanten med benen brett isär medan jag tittar på de två killarna och tjejen. En av killarna är på väg att ta hallonet på hennes kön och han kysser hennes klitta lätt samtidigt. Sedan låter han sin tunga vispa några varv runt klittan och tjejen stönar. Den andre killen har stoppat sin kuk i hennes mun och knullar henne långsamt. Hon håller läpparna ganska tätt, så att han får pressa in kuken och dra ut den med ett plopp. Jag kikar in i sovrummet och ser hur ena tjejen står på alla fyra medan killen stöter hårt i henne. Det andra paret ligger still, med honom fortfarande överst och hans kuk djupt inne i henne. De låter sig gungas av det andra parets rytm.

Plötsligt sitter han som mötte mig framför mig på golvet och börjar slicka min klitta. Han är fortfarande påklädd, men jag drar av honom tröjan. Han slickar mig en stund och jag känner orgasmen närma sig. Då slutar han och ställer sig upp framför mig. Jag knäpper upp hans jeans och låter dem falla till golvet. Han är naken under och kuken gungar ut, lång, rak och hård med ett stort glänsande ollon. Jag förstår vad han vill och tar den munnen, gör likadant som hon som suger han i ena fåtöljen gjorde nyss. Killen blir väldigt kåt, tar ett grepp om mitt huvud och för det fram och tillbaka så att kuken glider ut och in. Efter en liten stund trycker han mig bakåt på soffan aå att jag ligger med överkroppen i soffan, rumpan precis på kanten och benen på golvet. Han ställer sig på knä och kör in kuken i min fitta som ilar av välbehag. Han trycker den i botten och juckar sedan hårt mot mig. Sedan drar han långa tag med kuken, ganska långsamt, flera gånger innan han sprutar inuti mig med ett högt stön. Han stannar kvar i fittan en liten stund, men drar sig sedan ur och lämnar mig.

En av killarna i soffan lägger upp mig helt bredvid tjejen. Soffan är bred så vi får gott och väl plats. Han vänder mig på mage och lägger sig över mig, låter sin kuk leta upp min våta och spermakladdiga öppning och tränger in. Tjejen bredvid ligger på rygg och jag ser hur den andra killen sitter på knä framför henne och knullar henne med spetsen av sin kuk. Den trycks ut och in i öppningen. Så byter killarna plats och jag får en ny kuk i min fitta. De känns lite annorlunda allihop, men gemensamt är att de alla är stora och med stora ollon. Längderna varierar och formen också. Den här kuken pekar i en båge uppåt och jag känner hur den trycker mot fittväggen när han knullar mig. Så vänder han mig på rygg och ränner in kuken i botten av min fitta, samtidigt som han för in en hand under min rumpa och pressar in ett finger i mitt anus. Jag håller på att svimma av kåtslag! Det blir trängre i fittan och han viskar att han kan känna sin egen kuk genom mellanväggen. Han stöter hårdare och snabbare och sprutar mig sedan full med sin sperma, kuken rycker och jag kan inte hålla tillbaka orgasmen utan ropar högt att jag kommer runt hans sköna kuk. Killen som knullar tjejen bredvid drar ut sin kuk ur henne och föser undan killen som just pumpat ut sin sats i mig, tar plats över mig och tränger snabbt in i min kåta fitta, medan orgasmen fortfarande pågår. Den här kuken är enorm vilket är precis vad jag behöver efter att ha blivit knullad av två olika kukar redan.
– Vilken underbar kuk du har! stönar jag när jag känner den tryckas hårt in i mig. Den tar emot både mot fittväggar och i botten.
– Aaah, jag känner fittan klämma åt runt min kuk…mumlar han.

Nu knullas det överallt i vardagsummet, jag ser en kille på rygg på golvet med kuken i en tjej över sig och en annan kille som tränger in i hennes anus. En kille står mot en vägg och låter sin kuk sugas av två tjejer. En annan har två tjejer som ligger på rygg och som han byter mellan, drar ut kuken ur den ena och kör in i den andra, knullar lite och byter igen. Tjejerna kommer, stöter sig mot hans kuk och det dröjer inte länge innan han måste spruta och då drar han ut den och sprutar sin sperma över båda tjejerna.

Jag och han som knullar mig nästan spricker av kåthet när vi ser allt detta och jag stöter mitt underliv hårt mot hans medan jag håller hårt om hans rumpa för att få hans kuk att komma in djupt i mig. Han stöter och juckar i mig och snart går det för oss båda. Fittan krampar runt hans kuk och i en utdragen orgasm, samtidigt som den kvällens terdje spermasats slungas in i mitt inre. Satsen är, liksom kuken, enorm och den pumpas ut i kaskader, jag känner sprut efter sprut i mig. Vi blir liggande en stund och märker att kvällens orgie börjar avklinga. De flesta stannar kvar, duschar och hämtar lite mat och dryck i köket. Sedan sätter han som verkar bo i lägenheten på en film och vi pustar ut i soffan, fåtöljerna och på golvet medan vi ser på filmen. Än är natten inte slut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *