Kåt besök hos doktorn

Jag hade hittat en porrtidning hemma hos en av mina killkompisar. Jag skummade den och fann en sida med kontaktannonser. Det var en där som jag fastnade för där en äldre man sökte kontakt med kåta flickor i alla åldrar. Det fanns en boxadress man kunde skicka svar på och eftersom mannen bodde strax utanför Göteborg där jag också bodde då, så skrev jag ner adressen på en lapp och skickade senare ett brev ditt. Någon vecka senare fick jag ett brev från mannen som visade sig heta Mats. Han ville veta mer om mig. Jag hade redan berättat att jag var en mogen tjej som just fyllt 16 år och ville ha en skön och trevlig stund med en äldre och erfaren man. Jag skickade ett brev till honom igen och fick efter någon dag ett svar om att jag skulle bli kontaktad senare av honom och då få tid och plats för våran första träff.

Någon vecka senare kom ett brev till mig med posten. Avs var en Mats Andersson och en adress till honom stod. Jag öppnade brevet och läste följande:

Hejsan Sara Eriksson. Vi har fått en anmälan om att du just fyllt 16 år och ska därför genomgå en Hälsoundersökning hos doktor Mats Andersson nu på fredag klockan 10.

Sedan stod det vart jag skulle en adress i utkanten av Göteborg. Så på fredagen satt jag mig på en buss och åkte ut till den angivna adressen. Jag gick in i porten på det hus jag skulle och gick ner i källaren. På en av dörrarna i källaren stod det Doktor Mats Andersson. Jag öppnade dörren och klev in. Jag befann mig då inne i ett väntrum. Jag hängde av mig jackan på hatthyllan och gick och satt mig på en av sofforna och fördrev tiden med att läsa en tidning. Jag hade varit i god tid där för att jag var nyfiken på vad Mats skulle göra med mig. Lite småkåt var jag vid det här laget. Strax före 10 öppnades dörren i väntrummet och en äldre man med grått skägg mustasch och flintskalle iförd en vit rock klev in i rummet. Han presenterade sig som doktor Andersson. Han frågade sedan om det var jag som hette Sara. Ja sa jag. Följ med mig in på kontoret sa Mats. Jag reste mig och klev in på kontoret. Mats stängde och låste dörren efter mig och bad mig sätta sig på en stol vid skrivbordet.

Jag satt på en stol vid ett ganska stort skrivbord och Mats satt sig på andra sidan bordet och började fylla i uppgifter på ett papper. Bakom Mats hade han 4 stora bokhyllor med böcker i. Bakom mig fanns en sjukhussäng och på sidan om entrédörren stod en sak som påminde väldigt mycket av en skrivbordshurts med en fåtöljsdyna på. På den sida av stolen där det inte var ett ryggstäd satt ett benstöd på varsin sida om stolen. Det var alltså en hemsnickrad gynekologstol som stod där och jag anade nu ännu mer vad Mats hittat på.

Vi samtalade om följande och han fyllde i alla svar på ett papper som frågorna var ifyllda på redan från början:

Namn: Var redan ifyllt Sara Eriksson
vilken Skola går du på: Var redan ifyllt (för det hade jag berättat tidigare i ett brev till honom)
Klass: 9A

…..
En massa frågor av den typen så fortsättningen lyder:
Har du undersökts tidigare av skolläkare/läkare förut: Nej
Har du haft någon sjukdom eller liknande som du fått uppsöka läkare för: Nej

I den stilen var frågorna. Efter några frågor till sa Mats att vi skulle börja undersöka hälsan min och kolla så att din kropp är som den ska och att det inte finns infektioner och liknande.

Han ville börja med att lyssna på hjärtat mitt så han bad mig att sätta mig på sängen. Så jag satt mig ner på sängen. Mats reste sig sedan från stolen och kom bort och satt sig bredvid mig i sängen. Han bad mig ta av mig tröjorna. Så jag tog av mig tröjorna. Jag satt där bredvid Mats och var endast iklädd en vit bh på överkroppen. När jag satt så där så tog Mats sitt stetoskåp och la upp det i trakten av mitt vänstra bröst. Han satt stetoskåpet under bröstet och ovanför bh kanten på bröstet för att lyssna. Ja sa han, det låter som det ska. Sedan satt han på mig den där luftkudden på armen pumpade in luft och tog pulsen. Sedan tog han bort den och gick och satt sig på sin stol igen och fyllde i mer uppgifter på pappret.

Mats bad mig ta av mig jeansen och sockarna för han skulle känna på mina ben så att b.la skelettet varsom det skulle. Så bara någon minut senare stog jag i rummet iklädd endast vita trosor och en vit bh. Jag stog alldeles bredvid Mats som satt på sin stol. Han kände på mina ben. Uppifrån och ner. Han sa sedan att dom var friska och att dom var fina.

Ja då ska vi kolla så att du inte har någon infektion eller någon annan dold sjukdom i bland annat underlivet sa Mats. Ta av dig dina trosor sa Mats lite bryskt. Jag tog tag i trosorna och drog sakta ner dom tills dom låg nere vid fötterna. Sedan reste jag den ena foten och ställde den på sidan om trosan som låg på golvet. Sedan Flyttade jag sakta den andra foten åt sidan tills trosorna låg på golvet i en liten hög. Det kändes lite pirrigt faktiskt och stå där med fittan framme mot en man och endast vara iklädd en bh.

Mats tittade upp på min fitta som var dold av ett lager med krullit hår, och log och sade att du var då allt en sammarbetsvillig tjej, samtidigt som han plockade upp trosorna från golvet och la dom på skrivbordet. Sedan så särade han på mina blygläppar med den ena handen och körde upp långfingret på den andra handen långt upp i mitt underliv. Jag började bli väldigt kåt och samtidigt lite spänd för den bryska behandlingen som jag genomgick.

Mats kände långt upp i min kärleksgrotta en stund men drog sedan plötsligt ut fingret ur min fitta och började återigen anteckna i papprerna.

Du har en väldigt fin fitta sa han samtidigt som han tittade upp på mig. Men jag vill kolla lite mer i den så du kan sätta dig på stolen där i hörnet sa Mats samtidigt som han pekade. Så jag tog ett par steg och satt mig i den. Mats reste sig och följde efter mig fram till stolen. När jag satt mig böjde Mats sig fram över mig tog tag i det ena benet och la upp det på benstödet. Och sedan lyfte han upp det andra benen på det andra stödet.

Nu satt jag helt naken, sånär som min på min bh, med benen särade och upplagda på benstöden. Mats kunde nu komma åt min håriga fitta utan problem. Han tog en pall och satt sig vid gynekologstolen, mellan mina ben. Mina fötter var vid Mats axlar. Han särade på blygläparna och körde upp några fingrar djupt i min fitta. Sedan drog han ut fingrana igen och satt in en maskin i fittan som särade på blygläpparna. Nu kunde Mats titta långt upp i min fitta och körde in ett finger och kände på sidan inuti mitt underliv. Han körde upp en massa olika verktyg i fittan och jag njöt. Jag satt med särade ben på gynostolen i cirka 20 minuter och hela tiden kände och tittade Mats i mitt underliv. Då och då skrev han i sina papper.

Mats sa sedan att du kan resa dig upp och gå och ställa dig vid skrivbordet. Jag krånglade lös mina ben ställde dom i golvet reste mig upp ur stolen och gick fram och ställde mig vid skrivbordet. Mats gick förbi bakom mig och kollade på min fina flicktjärt. Han satt sig ner på sin skrivbordstol och sade att ditt underliv är friskt och vackert. Och den mängd fitthår jag hade sa att min kroppsutvekling var som den skulle. Det är också dina bröst ett bevis på fortsatte han. Visserligen hade han inte sett eller undersökt dom än men han såg väl hur mycket min bh stack ut.

Ja okej då ska vi väl fortsätta då sa Mats och tittade upp från sina papper.

Mats särade sina ben och bad mig komma och ställa sig mellan dom. Jag tog några steg ställde mig invid Mats särade ben mellan honom och skrivbordet. Ja då kan du luta ner din överkropp mot skrivbordet sa han. Jag gjorde som han befallde.

Han körde upp ett finger i mitt stjärthål och kände lite på mina skinkor. Han nöp i dom så det så det gjorde lite ont. Nu var jag väldigt kåt. Mats sa att min stjärt var fin och frisk så jag kunde ställa mig upp igen.

Ja då har vi bara brösten kvar sa Mats. Ta av dig bh:n. Jag gjorde som han befallde. Helt naken stog jag i rummet.

Mats händer började knåda och känna på mina unga kvinnobröst. Han tog tag i mina styva bröstvårter och drog i dom. Hårt. Jag var så kåt. Mats stog och drog och kända i mina bröst, samtidigt som han log stöddigt åt mig. Sätt dig befalde han och pekade mot stolen mittemot honoms. Han satt sig ner på andra sidan skrivbordet och fyllde i papprerna. Sedan tittade han upp på mig och sa:

Du är en väldigt vacker och frisk flicka! Ja då var vi väl klar med undersökningen sa han så du kan väl klä på dig. Mats reste sig upp från sin stol och gick mot dörren, och tackade för en sådan härlig stund sa hej och gick ut ur rummet. Jag klädde mig och gick hem, men så där kåt som jag var under träffen med Mats har jag aldrig varit mer efteråt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *