Lördagsmorgon vid poolen

Det var en tidig Lördagsmorgon och jag hade vaknat efter en god natts sömn. Jag var fresh, pigg och utvilad.

Den första ingivelse jag fick den här morgonen var att jag skulle ta mig ett dopp i den pool som finns på bak gården av hyreshuset där jag bor. Jag bytte om till ett par sexiga badshorts och började faktiskt bli lite kåt. Kuken syntes vanligtvis ganska väl i dessa badshorts, så den nu styvnande kuken gjorde dem ytterligare mer upphetsande att se på.

Jag gick ner till poolen. När jag stod där och smekte mig ren med vatten i poolen kom en välformad(lite muskulös)och sexigt solbränd kille som också skulle ta ett morgon dopp. Eftersom att jag har vanan att ta av mig mina badshorts när jag väl är nere vid poolen, så måste killen upptäckt den välfyllda hammarkuk som sträcke ut sig längs min mage.

Den här sexiga killen får först en liten chock och blir en aning generad av situationen. Han har förmodligen aldrig haft några homosexuella kontakter i verkligheten vilket inte jag heller har. Killen väljer att låtsas som att han inte har sett min kuk där i vattnet. Han börjar att simma fram och tillbaka i den inte alltför stora bassängen.

Jag följer hans rörelser med välbehag. Även om man inte kan se så mycket av en simmande kropp så kan jag skönja hans härligt formade rygg när han simmar fram sakta. Killen märker att han är iaaktagen men börjar finna sig i situationen, han kommer på sig själv med att han faktiskt njuter lite av situationen. I hans tankar finns synen av min härligt vältrimmade kropp.

Han börjar simma långsammare och sneglar då och då bort mot mitt håll, allt för att egga mig. Det gör honom grymt kåt att en annan kille kan se på honom på det här sättet och han fantiserar om att suga på en stor och våt kuk.

Då den här sexiga simmaren har nått den bortre kortändan av bassängen stannar han upp, och han vet att mina blickar följer hans minsta rörelse. Han ställer sig upp på en liten upphöjning i vattnet vid bassängkanten med ryggen vänd mot mig, han lyfter sakta sina armar och låter händerna glida igenom det våta håret. -”AHHHHH” Jag njuter. Vatten strilar ner längs hans oemotståndliga kropp.

Armarna sänks och tummarna placeras vid sidorna innanför shortsens linning. Jag tycker mig kunna se att han putar inbjudande med sin lilla rumpa som avtecknar sig under de blöta åtsittande shortsen ahhhhh. Sakta börjar han föra ner sina små shorts över de svällande rövhalvorna. Shortsen glider ner längs låren och lägger sig ovanpå vattenytan. Man kan nu se hela hans spänstiga våtglansiga stjärt där han står och svankar med händerna på bassängkanten ummmmm.

Enormt kåt står jag nu med min sprittande kuk mellan fingrarna och ser denna härliga syn framför mig.

Den sexige vrider på huvudet och ser med kåtsimmig blick hur jag står långt bakom honom med öppen salivfylld mun och en hand under vattenytan. Han slickar med spetsig tunga längs sin överläpp och står där bredbent och väntar på något gott.

-”Kom” säger han med upphetsad röst.

Jag vadar genom vattnet utan att släppa ögonkontakten med killen som står där och väntar med flåsande andetag. Hans rädsla övervinns av den enorma kåtheten.

Väl framme kliver jag upp på den lilla avsatsen och står då strax bakom, med kuken nu väl synlig ovanför vattenytan.

-”Ummm den är stor och våt viskar han.

Jag är upphetsad och för huden bakåt och visar mitt sprängfyllda ollon. Den andra handen för jag mot min väns blottade skinkor. Jag klämmer skönt på dem och han svarar med att vrida och jucka mot min hand.

-”Ta mig” säger han och slickar läpparna runt sin vidöppna mun.

Jag låter en saliv sträng droppa ner på mitt organ. Salivet rinner längs skaftet och jag drar ett par försiktiga runktag för att göra hela kuken våt och glidbar. Jag smeker killens rygg och för handen ner mot hans svank, han stönar lite lätt.
Handen letar sig ner över skinkorna och smeker den härliga röven. Kuken står nu upp mot hans bak, jag särar lätt hans skinkor och låter kuken massera hans anus. Jag smekar ner längs hans lår och han lutar sig mera framåt. Jag smiskar hans stjärt och han blundar och gapar av vällust. Sakta för jag in min kuk i det saliv kladdiga hållet. Det vidgar sig sakta och tar emot alltmer av mig.

-”Uhhhh” stönar min vän som är helt uppkåtad.

Känslan är härlig när jag står och juckar försiktigt och ser hans skinkor pressas emot mig. Pungen daskar och smaskande ljud uppstår när kuken glider in och ut. Vi ökar takten och han masserar mig skönt med sitt anus. Han blir vansinnigt kåt när jag viskar att jag ska spruta honom i stjärten. Han stönar nu högt och jag knullar honom hårt i röven. Jag håller ett fast grepp om hans midja och frustar av den kåta synen och av känslan att knulla honom. Jag tar honom hårt och han njuter, det börjar bli enormt skönt och jag känner att satsen är på väg.

-”Spruta” får han fram, och jag känner sperman komma.

Den stiger snabbt upp genom kuken och jag sprutar min säd långt upp i den sköna röven, jag pressar kuken mot röven och vibrerar, jag glider ut med kuken från det lilla stjärthålet och sprutar vit fyllig sperma över röven och ryggen. ”Ahhhhh!!!….uhhhhhhh!!!…….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *