När jag var otrogen min fästman

För en tid sedan upplevde jag att vara otrogen för fösta gången i mitt liv. Jag heter Ulrika och är förlovad med Göte sedan flera år. Vi har planerat att gifta oss – och så händer detta, som gör mej så förvirrad. Och naturligtvis när Göte var bortrest i några veckor. Han skulle inte komma hem förrän om någon dryg vecka.

Jag var på väg hem från en föreläsning på universitetet när jag plötsligt mötte Bengt, som var några år äldre än mej och hade gått i samma skola som jag, men tagit studenten några år tidigare. Vi hade egentligen aldrig talats vid så mycket förr, förmodligen för att jag var yngre och gick i en lägre klass. Jag hade hört att han var en Don Juan något som vi småflickor skojade om mycket.
Nu verkade det som om vi hade träffats många gånger, ofta blir det så. Han kramade om mej och frågade om vi inte kunde äta en matbit tillsammans och prata om gamla tider. Okej, sa jag för studiebidragen är små och en gratismåltid kunde alltid sitta bra, även om jag var ganska urblåst i huvudet efter en hel dag i föreläsningssalen.
Bengt tog mej under armen och så promenerade vi till en liten restaurang, som låg inte långt från mitt studentrum på Strandvägen, som jag hyrde av en gammal änka efter en läkare. En stor vacker våning och mitt rum låg innanför köksingången, kanske en gång det rum, som hembiträdet bodde i. Toalett och dusch fanns i serveringsrumkorridoren och tvättställ på rummet och utsikten mot en gård.
Bengt och jag åt middag på den lilla krogen och han bjöd på en flaska vin, som han själv inte drack så mycket ur. Han skulle senare på kvällen köra bil till Uppsala och måste vara nykter.
Det innebar att jag drack flera glas och blev på ett strålande humör trots den tröttsamma dag som låg bakom mej.

Sedan vi ätit och pratat någon timma så föreslog Bengt att vi skulle ta en promenad och vi gick arm i arm längs Strandvägen mot Djurgården. När vi kommit över bron så gick vi längs stranden och satte oss på en bänk och tittade ut över Djurgårdsbrunnsviken. Vi pratade och jag kände mej lite på snusen men inte så farligt.
Bengt pratade om skoltiden och att han hade kastat ögon på mej även om jag var fyra år yngre än honom men att han inte vågat säga något. Han hade varit småförälskad sa han och lutade sig mot mej och kysste mej på munnen. Jag blev så överraskad att jag besvarade kyssen och kände då hans tunga i min mun. Det framkallade rysningar efter ryggen på mej men kändes lustbetonat.
Hans högra hand letade sig mot mitt vänstra bröst, som han smekte utanpå min tunna kappa.
”Jaså” tänkte jag. ”Är det så här han har förfört flickor när han gick i skolan? och jag som har så små ynkliga bröst”? Samtidigt kände jag att rysningarna längs ryggen var så sköna, så när han fortsatte att kyssa mej, besvarade jag kyssarna och till och med stack in tungan i hans mun. Hade jag blivit tokig? Jag kanske började bli kåt! Något som jag bara blivit med Göte tidigare. Men som alltid slutat utan att jag blivit tillfredsställd. Det fick jag ordna på egen hand när han somnat. Det gick så fort för honom.

Efter en stund reste vi oss och promenerade tillbaka. Jag berättade att jag var förlovad med Göte och han berättade att han kände sig fri som fågeln. När vi nådde min port frågade han om han inte kunde få följa med upp en stund. Oklokt nog svarade jag ja.

Den smala kökstrappan vindlade sig uppåt och han gick bakom mej tills vi nådde min köksdörr. Jag riktigt kände hur han studerade mina ben och höfter under tiden. Men det pirrade lite i magen av tanken att han kanske blivit kåt av utsikten. Väl uppe sa jag åt honom att vänta medan jag kontrollerade om gumman var i köket eller inte. Jag hörde TV:n gå och förstod att hon satt där och såg på den.
Bengt slank snabbt in genom dörren och in i mitt rum och satte sig på den enda stol som fanns i rummet. Jag sa att jag skulle sätta på kaffe och smög ut i köket. Med kaffet återvände jag efter en stund och sedan jag satt ned brickan med kaffet så låste jag dörren, för att inte gumman skulle komma inklampandes utan att knacka. Hon skulle nog inte uppskatta att jag hade en man på rummet som till och med inte var min fästman.
Själv satte jag mej i min bäddsoffa med brickan på nattygsbordet och vi drack kaffet. Jag kände mej fortfarande lite ”på snusen” och tänkte att kaffet skulle klara av den saken.
Vårt samtal började så småningom röra sig om det sexuella och vi diskuterade fram och tillbaka och när Bengt frågade rakt ut om jag hade haft någon orgasm, måste jag tillstå, att det hade jag inte, i varje fall inte tillsammans med min fästman. Jag förklarade att Göte nog inte var den mest erfarna älskaren men att det nog skulle ordna sig med tiden. Jag kände ingen oro för den saken, förklarade jag. Det gick så fort för honom att jag aldrig hann med och så var hans kuk heller inte av det största slaget.

Bengt flyttade över i soffan och la armen om mej samtidigt som han kysste mig med tungan långt in i min mun- och jag besvarade kyssen. Hans högra hand smekte som tidigare mitt vänstra bröst men också mitt högra. Nu hade jag bara min tunna klänning och jag kände att bröstvårtorna styvnade. Det kände han också för han kysste mig mer och mer intensivt. Min tanke var: ”är det så här han har förfört flickor förr”?
Han lutade mig bakåt mot kuddarna i soffan och lät sin hand smyga ned längs ryggen på mig. Ända ned till stjärten som han kramade samtidigt som han la sej på rygg och tryckte mig mot sig och drog mej över sej. Jag kände hans styva kuk mot mitt ena lår och han juckade uppåt mot mina höfter.
Nu la han också den andra handen på min stjärt och tryckte mitt underliv mot sin kuk och jag kände att min kåthet började att öka, vilket den absolut inte fick göra. Jag var ju förlovad med Göte!

Efter en stund, när jag känt att hans kuk blev större och större, smög han sina händer in under kjolen och greppade om de nakna skinkorna mellan strumporna och höfthållaren. Fingrarna letade sig ned i stjärtspringan och nådde bakre delen av min fitta. Den hade blivit fuktig av min tilltagande kåthet och jag gjorde försök att resa mig från honom men han höll mig kvar.

Plötsligt drog han ned mig vid sidan av sig och stack in knät mellan mina lår, så att jag inte kunde hålla ihop dem. Hans ena hand gled runt låret, knäppte upp strumpebandet och gled in under troskanten mot framsidan. Jag kände hans fingrar nå fitthåret. Kåtheten tilltog, inte minst därför att jag kände hans kraftiga kuk jucka mot mig. Knät lyfte mitt vänstra lår och fingrarna smög in i fittan. Den var genomblöt. Ena fingret nådde klittan och började varsamt att smeka den.
Handen gled ut och grep om min hand och förde den ned mot hans kuk. Gylfen var öppen och han drog ut kuken och la min hand på den. Handen öppnade sig mot min vilja och jag grep om en mycket stor kuk. Bengt förde min hand ned och upp och stack sedan handen in mot fittan igen. Den var nu genomblöt. Han måste förstå att jag var urkåt! Riktigt urkåt.
När han sedan började dra ned mina trosor lyfte jag på stjärten och underlättade det. Nu fick han plats för hela handen mellan mina ben och grep runt fittan med två fingrar i den, som smekte och smekte. Jag kände något växa mer och mer i kroppen och plötsligt fick jag min första orgasm, som någon annan än jag själv hade givit mig. Den var långt skönare än någon, jag känt tidigare. det bara snurrade i huvudet, magen krampade och jag kunde inte hålla tillbaka ett högt stönande. Bengt drog av sig sina byxor och kalsonger, kuken stod rätt upp och var stor och med ett rödblått ollon.
Med sitt högra knä tvingade han isär mina ben och la sig mellan dem. Jag kände kuken nosa i fitthåret och började dra isär mina lår omedvetet. Ollonet stötte vilt men med sin hand riktade han in det så att det nådde mina slippriga fittläppar och långsamt, långsamt gled de hala fittläpparna isär och kuken trängde in. Den fyllde min fitta på ett helt annat sätt än Götes brukade göra. Guuuuuud så skönt!!!
Men båda händerna lyfte Bengt mina lår, så att de pekade uppåt och gav mesta möjliga utrymme för hans kuk. Den trängde in i botten, nådde livmodern. Det gjorde nästan lite ont, men var väldans skönt. Blygdbenen slog ihop och det gjorde däremot ont. Men skönt ont. Jag tyckte att kuken växte mer och mer. Hans juck mötte jag med kraftiga motjuck och genom att lägga benen om hans rygg och med hälarna pressade jag honom in i mig.
Jag kände att hans kuk liksom svällde upp och med ett stönande ryckte han ut kuken och sprutade satsen upp över mig, över klänningen ända upp till hakan. Vi slickade varandra i ansiktet och öronen och jag talade om att det nästan hade gått för mig. Han svarade då att om en stund skulle vi göra om det och då skulle han ha gummi på så att han vågade låta det gå i mej.
Men en strumpa torkade han av mig satsen, höfthållaren, klänningen och hakan. Därefter reste han sig och klädde av sig naken , varefter han drog av mig klänningen, reste mig upp och tog av höfthållare, strumpor och BH. Under tiden hade hans kuk börjat rycka och visade tecken på att vilja stå. Han gick bort till sin rock och tog fram ett gummipaket. Jag hade lagt mig på rygg och Bengt ställde sig över mig på knä, kysste mig och mina små bröst, som fortfarande var styva, tungan gled nedför halsen, brösten magen, nådde fitthåret och fittspringan. Med händerna delade han mina ben och fittläpparna.
Tungan nådde klittan och den hårdnade under hans slickande med tungan. Han vände mig så att jag kom att ligga på hans mage med kuken mot fittan, där jag kände den mot klittan, som blev ännu hårdare.
Han tog tag i mitt huvud och förde det nedåt mot kuken, som redan börjat att stå, mina läppar slöt sig om den och jag upplevde för första gången i mitt liv, att suga kuk och slicka skaftet. Jag fick också en smak av hur sperman smakar. Den smaken var inte oäven.

Gummit träddes på och min ångande fitta gjorde sig beredd att ta emot den. Den dröp av kåthet och när kuken började tränga in, kände jag att kåtheten ökade ytterligare, klittan hårdnade ännu mer, jag kände en kramp i magen och så plötsligt under det kuken gled fram och tillbaka, så gick det för mig. Efter en stund gick det ännu en gång och strax därefter gick det för Bengt. ”Guuuuud så skönt”, sluddrade jag, halvt omtöcknad.
Bengt låg kvar på mig med kuken i fittan, och jag kände hur den krympte och blev mjuk. När han drog ut den hördes ett ”plopp” och den var ute. Men, gummit satt längst upp på kuken och kukhuvudet och halva kuken var utan gummi. Vi blev alldeles kalla och snabbt fick vi krypa ur sängen. Jag slet åt mig morgonrocken och rusade in i badrummet där jag låste in mig och sköljde ur fittan en lång stund.
När jag kom tillbaka satt Bengt naken och väntade på mig. Jag uttryckte min stora oro för att jag skulle bli med barn, men han lugnade mig med att sannolikheten är mycket låg, och nu hade jag också sköljt ur fittan mycket noggrant.

Bengt klädde på sig och vi träffades och knullade några gånger men när Göte kom hem tog det slut. Ett tag senare fick jag veta att Bengt var gift och hade fru och barn i Uppsala. Jag kände mig mycket bedragen och förd bakom ljuset. Nästa mens kom, jag var inte med barn! Emellertid kunde jag inte hålla hemligheten för mig själv utan berättade för Göte vad som hänt. Han förlät mig och tillsammans övade vi upp vårt sexuella samliv som blev mycket bra. Vi är nu gifta, har barn och blir mer och mer avancerade sexuellt. Göte har till och med fört på tal, att vi skulle försöka med partnerbyte. ”Kanske” har jag svarat. Men nog kittlar det i magen vid tanken, så det blir nog av.

Jag får återkomma när tanken har gått i uppfyllelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *