Lunchdate – ett hål i vardagen

Jag är i yngre medelåldern, har en ganska framstående position i samhället, och skall nu berätta om ett av många heta möten med en kvinnlig medarbetare. Hon är lite äldre än jag, men mycket vacker – en riktig ”Amazon”. Historien blir inte helt sann, för vi har haft så många möten att jag säkert blandar ihop dem en del.

Det är några dagar sedan sist. Vi är båda medvetna om att den andra längtar. ”Har du lust att ta lunch med mig?”. Javisst, och vi åker hem till Henne för att ”luncha”.

Innanför dörren finns hallen och en trappa upp till övervåningen med hennes stora sovrum. I hallen börjar vi kyssas, smeker, sliter av varandra kläderna. Båda är rejält kåta redan när vi kommit dit. Jag älskar hennes rumpa, den är otroligt attraktiv, med markanta kvinnliga former utan att att vara det minsta för stor. Jag blir tänd bara av att smeka den. Hon drar slutligen av mig mina kalsonger, och ”väger” min redan nu nästa helt stående kuk i sin hand – dar lite i den och puttar mig sedan framför sig mot trappan. Jag hinner bara halvvägs upp när hon stoppar mig, vänder mig om och faller på knä något steg nedanför mig. Hennes händer omsluter min kuk och hon smeker min pung och runkar mig lätt så att jag får ett stenhårt stånd. Så sluter hon sina läppar om mig, slickar, suger, smeker och runkar så att jag blir tvungen att luta mig mot väggen för att inte ramla ihop av njutning. Jag vill inte sätta mig på trappan för jag njuter mer om jag står upp, vilket dock är svårt under hennes behandling.

Där står vi en stund medan hon fortsätter att suga av mig. Det är underbart skönt och till slut kan jag inte hålla emot mer utan låter det gå för mig i hennes mun, medan hon suger och sväljer allt vad hon kan. Så kommer hon upp till mig, kramar mig och kysser mig. Jag känner doften av mitt kön i henns ansikte. Vi går tillsammans upp till duschen utanför henns sovrum. Jag tvålar in henne från topp till tå, smeker de vackra brösten och inte minst rumpan. Hennes kön sköljer jag bara med duschen och under tiden tvålar hon in mig. Mitt stånd är redan på väg tillbaka trots att det bara var några minuter sedan hon sög av mig i trappan. När hon sköljer av mig sätter hon sig på huk och ägnar extra stor uppmärksamhet åt mig kuk, som får sig ännu en stund i hennes mun vilket är precis vad som behövs för att den skall bli helt redo igen.

Vi går ur duschen och torkar av varandra, går in i sovrummet och jag sätter mig på sängkanten. Jag låter henne inte sätta sig, utan börjar på nytt smeka hennes underbara kropp. Tar en av hennes bröstvårtor i munnen och suger svagt på den samtidigt som jag med händerna smeker hennes andra bröst, hela hennes kropp. Mina fingrar letar sig in till fittan, båda framifrån och bakifrån samtidigt. Hon är rejält blöt och när jag försiktigt börjar smeka henne särar hon en bit på benen och stönar lätt. Jag låter henne lägga sig ned och lägger mig mellan hennes ben och börjar slicka och suga av henne. Hennes rörelsen blir allt vildare och efter ett tag avbryter hon mig, drar upp mig till sitt ansikte, kysser mig och lägger mig sedan på rygg bredvid henne. Hon sätter sig med sin fitta över mitt ansikte i en ”69:a” och tar på nytt in min nu halvslaka kuk i sin mun. Kuken svarar ögonblickligen med att resa sig helt och vi ligger där båda och suger och slickar av varandra tills det går för oss båda igen. Otroligt skönt!! Efteråt somnar vi en stund, utmattade.

Jag vaknar av att hon ligger med huvudet på min mage och min slaka kuk i sin mun. Hon suger och smeker min pung samtidigt och sakta börjar min nu lätt mörbultade kuk resa sig för en tredje gång. Vi ligger så att jag kan smeka hennes rygg, rumpa och även nå hennes fitta med min vänstra hand. Jag smeker henne, hon suger mig. Efter en stund är hon rejält blöt och jag hårt som sten. Nu ställer hon sug på alla fyra och jag tränger in i världens underbaraste fitta bakifrån. Synen av hennes breda muskulösa axlar, hennes smala midja och perfekta stjärt är gudomlig. Vi knullar som kaniner och byter ställning i omgångar till att sluta med att jag ligger ned och hon rider mig. Jag bara älskar den ställningen, och efter en stund går det för oss igen. Vi faller ånyo ihop.

Hon har en flaska vichyvatten stående vid sängen som vi båda fuktar våra torra strupar med. Vi vilar en stund, klär oss och åker tillbaka till jobbet. Ännu en vederkvickande långlunch är till ända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *