Jag blev sotis

Denna händelse utspelades sig i somras på en skärgårdsö i Stockholm.

Jag. min tjej Camilla och 8 andra par skulle fira midsommar genom att tälta på en camping ö.

Vi åkte dit på midsommaraftons morgon och hade det jättetrevligt.

Vi gjorde en midsommarstång, badade, dukade upp inför kvällens aktiviteter och hade skoj.

Camilla är en otroligt trevlig, intelligent, vacker tjej med mycket bra och välbetalt jobb. Hon är 170 cm lång, väger 58 kilo, är mycket vältränad, hon har mörkt långt hår och är blåögd. Hon har fasta vackra lagom stora bröst och en liten mycket fast stjärt. Jag är väldigt glad för henne och älskar henne väldigt mycket. Hon är 3 år yngre än mig som är 27 år.

De andra paren var i samma ålder som oss och några hade gått i skola ihop med antingen mig eller Camilla.

Kvällen kom och det blev sill, potatis, snaps och sedermera jordgubbar och grädde.

Det blev dans kring midsommarstången och många av oss 18 personer blev rejält berusade så det blev en slags rolig dans när vi for runt om midsommarstången.

Vid 01-tiden på natten hade många gått och lagt sig i sina tält och man kunde höra att det älskades friskt i vart och vartannat tält.

Camilla och jag bestämde oss för att gå en runda i månskenet.

Vi gick ner mot stranden och ställde oss att kyssas.

Vi hörde då att några älskade bakom ett buskage. Vi gick förbi och såg i månskenet att det var ett par i 35 års åldern. Det var nämnligen en hel del folk som campade på ön. Bla var det ett stort gäng raggare med ca 40 personer som campade ett par hundra meter från oss. De hade varit högljudda hela dagen och det älskande paret bakom buskaget var ett par från dessa.

Vi kastade av oss kläderna och simmade ut en bit i vattnet.

Då vi kom upp igen tog vi bara på oss kalsingarna resp troserna och gick iväg upp mot duschhuset som låg en bit upp på stigen.

Duschhuset var till för alla campare på ön och vi kände att vi ville ta en dusch innan det var dags att lägga sig i tältet för att älska.

Då vi kommer upp till duschhuset och öppnar dörren hör vi att någon är inne i det stora, kaklade duschrummet. Det hörs stön och väsen.

Då vi kommer runt hörnan får vi världens chock.

Mitt i duschrummet står det tre personer. Personen i mitten är Camillas bästa kompis Helena. En raggare står bakom och kör sin kuk i Helenas sköte i rasande fart och framför Helena står en annan raggare som Helena suger kuken på.

Vi blir stående i kanske 10 sekunder innan Helena vänder huvudet mot oss och säger ”vill ni vara med?”.

Jag är klart chockad av detta och tittar på Camilla för att se hennes ansikte. Hon tittar bara på killen som tagit Helena bakifrån. Han har dragit ut sin kuk och står och tittar på oss. Jag ser vad Camilla ser. Det är den största lem jag nånsin sett. Den är ca 25 cm lång och otroligt grov. Jag tar Camilla i armen och går ut från duschhuset.

Vi säger ingenting på vägen tillbaka till tältet.

Då vi kryper in i tältet frågar jag Camilla vad hon tror att Micke, Helenas kille ska säga om detta.

Camilla säger till mig att vi inte ska tala om det för honom och säger att han blev stupfull tidigt på kvällen och gick och lade sig i sitt tält. ”Det man inte vet har man inte ont av”, menar Camilla.

Jag blir väldigt förvånad över att Camilla säger så. Hon är mycket pryd annars och väldigt ordentlig.

När vi lägger oss ned i tältet vill jag älska med Camilla och jag känner att hon är fuktig utanpå troserna. Camilla säger dock att hon har ont i huvudet pga allt vin och att hon vill sova.

Jag kollar på klockan som är 2 på natten.

Jag somnar som en stock med armen runt Camilla.

Plötsligt vaknar jag igen av att några går förbi vårt tält och är ganska högljudda. Jag upptäcker att Camilla är borta och kollar på klockan som är 02.30. Jag tänker att jag sovit endast en halvtimme och undrar var Camilla är.

Jag går ut från tältet och kollar men ser henne inte i närheten. Jag bestämmer mig för att gå en runda och leta efter henne.

Jag går ner till stranden men hittar henne inte.

Jag går vidare upp till duschhuset och går in.

Innanför dörren träffar jag på Helena. Hon ser vättskrämd ut när hon ser mig.

Har du sett Camilla, frågar jag. Hon ser ut som hon sett ett spöke när jag hör det välbekanta ljudet sedan tidigare inatt.

”Snälla, gå inte in”, säger Helena.

Jag smyger mig vidare in och Helena försvinner ut i sommarnatten.

Där, i duschrummet, blir min underbara flickvän knullad av de två raggarna i 40 års åldern.

Camilla ligger på rygg på golvet. Den ena raggaren med jättelemmen ligger och slickar hennes sköte medan den andre sitter på knä och slickar henne över bröst och mage. Hon ligger och stönar. Jag står bakom hörnan och är verkligen arg, ledsen och sotis. Mannen som slickat henne över brösten reser sig lite och tar fram sin kuk. Han sträcker fram den och Camilla börjar suga den.

Den andre mannen reser sig upp och jag får se att han har en ändå större kuk än jag nånsin kunnat föreställa mig. Han sätter sig ner igen, drar i kuken ett par gånger innan han slutligen tränger in i min flickvän. Camilla skriker, hon skriker hejdlöst när han fyller henne med sitt organ. Sen börjar han att knulla även henne i en rasande fart. Camilla gnyr hela tiden och suger frenetiskt kuken som hon har i munnen.

Efter en stund stönar mannen som hon suger till och drar ut sin kuk ur hennes mun. Han kommer rikligt över hennes ansikte i ett 10-tal kaskader.

Mannen som knullar henne är inte nöjd ännu utan lägger sig ner på rygg. Camilla grenslar honom och börjar rida hans jättelem fort och hårt. Jag ser att hon har det jätteskönt och hon säger hela tiden ”Åhhh, ohhh, jaaa, du har en underbar kuk”. Efter ett par minuter går det för Camilla och hon skriker ut sin kåthet som aldrig förr. ”Det går, jaaaaaaaa, ooooooooh, jaaaaa, åååååååh”.

Strax efter att det gått för Camilla går det även för mannen. Han drar inte ut sin kuk utan fyller Camilla med sin säd. Nu ligger alla tre på kakelgolvet och är helt utpumpade.

Jag smyger ut från duschhuset och bort till vårt tält.

Efter ca 20 minuter kommer Camilla smygande tillbaka och jag låtsas sova när hon lägger sig ner.

Det har nu gått 8 månader sedan detta hände men jag har aldrig tagit upp det. Jag tror inte Camilla vet att jag vet. Om inte Helena sagt något förstås.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *