På kurs i Danmark

Jag skulle på kurs med mitt företag till Danmark. Med på kursen var från mitt jobbarställe även Maria, en dam i fyrtioårsåldern. Själv är jag 27. Kursen var på tre dagar, så vi skulle bo på hotell i Köpenhamn. När vi kom till hotellet efter första kursdagen, visade det sig att vårt företag bara bokat ett hotellrum, inte två som det var sagt. Så vi fick helt enkelt finna oss i att bo tillsammans. Det blev lite pinsamt. Det fanns visserligen två sängar, som stod i varsitt hörn av rummet, men rummet i sig var väldigt litet så det blev lite besvärligt det där med att göra sig i ordning för kvällen. Jag måste dock erkänna att jag passade på att smygtitta lite på Maria när hon bytte om till nattlinne. Jag hade aldrig riktigt tänkt på henne på det sättet, men hon såg riktigt bra ut. När vi gått och lagt oss, log vi och tittade på TV ett tag. Det var hon som hade fjärrkontrollen, och hon zappade runt lite på måfå. På en kanal, tysk tror jag den var, visades någon form av lätterotik. Där stannade hon till ett tag, innan hon fortsatte. Jag vet inte om det var det som ledde till vad som skulle hända senare. Hon stängde i alla fall snart av TV:n, och vi släckte båda lyset. Jag somnade som en stock, dagen hade varit lång. Jag vaknade dock ett tag senare. Det var Maria som väckte mig. ?Sover du?? frågade hon. Jag mumlade något yrvaket till svar. ?Jag fryser så, kan du inte komma och värma mig.? Lite märklig önskan tyckte jag, men det var faktiskt väldigt kallt i rummet, och så var jag ju yrvaken och inte alltför klartänkt, så jag lufsade över till hennes säng. Den var ju inte så bred, så jag fick tränga upp mot mig henne för att få plats. Hon låg med ryggen mot mig och jag hamnade därför med min kropp tryckt mot hennes baksida. Jag la ena armen om henne, för jag visste inte var jag skulle göra av den annars. Jag vet inte om det var en tillfällighet eller något hon gjorde, men min hand hamnade precis på hennes ena bröst. Det fick mig att vakna till. Min hand kände den mjuka, härliga rundheten, och den hårda knoppen i mitten. Jag greppade tag lite. Samtidigt som jag gjorde det, tryckte hon upp rumpan mot mig. Jag kunde känna hennes skinkor genom nattlinnet. Min kuk växte innanför kalsongerna. Jag nöp till lite om hennes bröstvårta, medan hon gjorde små juckrörelser med höfterna. Jag kände hur kåtheten och kuken växte. Jag drog upp hennes nattlinne över höfterna, och smekte henne med handen över baken. Så tog jag fram kuken, och förde fram den mellan hennes lår. Hon putade mer med rumpan, och jag kände mig fram med handen tills jag kom åt hennes skåran. Jag lekte lite med ett finger, och kände hur det gled in i värmen och fuktigheten, hur hennes fittmuskler slöt sig om det. Jag tog ut fingret och förde fram kuken istället. Jag placerade toppen vid hennes ingång, och tryckte på med höfterna. Den gled in, jag kände den där underbara friktionen, hur jag långsamt trängde in mellan hennes trånga fittväggar. Hon stönade medan jag penetrerade henne. Så, medan vi låg i den där skedställningen, började jag pumpa på. Min ena hand bearbetade samtidigt hennes bröst, jag nöp henens bröstvårta, det kändes härligt att känna den hårda vårtan genom hennes nattlinne, och samtidigt känna den varma, mjuka fuktigheten runt min kuk. Jag reste mig upp lite i sängen, för att kunna komma längre in. Jag la mera av min kroppstyngd på henne, och fick henne därmed att rulla över på magen. På så vis hamnade jag ovanpå henne, och med mina ben mellan hennes kunde jag fortsätta att pumpa in och ut. Hon reste upp rumpan, och nu tog jag henne bakifrån. Jag la mina händer runt hennes höfter och tryckte på. Hon gav till ett litet rop när kuken trängde längre in. Jag bankade på, ut och in med kuken, hade den underbara synen över hennes skinkor som dallrade till för varje stöt jag gav henne, och kände hur utlösningen närmade sig. ?Har du skydd?? flämtade jag fram. ?Jadå, kom i mig bara? stönade hon tillbaka. Varje gång kuken gled in i henne gav hon till ett skrik. Hon skrik högre och högre. Jag lutade kroppen över henne, kände hur jag gled ännu längre in. Kände också att jag skulle komma snart. Jag pumpade på allt häftigare, och så kom jag. En lång, intensiv utlösning. Jag stötte på, och satsen flödade ut, in i henne. Stöt efter stöt, kändes som det aldrig skulle ta slut. När det väl gjorde det föll jag ihop över henne. Jag log för mig själv. Det här var ju bara första dagen av tre som vi skulle dela rum:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *