Min sambo och hans vänner…

Jag halvligger på sängen och kollar på något tråkigt program på teven. Min sambo ska inte vara hemma förrens halv tio. Strax efter nio kliver han in, tar av sig skorna och kommer in i sovrummet. Jag tittar glatt på honom och undrar hur hans dag har varit. Han säger åt mig att hålla käft och buttar till mig så att jag ligger på rygg istället. Han sliter av mig kläderna samtidigt som han tar av sig sina. Sen binder han fast mig hårt i armarna och sätter sedan en ögonbindel på mig. Plötsligt knackar det på dörren som jag vet är olåst. Min sambo ber dom stiga in. Jag hör två röster. Det är kompisar till min sambo. – Hon är redo grabbar, säger min sambo. Jag känner hur en hand vårdslöst smörjer in min redan våta fitta med glidmedel medan andra händer klämmer hårt på mina bröst. Någon sätter på hög musik. En utav killarna sätter sig framför mig i sängen och särar på mina ben. Ett finger körs hårt in i min fitta och jag blir pullad hårdare än någonsin. Fingret dras ut och något mycket hårdare och större kör långsamt och djupt in i mig. Innan jag ens hunnit hämta mig blir jag hårt knullad av någon jag inte ser. Jag riktigt känner hur han efter några minuter fyller mig med varm sperma. Jag har naturligtvis lyckats behärska mina orgasmer och har därför inte kommit, än. Han drar ut och torkar noggrant av min våta fitta. Nästan person väntar inte länge med att knulla mig, men han vänder på mig istället och tar mig hårt och hänsynslöst bakifrån. Han pumpar på i säkert tio minuter innan han också har tömt sig i mig. Fortfarande har jag inte kommit. -jävlar vad trög hon var! säger en utav killarna. – såhär ska hon tas. Titta noga nu. Jag hör att det är min pojkvän som sa det sista. Han vänder tillbaka mig på rygg och lyfter mina ben över hans axlar. Sedan tar han tag i mina höfter och sätter igång. Jag kämpar allt vad jag kan för att inte komma, men han vet hur jag vill ha det. När han märker att jag inte har långt kvar börjar han snabbt massera min klitoris. Jag kommer hårt och länge och mina stönanden hörs ut till trappuppgången. Han kommer bara några sekunder efter mig och det hela känns underbart. Hans kompisar tackar honom för kvällen och kvinnan och går efter några minuter. Jag ligger fortfarande kvar, utmattad, fastbunden och nyknullad. Min sambo knyter upp repen och tar bort ögonbindeln. Han lägger sig tätt intill mig och pussar mig lätt på pannan. – hoppas du hade kul älskling. Så somnar vi båda tätt hopslingrade och förälskade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *