Gynekologen

Det här ett av mina första starka erotiska minnen. Jag hade fyllt 20 år för några månader sedan, och börjat på mitt första jobb som undersköterska.

Eftersom jag ända sedan sexdebuten tyckt mycket om sex, så hade jag börjat med p-piller i 16-årsåldern. Problemet vara bara att det var så svårt att komma ihåg att ta dem. Därför hade jag för ett par veckor sedan bytt till spiral. Där satt den, den förhatliga lappen, mitt på kylskåpet. Det gick inte att undvika den. Det var idag jag skulle på efterkontroll.

Spiralen som jag hade satt in var väldigt praktisk. Jag kunde ha hur mycket sex som helst och behövde aldrig oroa mig för att få sperma i fittan. I och för sig tyckte jag mycket om att få säden över brösten och se hur den sköt ut ur det mörka blanka ollonet, men det kändes ändå lite oroligt med tanke på en oönskad graviditet.

Min dåvarande pojkvän var dock inte nöjd med spiralen. Han upplevde att det var något som stack i hans ollon då vi älskade. Jag hade ringt till barnmorskan och påtalat detta. Inte lika utförligt som min pojkvän uttryckte sig, men ändå sagt att det inte kändes riktigt bra. Hon sa att trådarna från spiralen stack ut lite från livmoderhalsen och att det brukade gå att justera dem lite. Jag skulle därför bokas in för kontroll till gynekologen som brukade komma en gång i månaden.

Idag var det då dags. Visserligen hade jag gjort det förr, men jag gillade aldrig att ligga i gynstolen med benen brett isär och att någon tittade in i mitt inre. Jaha, vad gjorde man inte för att slippa kondomer och risken att glömma ta sina p-piller?

Jag hade fått tid 11.30 och anmälde mig i kassan, på den lilla vårdcentralen, strax före. Kvinnan i kassan sa att dom låg efter i schemat och undrade om jag hade tid att vänta eller om jag ville boka om till en ny tid. Jag tyckte att jag hade ju ändå tagit ledigt från jobbet så jag kunde lika gärna vänta och få det hela överstökat.

Strax före 12.00, när jag var ensam kvar i väntrummet och kassan höll på att stänga för lunch, ropades mitt namn upp av en man i vit läkarrock. Oj, det var jag inte beredd på, en manlig gynekolog. De jag träffat tidigare hade alla varit kvinnor så det kändes plötsligt ännu mer nervöst, men jag kunde ju inte smita iväg nu.

Han presenterade sig och ursäktade att jag hade fått vänta och visade in mig på undersökningsrummet. Det kändes varmt och ombonat med lugna färger på väggar och gardiner. Han förklarade att han snart var färdigutbildad gynekolog och att hans handledare brukade vara med, men eftersom detta var ett enkelt rutinärende hade hon redan gått iväg på lunch och lämnat honom ensam. Han verkade lugn och trevlig och min nervositet släppte lite grand.

Jag uppskattade att han var i 30-årsåldern, något över medellängd, mörkhårig och en liten ful mustasch.

Så bad han mig ta av mig kläderna, allt utom bh’n, och lägga mig i undersökningsstolen. Han gick bort till handfatet och tog fram ett par vita undersökningshandskar som han drog på händerna med ett smällande ljud, och jag såg att han tittade på mig i spegeln medan jag klädde av mig och lade mig tillrätta. Därefter kom han fram och justerade benstöden åt mig och ställde sig mellan mina ben och frågade vad det var för problem jag upplevde med spiralen.

Han stod så nära att hans läkarrock nuddade insidan av mina lår och rörde sig medan han pratade. Jag förklarade då att det egentligen inte var jag som upplevde problemet utan det var min sambo som tyckte att det stacks när vi ”hade sex”. ”Hur då sticks?” undrade han då och lutade sig intresserat över mig så att rocken ströks mot mina ljumskar. ”Sticker den honom i ollonet kanske?”.

Jag blev lite förvånad över att läkaren var så rättfram. Det är ju inte sånt man brukar prata med främmande om precis, men när han sa ”ollonet” började jag tänka på min pojkväns penis och såg den framför mig, hur den var senast vi hade sex och hur den pumpade sin sperma över mina bröst. Jag kände hur det drog ihop sig i mitt underliv vid dessa tankar. ”Ja, den sticker honom i ollonet”, svarade jag och kände hur det drog ihop sig ännu mer. Jag började känna mig lite kåt.

Läkaren stod kvar mellan mina ben, med händerna på insidan av mina lår och tittade mig i ögonen. ”Är det någon speciell ställning som är extra problematisk”, frågade han. ”Oftast missionären”, svarade jag. ”Hmm, jag får i alla fall göra en noggrann undersökning”, sa han och tog en flaska med glidmedel som han hällde över sin högerhand. ”Det där glidmedlet lär han inte behöva”, tänkte jag tyst för mig själv. Jag kände att slidan nu började bli våt av min begynnande kåthet, och när jag blir våt så blir jag riktigt våt. Verkligen så att det droppar efter en stund.

Han kände med vänster hand utanpå magen, äggstockar och livmoder, och den letade sig allt närmare mitt venusberg. När den kom dit så stannade han sin rörelse. Lade handen på huden strax ovan slidöppningen och förde handen uppåt magen igen så att huden följde med och därmed blottade min klitoris. Jag kände tydligt den välbekanta behagliga känslan då ”klittan” stramas upp och frigörs för att få svälla ordentligt.

Höger hands pek- och långfinger förde han nu in i min ordentligt kåta fitta. ”Jag måste känna på livmoderhalsen och trådarna från spiralen”, sa han. ”Jag förstår”, svarade jag och hoppades att det skulle vara lika behagligt som det jag hittills fått uppleva.

Jag kände hur han tryckte lite med fingrarna där inne. Lät dom glida ut och sedan in igen för att känna på nytt. Han upprepade detta några gånger och sa sedan: ”Jag känner trådarna där inne och jag tror nog att det skall gå att böja upp dom lite grand, så att dom inte sticker din kille i ollonet mer.” ”Det var ju bra”, svarade jag. Nu så kåt att det måste ha börjat droppa om mig.

Han tog upp någon slags blank tång och en annan avlång sak från bordet bredvid. ”Jag måste stoppa in den här i din slida för att se vad jag gör”, sa han och höll upp den avlånga saken, ”och sedan skall jag böja trådarna lite grand med den här specialtången”, fortsatte han. ”Gör det fort bara”, tänkte jag, ”för snart måste jag gå och onanera eller ringa min pojkvän för att få ett snabbt knull”.

Snabbt gjorde han vad han skulle. Det tog bara några minuter så var det klart. ”Så nu var det färdigt, nu skall jag bara känna efter igen att allt känns ok”, sa han och satte vänster hand på venusberget igen och drog uppåt så att min nu ordentligt uppsvällda klitoris pekade fram. ”Jag tror inte jag behöver något glidmedel längre” sa han och förde in höger pek- och långfinger i slidan för att känna på trådarna igen. När han väl hade känt det, det gick ganska snabbt, så höll han kvar fingrarna i mig och började massera min klitoris med höger tumme. ”Gud i himlen, ska han ge mig den efterlängtade orgasmen”, tänkte jag och stönade svagt.

”Det känns bra det här”, sa han. ”Ja, verkligen”, stönade jag svagt. Nu var jag helt och hållet inställd på att han skulle ge mig min orgasm. Den som fittan krävde nu.

Han flyttade lite på högerhanden och böjde sig framåt och sög in min klitoris i munnen. Sög på den ganska hårt och lät tungan vispa runt ordentligt, fram och tillbaka. Fingrarna åkte in och ut i fittan och jag kände hur det rann kåtsås ur mig. Han började massera mitt anus med safterna och jag kände hur jätteorgasmen var på väg då han plötsligt slutade och reste sig upp. ”Nu börjar det bli klart för att prova om trådarna sticks”, sa han och knäppte upp läkarrocken. Jag såg hur byxorna verkligen spändes ut av hans stånd.

Han gick runt och ställde sig vid min högersida, fortfarande med högerhanden kvar på min fitta. Han fortsatte att massera mig mjukt och försiktigt så att jag skulle hållas på gränsen till orgasm. Jag började knäppa upp hans byxor för att släppa lös den längtande pålen. Jag masserade honom samtidigt utanpå byxorna och utanpå kalsongerna tills jag till slut fick fram den mest fascinerande kuk jag någonsin sett. Ollonet var helt groteskt stort i förhållande till resten av kuken. Kukskaftet var helt normalt i tjocklek, men ollonet var nog dubbelt så tjockt och upptog halva kuklängden ungefär. ”Gillar du den”, frågade han och fortsatte att massera mig. ”Det ser ut som om det kommer att sprängas snart”, svarade jag och runkade honom sakta med ena handen samtidigt som jag masserade hans testiklar med den andra. Jag försökte nå hans ollon med min mun för att få smaka på saften som rann ur öppningen. Han drog sig undan och sa ”den kommer nog att explodera så småningom, men inte riktig än”.

Han ställde sig mellan mina ben igen och måttade in kuken mot fittöppningen. Jag kände hur ollonet ströks mot blygdläpparna. Mina tankar var bara inställda på att så fort som möjligt få hans penis i mig, så jag lyfte mitt underliv mot honom och han tryckte långsamt in kuken i botten. Stannade kvar och lät mig känna spänningen i slidan av hans tjocka ollon. Sedan började han pumpa mig med långsamma drag.

Varje gång han tryckte in kuken i botten klafsade det till och jag kände hur hans pung och testiklar daskade mot mitt anus. Han smekte samtidigt min klitoris och jag kände att orgasmen var på gång. Jag stönade fram, ”det går för mig”. Han ökade takten och plötsligt bara svartnade det för mig då orgasmen tog tag i kroppen och kastade mig med otrolig kraft till himmelriket och tillbaka. När jag började komma till sans igen drog han sig ur mig och ställde sig vid min sida. Än en gång blev jag fascinerad av hans otroliga ollon, denna gången riktigt blankt och gott. Jag gapade så att det nästan gjorde ont i käkarna för att kunna omsluta ollonet med munnen. Sög lite fram och tillbaka. Drog ut den och slickade runt ollonet och jag hörde hur han stönade och förstod att han nog snart skulle ”explodera”. Så jag tog ett stadigt tag med vänsterhanden om hans testiklar. Drog dem nedåt och bakåt. Högerhanden tog jag om kuken precis bakom ollonet. Sedan sög jag på nytt in ollonet i munnen och lät högerhanden följa munnens rörelser, fram och tillbaka över kukskaft och ollon. Han stönade högt och jag kände i munnen hur det ryckte till i ollonet och munnen fylldes med sperma. Jag släppte inte greppet en sekund utan slukade girigt i mig allt som pumpades ut. Först när kuken slutat pulsera och jag svalt allt han bjöd mig på släppte jag taget med händer och mun.

”Jaha, jag kände i alla fall ingenting som stack mig”, sa han med ett nöjt leende. ”Då är allt som det ska nu då?”, frågade jag. ”Nu är det bara att gå hem till pojkvännen och prova om han är nöjd”, sa gynekologen, ”så du kan ta på dig kläderna, vi är klara för idag. Om din pojkvän ändå inte är nöjd, så får du höra av dig på nytt”.

Jag reste mig upp, lite skakig i benen. Klädde på mig. Vi tog varandra i hand och tackade för besöket. Tyvärr blev det inte fler besök hos den gynekologen. Nästa gång jag hade ärende dit, något år senare, så var det en kvinna igen. Tryggt, men tråkigt.

6 kommentarer

  1. Kille här min sambo har en manlig gynekolog i medelåldern jag och min sambo är i 40 årsåldern. Och hon säger att hon är väldigt nöjd med sin gynekolog jag tänder faktiskt lite på när hon tar av sig framför han och när hon ligger i gynstolen och särar framför honom hon vill att jag ska följa med henne dit så fort hon får tid.. för jag har vart ärlig och sagt till henne att jag blir lite upphetsand utav det och då blir hon automatiskt också det säger hon på nåt sätt

  2. Jag blir väldigt kåt när min sambo går till sin manliga gynekolog..brukar fantisera att han knullar henne hårt i gynstolen när hon ligger med sina ben brett isär…

  3. Blir kåt som fan när jag vet att min sambo ska till gynekologen..hon fick en manlig lite yngre gynekolog här för nån dagsen hon trivs väldigt bra med han säger hon… Det va första gången hon sa att hon nästan längtar till nästa besök.har hon aldrig sagt tidigare..hon sa att det rann till väldigt ordentligt speciellt när han körde upp två fingrar i mig sa min sambo ..jag erkände att ja blev lite kåt när hon berättade detta för mig..jag sa till henne att hon fick bjuda hem honom på middag så att jag får se vem det är som undersöker min sambos fitta

  4. Vill att min sambo ska klä sig lite sexigare när hon ska till sin manliga gynekolog.. vill helst att hon ska ha sexiga stringtrosor och en kort kort tjol på sig och nånting väldigt urringat så att man verkligen ser hennes bröst..hon tycker ja är väldigt knepig när jag vill hon ska gå klädd så när hon ska på gyn besök..va härom kvällen så hade vi sex jag och sambon medans jag knulla henne så frågade jag henne..hur det kändes och ligga i gynstolen och sära framför en manliga gynekolog och han är inte så gammal tjejen trodde han va 44 eller 45.. så jag fråga henne medans ja knulla henne hur det va och blotta fittan för honom då hörde ja att hon börja stöna mer när ja kom in på den diskussionen om hennes manliga gynokolg…då fick ja till svar att hon kände sig väldigt trygg med honom.. och att han tog väl hand om henne när hon låg med benen isär i gynstolen..hon erkände tillomed att hon tyckte det va lite skönt när han höll på med hennes könsorgan.. i vanliga fall så skulle jag bli svart sjuk mena tjejen på.. men det blir ja inte för tycker det är väldigt upphetsade sa jag..så nästa besök fick hon om en månad till honom igen..längtar så ditt sa till henne att jag skulle vilja följa med och titta på när han gör gynekolog undersökning..men det viste hon inte om ja fick…men hon sa iallafall till mig att hon skulle säga det till gynokolgen att hennes sambo som är jag då..att jag tänder och blir kåt när han undersöker hennes underliv.. samtidigt skulle hon fråga om det är vanligt bland män att dom blir kåta när deras tjejer / sambo ska till gyn..men det tror ja inte att dom blir..men om ja inte får följa med på gyn besöket så vill jag iallafall att du tar på dig stringtrosor och kort kort tjol och nånting väldigt urringat sa ja till henne… Då sa hon att det kunde hon ha på sig isåfall..bara om jag tillåter det men det va ju ja som kom med förslaget.. då nämde ja ytterligare på kvällen när vi la oss så förde jag ner min han innanför trosorna och pulla henne ..och sa att jag blev så extra kåt bara för hon skulle klä sig sexig när hon ska på sitt gynbesöket om en månad..tänk om ja gör gynokolen extra kåt sa tjejen då? Det är ju det som är meningen svara jag då..då greppade hon tag i min kuk å sa till mig att jag var helt underbar..för ja har fattat själv själv att det finns nått intresse där..va ju en kväll hon hade somnat och jag låg vaken brevid henne så hörde ja att hon började drömma nånting så ja lyssnade då hörde ja namnet Daniel och det heter hennes gynokolg..du undersöker mig så skönt mmmm sa hon i drömmen och låg och vred på sig sluta inte sa hon två tre gånger…sa det till henne på morgonen när vi vakna att hon hade en sexig dröm ..Jaså sa hon va sa ja då…du drömde om Daniel och hon känner bara en Daniel och det va hennes gynokolg hon drömde om..då sa jag att hon hade sagt i drömmen att hon inte ville att han skulle sluta undersöka. Henne…va ärlig och sa till henne att ja blev väldigt kåt när hon hade den drömmen..vill så gärna följa med dig när du ska till Daniel på undersökning om en månad..och se dig ta av dina sexiga stringtrosor och tjolen kan du ju bara dra upp och sen kan du lägga dig i gynstolen och be Daniel hjälpa dig och lägga upp dina ben på ben stödet..då viste hon inte vad hon skulle säga hon blev väldigt röd i ansiktet.

  5. Har haft en rätt sjuk sexfantasi längre nu men har inte sagt det till sambon än..
    Älskar verkligen en sak som många inte kanske gillar..Men jag blir såå satans kåt och upphetad av just gynokolog porr när tjejerna/ kvinnor blir knullade å allt utav sina unga snygga gynokoger…får mig såå upphettsade enda porren ja kollar på…och min sambo har en man som gynokolog har börjat sexfanisera när hon ska dit till honom låter kanske inte normalt…tänker på många saker vad jag vill gynokologen ska göra med henne när hon sitter i den där gynstolen.. gyn sex är det bästa som jag vet så skulle verkligen följa med henne på gyn undersökning ..skulle vilja se hennes gynokolog föra in sin läkar snopp i henne och verkligen knulla henne…Men det får bara va en sex fantasi..Drömmer tillomed om att jag nästan vill köpa en gynstol hem…skulle bli väldigt kåt och se nån annan man leka lite gynokolog med henne och jag också självklart…😍❤

  6. Följ med era kvinnor till gyn/läkarbesök under förevändning att ni är med som stöd. Är otroligt upphetsande att se dem bli undersökta på både det ena och andra sättet. Har många fina minnen men favoriten är när min fru helt naken blev hårdhänt undersökt av en kvinnlig läkare i olika ställningar. Bröstvårtor, vulva och anal kontrollerades extremt nogsamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *