Fest hos Lotta

En lördag kväll var det fest hos Micke och Lotta som nästan varje helg. Men den här lördagen blev inte som väntad, det var bara jag och Lotta som var tjejer där och jag började ana lite dumheter. Vi grillade, drack öl och groggar vi blev ganska fulla jag och Lotta.

Senare på kvällen satt jag och Lotta och pratade om lite av varje vi kom in på hennes och Mickes samlag samtidigt som vi groggade och hon pratade ganska öppet om hur de brukade göra. Jag kände att det var ganska spännande jag blev lite småkåt över allt hon berättade. Hon föreslog att vi skulle överraska hennes kille och deras kompisar med lite strippning, först var jag lite tveksam men sen tänkte jag att jag känner dem inte ens så varför inte.

Lotta samlade alla i vardagsrummet och sa att de skulle sätta sig ner i soffan så skulle dem få en överraskning av henne, sen drog hon rums bordet en bit från alla killar och kom in till mig i sovrummet och frågade om jag var redo. Jag svarade tveksamt ja, hon tog tag i min hand och drog mig in i vardagsrummet.

Hon började dansa lite runt mig och smekte mig över kroppen jag dansade lite jag också och smekte hennes små bröst. Jag drog av Lotta tröjan och hon blottade sina små toppiga bröst, killarna visslade och ville ha mera så jag drog av mig tröjan och smekte mig på brösten. Lotta drog av sig sin korta kjol så nu stod on naken eftersom hon inte hade några trosor under kjolen nu var killarna som galna men Lotta gjorde klart för killarna att de bara fick titta men inte röra. Lotta drog av mig byxorna och trosorna i samma tag så vi var nu båda nakna, sen lade hon ut en filt på bordet och beordrade mig att lägga mig på rygg där. Hon satte hon sig nedanför min blottade fitta och började slicka mig samtidigt som hon körde några fingrar ut och in i min plaskvåta fitta. Jag njöt för fullt så var det min tur att slicka henne, hon lade sig på bordet med benen brett isär och tog tag i mitt huvud och tryckte min mun mot hennes varma blöta mus. Jag stack försiktigt ut min tunga och smakade på henne sen slickade jag henne till hennes första orgasm. Lotta reste sig och jag lade mig på bordet igen och Lotta lade sig på mig så vi låg i 69:an så vi slickade varandra. Lotta reste sig till sittande så jag hade hela hennes blöta fitta i mitt ansikte jag slickade henne och hon slet i sina bröstvårtor hon kom i orgasm, killarna jublade och ville ha mer men nu var showen slut.

Vi gick in i duschen och duschade av oss tillsammans Lotta tackade mig för att jag hjälpt henne att ge killarna en uppvisning som dom sent skulle glömma. Vi torkade av oss och klädde på oss och gick in i rummet igen som inget hänt och festen fortsatte och killarna berömde oss för uppvisningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *