Frugan och jag

Frugan och jag satt på planet mot Teneriffa. Vi var båda i femtioårsåldern, våra barn var utflugna och vi kände oss fria ekonomiskt och moraliskt kunde vi tillåta oss lite spännande äventyr. Vårt förhållande byggde på öppenhet och förtroende för varandra.

Omkring oss på planet satt ett gäng ungdomar och vi uppfattade att dom hade köpt ospecificerade resor och att några av dom var lite nervösa över hur dom skulle placeras på ön.

Senare på dagen då vi installerats på vårt hotell och vi var på väg ut, såg vi att en av grabbarna från planet, stod i foajen och talade med en värdinna och dom verkade ha bekymmer. Frugan som var lite nyfiken av sig, frågade vad som stod på. Värdinnan förklarade då att det hade blivit en del överbokningar och att hon inte viste var hon skulle placera grabben.

”Ni fick väl lägenheten på 3:dje våningen? Kan inte ni hjälpa mig och dela med er så Per åtminstone har någonstans att lägga sina saker medan jag försöker hitta något ledigt.”

Lena tänkte en stund men tyckte det skulle bli väl trångt.

Värdinnan svarade att hon kunde ordna ett byte till en större svit högre upp och den var mycket mer påkostad och den bjöd hon på om vi ville dela den med grabben. Den var inte så uppbokad för att den var så dyr.

Lena slog till och gick med på det för killen såg ju så rar och ledsen ut och hon tyckte synd om honom.

Han följde med oss och för att lätta upp hans sinnesstämning skålade vi honom välkommen med ett par riktigt stora groggar. Sen gick vi ner till poolen för att njuta av eftermiddagssolen. Frugan som är stolt över sin välbyggda kropp och slängde snabbt av sig alla onödiga plagg och var glad som en lärka över att äntligen känna solvärmen på sin nästan nakna kropp.

Killen verkade till en början lite brydd av att ligga bredvid henne och medan vi talades vid såg jag att han sneglade på hennes behag med visst intresse.

Det var en trevlig kille i 19-års ålder och en spelevink som det var lätt att tala med. Han berättade att han var från Umeå och att hans kamrater hade splittrats upp mellan olika orter så det skulle nog inte bli så muntert under kommande vecka. Han hade en skön Norrländsk dialekt och en humor som vi verkligen gillade.

Efter poolen åt vi en bit mat och satt sen och njöt av kvällssolen på vår stora balkong med eget dricka och i samma minimala klädsel som vid poolen. Grabbens blick följde frugas mogna behag mer öppet nu och då hon bättrade på sitt solskydd såg jag att hon överdrivet noggrant och med ett förföriskt leende smekte sig. Grabben stirrade stort då hon kramade brösten, den ena efter den andra.

Senare på natten, då vi låg till sängs och varvade ner med att läsa, började Lena skratta högt och ropade på Per.

”Kom får du se Per! ”Här är en kul artikel om Umeå”!

Per kom snabbt in, ställde sig på knä vid henne och lutade sig fram för att lästa artikeln hon visade upp.

Jag låg bredvid med en bok och konstaterade att Lena glömt täcka sig där hon låg med filten nersparkad. Hon läste högt ur artikeln och vi skrattande åt författarens beskrivning av vissa norrlänningars fritidsintressen. Medan hon läste sneglade jag åt sidan och uppfattade att han mest stod och kollade brösten han ”råkat” hamna över.

”Fina druvor va?” Frågade jag utan att se upp från boken och såg hur han överraskat rykte till.
”Mm jo-o visst”. Svarade han generat.

Eftersom varken Lena eller jag reagerade speciellt, så stod han kvar och försökte hänga med i artikeln men kunde ändå inte låta bli att titta ner på dom stora druvorna, så fasta, lockande och så nära.

”Dom går nog inte sönder om du känner lite försiktigt på dom.” Viskade jag utan att ta blicken från boken.

Lena var helt koncentrerad på artikeln hon högläste ur.

Jag skymtade att han fuktade fingrarna och försiktigt kände på den närmaste vårtan och var beredd på en reaktion från Lena. Men hon läste vidare med ett litet leende och eftersom artikeln var lång, fick han gott om tid till att pilla och klämma på pupporna, först den ena och sen den andra. Vi skrattade åt dom poänger hon hittade i artikeln och hon verkade oberörd av hans fingerspel men pupporna styvnade ännu mer och stod som stora körsbär mellan hans fingrar.

Hon började ta små pauser i läsningen och i en av dom skymtade jag att hon leende såg ner på grabbens flinka fingrar och vred sig lite grand mot honom så han kom åt bättre.

”Du verkar gilla dom?” Frågade hon med ett moderligt leende.
”Ja dom är fina.” Viskade han blygt.

Hon läste tyst vidare en stund men då hon flämtade till, tittade jag mot sidan och skymtade att grabben tagit mod till sig för nu smekte och kramade han båda hennes bröst helt ogenerat. Nu kunde hon inte koncentrera sig på läsningen längre utan såg förvånat ner på hans händer som mjölkade hennes känsliga bröst. Av hennes min att döma så hade hon inget emot behandlingen, det såg jag tydligt, snarare tvärt om för hon lyfte upp sig åt honom.

”Du har väl inget emot att Per pysslar om mig lite Anders?” Viskade hon svagt där hon låg med rodnande kinder och serverade honom sina känsliga stoltheter.
”Va då?” Muttrade jag förstrött och spelade likgiltig utan att titta upp från boken. Men i ögonvrån såg jag hans båda händer röra sig på henne och jag förstod att grabben höll på att kåta upp henne ordentligt.
”Vadå?” Muttrade jag förstrött igen efter ett par minuter, då hon inte svarade.
”Snälla Anders, han är ju så fin mot mig.” Viskade hon något ansträngt.
”Jasså, det där?” Svarade jag likgiltigt.
”Nej då. Låt inte mig störa.”
”Rör om i fläsket du Per, hon verkar ju må bra av det. Lite ungpitt kan göra henne gott.” Föreslog jag med en gäspning och läste vidare.

I ögonvrån såg jag sen att det började röra sig längre ner och att en hand smekte sig under filten ner över hennes mage och neråt. Grabben tyckte tydligen att jag gett honom fritt tillträde på frugan och passade på att ta för sig då hon ju låg och bjöd ut sig så frikostigt och jag hade ju heller inte varit emot det och hennes min visade tydligt att hon var ordentligt kåt nu. Medan han glupskt sög på hennes bröst gled hans hand ner i trosan. Jag såg tydligt då hon delade låren för att ge plats åt fingrarna som letade sig ner i hennes hyska. Av hennes flämtning förstod jag att han hittat rätt i syltburken och det syntes också tydliga rörelser under filten.

Ett svagt plaskande ljud berättade att grabbens fingrar rört om i min frus lilla fitta så kåtheten riktigt flödade ur hyskan. Hon tittade mot mig med ansträngd min och stönade fram.

”Du Anders! Har du hört att ungdomar nu för tiden är duktiga med tungan?”
”Nä. Var har du hört något så dumt?” Muttrade jag med spelat ointresse.

Hon var tyst en lång stund medan hanen rörde sig upp och ned mellan hennes utbredda lår.

”Är det inte så? Per”? Viskade hon igen.
”Det händer väl ibland.” Svarar han med allvarlig min.

Han var nu helt koncentrerad på fingerspelet i hennes hyska medan han med ungdomlig nyfikenhet såg på hennes rektioner. Hon låg still och bara njöt av hans fingrar som hittade de känsligaste ställena i hennes sköte. Medan handen rörde sig allt snabbare började hon andas stötvis och började också möta upp med höfterna mot hans vilt pullande fingrar.

”Har du gjo-ort et med en så-å gam-mal tant någon gång stönade hon fram?”
”Nej. Men om du vill gör jag det gärna för dig.”

Säger han medan han ser ner på hennes grimaserande ansikte som nickar tydligt jakande. Han tar motvilligt tillbaka handen från filten och reser sig upp.

Jag tänker för mig själv att hon kanske driver den stakars grabben lite för långt och oroas lite över att han skall bli chockad då hon visar upp sin våldsamt hungriga och kåta gamla hyska. Jag tänker mig en scen där han skrikande springer ut och ställer till en scen på hotellet. Men han följer efter då Lena sparkar av filten och hasar sig ner mot sänggaveln, där hon tar av sig de våta trosorna.

Det står en rejäl bula i kalsongerna på honom så det är nog ingen liten ungpitt på den grabben minsann och han ser ut att vara heltänd på kärringen min, som nu lägger upp sitt hungriga kön vid sängkanten, bara åt honom.

Han går ner på knä mellan hennes lår och jag ser förvånat att han utan minsta tvekan för ner huvudet och börjar slicka i sig av sekretet från hyskan. Han är utanför mitt synfält men det gör inget för det räcker med det jag ser på Lena minspel för att förstå vad som sker. Av hennes grimaser kan jag se att tungan är effektiv och förstår att är detta är något hon kanske saknat och drömt om.

Hon blir mycket upphetsad och jag har aldrig sett henne vara så aktiv under våra egna övningar. Hon stirrar storögt och flämtande ner på tungan som spelar på hennes kön medan hon möter upp med underlivet och för fram de delar av hyskan som hon vill skall beröras.

Killen verkar vara en erfaren fittslickare för han tar god på sig medan ser upp på henne för att se var hon är känsligast. Nu stäcker hon sig raklång och jag kan se på hennes himlande ögon hur en orgasm byggs upp för henne. Hon flämtar allt högre medan höfterna rör sig mot hans ansikte och ögon vitorna visar sig medan hon väser fram ett stön som dör ut i en djup suck. Orgasmen blommar upp och hon kastar underlivet vilt mot den stackars grabben och kniper sen krampaktigt ihop låren om hans huvud.

Sakta släpper hon greppet, slappnar av och flämtar av efterdyningarna. Per ligger kvar och slickar i hennes flödande bulle som om den var en god glass och ser med frågande min upp mot mig.

Jag tyckte det var väldigt intressant skådespel då han lyckades få henne till orgasm. Det var länge sedan jag själv lyckades med det, så jag nickar medgivande för jag tycker han gjort sig förtjänt av en fortsättning och nu ville jag se hennes beteende då grabben gick vidare och körde sin långa pitt i henne.

Han reser sig upp, tar av sig kalsingarna och går till henne med sin långa grej i näven.

Då han för in den i den våta öppningen, öppnar Lena ögonen och ser storögt ner mot den långa kuk som långsamt matas in i henne.

Hon ser förvånat upp mot mig och jag läser hennes min som att hon inte räknat med att hennes lilla äventyr skulle bli ett regelrätt samlag. Kuken bottnar i henne och där stannar den kvar. Jag ler mot Lena med en gest som:

”Som man leker får man leken tåla” och hon mimar tillbaka: ”Jaha, så blev det, sorry gubben min men nu vill jag knulla.”

Det syns tydligt att grabben står och njuter av att äntligen få ha sin unga lem långt inne i min hennes varma fitta för han står bara och bara bökar med ollonet mot botten. Men nu vill Lena ha mer action och manar på honom.

”Det är ok grabben!”
”Knulla mig ordentligt nu!”
”Sätt fart på din sköna kuk nu.”
”Så ja” Skö—nt. Me-er så”. Väser hon fram då han drar ut och för in den några gånger.

Då han ökar takten lite mer, är hon med och hetsar på.

”Bra. Så-å ja. Me-e-er. Så-å. Åå. ”
”Se-er du-u vad bra-a han knul-lar Anders”! ”Åå-hh. Mee-er s-å. Hårt. Så-å ja-aa”!

Snart åker pitten som en pistong i ett ånglok i utförsbacke, allt häftigare och snabbare. Men plötsligt tvärnitar den och stannar, långt där inne medan han stönande tömmer sin unga sperma i min fru. Han ser lite skamsen ut då han drar ut sin slaka lem och går av henne, men hon smeker tacksamt hans kind.

”Tack grabben, det var en av mina bättre hittills”.
”Det var ett jättefint skjut”.

Hon kommer upp i sängen och lägger sig tillrätta för en fortsättning. Jag går över henne och tar över det uppvärmda skötet, som jag bearbetar med behag tills vi båda är nöjda. Vi somnar in, nöjda båda två.

Jag vaknar till ljud som jag först inte förstår. Det börjar ljusna lite så jag förstår att det börjar bli morgon. Sen ser jag att det är grabben som är tillbaka och han har tydligen fått smak på min kärring. Han hade lyckats krypa upp i sängen och dela på hennes lår utan att vi vaknat och nu står han stödd på armarna över henne och ser ängsligt ner på hennes ansikte medan han försiktigt för in sin styva veke i henne. Hon visar ingen reaktion så han trycker långsamt in den styva pitten ända in till roten.

Han ser att jag vaknat men det verkar inte genera honom speciellt för han ler mot mig som om det skulle vara helt ok att han är på Lena igen, för han drar ur och fortsätter att långsamt föra sin morgonstinna kuk fram och åter i henne.

Jag funderar en stund på om jag skall låta grabben komma och ta sig vilka friheter som helst och tänkte just säga något, då hon börjar jämra sig i sömnen och vaknar sen upp. Jag kommer av mig och ligger tyst och betraktar nyfiket dom och ser vad förvånad hon blir då hon känner kuk i sig igen. Men hon har inget emot ett skjut med grabben igen och börjar röra höfterna mot honom.

Han håller emot lite längre nu och knullar lugnt på medan Lena börjar jämra sig allt högre och vi ser båda att hon närmar sig. Hon får en böljande orgasm medan han lugnt ligger kvar med sin långa grej djupt i henne ser nöjt på hennes minspel. Hon sätter sig upp, ser sig om och sen ler hon stort mot oss båda.

”God morgon grabbar. Så här vill jag vakna varje morgon i fortsättningen.”
”Lova mig det grabbar.”
”Hur läge har du hållit på, Per?”
”Jag är ju helt färdig.” Säger hon och ler lyckligt tillfredställd mot oss.

Vi skattar åt henne och då jag går upp för att pissa, fortsätter grabben göka henne och frugan verkar bara inte ha något emot det, nu heller.

Då jag kommer tillbaka är dom färdiga och väntar på att toan skall bli ledig.

Det blir inget mer med grabben på några dagar för hans telefon börjar ringa och han får kontakt med sina kamrater. Vi ser honom inte förrän i slutet av veckan då han åkte hem.

Vi åt en lätt lunch och skulle sen gå ner till poolen igen. Då vi passerade foajen stod värdinnan där med en äldre man som hon verkade ha problem med. Efter att vi passerat fick jag en ide. Hon hade ju varit så frikostig då vi tog oss an grabben och vi kanske kunde utnyttja henne ännu en gång. Gubben såg ju så pass skröplig ut så det skulle nog inte bli några problem med honom.

Lena tvekande för hon tyckte han såg äcklig ut men gick sen med på det.

Gubben fick grabbens rum, mot att vi fick ännu en extra vecka på hotellet av värdinnan.

Det gick några dagar och jag märkte inget speciellt trots att vi var ihop en hel del med gubben.

Ni kan tänka er den överraskning jag fick en natt då jag vaknade av att Lena bredvid låg och jämrade sig.

Jag satte mig oroligt upp för det lät som om hon var sjuk eller något. Det var becksvart i rummet men jämrandet, det taktfasta svaga prasslet och en ljus kropp som jag kunde ana låg på Lena, gjorde att jag snart förstod varför hon var så orolig.

Gubben låg bredvid mig och knullade henne! Och nu hade hon inget emot att denna ”äckliga” karl låg på henne och matade henne med något som såg ut att vara stort. Tvärtom tydligen, för hon kastade upp fötterna om honom och tryckte på hans bakdel för att få mer av honom i sig medan hon jämrade sig och hetsade på gubben, som varken var skröplig eller äcklig längre. Hon väste högt att han skulle öka tempot och köra hårdre med hästkuken och att han rörde sig för långsamt.

Medan jag låg kvar och såg på dom, måste jag erkänna att jag faktiskt hade sett att hon upprepat sitt lockande beteende som hon hetsat grabben med. Men nu hade jag bara inte reagerat på det. Det var bara bröst som allt som ofta visades upp och som också skulle bättras på med solskydd då vi låg vid poolen eller på balkongen. Och han hade också fått hjälpa till att smörja in henne. Då hade han suttit och smekt hennes bröst lite väl länge enligt mitt tycke och Lena hade heller inte sagt något så jag brydde mig inte. Ofta strosade hon omkring med bar rumpa eller bara bröst under en genomskinlig nattskjorta på morgonen då vi satt och åt frukost. Och jag minns även ett samtal med gubben vid hennes sängkant, för en stund sen. Nu hade jag tyvärr somnat, så jag missade inledningen till akten.

Hon hade tydligen lyckats fresta även denna skröpliga gubbe och lockat ner honom i sängen där hon fått honom till stordåd! Han hade långt till spermierna så Lena hann få en dubblett innan han till slut harklade till och tryckte in de få han hade i pungen.

Han reste sig flämtade upp, tackade artigt för sig och gick in till sig. Gubben hade inga kompisar att åka till så han var med oss mest hela tiden och jag tyckte mig se att hon bjöd på sig lite onödigt mycket då hon ibland gick omkring naken i lägenheten. Att hon avsiktligt hetsade honom såg jag tydligt.

En morgon gick hon naken in till honom för att väcka honom till frukost. Då hon dröjde sig kvar där inne, då jag in tittade satt hon på hans sängkant där gubben låg och flinande. Då jag gick in såg jag orsaken flinet. Hon satt med en hand under hans filt medan hans näve fanns mellan hennes lår.

”Här vankas det minsann falukorv till frukost.” Skrattade Lena då hon såg mig men fortsatte ogenerat runka hans morgonstånd under filten.

För att visa mig den kastade hon av filten så den beniga kroppen blottades. Ståndet som omslöts av Lenas lilla hand såg oproportionellt stort ut för att sitta på den tunna figuren och påminde faktiskt om en falukorv till storleken. Och den såg, trots storleken, ändå något slapp ut.

Jag såg på hennes min att hon var kåt igen och runkade korven i hela dess längd med viss bestämdhet i ansiktet. Tillslut tar kåtheten över hand och hon går ogenerat upp och grenslar sig över benhögen där hon sätter sig med korven i en hand under sig. Vi ser alla tre på då hon med ett visst besvär tråcklar in det blålila ollonet i sig och sänker sig men den slappa tasken bara böjer sig under henne. Men sen verkar det som om den våta hyskan suger tag om tasken för alltihop försvinner upp i hennes inre, med ett slurp.

Gubben och jag stirrar på hennes grimaserande ansikte då hon flämtande sitter och mjölkar tasken med sin arbetande fitta och tasken verkar gradvis stelna under henne. Hon höjer sig upp så veken blir synligt och börjar sen mjölka hans stånd med långa djupa tag och den ser ut att växa ännu mer i henne medan hennes upphetsning hela tiden ökar och rörelser blir allt snabbare och intensivare.

Det dröjer inte länge förrän hon vrålar ut sin orgasm och sen faller hon ner över benhögen. Gubben ligger stilla och flinar nöjt under henne.

Jag går ut och fortsätter med min frukost och hör hur dom talar där inne men sen börjar sängen knarra igen då hon fortsätter sin ritt och hon hinner få ytterligare två orgasmer innan benhögen harklar sig och det blir tyst.

Lena kommer ut nöjd, belåten och glad som en lärka och fortsätter med sina bestyr, utan ett ord om som hände nyss.

En eftermiddag stod Lena nerhukad i badkaret och handtvättade något och jag såg att hon stod med baken svajande mot dörren medan hon skrubbade.

Jag satt på balkongen bredvid och läste något då jag såg gubben ”råka” gå förbi den öppna dörren. Han stod en stund och såg in i badrummet men blev tydligen väldigt nödig för han gick in och pissade för det spolade efter en stund. Sen hördes inget mer och eftersom han blev kvar, flyttade jag mig lite så jag såg in. Där stod gubben bakom Lena med händerna om hennes höfter och hon skrubbade inte längre.

Jag förstod att han inte kunde hålla fingrarna i styr då han sett henne stå där inne med baken i vädret. Hon stod bredbent med trosorna på golvet och tog stöd mot väggen. Gubben rörde höfterna mot henne i långa djupa drag, fortfarande utan ett ljud från någon av dom. Därefter kom han ut med en likgiltig min och gick ut, medan hon fortsatte skrubba sin tvätt. Dom visade inte med en min att något skulle ha hänt något.

En eftermiddag då vi slappade i solen, på vår stora altan med varsin grogg, tar Lena av sig även trosorna för att få jämn solbränna, som hon säger.

Hon ligger och smeker sig i skrevet och senare ser vi att hon ligger och pillar sig i könsöppningen. Jag märker att en bula börjar höja sig i gubbens slappa gamla shorts.

Hon säger åt oss att vi också ska ta av våra, för ingen kan ju se in till oss.

Då gubben tar av sig sina vippar hans halvsega task upp. Hon börjar då öppet smeka sig mellan benen och då kan inte gubben hålla sig längre utan går ner på knä framför henne. Utan några krusiduller och som om det var vilket vanligt tidsfördriv som helst, delar han hennes lår, går in mellan dom och börjar trockla med sin stora task mot hennes våta hyska och försöker få in den.

”Men ojdå. Hur var det ställt här då.” Skrattar hon till.

Men sen hjälper hon honom tillrätta så ollonet slinker in och sen glider den slappa tasken långsamt in i hennes våta hyska.

Där står han stödd på armarna och börjar lugnt röra sitt magra underliv mot henne och Lena verkar inte ha ett dugg emot dessa övningar, som tidsfördriv. Tvärtom så låg hon där i solsängen och såg väldigt nöjd ut för taskens blir tillslut riktigt hård och kom långt upp i hennes känsliga inre.

Dom knullade nu tyst och lugnt för grannarnas skull och då Lena nådde sina orgasmer så väntade han en liten stund innan han fortsatte att lugnt och försiktigt att mata henne med långa djupa drag och dom höll säkert på i en dryg halvtimme tyckte jag, för jag hade hunnit till min fjärde grogg innan gubben till slut harklade ur sig de få han kunde leverera i Lena.

Gubben reste sig efter lite pustande och tackade artigt för sig och satte sig bredvid mig med sin grogg. Han sa att jag hade en underbar hustru och att hon var mycket trevlig och skön att sällskapa med. Fittan hennes är som honung för en gammal man. Jag kunde inte annat än att skratta och hålla med. Lena låg kvar nöjd och tillfredställd och skrattade åt oss. Jag tror att gubben hann dra över Lena några gånger till innan han åkte hem.

Hon sa att hon bara ville bevisa att hon kunde få hormonerna att vakna till liv på vem som helst oavsett ålder och att hon var stolt över det och att jag inte skulle bry mig om det.

Sen var det nog med manliga inneboende hos oss under den veckan vi hade kvar, trots att Lena försökte övertala mig till en ny gäst som var yngre. Jag föreslog en dam nästa gång men det gick hon inte med på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *