En ung strippa

Jag heter Sara och är 18 år, jag tänkte berätta om mina sexupplevelser under det sista halvåret. Jag är konstant pank, och strax före jul satt jag och en kompis och pratade på ett cafe i stan. Vi pratade om att jag hade ont om pengar och behövde extra inför sommaren, och vad jag skulle kunna göra för att få pengar.

Vid bordet vid sidan satt en tjej, hon heter Marie och är 39 år fick jag reda på senare, och hon tjuvlyssnade på vårt prat. Plötsligt sa hon till mig att hon hade ett förslag. Hon ville att jag skulle strippa på någon privat fest.

Mina sexuella upplevelser sträcker sig bara till några killar i min ålder, så jag tvekade, och sen sa jag nej. Hon tyckte det var trist och gav mig ett telefonnummer som jag kunde ringa om jag ångrade mig.

Jag har ett ganska normalt utseende, är 170 lång 54 kg, långt brunt, eller råttfärgat, hår, blå ögon. Mina bröst är tyvärr inte så stora, jag har b-kupa. Marie sa att en tjej med mitt utseende, var precis vad dom ville se.

Så i början av februari, var jag fortfarande pank, och tänkte lite över vad Marie hade sagt, och i en plötslig ingivelse ringde jag henne.

Hon blev jätteglad och sa att vi skulle träffas och prata om det. Så två dagar senare träffades vi och hon frågade om allt möjligt. Jag berätttade att jag bara var 17 år, men hon sa att det var ok vid privata fester. Hon ville att jag skulle strippa på en fest en vecka senare, det var en fest med gäster i hennes ålder och dom var ca 25 stycken. Jag var fortfarande tveksam, men pengarna fick mig att säga ja. Marie gick igenom lite hur jag typ skulle göra.

Jag har inte berättat detta för min kompis.

Så en vecka senare stod jag med hjärtat i halsgropen och ringde på dörren på bestämd tid på den adress jag hade fått. Dörren öppnades och jag frågade efter Marie, som genast kom och tog hand om mig. Jag kom in i ett tomt rum, klädd enligt Maries önskan, i kortkort svart kjol, tunna vita string under, stay ups, en vit kort topp, svart bh och en lång jacka över. På fötterna hade jag vita remskor med ganska hög klack.

Marie förklarade att det snart var tid och att hon skulle presentera mig och sedan var det upp till mig. Jag som inte visat mig naken för speciellt många, var jättenervös, och generad. Men nu hade jag ju accepterat.

Efter typ 10 minuter, började jag ångra allt, och tänkte smyga därifrån, när Marie kom och ledde mig in i ett annat rum. Där stod jag så på en liten upphöjning, medan Marie förklarade att detta var min första gång som strippa. Jag tittade ut över rummet och såg tjejer och män, som alla tittade på mig. Snacka om att jag var nervös och generad, jag var pionröd i ansikte, men samtidigt lite upptänd.

Så startade Marie musiken och jag började dansa, först tog jag av min långa jacka, och toppen kom av alldeles för fort. Jag försökte lugna ner mig medan jag mekte mig lite utanpå bh-n. Marie hade sagt att nästa som skulle av var bh-n, så jag drog ner axelbanden medan jag snurrade runt. Vände ryggen mot publiken och låt den falla till golvet. Vände mig så om igen med händerna framför brösten. Händerna lät jag sakta falla ner mot sidan, och jag stod där med blottade bröst. Mina små men fasta ungflicksbröst med vårtor som var så styva som jag inte trodde var möjligt. Jag var helt enkelt så generad och kåt. Sammanlagt tidigare hade inte så måmga sett mina bröst som just nu.

Jag lossade så på kjolen och den föll av. Marie hade sagt att jag skulle visa mig ganska länge i bara mina string, så det gjorde jag, dansade runt och smekte mig. Satte mig på en stol och tog sakta av mina stay ups. Sen ställde jag mig med ryggen mot publiken och böjde mig framåt, medan jag sakta drog av stringen. Jag särade lite på mina ben, så dom hade full insyn. Slutligen vände jag mig om och stod där naken som när jag föddes. Min mus är helt rakad. jag trippade runt en del så att dom hade tid att kolla, medan jag, enligt Marie, var pionröd i ansiktet. Jag vågade knappt titta upp. Marie hade lärt mig att jag skulle avsluta på en stol, och jag vet inte om jag missuppfattat henne. Men jag satte mig på kanten på en stol med benen i sär, särade mina läppar med händerna, så att alla kunde se rakt in i min mus. Samtidigt tittade jag upp och mötte deras ögon, en lite förnedrande situation, men samtidigt upphetsande.

Så samlade jag ihop mina kläder och Marie ledde mig ut igen. På vägen ut passerade vi gästerna som sa uppskattande ord till mig och sa att dom gillat min show. Sedan jag klätt på mig och fått pengarna av Marie, flydde jag därifrån. Hem där jag onanerade och fick en jätteskön orgasm.

Men efteråt upptäckte jag att jag hade gillat vad jag gjort, och har gjort det två gånger till, Marie har fixat och hjälpt mig. Skall strippa på en fest för bara yngre tjejer i nästa vecka, det ska bli spännande.

Om ni gillat min sanna berättelse, så hör av er. Så kan jag berätta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *