75-åring på resa

Jag hade trots avrådan köpt en sista minuten resa till Teneriffa och det blev problem direkt vid inkvarteringen. Typiskt, det fanns inga rum lediga på det hotell jag skulle bo på och värdinnan såg mycket bekymrad ut.

”Det är fullt överallt just nu.” Sa hon.
”I din ålder skall man inte åka utomlands och absolut inte på osäkra sista minuten resor.” Sa mina vänner.

Men jag hade ju gjort det så många gånger förr utan problem, så jag åkte ändå. Jag var ju bara 75 år och fullt frisk av dagliga promenader. Medan jag stod och tänkte över min hopplösa situation, stod värdinnan och talade med ett par som verkade vara gäster på hotellet. Sen kom hon och sa att det kan lösa sig ändå.

”Kan du tänka dig att dela en stor lägenhet med detta par?”
”Du får eget rum med toa men delar kök, en stor terrass och ingång med paret. Som kompensation så får du fria måltider på hotellet.”

Det var ett par i 50-års ålder som såg trevliga ut så jag tackade ja till erbjudandet.

Paret hade tydligen varit här en tid och lagt sig till en del vanor som jag först reagerade negativt på. Speciellt då damen ifråga som trots sin ålder redan första dagen knallade omkring lättklädd i lägenheten. Min minnesbild av damer i den åldern var inte så attraherande med hängbuk, stor röv, besvärligt humör, med mera så jag försökte gå undan och undvika henne. Men jag fick tänka om då hon slängde av sig sina trasor vid poolen. Hon stämde inte alls med min minnesbild.

Lite hull hade hon här och där, men i övrigt var hon skaplig och framför allt var det hennes blick som fick mig att omvärdera henne. Hon var hur förförisk som helst då hon smörjde in hela sin kropp med långsamma smekande rörelser medan hon putade ut med munnen mot mig. Ofta såg jag henne i lägenheten i trosor och med de fina brösten bara och då blinkade hon med ett leende mot mig.

Så trots mitt skröpliga skick och många år utan sexuell aktivitet, så började jag ha allvarliga funderingar på vad hon kunde vara ute efter. Då kom jag att tänka tillbaks på tider som varit och mina äventyr i ungdomen. Eftersom jag var skapligt utrustad så var det aldrig svårt att få göka, snarare tvärt om.

En episod jag aldrig glömmer var då jag en eftermiddag satt berusad på en parkbänk i stan och retade folk som passerade. Två äldre damer som verkade motionera, närmade sig och jag tänkte spela dom ett spratt. Jag satte mig så min stora task tydligt syntes i mina tajta jeans.

”Vill damerna knulla!” Sa jag med hög röst då dom var framme vid mig.

Dom stannade till och såg chockade på mig men kunde inte låta bli att kolla ner mot mitt skrev.

”Vet hut och skäms på dig!” Skrek den första tanten och käften gick som lärkvingar i flera minuter då hon skällde ut mig
”Nej tack!” Sa den andra förargat.
”Har ni fått en riktig kuk i er någonsin?” Frågade jag dom med ett flin.
”Nej, men…” Började den första och kom av sig.
”Vet hut slyngel!” Skrek hon och sen gick käften en stund igen.

Då hon tystnat stirrade hon på mig med viss osäkerhet i blicken.

”Ni ser ju helkåta ut flickor. Om ni vill så kan jag bjuda er på stor kuk här bakom?” Flinade jag självsäkert där jag satt i fyllan och kramade demonstrativt tasken.
”Nej, Nej det går inte. Skäms på dig.” Skrek den första medan hon stirrade på min hand.

Det andra damen sa inget men jag skymtade ett svagt leende. Hon verkade genomskåda mitt skämt.

”Ni kanske vill se min kuk ändå?” Flinade jag mot dom där dom stod en meter från mig på stigen.
”Nej det går inte alls för sig.” Stammade den första tanten medan hon stirrade på min hand.
”Ok grabben ta fram den, så får vi se vad du har att komma med.” Sa den andra mer självsäkert.

Dom stod trots allt kvar, båda två på då jag knäppte upp livremmen och drog ned gylfen, men sen väntade jag på reaktionen.

”Ta fram kuken grabben!” Sa den första damen överraskande medan den andra flinade mot hennes vändning.
”Ta fram den själv” Svarade jag.

Damerna såg osäkert på varandra men styrktes av att dom var två och hade en gemensam nyfikenhet. Dom såg omkring sig.

”Nej inte jag. Det vill jag inte.” Sa den första damen.

Men den andra damen gick ner på knä, stack in handen och tog ett fast tag om kuken.

”Inte illa Britta.” Sa hon medan hon kramade min styvnade kuk genom kalsongerna.

Britta kom närmare och kikade nyfiket ner på handen som rörde sig i mitt skrev.

”Ta ut den så vi får se.” Viskade Britta hetsigt bakom den andra damen.

Jag lyfte på mig och då drog den andra damen ner dom helt så kuken sprätte upp framför de båda damernas intresserade ögon.

”Uj, Uj vilken en.” Viskade Britta med stigande intresse.

Den andra damen tog ett nytt tag om den med båda händerna och började smeka den med runkande rörelser.

”Vi kanske skulle gå in bakom buskarna ändå Britta.” Sa den andra damen med kåta ögon mot sin väninna som såg lika kåt ut hon, medan hon såg sig omkring.
”Ja. Det kan komma någon.” Svarade Britta.

Vi gick in i parken alla tre och där knullade jag båda damerna tills dom var nöjda och efter detta så ringde dom båda ett antal gånger, då deras makar jobbade och dom ville ha sällskap. Men det var så länge sedan och de senaste åren har jag inte använt tasken till annat än att pissa med.

Nu låg Lena på terrassen och ville att jag skulle hjälpa henne med att smörja in henne. Jag kunde jag inte neka henne och då jag smekte över hennes fina kropp kände jag hur några hormoner började röra sig och då jag var nära hennes fina bröst kunde jag inte låta bli att ta dom i mina händer och det började pirra på ett visst ställe.

Ingen av dom sa något och jag kom på att jag kanske höll för länge i brösten. Lena såg på mig med simmiga ögon och det var svårt att släppa dom fina sakerna.

Hon blev med tiden mycket läcker att vila ögonen på speciellt då hon gick omkring i lägenheten iförd en genomskinlig sak som inte dolde något.

En dag råkade hon sträcka sig och klagade ofta på smärtor i sidan. Senare på kvällen erbjöd jag mig massera henne rygg och då låg dom till sängs.

Maken sov redan så jag tog det försiktigt och gick över hela baksidan från nacke till rygg mot knän. Då vände hon sig om och låg framför mig med framsidan helt naken och hennes kåta blick mötte min.

Jag masserade längs sidorna upp till brösten, där mina händer mot min vilja, tog ett bastant tag om dom och kramade de stora härliga sakerna. Hon suckade svagt men sa inget.

Lenas hand letade sig ner i mina kalsingar och letade upp min slappa task.

Medan hon kramade den såg jag att hon delat på låren så hennes kön blottats. Eftersom jag inte sett någon sådan på flera år kunde jag inte låta bli att känna på den. Då min hand rörde hennes den suckade hon angenämt och lyfte upp den så jag lätt fick in ett långfinger.

Nu kände jag att något konstigt hände i mina kalsingar och Lena runkade också mer intensivt. Efter en stunds runkande viskade hon tyst.

”Kom upp, så får vi se om vi inte kan göra den här användbar.”

Sängen var bred så att jag lätt kunde gå in mellan hennes lår utan att störa maken som sov bredvid.

Där tog ett par små händer tag om min halvslappa task och runkade den medan hon strök ollonet mot sin mycket våta hyska. Hon smekte den mot öppningen och rätt det var så slank ollonet in i hennes svullnad och gled sen sakta in i hennes varma och mycket våta kön och liksom sögs allt djupare in i hyskan. Jag märkte förvånat att tasken inte var så slapp längre och att jag kunde trycka in den djupare tills jag kände hennes livmoder.

Nu kunde jag för första gången på många år föra min task ut och in utan att den vek sig och Lena lät mycket nöjd då jag började röra mig som en karl gör då han knullar en kåt kvinna. Långt in mot botten, ut nästan helt och sen in igen, och hon stönade under mig precis som damerna gjorde under mig i unga dar.

När Lena senare jämrade sig för högt så märkte jag att maken bredvid vaknade.

Han sa inget utan låg tyst bredvid.

Lena, som även hon sett honom vakna, gjorde mig påmind med sin mjölkande hyska och små motrörelser. Eftersom han inget sa så drog jag mig ur och fortsatte knulla hans fru med långa djupa effektfulla tag. Han låg tyst bredvid och såg på. Det blev en extra krydda och kuken stod stelare än den någonsin gjort och jag körde in den hårt i hustruns hungriga fitta som gärna tog emot varje stöt. Min skapligt styva task hade svullnat ordentligt nu och hyskan kändes trång då den trängde in djupt i henne. Hon var väldigt kåt under mig och mötte upp varje juck med uppmuntrande tillrop.

”Hårdare, kör in den snabbare. Öka tempot.” Väste hon.

Jag gjorde mitt bästa för att uppfylla hennes krav och hon verkade för det dröjde inte så länge innan hon började flämta i sin första orgasm men jag fortsatte lugnt knulla henne tills hon fick en till.

Maken låg fortfarande bredvid.

Sen kände jag igen ryckningarna från förr men blev ändå något förvånad då det knöt sig i pungen och jag fick utlösning. Det kändes konstigt i huvudet och jag blev alldeles matt och yr, så jag föll ner på henne. Sen reste jag mig upp, tackade hustrun för hennes vänlighet och gick in till mig.

Sen gick det ett par lugna dagar utan att något speciellt hände. Lena provocerade med att smeka sig då hon gick till sängs men jag var för trött och somnade.

Morgonen därpå, satt hon på min sängkant och hälsade godmorgon och frågade om jag var frisk.

Medan hon talade om att frukosten var serverad, kom hennes lilla hand in under filten och letade sig upp i mitt skrev där hon tog tag om min task som var lite morgonstel.

”Ojdå, här vankas det visst också frukostkorv.” Skrattade hon med ett fast grepp om min styvnande task.

Som vanligt de senaste mornarna så var hon helt näck och där hon satt var det lätt att smeka in en hand mellan hennes lår och då det blev trång upptill så delade hon på dom så jag med långfingret kunde känna att hennes hyska var våt.

Hon smekte tasken min så skönt att jag inte gjorde mig brådska ur sängen utan låg kvar och då makan kom för att se varför vi inte kom ut. Lena skrattade mot honom medan hon kastade av filten för att visa upp tasken som hon fått upp ett tillstånd som imponerade även på mig. Det var länge sedan den stod upp av egen kraft.

Maken flinade vid dörren medan han såg på då hustrun satt och runkade min stora kuk med kåta ögon. Hon sa skrattande att denna korv nog var lite grövre än den som låg på frukostbordet. Sen kom hon upp i sängen och gränslade sig över mig.

”Du har väl inget emot att jag börjar med denna korv, va?” Sa hon mot maken.

Sen sänkte hon sig ner och vi såg förundrade på då med visst besvär fick in det mesta in i sin kåta hyska. Hon började sen rida tasken min som om det var helt naturligt och som om det var hennes egendom.

Maken stod och såg leende på en stund men gick sen ut medan hans hustru red min kuk allt intensivare. Sen hon avverkat den första hettan lugnade hon ner sig en kort stund men kom snart upp i intensitet igen och då slukade hennes hyska hela tasken ända ner till roten. Det var en vidunderlig känsla att ha kuken omsluten av hennes mjölkande hyska som kramade och sög då den åkte upp och ned över min långa stråke på ett sätt som jag aldrig varit med om tidigare.

Då det knöt sig för mig föll hon ihop över mig.

Hon låg kvar och flämtade i efterdyningarna en lång stund medan fittan kramande spasmiskt om min slaknande task.

Sen hoppade hon upp ur sängen, glad som en lärka.

”Det var den bästa frukost fittan min någonsin fått. Tack skall du ha.” Drillade hon skrattande och gick in till maken.

Det var lite för mycket för en man i min ålder så måste vila mig länge innan jag orkade gå upp ur sängen.

Nästa dag då jag gå till vårt gemensamma badrum för att skulle pissa, stod hon och handtvättade något i badkaret.

Jag kunde inte vänta så jag gick in och gjorde mitt medan jag tittade på henne där hon stod nerböjd i badkaret.

Baken rörde sig så förföriskt då hon skrubbade att mitt pissverktyg bytte skepnad och började styvna. Jag gick tyst bakom henne och tryckte tasken mellan hennes skinkor och hon tog inte illa upp utan tryckte emot. Efter sen stunds skavande stelnande den så den kom in mellan hennes lår och skavde mot hennes bulle.

Då drog hon ner trosorna och ställde sig bredbent beredd att ta emot en bakgökare. Jag strök ollonet mot hennes våta hyska, tog tag om hennes höfter och tryckte sen sakta in hela kuken i henne. Hon stod svankande, stödd med armarna mot väggen och tog med en suck emot hela verktyget. Där stod hon sen stilla då jag drog ut allt och började knulla henne i mitt långsamma tempo. Hon sa inte ett ljud utan stod still och svankade upp med fittan så jag kom åt hennes känsligaste ställen ordentligt med min grova stake.

Toabesöket tog säkert tio minuter men då låg hon nästan nere i karet och flämtade då jag drog mig ur henne, sköljde veken och gick ut med darrande knän.

Maken satt på terrassen och läste sin bok så han hade inget märkt.

Dagen därpå var jag ute på stan och kom hem sent på eftermiddagen. Paret satt på terrassen och njöt av solen med en varsitt glas.

Lena la sig på solsängen tog av sig det enda plagg hon hade på sig för att få jämn solbränna som hon sa. Maken och jag satt och språkade med varsin grogg. Jag märkte efter en stund att han stirrade på sin fru och såg då att hon låg på solsängen och smekte sig själv. Det var mycket upphetsande att se henne stoppa in et finger och rytmiskt smeka sig och vi satt mållösa och såg på då hon så ogenerat onanerade sig fram oss.

Jag väntade på att maken skulle reagera och ta hand om sin hustru men då han satt likgiltig och bara stirrade så reste jag mig upp och tog av mig byxorna.

Då jag stod på knä mellan hennes med flaggstången rest så mötte hon välkomnande upp och styrde den rätt i sitt flödande kön så det var bara att mata in verktyget.

Det blev ett långt samlag under bar himmel och med maken som tyst åskådare igen och Lena var lika kåt och aktiv med sitt underliv som tidigare. Vi hade grannar bakom skärmväggen så hon måste hålla igen och vara tyst så det var nog anledningen till att det blev så långdraget detta eftermiddagsknull.

Då vi var färdiga hade maken ensamt tömt flaskan.

Sen var veckan slut och jag åkte hem med nya minnen att utvärdera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *