En dag i framtiden

Det jag skall berätta nu händer en bit in i framtiden och jag måste förklara en del saker som är annorlunda än vad du är van vi i dag.

Jag är en kvinna på 32 år ännu barnlös, men planerar att skaffa barn och är nu på väg till en spermagivarklinik. Kan låta lite underligt, men sedan den svåra influensaliknande epidemin för ett 10-tal år sedan gjorde nära 90 % av alla män och pojkar i vår del av världen sterila måste allt barnalstrande ske med hjälp av några kontrollerade och utvalda hannar. Männen förlorade som tur var inte sin sexuella förmåga men alstra barn duger dom drabbade inte till. Så vi kvinnor kunde glömma bort preventivmedel och leka med de knullkompisar vi ville, ganska praktiskt eller hur?

Det är endast när vi kommer till den dag vi vill ha ett barn som frågan ställer sig skall jag köpa några ampuller med djupfryst sperma och gå hem och inseminera mig eller skall jag välja naturmetoden på en klinik? Jag tycker nog att djupfryst och insemination låter torftigt för en så stor händelse Jag vill nog ha ett lite mer minnesupplevelse kring min graviditet så jag bestämt mig för den lite lyxigare naturmetoden men nu är jag alltså på väg efter att ha köat för en tid i några månader.

Det pirrar lite i kroppen när jag går fram till inskrivningsdisken och talar om mitt namn, flickan som tar emot kontrollerar mina uppgifter och ser att allt stämmer, läkarundersökningar och tester har redan klarats av tidigare. Jag ombes att gå till mottagningsrum 4 och vänta till min assistent kommer. Jag letar mig fram till mottagningsrum 4 och kliver in och stänger dörren om mig. Ett ganska litet rum med varma färger den ena väggen täcks helt av ett draperi med abstrakt blommönster.

Möblerna består av ett litet arbetsbord med sin arbetsstol och en lägre bekväm besöksstol. På väggarna några litografier med naturmotiv, en oljemålning med havsutsikt. Friska blommor i vas på en piedestal, även belysningen bidrar till att ge rummet dets atmosfär. Miljön känns ombonad och rummet är inte standardiserat, utan personligt. Svag bakgrundsmusik hörs utan att jag kan registrera varifrån den kommer.

Jag hänger av mig min jacka och sätter mig på besöksstolen för att invänta min assistent som enligt flickan i receptionen heter Fredrik. Jag känner hur hettan stiger i mina kinder och pirret i kroppen, det är ju en stor dag i mitt liv och en händelse jag inte har varit med om förut. Detta är ju inget vanligt knull med någon av killkompisarna.

Där går dörren upp och in stiger en sådär 30årig kille, vit T-shirt och korta träningsbyxor, han ser lugn och trevlig ut.

Hej, Fredrik heter jag.

Hej, svarar jag och märker att min röst darrar lite, Mona heter jag.

Det är jag som skall förbereda dig och hjälpa dig under behandlingen i dag säger han och sätter sig på den andra lediga stolen bakom bordet som skiljer oss åt. Jag kommer nu att ställa lite frågor och berätta mer i detalj hur behandlingen går till.

För det första har du varit med om någon spermagivarbehandling förut? Eller fött barn?

Nej ingetdera.

Jag antar att du har knullat med vanliga sterila män förut? Jag måste ställa frågan för det har hänt att jungfrur har kommit hit och då blir behandlingen lite annorlunda.

Oja det har jag, rösten känns lite stadigare nu, han verkar lugn och säker.

Killen som skall betjäna dig i dag heter Juan han är 33 år och kommer från syd Europa, det är egentligen det enda du får veta om honom i det här läget. Om jag skall beskriva lite om själva behandlingen så kommer det att gå till ungefär så här:

Du tar av dig dina egna kläder och sätter på dig ett trikålinne och placerar dig på bädden som du ser här.

Han drar draperiet åt sidan och där står den, betäckningsstolen, jag har aldrig sett en i verkligheten för, endast bilder på internet.

Du knästår och vilar kroppen på den skålformade bädden så att ditt sköte kommer att vara framskjutet mot spermagivaren. Jag kommer att ge dig lite massage för att sätta igång dina könsfunktioner som förberedelse för att ta emot Juan. Vi försöker att uppnå minst en orgasm innan mötet med spermagivaren, detta för att stimulera slida och livmoder. När du är beredd kommer bädden att skjutas genom luckan som du ser där så att endast övre delen av din kropp är kvar i det här rummet, endast underkroppen kommer att var synlig för Juan när han kommer in till dig. Det tjocka draperiet kommer att sänkas ner så att du är helt isolerad från den andra sidan. Jag kommer att vara med där tillsammans med Juan under spermagivningen även där kan jag komma att massera dig för att få till en orgasm direkt vid spermasprutningen, det är gynnsamt för befruktningen.

Som du ser så finns det en bildskärm under ditt huvudstöd och en kamera kommer att registrera området mellan dina ben och upp till rumpan så att du kan följa all som händer med dig, du kommer även att få en CD med allt inspelat som ett minne av behandlingen. Tycker du att någonting verkar underligt eller obehagligt så fråga mig bara.

Nej, jag tror jag har förstått hur det hela kommer att gå till svarar jag.

Ja, efter spermamottagningen kommer jag att ta in stolen hit igen och stänga luckan, du får en varm filt över dig och får ligga stilla här i ett par timmar, lyssna till musik och bara låta kroppen slappna av innan du reser dig. Efter det är allt klart och du tar en dusch om du känner för det, han pekar på dörren med skylt på. Sen är det bara att ta på kläder igen och hoppas att behandlingen lyckades. Annars ses vi kanske igen.

Jag lämnar dig nu för en kort stund så att du kan klä av och placera dig på bädden, jag är tillbaka om tio minuter.

Ja, nu skall det ske, jag klär av mig naken och sätter på mig det framlagda linnet. Den täcker knappt rumpan när jag står. Jag kliver upp på bädden, en stegformad säng. Nedre steget är för ben och lår och delbart så benen kan svängas ut. Övre delen är lätt skålformad framåtlutad så kroppen svankar när jag lägger mig. Alla delar har fast stoppning med frottéklädsel. Känns ganska bekvämt med avslappnad ställning, drar lite i linnekanten som för att skyla rumpan, men kommer på att det knappast är meningsfullt.

Jag känner redan att jag börjar bli våt i fitta, atmosfären andas sex här inne.

Fredrik kommer in igen och frågar om allt är bra.

Ja, fast jag får säga att jag känner mig lite utlämnad i den här ställningen.

Ingen fara säger Fredrik, det är endast Juan och jag som kommer att se dig och vi behandlar dig med största respekt, så nu skall jag först ställa in stolen så den passar dig och Juan. Sen kommer jag att massera dig för lite uppvärmning som vi sa.

Jag märker hur Fredrik flyttar och höjer knästöden så mina ben och lår dras isär, och rumpan putar uppåt, han måste ha full insyn, o Gud undrar om jag är ordentligt rakad, jag kollade aldrig när jag duschade, lite sent att tänka på nu. Fredrik skjuter upp linnet och häller ut lite ljummen massageolja på svanken.

Nu skall jag slå på monitoren för dig och ställa in kameran så du får bra översikt säger Fredrik.

Det flimrar till lite och jag ser mig själv från en position jag aldrig har sett mig för, knästående med särade ben och lår, rumpan uppåt.

Fredrik gnider ut oljan över min ländrygg och börjar massera ner mot skinkorna och i svanken.

Vad underbart skönt, jag känner hans händer smeker mina lår och höfter. Häller olja i sin kupade hand för in den mellan mina lår, stryker ut över venusberget, masserar uppåt på blygläpparna, gnider oljan in i lårvecken. Lägger hela sin hand över blygläpparna och masserar med cirklande rörelser, hans andra hand pressar på och masserar svanken. Jag andas häftigt känner hur mina safter börjar strömma till. Så otroligt upphetsande att se sin egen fitta masseras jag ser endast hans hand och arm som arbetar mellan mina lår. Han drar långa drag ända från blygden upp till stjärthålet och åter. Nu böjer han två fingrar för att sära mina blygläppar klitoris hamnar mellan och jag kan inte hålla tillbaka ett skrik när den rullar lätt mellan fingrarna. Jag känner hur orgasmen bygger upp inom mig då hans tumme tränger in i min slida och roterar. Jag skakar i kroppen och vickar på rumpan under hans smekningar. Jag ser hur saften rinner mellan mina blygläppar som är svullna och vill öppna sig ännu mer.

Jag tror du är redo för Juan nu, jag märker att du reagerar snabbt på stimulans säger Fredrik och stryker mig varligt över ena låret. Jag öppnar luckan placerar och låser fast stolen här innan jag hämtar in Juan på andra sidan. Fredrik drar ner draperiet och packar tät omkring mig vid axlarna. Nu ses vi först om en liten stund efter att du har tagit emot sperman, njut av stunden.

Där lämnar Fredrik rummet och jag är ensam med bilden av mitt skrev och hungrande fitta. Jag märker direkt rörelser i andra rummet även om inget annat än jag syns i bild.

Där skymtar jag en rörelse det är Juan som har kommet in mellan mina lår. Jag ser muskulösa lår och en minst sagt atletisk kuk. Mina knullkompisar skulle blivit gröna av avundsjuka på detta organ. Synen av den oskyddade fertila penisen får mitt sköte att flöda. Hur många vaginor har inte denna kuk vidgat och sprutat sin sperma i. Tanken gör mig otrolig kåt.

Ollonet är halvt avrullat rödlila och glänsande, han kommer närmre tar om kukskaftet styr ollonet mot springan. Han stryker ollonet som en massagestav över min springa ända från blygden upp till stjärten och åter. Massagen från ollonet gör mig vansinnigt kåt och saften flödar och jag rycker till när det träffar klitten. Ollonet är nu helt avrullat och halvt dolt mellan blygläpparna, kommer jag kunna ta emot detta atletiska könsorgan, men han är ju ett proffs och jag vill ha resultat. Det glänser av safter på kukskaftet och den grova ådern under kuken som sträcker sig enda ner till den dinglande pungen. Handen är borta från kuken och jag känner hans grepp på mina höfter.

Åter glider ollonet fram och åter ännu djupare mellan blygläpparna och trycket mot min öppning ökar. Greppet om mina höftkammar hårdnar och jag ser hur kuken kroknar under trycket från Juan innan min slidöppning ger efter. Med det atletiska ollonet väl genom min slidöppning spänner jag av och känner hur värme sprider sig i hela min kropp när kuken plöjer sig upp genom mig. Hela hans organ är nu inne i mig, vilar en kort stund för att anpassa sig, sakta dras kuken ut till hälften, för att stötas in till roten igen. Gång på gång driver han in sitt organ i mig och mina blygläppar ser ut att villa suga in den varje gång han backar.

Nu kommer Fredriks hand in i bilden och kupar sig om den dinglande pungen, han masserar den mot klitoris samtidigt som kuken stöter. Mitt bäcken vill rotera men hålls fast i ett stadigt grepp av Juan som stöter taktfast i mig. Pungmassagen mot min klitoris suger orgasmen genom hela min kropp och jag stönar och skriker ut min känsla och försöker sära låren ännu mer.

Nu har Fredrik släppt taget om pungen igen och den får daska fritt mot klitoris för varje stöt. Min kropp spänner sig i spasmer. Med ett upphör kukens stötande i sitt innersta, greppet om höftkammarna hårdnar. Min blottade klitoris masseras åter av pungen, min slida sprutas nu full av het klibbig sperma. Framför mig på monitoren ser jag den pulserande kuken som i korta snabba stötar försöker komma än djupare i mig.

Orgasmerna spänner min slidmuskel och kramar kuken som för att mjölka ut varje droppe av sperma. Jag känner en djup värme och matthet i kroppen, Juan håller mig fortfarande i sitt grepp och mitt sköte fyllt med sin kuk. Sakta glider Juan ut ur mig och kuken faller mjuk ner pendlar lite innan den försvinner ur bild.

Snabbt är Fredrik tillbaka i rummet vid min huvudända.

Jag tror du hade en skön stund säger han och frigör stolen så jag kan flyttas bort från luckan i väggen. Han lägger ett värmande täcke över mig och undrar om det är något mer han kan göra för mig just nu. Annars får du bara ligga stilla till dess att kropp och känslor har lugnat ner sig. Jag slappnar av sluter mina ögon och vill bara drömma mig bort.

Med ett ryck vaknar jag till av att Göran stryker mig över håret där jag ligger på magen i min säng, jag stirrar förtumlat på honom.

Du lät som du drömde säger han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *