Avbrutet samlag

Den gångna värmesommaren medförde självklart att Carina och jag, ensamma eller tillsammans med vänner, vistades på stranden. Ibland valde vi de lite större och välbesökta stränderna men oftast föredrog vi de avsides belägna där vi kunde sola och bada nakna och även få utrymme för att ha det skönt tillsammans. Vi gillar båda att ha sex ute i det fria, dels är det skönt att älska under en blå himmel men det finns också med den där tinglande känslan av spänning då man kan bli avslöjad eller upptäckt mitt i akten. Oftast inträffar det inte men ibland händer det och då kan det leda till en härligt skön upplevelse. Det var därför som jag med viss besvikelse fick reda på att Carinas kamrat Anne skulle komma på besök hos oss ett par dagar. Anne skulle dessutom komma med sin nya partner och det skulle leda till att mina chanser till lite utomhus sex med Carina spolierades. Min besvikelse byttes dock till förvåning då Carina underrättade mig om att Annes nya partner var en kvinna, Sonja hette hon.

Anne var en i mina ögon urtypen för en mor och hustru. Hon hade tre, nu nästan vuxna barn, en make sedan 20 år tillbaka, radhus och hund. Jag hade träffat henne ett par gånger och blivit lite förbryllad, för Anne var en utomordentligt vacker, naturligt kopparrött hår och väl bevarad kropp som hon underhöll genom täta motionspass i löpspåret. Att Anne nu skiljt sig från sin man och flyttat från familjen gick väl att acceptera men att hon flyttat ihop med en kvinna och nu var öppet gay det övergick min fattningsförmåga! Jag skämdes också lite för mina fördomsfulla tankar, när jag nästan omedelbart försökte frammana bilder av den sköna Anne i en lesbisk sexscen med en Sonja, som jag aldrig hade träffat ens. Jag kan tänka mig vilka kommentarer mina primitiva tankar ger vissa läsare men så var i all fall fallet.

Fredagen kom och det var då Anne och hennes nya skulle komma. Tidigt på morgonen ringde Anne och meddelade att Sonja inte skull kunna komma med då hon hastigt men mindre lustigt tvingats in att jobba på grund av en personalbristsituation. Anne var därför på väg ensam och skulle anlända vid 11-snåret. Carina och Anne gjorde tydligen upp om att vi skulle fara direkt till stranden när Anne kom och äta lunchen där. På min fråga om vilken strand vi skulle välja svarade Carina att både hon och Anne ville sola utan störande badkläder,
– Och det har du väl inget emot, tillade hon med ett lite tvetydigt leende.
– Vad menar du, kontrade jag oskuldsfullt. Carina avslöjade mig dock obarmhärtigt då hon beskrev vad jag tänkt på när jag fick höra att Anne ”gått över till andra sidan”. Hon avslutade också med att tillägga att hon själv känt en viss upphetsning över tanken på att hennes gamla skolkamrat numera var öppet lesbisk.

Carinas utläggning gjorde mig faktiskt lite kåt och min lem började stegra sig under handduken som jag hade runt höfterna efter morgonduschen och Carina fnittrade till när hon såg mitt tält.
– Jasså, du står och blir kåt, sa hon med okynnet glittrande i ögonen och så sträckte hon ut en hand och ryckte av mig handduken och min allt mer styvnande kamrat fick frihet att sträck ut sig. Carina grep om den nu helt styva kuken och kramade den mjukt ett par gånger innan hon drog några prövande runkdrag.
– Den här kan du inte gå till stranden med, sa hon leende, Anne är inte intresserad av såna här längre, nu är det kanske min mus som är lockande, tillade hon med huvudet på sned.
– Då måste du åtgärda denna innan hon kommer, sa jag och pekade på min hårda kuk i hennes hand.
–Mmmm kanske det, sa Carina och drog mig bort mot köksbordet och där sjönk hon ner på en stol och drog mig närmare sig.

Carina runkade mig med några mjuka men fordrande drag innan hon blottade ollonet helt och så lutade hon sig framåt och lät mig komma in i hennes varma mun. Jag stönade lågt av den sköna känslan av hennes lite sträva tunga mot undersidan av ollonet och nöjt betraktade jag hur Carina började suga mig med bestämda och kraftiga rörelser. Hennes röda läppar gled runt det hårda kukskaftet och ibland lär hon staken glida ut ur munnen för att slicka och nafsa på min kuk. Jag gjorde et försök att befria henne från de få kläder hon hade på sig men i en kort paus i sugandet avböjde hon just nu, vänligt men bestämt, min invit att gå vidare.
–Njut du bara, viskade hon hest, jag kan få mitt senare… tillade hon och slukade åter min kuk till hälften.

Medan hennes sugande mun gled runt min stenhårda kuk började hon med högerhanden att krama och smeka min pung som sakteliga drog ihop sig i en förvarning om en kommande orgasm. Vänsterhanden letade sig bak över min stjärt och med en skräckblandad förtjusning kände jag hur Carinas pekfinger letade sig fram mot mitt bakre hål. Nageln rispade lite mot slutmuskeln och så tryckte hon på lite och trots att jag reflexmässigt knep till kom hon in med halva fingret. Med små lätta rörelser juckade Carina med pekfingret i min bak samtidigt som hon ivrigt sög och slickade på min nu sprutfärdiga lem. Jag flåsade fram en sprutvarning men Carina tyckets inte bekymra sig utan fortsatte att bearbeta min stake.

Jag tog ett rejält tag i hennes hår och började hjälpa till genom att jucka i hennes sugande mun. Carina höll upp i sina rörelser och lät mig bestämma takt och fart på mina juck samtidigt som hennes finger försvann ytterligare en liten bit in i mitt stjärthål. Hon vickade lite på fingret och jag rös av den dubbla känslan av vällust. Jag höll hennes huvud i ett fast grepp och munknullade henne med allt snabbare och ivrigare rörelser och kände hur min utlösning byggdes upp och närmade sig.
– Det går snart för mig, stönade jag fram, skall jag dra ut den när det kommer? Carina gjorde som jag tolkade en skakande rörelse på huvudet som jag snabbt bestämde mig för att tolka som ett klartecken att komma i hennes mun. Carina är inte så där jätteförtjust i att få min sats munnen men ibland låter hon mig till min stora förtjusning få ”gå hela vägen”.

Bara trettiotalet sekunder senare kände jag hur det brände till i underlivet och de ljuvliga orgasmilningarna spred sig värmande genom kroppen. Kuken svällde ytterligare lite och så kände jag hur den första strålen säd sprutade ur ollonets mynning. Carina ryckte till lite då hon kände mitt första sprut och strax därpå trycket hon i fingret i baken ännu en bit samtidigt som jag stönande tömde mig i hennes mun i sprut på sprut. Carina försökte svälja en laddning men mycket av den kladdiga blandningen rann ut vid hennes mungipor och nedför hakan för att droppa ner på t-shirten i sega droppar. Jag höll fortfarande hennes hår i ett fast grepp och stötte försiktigt i hennes mun medan de sista sköna dyningarna av min orgasm avtog och de pulserande sammandragningarna blev svagare och svagare. Jag kände hur Carina svalde en sista gång och släppte taget om hennes hår och hon lät min nu inte fullt så imponerande lem glida ur munnen.

Ömt, ja nästan kärleksfullt, slickade hon mig ren och jag rös till när hennes sträva tunga gled över mitt känsliga ollon. När kuken var ren och fin släppte hon den och torkade med baksidan av handen bort lite sekret från ena kinden och hakan och så tittade hon till synes nöjd med sitt verk upp på mig.
– Det var ingen dålig laddning du hade åt mig gubben min sa hon och klappade ömt min slaknande lem.
-Nu har vi väl tömt den för ens stund så att du kan vara respektabel på stranden när Anne kommer? Sedan försvann hon iväg för att stöka med förberedelserna inför dagen. Jag gick och tog ännu en dusch och klädde mig. Precis när jag var klar hörde jag motorljud utanför och kikade ut genom fönstret och såg, som jag också väntade, Anne kliva ur en bil på gården.

Anne var klädd i ljus och tunn ärmlös sommarklänning som slutade strax ovan knäet. Hon såg allmänt välmående och fräsch ut och jag skyndade mig ut för att möta hennes tillsammans med Carina. Det blev ett hjärtligt återseende mellan Carina och Anne och jag hamnade lite i bakvattnet som vanligt när dessa pratglada kvinnor möts men jag tog det med jämnmod och gjorde mig nyttig med att packa i grejorna i bilen så att vi snabbt kunde komma iväg till det hägrande badet. Förvånansvärt snabbt satt vi i bilen och någon halvtimma senare hade vi faktiskt installerat oss på en isolerad udde där vi fick vara ifred.

Utan vidare kommentarer klädde vi av oss nakna och vadade ut i det ganska varma men ändå uppfriskande vattnet. Vi simmade omkring en stund och småpratade innan vi drog oss upp mot filten igen. Carina och Anne la beslag på filten och jag fick hålla tillgodo med en handduk vid fotändan. Vi packade upp vår lunchkorg och lät oss väl smaka av dess innehåll och efter en mugg kaffe la jag mig ner och slöt ögonen och en blandning av vågornas kluckande, vindens sus och kvinnornas röster vaggade mig till en lunchsiesta.

Jag hörde mitt namn långt borta och så gungade min kropp till av en lätt stöt och förvirrad flöt jag upp ur sömnens djup.
– Bernt, vakna Bernt, hördes Carina säga och jag kisade yrvaket mot henne. Anne och hon satt flinande och tittade på mig och jag undrade lite förtretat vad det var fråga om.
-Har du sovit, frågade Carina med ett brett leende. Jag nickade bara ett svar till denna fråga. –Har du drömt skönt, fortsatte Anne, bubblande av skratt. Jag undrade lite irriterat vadan denna nyfikenhet kring min tupplur kom sig av innan jag själv blev medveten om svaret. När jag så smått började återvinna kontrollen av min sömndruckna hjärna registrerade jag att min manliga stolthet tydligen inte varit lika avslappnad som jag varit, utan hade levt ett eget liv ty den stod nu i full prakt med blottat blankt och blålila ollon.

Jag kände först en klädsam rodnad skjuta upp i ansiktet och instinktivt försökte jag dölja mitt upphetsade tillstånd. Jag fattade dock snabbt att jag måste ha legat med kuken i vädret en bra stund till flickornas beskådan och munterhet och den första känslan av ett genant uppvaknande byttes mot en sexuell spänning av vad detta skulle kunna leda till, vilket på intet sätt bidrog till att min lem slaknade utan tvärtom, att den bultade fortsatt hård och styv.

-Du är hopplös älskling, fnittrade Carina,
-Du fick ju en behandling i förmiddags för att du skulle hålla den i schack under resten av dagen. Anne fnittrade lite och frågade, vänd till mig vad denna behandling hade bestått i. Jag tänkte först svara lite undflyende men så flög fan i mig och utan att blinka berättade jag för henna att jag fått en fantastisk avsugning av Carina, inte fullt en halvtimma innan Anne kom fram. Min uppriktiga kommentar följdes av en sekundkort tystnad innan både Carina och Anne brast ut i ett skratt och när de hämtat sig undrade Anne bubblande av fnitter om Carina gjort ett dåligt jobb eftersom behandlingen ”inte tagit”. Efter detta var munhuggningen i full gång och den ena kommentaren avlöste den andra och de blev bara grövre och direktare i sin anspelning på sex.

Det dröjde en god stund innan den värsta uppståndelsen lagt sig och vi lugnade ner oss lite, dock gällde inte detta min lem som alltjämt stod i full parad. Jag gjorde inget försök att dölja den utan lät den vara i frihet, och nästan lite demonstrativt pekade jag ner på den styva staken och sa med lite utmanande röst att jag nog kunde behöva en ny behandling och det nu genast.
– Glöm det kåtbock, svarade Carina snabbt,
-Du har fått en omgång idag och det gjorde ingen verkan.
– Men jag kan väl inte ligga så här hela dagen, replikerade jag lugnt.
–Ta ett dopp då, eller nåt, sa Carina och la sig på magen som ett tecken på att diskussionen var avslutad.

Anne satt tyst och följde vårt spel med en road min. Ibland gav hon mig ett ögonkast där jag såg hur hennes ögon glittrade okynnigt.
– Ja jag kan ju inte vara till någon hjälp här, jag som slutat nyttja sådan där saker, fortsatte hon och nickade i riktning mot min styvelse, sedan vände även hon mig ryggen och började läsa sin tidning.
– Jaha, sa jag lätt ironiskt, här ligger man i vad som ser ut som en drömsits på en strand med två nakna flickor men i själva verket är den ena en ”ovillig” fru och den andra en ”ointresserad” lesbian så det lär väl inte bli nåt här om man inte gör det själv.
– Varsågod du sa de nästan unisont,
– Låt inte oss störa, la Anne till och fnittrande återgick de till sin skvallerpress.

Så var det med det, tänkte jag lite besviket och la mig på mage och försökte slappna av lite men min lem ville inte lyssna på det örat och ideligen sökte sig mina blickar till de nakna kvinnokropparna bredvid mig. Carina var jämnbrun över hela baksidan av kroppen vilket inte var underligt eftersom hon aldrig solade med kläder på. Hon brukar alltid vara naken ute vid torpet eller på stranden och ibland till och med på terrassen hemma i stan. Hon låg på mage med benen lätt isär och mellan dem kunde jag ana den lena rakade blygden. Det kittlade till lite av kåthet i mitt underliv då jag tänkte på hur gott det hade varit att få trycka in kuken i hennes sköna fitta.

Bredvid min fru låg så den rödhåriga valkyrian och nyblivna lesbianen Anne och visade en mycket blekare kropp eftersom hennes rödhåriga gener inte svarade på solens strålar på samma sätt. Hon var istället lite rödbrun med klart markerade ränder efter såväl bikini över- som underdel. Hon låg med benen tätt ihop och jag kunde inte se hennes kön. Vid avklädningen tidigare hade jag dock konstaterat att hennes venusberg var beklätt med ett ljust, nästan fjunigt, tunt könshår som knappast dolde hennes sköte. Annes stjärt var nästan vit och hennes nakenhet blev mer påtaglig än Carinas vars solbrända rumpa avslöjade att hon ofta exponerade den. Anne hade dessutom en skön ”päronstjärt” som såg verkligen inbjudande ut från min vinkel.

Plötsligt rullade Anne över på rygg och jag hann precis vända bort blicken för att inte bli avslöjad i min betraktelse av hennes ädlare delar. I och för sig blev det inte bättre nu när hon kom att ligga på rygg med ena benet lätt uppdraget och vinklat utåt för nu såg jag rakt in i själva verket. Hennes könshår var mycket riktigt tunt och de nästan glittrade i det starka solljuset. Hennes blygdläppar var ljusa och tunna och de inre stack ut lite mellan de yttre som en lite snibb. Jag tittade längtansfullt på hennes kön och suckade tyst då jag ånyo kände hur min kåthet gjorde sig påmind i de undre regionerna.

Jag plågade mig själv genom att titta på de nakna kvinnokropparna och min lem slaknade därför aldrig så jag blev liggande på mage och kände solen bränna min rygg. Anne satte sig upp och pustade lite över värmen och undrade om vi var sugna på glass? I så fall kunde hon gå och handla. Carina och jag tackade ja till hennes erbjudande och Anne reste sig upp och drog på sig klänningen men lät trosorna ligga, hon satte fötterna i skorna och sa hej då och försvann. Knappt var hon utom synhåll förrän jag for upp och formligen kastade mig över Carina och vände henne över på rygg i ett nafs. Hon hann knappt reagera innan jag placerat mig mellan henne ben och hade hennes ben brett isär så hon låg med sina knäveck utanför mina armar. Hon pressade pliktskyldigast fram några ord av motstånd men tystnade snabbt när hon såg min hårda bultande kuk om ivrigt sökte efter hennes skötes öppning.

Carina stack ner en hand mellan våra kroppar och grep om min ivriga fåle och så lät hon ollonet glida upp och ner mellan de blöta vecken ett par gånger innan jag kände hur hon placerade den i mynningen. När jag tryckte till lite kände jag hur blygden särades och hur kuktoppen gled in mellan de inre läpparna. Carina tog bort sin hand och grep med båda händerna om mina armar liksom för att ta spjärn inför den kommande penetreringen. Hon såg mig stint i ögonen med en kåt blick och sa med hes röst,
– Ok, då kåtbock, ta mig ordentligt nu då! Jag var inte sen att göra henne till viljes utan med en hård och bestämd stöt körde jag min lem i botten på hennes vidöppna fitta. Carina kved till vid den kraftfulla attacken och kramade mina armar och försökte ytterligare att sära på sina ben för att bereda mig fullt tillträde till hennes kön.

Jag höll stilla några sekunder och kände hur hennes varma slidgång slöt tätt runt min kuk innan jag började knulla med långa hårda tag som fick Carina att flämta till. På raka armar stod jag över henne och pumpade rytmiskt ut och in i den hala fittgången. Jag tittade njutningsfullt ner mellan våra kroppar och såg hur kuken, blank och hård, for ut och in i Carinas villigt mottagande fitta. Det smackade och smällde när mitt underliv kolliderade med henne och jag kände hu svetten började tränga fram av på grund av mitt hårda arbete. Carina kved till då och då av en begynnande vällust och hennes högerhand letade sig på nytt ner mellan våra kroppar och med pek- och långfinger började hon smeka sin lilla kittlarknopp. Jag böjde ner huvudet och sög in en av de uppnosiga bröstvårtorna i munnen och bet lätt på den vilket fick Carina att stöna till och med den fria handen grep hon om det lediga bröstet och kramade det hårt och nöp i vårtan.

Mitt i vår våldsamma parningsakt hörde vi en lite försiktigt harkling och jag stelnade till med kuken djupt i botten på Carinas fitta och tittade upp i ljudet riktning. Jag ryckte till då jag fick se Anne som med blossande kinder och ett roat ansiktsuttryck stod ett par meter ifrån oss.
– Ursäkta mig att jag klampar in så här men jag glömde börsen och utan den blir det ingen glass, sa hon och gick fram till sin väska och fiskade upp sin plånbok. Hon svepte med blicken över oss och insöp varje detalj av våra svettiga kroppars förening och började avlägsna sig igen.
-Ha det fortsatt skönt, sa hon avspänt, – jag är tillbaka om en kvart, och sedan försvann hon genom det höga strandgräset. Det hela gick så fort att varken Carina eller jag hann reagera. Jag var fortfarande ovanpå hennes nästan dubbelvikta kropp med min kuk i botten på den såsiga fittan och Carina hade handen på klittan och en bröstvårta mellan tumme och pekfinger.

-Du hörde vad hon sa, väste Carina fram, -fortsätt att knulla mig din bock. Jag ryckte till igen och var blixtsnabbt igång med mina djupa juck i min villiga hustrus sköna fitta. Det var som om vårt knull frysts under Annes uppdykande och satt igång då hon gick. Jag blev dock vild av kåthet av det som inträffat och genom mitt huvud tumlade bilderna fram och tillbaka av hur Anne dykt upp och hur hon sett oss i den intimaste av situationer. Vem vet, kanske hade hon stått en stund och kikat på oss innan hon kom fram? Sett hur vi hämningslöst och hårt älskat på stranden, hört hur våra kroppar mötts i ljudliga klatschar, hört vår tunga andhämtning och upphetsade stön. Min exhibitionistiska ådra njöt av vad som hänt och jag kände hur Carinas smidiga fittmuskler smet åt om min pumpande kuk och hur de sköna vällustilningarna som skvallrade om min kommande klimax spred sig i underliv och ljumskar. Flåsande stönade jag fram en sprutvarning till Carina som med blossande ansikte låg under mig och tog emot mina tunga juck med brett särade ben.

Carinas kropp darrade till var gång min lem gick i botten på skötet och hennes bröst gungade och slängde av och an under mina hetsiga rörelser. De två fingrarna dansade en yster dans över den nu rödsvullna fittan med en liten klitorispärla i sina veck.
– Ja, kom du, stönade hon fram, ta mig och fyll mig med din kuk och din sats, fortsatte hon väl medveten om att jag gillar när hon hetsar mig med sådant snack. Det brände till i underlivet och jag kände hur min utlösning började ta fart. Kuken svällde, pungen drog ihop sig och de undersköna ilningarna koncentrerade sig ner i underlivet och ut i staken. Jag dök tungt ner på Carinas svettvåta kropp och med händer greppade jag hårt om hennes stjärt och pressade mig tungt mot hennes underliv. Carina var helt nedtyngd av min kroppsvikt men försökte ändå att både jucka och smeka sig själv medan jag tryckte mig så djup in i hennes sköte som jag bara kunde komma.

Med ett kvävt brunstön annonserade jag min klimax och kände hur min kuk började rycka och vibrera då jag tömde min säd djup inne i Carinas varma grotta. Till min glädje hörde jag hur Carina stönade till att hon också kom och i nästa sekund kramade hennes sköna fitta om min stångande kuk och mjölkade mig på mina safter i rytmiska sammandragning.
–Mmmm, åhhh, mmmmm vad skönt, stönade Carina där hon låg under mig och upplevde vår gemensamma orgasm. Våra läppar sökte varandra och vi förenades i en lång och intensiv kyss där våra tungor lekte tafatt medan vi gungande rörde våra kön mot varandra.

Jag vet inte hur lång tid vi låg förenade men till slut knuffade Carina på mig och flämtade att jag måste flytta mig lite så att hon kunde andas normalt. Motvilligt gled jag av hennes varma kropp och min nu halvslaka lem slank ut ur hennes sköte med ett litet plopp. Vi var båda drypande av svett efter den heta och ansträngande omfamningen och jag såg hur våra blandade safter sakta sipprade ur Carinas sköte som inte fullt ut slutit sig efter min lems framfart. Jag strök lite svett från panna med baksidan av handen och reste mig och gick ner till strandkanten och sköljde provisoriskt av mig i det ljumna vattnet. När jag vände mig mot filten igen såg jag hur Anne kom gående med en påse i handen och ett brett leende på läpparna. Hon satte ifrån sig påsen och drog snabbt klänningen över huvudet och satte sig naken bredvid Carina som fortfarande låg på rygg med särade ben och tung andhämtning.

– Den här gången var det tydligen bättre timing på min entré sa hon flinande och öppnade påsen med glass.
– Vem skulle ha en Cornetto?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *