En berättelse om Siv

Sommaren och lovet hade just kommit med sol och värme. Jag hade nyligen fyllt 15 år, nyfiken på vuxenlivet och framförallt tjejer. Min erfarenhet av det andra könet inskränkte sig till lite kram, kel och pussar på skoldanser och privata fester.

Som alla andra i den åldern var jag blyg men intresserad och som sagt oerfaren och oskuld. Det fanns en tjej i bekantskapskretsen som jag hade ett speciellt gott öga till. Hon hette Siv och var dotter till bagaren Svenne B i området. Hon hade flera gånger när skolmaten inte smakade bjudit mig och några kompisar på färska wienerbröd fån bageriet.

Siv var en söt tjej med långa slanka ben och små uppnosiga bröst, det hade jag spanat in i badet efter gymnastiken. Hon var liksom jag blyg och inte den framfusiga typen.

Hon skulle som vanligt tillbringa sommarlovet på familjens sommarställe ute i skärgården medan jag skulle praktisera som bagarlärling hos hennes pappa. Synd, jag hade hoppats att även hon skulle vara där och jobba i butiken men det sprack.

Alltnog, efter 2-3 veckors bageriarbete blev jag utbjuden till deras sommarställe över en helg av bagaren som tack för att jag gjort ett gott arbete och stigit upp klockan fem varje morgon.

Efter jobbet på fredag tog jag 12-bussen direkt till skärgården efter Svenns anvisningar. Det var enligt uppgift en 15-20 minuters gångväg till huset men jag skulle mötas vid bussen av någon som skulle visa mig vägen. När bussen stannade såg jag en supersexig brunbränd tjej i korta shorts och en knytblus som verkade stå och vänta på bussen. Det var Siv. Hon hälsade mig välkommen genom att ta mig i hand. Jag svarade med en stor kram vilken hon uppenbarligen tyckte om och gav mig en kyss på kinden tillbaks.
Vi började gå mot stugan hand i hand och hon berättade att hon blev mycket glad över att pappan bjudit ut just mig som sällskap, det var lite ensamt för henne annars. Hon frågade om jag hade badbyxor med mig och det hade jag förstås.
– Bra sade hon, vi badar när vi kommer fram och slängt in dina grejer i gäststugan där du får ligga ensam över helgen.
– Det lät spännande men ensam vet jag inte om jag törs replikerade jag. Under skratt och flams kom vi fram så småningom. Jag hälsades välkommen av mamma Svea i huset som berättade att det var middag om några timmar när Svenne kom från in från stán.

Jag slängde in mina saker i gäststugan som bestod av ett litet sovrum med en våningsbädd samt en storstuga med pentry. Övriga bekvämligheter fanns utomhus. Snabbt ombyte till badbyxor och jag gick ner till bryggan där Siv redan anlänt. Nu hade hon bytt om till en mini bikini som inte dolde speciellt mycket. Vi hoppade i vattnet som var härligt skönt och uppfriskande. Vi nojsade och simmade runt varandra stänkte vatten och hade kul. Plötsligt ändrades stämningen när jag försökte simma mellan hennes ben där hon på stod på botten. Siv knep ihop benen så att jag fastnade mellan dom vilket gjorde att jag blev tvungen att välta omkull henne för att komma upp till ytan och få luft. Vi kom frustande upp samtidigt och hon tittade finurligt på mig samtidigt som hon höll upp någonting i luften. Det var mina badbyxor som ramlat av under tumultet.

– Ge hit dom skrek jag, men istället slängde hon upp dom på bryggan och simmade ut en bit. Jag stod nu i valet och kvalet, upp på bryggan och hämta byxorna eller göra detsamma med henne. Jag följde min första impuls, simmade efter Siv och lyckades utan större problem få av henne överdelen. Hon sa, är du inte riktigt klok eller…

Jag svarade när vi är jämspelta dvs nakna bägge två skall jag svara på den frågan.
– Aldrig i livet sade hon och vi fortsatte brottas. I nästa ögonblick ropade mamma Svea;
– Maten är klar kom upp och ät. Vi simmade in till bryggan fick tag i våra kläder och försökte klä på de blöta badkläderna i vattnet vilket inte var lätt. Under många kyssar och ömsesidiga smekningar kom vi så småningom upp. Jag gick in till lillstugan och bytte om till shorts och en kortärmad skjorta.

När jag kom upp till storstugan var middagen dukad med sill och nubbe som förrätt för de äldre men även vi fick smaka lite grann. Sen blev det kalops med vin, öl och för oss yngre lemonad. Efter middag kaffe och avec men då smet Siv och jag ut för att ta en promenad och titta på omgivningarna.
– Bli inte för sena bara, ropade Svenne, det blir fiske tidigt i morgon bitti. Siv tog på sig en jacka och följde med mig ner till lillstugan för att jag skulle hämta upp min. Vi utbytte flera heta tungkyssar, kelade och kramade varandra överallt där vi kom åt. Hennes uppnosiga små bröst var mjuka med stenhårda bröstvårtor och utan BH, det kände jag genom klädseln. Jag satte min ena kupade hand på hennes klänning precis över skötet. Hon ryckte till men drog sig inte undan. Stärkt av framgången började jag dra upp hennes klänning då hon stoppade mig och sa;
– Inte här dom kan komma ner och se oss.
– Kom sade Siv nu skall vi ut och promenera och tillade med ett finurligt leende, vi skall att se om vi inte kan hitta ett ställe där vi kan få vara ostörda.

Efter bara 5-10 minuters promenad på vägen vek Siv in i skogen och där efter bara en kort stund stod vi vid en liten lada.
– Här ser väl bra ut sa Siv, öppnade dörren och gick in med mig i släptåg. När mina ögon vant sig vid det skumma ljuset i ladan såg jag att där fanns förutom några filtar, en flaska vin, vinglas och några tidningar. Nu skall vi läsa och dricka lite vin tyckte Siv medan vi satte oss ner. När jag tittade i den första tidningen höll jag på att sätta vinet i fel strupe. Det var riktigt saftiga herrtidningar rikligt illustrerade. Reaktionen blev ett kraftigt stånd som höll på att spräcka byxorna. Med skrovlig stämma frågade jag Siv vad vi skulle med dessa till och hon sade.

– Jag har bestämt att bli av med oskulden i sommar och den som skall göra är du och det nu. – – Dessutom trodde jag att du som jag behövde lite upplysning om olika samlagsställningar. Jag vände mig över Siv och överhöljde henne med kyssar överallt där jag kom åt. Siv reste på sig och drog av sig klänningen samtidigt som jag tog av mig skjortan. Vi lade oss ner tätt intill varandra tillrätta på filtarna. Jag började att kyssa hennes härliga små fasta bröst och gnyende tryckte hon mig tätt intill sig. Mina händer började vandra längre ner för att smekande nå upp till låren. Först på utsidan men sen på insidan, hjälpt av hennes särade ben. Jag närmade mig nu hennes sköte och där kändes det varmt som en vulkan. Jag tog ett stadigt tag med hela handen på hennes vulva först utanpå trosorna och eftersom där inte kom några protester, under resåren och innanför trosorna. Äntligen fick jag känna på en kvinnas fitta. Den var mjuk, varm och när jag särat på hennes blygdläppar våt, kåt och härlig. Hennes händer hade under tiden lirkat fram min stenhårda kuk.

– Oj, ropade hon till vad mjuk, skön och stor den är. Är det så här man gör?, frågade hon och började runka min kuk. Jag trodde jag skulle spricka och komma direkt.

Nu åkte resten av under stor brådska.
– Behöver jag skydd? frågade jag,
– Nä det är OK om du inte varit med någon annan förstås, jag äter p-piller sade Siv. Siv låg redan ner på rygg med sina ben lätt böjda och kraftigt utspärrade, det var en väldigt upphetsade syn. Jag fortsatte smeka hennes fitta som var alldeles blöt av hennes väldoftande safter.
– Kom nu sade hon otåligt, kom in i mig med din sköna kuk innan jag spricker av kåthet. Jag lade mig mellan hennes ben, som jag sett i en av tidningarna, och förde min kuk mot hennes fitta. Studsande beredd tag hon tag i kuken för att bereda väg för införandet. Det var trångt i öppningen, när jag fått in ollonet tog det stopp och Siv stönade, aj det gör ont den är så stor. – – Ska jag sluta? frågade jag. Siv svarade, ”du skulle bara våga” Under ömsesidiga smekningar väntade vi en liten sund sen sade Siv;
– Älskade Per kör in den hårt nu så att oskulden ryker en gång för alla. Jag gjorde som hon sade och med en kraftig stöt kom jag in hela vägen ackompanjerad av ett högt skrik från Siv. – -Hur känns det? frågade jag.
-Det känns bättre nu men det gjorde fruktansvärt ont när du kom in. Efter en stund började jag med försiktiga stötar som möttes av Siv som slingrat sina ben omkring mig. Vi började nu knulla ordenligt och såg ordlöst leende djupt in i varandras ögon.
– Gud så skönt sade Siv det här måste vi alltid göra, du får inte sluta på länge.
– Nej sade jag men då jag kände att satsen steg med oanad kraft i röret och jag sade stönande tillbaks.
– Jag kommer, är du med mig? Det enda svar jag fick var ett stönande; ”jag dör”. Sedan kände jag att hon darrade och slingrade sig under mig som en ål, och det blixtrade för mina ögon när satsen sköt iväg för första gången i en kvinnas sköte.

Jag föll ihop över Siv och vi flöt ihop som en gestalt under det att vi flåsande försökte få luft. – Kan du göra det igen? frågade hon efter en kort stund.
– Du måste fortsätta mer, jag vill. Eftersom jag fortfarande hade stånd satte jag försiktigt igång av stöta in djupt i hennes sköte.
-Oh, gud så skönt!
Nu mötte hon mina stötar så att våra kroppar möttes i en skön rytmen. Det plaskade och luktade av skön en blandning av våra kroppsvätskor.
– Du måste hålla på länge Per sade hon det är så skönt, snyftade hon så underbart skönt. Snart nog började det koka för oss bägge och jag kände nu kommer det snart igen och jag förstod att Siv också var med. Vi sveptes bägge två iväg i orgasmens gunga under skrik och gråt. Det var fantastiskt skönt att knulla, det visste vi nu.

Efter det att vi lugnat ner oss en stund, drack vi ut resten av vinflaskan och tittade i några av porrtidningarna.
-Vad skall vi prova nu? frågade Siv med ett okynnigt leende.
– Har du inte fått nog? svarade jag småskrattande.
– Aldrig sade hon, visst känns det lite ömt men jag vill känna din sköna kuk igen. Hon böjde sig ner över den och sade, ”stackars snälla lilla trötta du, vad skall vi göra åt dig?” Så kysste hon den och sade du är min lilla snopp nu. Så började hon slicka den och tog sedan in hela i munnen och sade leende vad gott du smakar, vår egen blandning.
– Vill du inte smaka? sade hon och grenslade mig med skötet rakt ovanför min mun. Jag var inte sen att följa hennes uppmaning och stirrade med stort intresse på den sköna fittan. De mörkt röda blygdläpparna lyste i emot mig och jag började slicka med långa tag nerifrån och upp. Fick tag i den lilla knappen, klitoris och reaktionen blev av Siv började suga med långa tag på min nu hårda kuk. Det var så skönt att vi inte ville sluta men blev snart tvungna eftersom nästa utlösning närmade sig. Då vred hon på sig så att hon kom att sitta på med ansiktet vänt emot mig och fattade i stadigt tag i kuken och sänkte sig sakta ner. Det var så otroligt skönt att se henna rida mig samtidigt som jag kunde smeka hennes härliga bröst. Efter en stund lugnade hon ner tempot och vi bara låg och rörde oss som i en dyning och njöt att den totala sköna känslan att få vara närma varandra. Så småningom började det att takten till en stormvind och under ordlöst svammel började kropparna möta varandra i ett allt hetsigare tempo tills det steg till ett cresendo och vi möttes i en orgasmen som verkade aldrig ta slut.

När vi hämtat andan klädde vi på oss, städade undan och började gå hemåt. Vi var tvungna att ta en omväg för att våra blossande kinder och andhämtning skulle bli normala eftersom vi gärna ville fortsätta med våra sexuella upptäckts resanden på varandras kroppar.
– Vad länge Ni var borta sade dom när vi kom, det är sängdags nu eftersom vi skall upp och fiska tidigt i morgon bitti. Mjärden och näten skall tas in så det blir väckning klockan fem.

Jag sade god natt och gick ner mot lillstugan då Siv ropade.
– Vänta jag kommer med och hjälper dig att bädda. När vi kommit innanför dörren började vi kyssa varandra hungrigt igen. Jag smekte Siv stjärt och kände att hon inte hade några trosor.
-Dom åkte om i tvätten dom var så kladdiga sade hon som förklaring. Jag drog upp hennes klänning till midjan, böjde mig ner och började slicka hennes sköna fitta.
– Sluta, sade hon efter en stund och knäppte upp mina shorts, jag vill ha din kuk och det snabbt innan dom anar oråd. Jag lade Sivs ena ben över min arm förde in min kuk mellan hennes blygdläppar och stötte in den direkt i botten. Jag var tvungen att kyssa henne hela tiden för att dämpa hennes hesa skrin under vår kärleksakt. Vi var så upptända att det gick med en gång och vi sjönk tillsammans ner på golvet totalt färdiga men lyckliga. Vi hade hittat ett eget nirvana.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *