Natten då det oändliga inträffade

Tredje september upplevde jag en natt som aldrig tycktes ta slut. Jag hade sex med min fru, sex med den sexigaste kvinna jag känner och sex med min älskarinna.

Jag vaknade efter att jag somnat med en skön känsla, min fru låg och sög på mitt ollon, hennes mun och läppar behandlade mitt kön med längtan. Jag borrade in mina fingrar i hennes långa hår, blundade och njöt. Livet är så underbart ibland, Ingela delar med sig av sin sexiga kropp. Hon utnyttjar min kåthet till att tillfredsställa sig själv. Efter en stunds avsugning hade mitt kön blivit riktigt hårt och hon la sig bredvid mig och smekte min mage, mina fingrar letade sig upp under hennes nattlinne och kupade sig runt hennes bröst. Hennes bröstvårtor låg mjukt inbäddade, men styvnade när jag kramade dem mellan mina fingrar. Hon satte sig upp och drog sakta nattlinnet över huvudet, hennes tunga bröst gungade förföriskt framför mina ögon, jag smekte dem och drog dem till min mun. Jag nafsade och sög på bröstvårtorna. Ingela stönade och drog i mitt hår. Hon ställde sig grensle över mig och lät hennes trosor glida ner efter benen och falla ner i mitt ansikte. Sakta sänkte hon sitt sköte mot mitt ansikte. Hennes svullna blygdläppar dansade i min panna, ner över mitt ansikte och stannade mot mina läppar.

-Slicka mig, bad hon längtansfullt.

Jag smekte hennes rygg och skinkor där hon grenslade mitt ansikte, hon lutade sig framåt och tryckte skötet mot min mun. Jag borrade in tungan så djupt jag kunde i hennes sköte, hon stönade

-Mmm, samtidigt juckade hon med blygdbenet mot min näsa.

Hennes doft drogs in i mig och jag kände hur det ilade i mitt stånd Jag tryckte bort henne och vände ner henne på rygg. Hon la sig ner och särade på benen, hennes händer särade ivrigt på blygdläpparna.

-Snälla, slicka mig, jag är så kåt, stönade hon och juckade lidelsefullt med skötet.

Jag la mig ner mellan hennes ben, smekte och kysste insidan på hennes lår. Ett finger dansade runt skötet, nuddade i blygdläpparna, jag förde min mun alldeles nära skötet och andades tungt och varmt. Ingela försökte trycka skötet mot min mun, men jag drog mig undan och hon förde ett finger mot sin klitoris och smekte snabbt och hårt, hon stönade. Jag tog bort hennes hand och reste mig upp, mitt stånd smekte hennes lår, jag lät ståndet glida upp över hennes sköte för att landa på hennes mage. Jag kysste hennes bröst, läppar, panna och nafsade i örsnibbarna. Hela tiden dansade mitt stånd runt hennes sköte. Jag började min återfärd mot skötet då hon viskade i mitt öra

-Skynda dig till min fitta, jag är så kåt och behöver din tunga, snälla skynda dig.

Jag kysste henne hårt, lät min kuk sjunka in i henne och drog mig snabbt ur. Min mun kysste sig ner över brösten, mot skötet och återigen andades jag tungt och varmt. Hennes rakade sköte blänkte av väta, blygdläpparna var mörkröda och svullna. Min tunga lekte runt öppningen, letade sig igenom alla veck innan den närmade sig klitoris. När jag nuddade vid hennes svullna knopp skakade hon till och försökte desperat trycka min mun mot henne. Jag tog bort hennes händer och höll dem hårt på hennes mage. Intensivt slickade jag hennes fitta, hon stönade och vred på sig under min mun. Jag släppte hennes händer och särade på blygläpparna för att komma åt klitoris.

Ingelas sköte smakar obeskrivbart gott, jag älskar att ge henne oralsex. Själv blir jag oftast våt i hela ansiktet, ibland stannar jag upp i mitt givande och letar upp hennes ansikte och kysser henne med hennes egen väta. Utan undantag slickar hon ivrigt i sig denna fukt. Likaså denna gång. Jag fortsatte att slicka henne i ett allt högre tempo, med smalare och smalare tunga. Ett par gånger stannade jag upp och sög in hennes klitoris i min mun samtidigt som jag snabbt fladdrade med tungan över hennes knopp. Ett par av mina fingrar letade sig in i skötet och masserade slidväggarna Oftast vill hon ha mer och till slut har jag nästan hela handen arbetande inuti henne Ingelas andhämtning blev allt häftigare och häftigare.

-Ta mig bakifrån, skrek hon helt plötsligt och ställde sig på alla fyra.

Synen att se hennes smala midja, tunga bröst, läckra häck och svullna blygdläppar gjorde mig galen av åtrå. Snabbt trängde jag in i henne och knullade henne omedelbart hårt och snabbt. Ingelas fingrar letade sig fram och greppade tag i min pung Snabbt släppte hon den

-Jag älskar när din pung slår mot mig, det är så sexigt.

Jag fortsatte att pumpa i hennes sköte, hennes slidväggar kramade mig så djuriskt skönt att det nästan svartnade för ögonen. Ingelas fingrar smekte hennes klitoris

-Jag kommer, får jag komma nu? frågade hon desperat.
-Vänta, svarade jag och kände hur några droppar sperma trängde fram ur mig.

Jag drog mig ur och slickade upp dropparna och kysste henne. Hon tog dem i sin mun och vi kysstes i en het kyss.

Jag trängde in i henne där hon låg på rygg med benen isär. Mina händer tog tag i hennes vrister och jag såg henne i ögonen. Hon blundade, smekte sin klitoris och stönade medan jag knullade henne. Jag kände hur hennes orgasm kramade mitt stånd och jag fyllde henne med min säd i en underbar orgasm.

Jag la mig ner och kysste hennes panna medan jag ännu var kvar inuti henne. Ingela rullade över mig på sidan och tog min indränkta stake i sin mun och njöt av både sin egen sekret och min sats… Denna orgie i sex varade i över två timmar. Vi somnade om och älskade igen några timmar senare. Denna gång slickade jag hennes sköte tills hon skrek av välbehag samtidigt som hon smekte sina bröst. Jag drog mig ur och sprutade över hennes händer och bröst. Hennes händer smekte mitt ansikte, hennes fingrar borrade sig in mellan mina läppar och vi delade på min vackra sats.

Innan morgonen red hon mig ytterligare en gång, jag lät henne smeka fram en orgasm på egen hand innan jag knullade hennes bröst och sprutade på hennes hals och ansikte. Dessa timmar kändes som en evighet av lycka. Resten av semesterveckan älskade vi så pass mycket att jag mot slutet hade skavsår på ollonet. Flera av dessa gånger använde vi hennes stavar samtidigt som vi njöt av analsex.

Ingela är min guru när det gäller sex, hon är min fru, hon är den sexigaste kvinnan jag vet och naturligtvis min älskarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *