Den sexiga blondinen

Fredag eftermiddag på jobbet, timarna går sakta fram och jag ser fram mot en helg med min dotter. En av mina vänner kom förbi med några av hanns vänner. En kille jag känner sedan tidigare och en av hanns tjejkompisar. Tjejen ifråga hade jag aldrig tidigare sett. En sexiga blondin med en karisma som inte är av denna värld, vi småpratade lite alla fyra och efter några minuter var jag tvungen att återgå till mina sysslor.

Tankarna på den där tjejen förföljde mig under arbetsdagen. Senare på kvällen stod jag och gjorde mat. Visste att flera av mina vänner skulle på krogen och se en hockeymatch, så jag regerade inte nämnvärt då jag fick ett meddelande på mobilen. Uppfattade det som någon full polare som roade sig med mobilen.

Efter det kom så ett par till så jag var tvungen att ta reda på vem den anonyma sms-skrivaren var, det visade sig vara den sexiga blondinen jag tidigare träffat på mitt jobb. Jag blev glad att hon hade hört av sig.

Under helgen så pratade vi några gånger på telefon och beslutade oss att träffas på söndag kväll efter att jag hade lämnat min dotter. Tjejen bodde ett par mil från mig så jag beslöt mig för att ta bussen dit.

När jag satt på bussen började tankarna på henne komma sig smygande. När jag gick av bussen var hon där och mötte upp mig, oj vad söt hon var där i snön med en vit mössa på.

Vi satt och småpratade en bra stund, kände flera gånger medan vi pratade att jag var kåt på henne. Nog ville jag bara slänga mig över henne och ha sex med henne, men man vill väll inte framställa sig som en sexgalning…

Vi satt där i soffan. Kände att jag bara måste få känna lite på henne, la min hand på hennes arm och snart höll jag hennes hand i min. Kysste den sexiga blondinen och kände hur min kyss verkligen besvarades. Det tog inte många minuter fören vi låg i hennes säng.

Sovrummet var rätt mörkt, men lite ljus letade sig in från gatubelysningen utanför. Hon var så sexig i det dunkla rummet, var omöjligt att hålla mina händer från hennes stora varma bröst. Jag smekte och kunde inte låta bli att slicka lite på dem. En av mina händer letade sig ner till hennes rakade fitta, började känna lite på den.

Efter lite lek kände jag hur våt och härlige den var. Kysste henne och kunde inte förmå något vidare förspel då jag var som besatt av att få komma in i henne. Sakta förde jag in min kuk i hennes våta underbara fitta. Efter att knullat ett tag i missionärställning tog jag henne bakifrån, underbar skönt att ha henne på alla fyra. Mina händer kunde inte slita sig från de underbara brösten som hängde ner.

Efter ett tags knullande hamnade vi i en skedliknande ställning, knullade henne i fittan och inspekterade den sexiga rumpan. Jag klämde och smekte på den och började leka lite med min kuk mot hålet. Kände hur min kuk sakta tog sig in i det trånga hålet, helt under bart att knulla henne där… Tappade snart kontrollen över mig och sprutade på hennes sexiga stjärt.

Det var bara början av en underbar natt med närhet, prat och sex…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *