Nattligt äventyr

Platsen var perfekt – jag hade sett ut den redan under en liten spaningspromenad med kollegorna på förmiddagen.

Nu satt jag bara och väntade på att middagen skulle ta slut och att folk skulle börja resa på sig, så att du och jag kunde smita iväg. Det var du som var snabbast att ta initiativet – kanske lite kåt och sugen på det som väntade?

”Är det någon som vill följa med på promenad?”

Till min stora lycka verkade ingen annan intresserad – det var förmodligen ingen annan som hörde vad du frågade ens men du behövde inte vänta på mitt svar…

När vi gick och hämtade jackorna såg jag hur du sneglade på mig med något busigt i blicken och jag mötte din blick och log tillbaka – förmodligen rodnade jag lite, kändes så… När vi kom ut styrde jag stegen mot trappan ner till stranden.

Natten var ljummen för årstiden och det var becksvart ute – bara stjärnorna och månen lyste upp vår väg. Halvvägs nerför trappen tog du tag i min hand och stoppade mig:

”Ska vi inte gå direkt till mitt rum istället – jag längtar så mycket efter din nakna kropp att jag spricker snart!”

Du drog mig intill dig, pressade ditt underliv mot mitt så att jag kunde känna din hårda lem som kändes som om den skulle spränga sig ut genom dina byxor. Jag kunde inte låta bli att lägga handen på den och smeka den utanpå tyget och snart hörde jag hur du andades tungt i mitt öra. Samtidigt kände jag hur din ena hand smekte mig över höften, låret och in mellan mina ben. Fjäderlätta fingrar rörde sig precis över min allra mest känsliga punkt och jag kände en rysning genom kroppen…

”Följ med mig istället!”, sa jag och slet mig bort från dina händer och tog några steg nerför trappen.

Jag tittade upp, log och mötte din kåta blick och började sedan gå fortare – jag hörde dina steg tätt bakom mig. När vi kom ner på stranden tog jag din hand och styrde stegen mot den lilla fikastugan som jag hade sett på min promenad tidigare. Den låg precis i skogsbrynet, väl dold av de höga trädens skuggor – man såg den knappt förrän man stod alldeles framför den.

Jag stannade först när vi var framme och lutade ryggen mot dörren. Stjärnhimlen var helt fantastisk och du ställde dig bredvid mig och tittade upp mot himlen. När du kramade min hand och dina fingrar smekte mina kände jag en plötslig rysning genom hela kroppen. I nästa sekund vände vi oss båda om och kände på handtaget.

Dörren var öppen och vi snubblade in samtidigt som våra händer började smeka. Desperata händer, fulla av lust och längtan – jag tog tag med ena handen om din nacke och tryckte min mun mot din. Vi kysstes häftigt medan händerna fortsatte – jag slet av dig din jacka med den andra handen och fick in handen innanför din tröja. Drog handen över ditt bröst, kände dina styva bröstvårtor mot handflatan och började smeka med fingerspetsarna över dem.

Dina händer hade under tiden letat sig upp under min tröja, knäppt upp min bh och tryckt upp händerna över mina bröst.

Fikastugan bestod av ett antal stora bord med bänkar kring och en bardisk längs med bortre kortsidan, bakom den stod en del saker kvar sedan sommarens fikaservering. Jag backade mot ett bord och lutade mig bakåt över bordet, medan du flyttade din tunga från min mun ner till min hals och mina örsnibbar. Jag blir så upphetsad när du kittlar mig med din tungspets, jag kunde riktigt känna hur det pulserade i min klitta och jag blev varm i hela kroppen.

Du tryckte din underkropp mot min och jag gned mig mot dig för att få känna ditt hårda stånd och för att tillfredsställa mig själv. Dina läppar och din tunga flyttade sig ner mot mina bröst och mina bröstvårtor blev alldeles styva när du nafsade i dem och kittlade dem med din tungspets. Nu ville jag ha mer! Jag reste mig upp och började knäppa upp dina byxor. Plötsligt fick vi bråttom och slet av varandra kläderna – jag såg din stora, uppsvällda kuk framför mig och ryste. Vi behövde bara titta varandra i ögonen bråkdelen av en sekund för att förstå vad som skulle hända: För att stilla hungern måste du köra upp din kuk i min våta fitta NU!

Du tog tag i mig och vände mig runt, tryckte mig ner mot bordet med ena handen samtidigt som du kände efter med den andra mellan mina särade ben, smekte över min svullna klitta och mitt blöta hål. Jag hörde ditt tysta ”Wow” när du upptäckte att jag var helt slätrakad sånär som på en liten sträng med hår ovanför klitoris och jag log för mig själv – precis den effekt jag var ute efter!

Jag var plaskvåt och redo och du tog tag i toppen av din styva lem, särade på mina läppar med fingrarna och styrde in den. Åh, jag älskar känslan av din hårda kuk inuti mig och din första stöt fick mig att stöna högt. Du tog tag i mina höfter och fortsatte att köra in den allt hårdare och snabbare, jag försökte möta dina stötar får att få in dig så långt som möjligt.

”Åh, vad du är skön, jag älskar din våta fitta!” sa du med låg röst och hopbitna tänder men jag kunde inte svara mer än med ett högt ”Mmmm!”, sedan tappade jag koncentrationen och lät mig svepas med på en lång orgasmvåg. Du var inte sen att följa efter och medan du pressade dina höfter mot mina, pumpade du in din säd i mig. Ingen av oss höll tyst – jag lät alla känslor komma ut och njöt till max av att få höra dig njuta. Kvällens första sexakt var över – som vanligt snabb och hetsig men den behövdes för att kunna slappna av och njuta av resten som väntade!

Jag låg kvar en stund framåtlutad över bordet, med huvudet vilande på armarna. Du lutade dig fram och viskade i mitt öra: ”Jag har längtat efter dig, vännen…”, sedan kysste du mig i nacken och bakom örat, smekte med dina lena händer ner över min rygg och över mina skinkor. Jag rös av välbehag men kände att det var min tur att få jobba lite nu. Jag ställde mig upp och mötte din mun, våra tungor möttes i en lång härlig kyss. ”Vet du vad jag kan använda min mun och min tunga till mer än att kyssas med?”, frågade jag dig med kåt röst och fick svaret ”Mmm, det vet jag – mer än väl…”.

Jag tog tag i dig och styrde så att vi bytte plats – nu var det din tur att luta dig bakåt över bordet. Sedan började jag utforska din kropp uppifrån och ner med tunga, läppar och händer. Du stönade högt när min tungspets letade sig in i ditt öra, medan jag nöp i dina styva bröstvårtor med fingertopparna – jag blåste lätt i ditt öra och fortsatte ner längs med halsen mot nyckelbenet. Du drog handen genom mitt hår, tog ett lätt grepp om min nacke och styrde ner mitt huvud mot bröstet, så att jag kunde komma åt att slicka dina bröst och kittla bröstvårtorna med tungan.

Under tiden hade min ena hand letat sig ner mot din mage, ditt könshår och roten av din styva kuk. Jag smekte med handen över dina kulor, lät några fingrar röra vid området mellan din hårda lem och ditt bakre hål, smekte med pekfingret över hålet och myste för mig själv när du ryckte till och stönade högt. Jag gick ner på knä så att jag fick dig precis framför min mun. Det är alltid kul att retas lite, få slicka och nafsa lite, men bara i lagom dos – jag längtade så mycket efter att få smaka på dig att jag inte kunde vänta…

Jag fuktade mina läppar och lät dem omsluta ditt ollon, drog tungan över den släta huden längs med skåran och ditt hål. Du var våt på spetsen av din kuk och jag smorde ut det tillsammans med min saliv med hjälp av min mun över hela toppen av din hårda lem. Sedan lät jag mina läppar glida längre och längre ner tills jag inte kunde få in mer. Den smakade så gott och du var så otroligt stor och hård… jag tog tag om roten med ena handen för att kunna styra den bättre och satte igång att föra den in och ut ur min mun i fast takt – min tunga hjälpte till att smeka den samtidigt. Med andra handen smekte jag först dina kulor, sedan rörde den sig längre in mellan dina ben och la ett finger mot ditt hål igen… För att kunna arbeta lättare gjorde jag ett litet avbrott i sugandet och stoppade in pekfingret i munnen för att blöta det. Jag tittade upp på dig samtidigt för att kolla om du såg ut att njuta av behandlingen och det var inget tvivel – du lutade huvudet bakåt och blundade, stönade fram åt mig: ”Fortsätt, snälla!”

Jag tog din kuk i munnen igen och lade mitt pekfinger mot ditt hål. Jag masserad lite först, sedan körde jag in fingerspetsen och din reaktion hördes! Jag höll fingret stilla medan jag ägnade mig åt att slicka din kuk med tungan – varje millimeter av den. Sedan började jag röra fingret i takt med att jag sög in din hårda lem så långt in jag bara kunde, snabbare och snabbare. Du stönade högt och bad om mer – fortare. Till slut lutade du dig framåt, tog tag i mitt huvud och pressade mitt ansikte mot din underkropp. Jag drog ut pekfingret, tog ett fast tag om dina skinkor och pressade in dig i min mun samtidigt som du sprutade din säd i mig. Mmm, det var så härligt att se din min och höra dig njuta av att få komma i min mun!

Din säd smakade varmt och salt och jag såg till att smörja din fortfarande lika styva lem med munnen medan jag kände hur det fortsatte att rycka i den. Jag förde ner handen och smekte mig själv över min våta fitta – konstaterade att jag blev otroligt upphetsad av att få tillfredsställa dig så här.

Jag passade på att gnugga min klitoris med pekfingret och långfingret en stund – blundade och njöt! Sedan ställde jag mig upp och lät dig smaka på din egen säd – vi kysstes en lång stund, kramades hårt och lät tungorna slingra sig om varandra ivrigt!

På en hylla bakom bardisken stod det ett gäng sprutflaskor med grädde kvar – förmodligen från våffelbakningen under högsäsongen. Underligt att ingen hade plockat bort dem ännu men jag fick en idé – en av de där flaskorna skulle komma väl till pass nu om jag fick bestämma! Jag gick och hämtade den och hoppade upp på bordet. ”Här, ta flaskan!” sa jag, ”Du kan säkert hitta på något kul att använda den till…” och så blinkade jag till dig och skrattade. Sedan lutade jag mig bakåt, särade på benen och satte upp fötterna på kanten medan jag höll kvar din blick. Det lyste i dina ögon när du skrattade och samtidigt som du började skaka lite på flaskan, smekte du mig med andra handen över min redan rakade fitta. ”Om det här hade varit raklödder och jag hade haft en hyvel, hade jag tagit bort det lilla hår du har kvar”, sa du ”men eftersom det inte är det får jag väl hitta på något annat!”.

Du drog med flaskan över min våta fitta och jag ryckte till när du träffade min klitoris. Du la märke till min reaktion och fortsatte att massera klittan med flaskan, medan du stoppade in två fingrar i mitt våta sköte. Jag njöt av behandlingen och hade inte behövt många sekunder till, när du plötsligt slutade och riktade flaskans pip mot mig. Du tog tag i mitt ena knä och sköt upp det så att jag blottade ännu mer av mitt underliv, sedan sprutade du tjock, härlig grädde ända från naveln, över kullen, ner över blygdläpparna och så långt ner mellan skinkorna du kunde utan att det skulle rinna av.

Känslan av kall grädde mot mitt varma sköte var otroligt upphetsande och jag rös till när du böjde dig ner och snuddade med tungan mot insidan av mitt lår. Sedan började du slicka av mig grädden, långsamt och metodiskt, nerifrån och upp. Du tog lite extra tid på dig runt mitt bakre hål, där du kittlade lite extra med tungan. Det kändes så förbjudet men ack så skönt, jag tog tag i mina knän och drog dem intill mig för att du skulle komma åt så bra som möjligt. Sedan flyttade du tungan och slickade upp grädden runt mina blygdläppar och i skåran mellan dem, över mitt våta hål. Där började din tunga arbeta mer intensivt och när du förde in tungspetsen i mig, kunde du inte undgå att höra mig stöna av njutning. Jag lyfte på höften lite för att möta dig, du la dina händer på min stjärt och hjälpte till att trycka mig mot dig. Men precis i sista stund, innan jag kände att jag inte skulle kunna klara längre utan att få orgasm, avbröt du din tungbehandling, tog tag i mina fötter och satte ner dem på bordskanten igen. Du tittade mig i ögonen – ”Jag är bra på att retas!” och jag kunde inte annat än instämma!

Till sist böjde du dig ner och började slicka bort grädden från området under min navel, runt den lilla hårbuske som jag hade kvar. Långa tag med tungan, all grädde försvann från alla ställen men jag kände att det var ett särskilt ställe på min kropp som längtade efter uppmärksamhet nu. Jag försökte styra med höften så att du skulle komma nära med tungan men du tryckte ner mig och höll fast mig, samtidigt som du skickligt undvek ditt slutmål. Till slut snuddade du vid min styva lilla klitta med tungspetsen sedan gav du den en ordentlig behandling – sög och nafsade i den, slickade med tungan över den fortare och fortare tills du hörde mig skrika av kåthet!

Jag tog tag i din hand och förde dina fingrar mot min fitta, såg till att du tryckte upp så många fingrar du kunde i den och höll fast din handled så att du inte kunde röra den. Sedan kunde du känna hur min fitta kramade fingrarna medan jag skälvde av välbehag – oj, vad du är duktig på att slicka fitta! Snabbt drog du ut fingrarna, körde in din benhårda kuk i mig och gjorde några hårda stötar medan du masserade min klitoris med tummen – jag stönade åt dig ”Nu kommer jag igen – nu, nu!” och då sprutade du in i mig samtidigt som jag återigen kom för dig.

Efteråt stannade du kvar inuti mig, medan du böjde dig ner och strök bort håret från mina kinder och min panna. Sedan kysstes vi igen, med mjuka läppar, försiktigt och varsamt. Du drog dig långsamt ut ur mig, hjälpte mig upp, sedan klädde vi på oss. Tysta gick vi ut och bort från den lilla fikastugan – en stund gick vi hand i hand, sedan släppte vi taget utifall att någon skulle se oss. Chansen var dock ganska stor att vi skulle kunna smita in någonstans bakvägen, vilket vi också lyckades med men vi kunde inte slita oss från varandra än, så leken fortsatte på ditt rum – vad som hände då är dock en annan historia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *