Sex i naturen

Det var en varm och solig sommardag och du hade dagen innan fått ett mail av mig. Där befallde jag dig att åka ut till en plats i skogen som jag hade beskrivit. Jag skrev vidare i mailet att när du kommer fram till platsen där du ska ställa bilen så är det en bit kvar att gå. Du ska därför klä av dig naken och lämna kläderna vid bilen. När du sedan kommer fram till platsen finns vidare instruktioner.

Du blev alldeles pirrig i magen eftersom du förstod vad som var på gång. Vi hade ännu inte träffats på riktigt. Det här skulle bli första gången. Du kunde knappt sova på natten av förväntan på vad som skulle hända dagen efter. Morgonen kom och du duschade och tog på dig en urringad kortärmad, en kort kjol (inga trosor) och gymnastikskor. Sen satte du dig i bilen och körde ut till den bestämda platsen.

När du kom fram upptäckte du att det en bit bort fanns folk som låg och solade. Visserligen skulle du gå åt andra hållet men om de såg åt ditt håll skulle de se dig. Det gjorde dig bara ännu kåtare. Du klädde av dig naken och började gå enligt min beskrivning. Vilken känsla att gå helt naken i skogen. Du kände hur fuktig du började bli mellan benen. Det kändes som om någon tittade på dig. När du sneglade mot folket som låg och solade upptäckte du att en ung kille i 17-årsåldern hade fått syn på dig. Han tittade i en kikare och trodde att han var dold i en buske, men du såg honom. Han hade dragit ner kortbyxorna och stod och runkade samtidigt som han tittade på dig i kikaren. Du blev otroligt kåt av detta och stannade till och började smeka dig själv för att reta honom. När dina fingrar trängde in i din fitta blev det för mycket för honom och du såg att det gick för honom. Han sprutade ut sperma på gräset och runkade för fullt.

Du kände att det var nära för dig men höll dig och gick vidare nöjd med att ha retat den där grabben.

Efter ca 10 minuter kom du fram till platsen. Det var en öppen plats på ca 50 x 50 meter, en äng mitt i skogen. Mitt i ängen såg du att det stod fyra u-formade järnrör som slagits ner i marken. På varje järnrör fanns handbojor. Mitt emellan dessa fyra järnrör fanns ett meddelande samt en bindel på meddelandet. Det stod följande: ”Ställ dig på alla fyra och lås fast dig med handbojorna. Innan det ska du sätta bindeln för ögonen.” Genast började det pirra i hela din kropp och du kände hur det rann fittasaft från din grotta.

Villig och kåt gjorde du precis som jag befallt dig. Så stod du då där fastbunden med särade ben på alla fyra och med bindel för ögonen. Himlen var molnfri och solen värmde på din nakna kropp. Hela du var redan i upplösningstillstånd. Så hörde du någon komma gående naken mot dig (vilket du naturligtvis inte såg). ”Hej din kåta lilla knulldocka” sa jag. ”Hej” sa du. Nu kommer jag att göra precis vad jag känner för med dig och du ska bara lyda, sa jag till dig. ”Hmmmm” sa du med en kåt röst.

Min kuk är stenhård. Jag blir så otroligt kåt av att se dig stående bunden på alla fyra mitt i skogen. Jag ställer mig framför dig och smeker ditt ansikte med kuken. Du får dock inte suga på den ännu. Jag fortsätter bakåt och låter kuken glida längs med din rygg och vidare ner på dina ben. Mina läppar kysser dina vader. Tungan fortsätter upp på insidan av låren och vidare upp på dina skinkor där jag gör ett rejält sugmärke. Mina händer smeker dina höfter och letar sig upp till dina bröst som hänger fritt över marken. Du stönar högt när mina fingrar når dina bröstvårtor.

Jag lägger mig under dig och tar din ena bröstvårta i din mun samtidigt som min ena hand letat sig ner mellan dina ben. Jag smeker din klitoris och känner hur våt du är. Två fingrar tränger in i din plaskvåta fitta samtidigt som jag slickar och suger på dina bröst. Sen vänder jag på mig så att min mitt ansikte hamnar under din fitta och min kuk framför din mun (alltså en 69:a). Äntligen får min tunga smaka på din ljuva fitta. Du smakar ljuvligt och jag slickar för allt vad jag kan. Jag går upp i brygga och befaller dig att suga min kuk. Du är inte sen. Jag känner dina läppar om mitt ollon. Du tar den längre och längre in i munnen och suger upp och ner. Trots att kuken är 18 cm lång lyckas du svälja hela.

Jag känner att det är nära för mig men vill inte komma ännu. Därför glider jag undan och bara står och tittar på dig en stund. Du ber och stönar efter mer behandling. Jag ställer mig därför på knä bakom dig och slickar ditt läckra rövhål. Tungan tränger långt in i ditt trånga hål samtidigt som jag smeker din våta fitta. Jag låter tungan slicka på fittan och röven på dig i långa tag.

Jag vill så gärna se dig suga min kuk igen så jag ställer mig på knä framför dig och kör in kuken i munnen på dig. Jag tar ett stadigt tag om ditt huvud och munknullar dig länge och väl. Du sväljer hela min stora kåta kuk och det känns så skönt.

Först nu tar jag av dig bindeln och det första du får se av mig är min kuk som åker ut och in i din mun. Jag låter min sprängfyllda påle glida ur din mun och böjer mig ner och kysser dig passionerat. Jag märker att du blir positivt glad och överraskad när du ser mitt ansikte. Våra tungor virvlar runt i varandras munnar.

Sen ställer jag mig bakom dig igen. I smyg tar jag fram en löskuk som jag spänner fast om mina höfter. Jag mjukar upp ditt rövhål med min tunga och saliv. Sen tränger jag in i dig. Löskuken i din röv och min kåta kuk i din fitta. Du stönar högt när du känner vad som är på gång. Sakta åker kukarna längre och längre in i dig. Jag ökar farten och knullar dig fortare och fortare. Du är så underbart skön. Vilken härlig känsla av se min kuk försvinna in i dig samtidigt som löskuken åker in i din läckra röv. Det blir för mycket för dig. Du kommer i en våldsam orgasm och bara vrålar för allt vad du är värd. Jag känner att också jag är nära nu. Jag glider ur dig och tar av mig löskuken. Sen ställer jag mig framför dig igen. Du sväljer återigen hela min kuk och jag kommer i din mun. Sats efter sats pumpar jag in i din mun och du sväljer allt.

Alldeles utmattad sjunker du ihop. Jag också. Men tro inte att det är slut där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *