Den enda som var vaken

Hon var den enda som var vaken, såklart.
Så var det alltid på såna här jävla lägenhetsfester. Alla söp sej fulla och slocknade, och hon satt kvar i någon soffa eller på någon säng tills fyllan hade gått över. Då gick hon hem. Det tänkte
hon göra den här gången också.

Det stank i lägenheten och det ömmade i ett av hennes bröst. Någon halvkass italienare hade klängt på henne och klämt på hennes bröst hela kvällen, tills hon lyckades gå ifrån honom. När hon såg honom nästa gång låg han i sängen i sovrummet och hade fingrarna under linnet på någon blondin. Inte för att det spelade någon roll, men det gjorde henne ändå lite nedstämd. Hon såg sej omkring i lägenheten. Överallt låg det sovande, packade kollin till människor.
Kollin runt de tjugofem, precis som hon själv.

Hon reste sej upp, kände det bekanta snurret och bestämde sej för att gå. Hon rättade till den mörkröda kjolen som smet åt hennes bak och försökte rätta till sitt linne utan att lyckas. Ute i hallen var det mindre folk som hade slocknat, där låg bara en utslagen kille på ett bord och sov djupt. Han var ganska söt, slog hon fast medan hon letade efter sin jacka bland högar av ytterkläder. Han hade en munktröja med texten Bakom varje Bush står en terrorist och mellan tröjans kant och de svarta jeansens början syntes en lätt brunbränd hudremsa som gav henne en rysning längs ryggraden, av någon anledning.

Hon hittade sin jacka, men lade sedan ner den bredvid sej och gick fram till det meterhöga bordet. Hon hörde ett svagt snarkande i takt med hans andetag. Han låg på rygg, utfläkt över bordet med armarna bredvid sej i en konstig position och benen dinglande ner över bordskanten. Försiktigt lade hon ett finger på hudremsan och drog det från hans vänstra höft till den högra. Han var mjuk och len, en sträng hår som försvann ner i jeansen fick henne att le. Hennes nagel rispade mjukt hans hud och till slut lade hon hela handen på hans mage. Fingrarna försvann in under tröjan en liten bit och hon rös. Varm, mjuk hud. Magen var vältränad och fast.

Äh vad fan, tänkte hon. Varför inte? Det var längesen, och något gott borde det ju kunna komma ur den här kvällen, och vakna lär han ju knappast göra. För att förvissa sej om det så daskade hon till honom lätt på magen. Ingen reaktion.
Jag gör det, tänkte hon, och kände upphetsningen komma krypande.
För en sekund blev hon nästan rädd att hon hade glömt hur man gjorde, men sedan log hon åt sej själv och skakade på huvudet.

Hon gick runt bordet och ställde sej mellan hans ben och smekte försiktigt hans jeansklädda lår. Fasta benmuskler. Knappen i gylfen knäppte hon upp, och hans boxershorts blev synliga. Mörkblå och vita, ganska snygga, faktiskt. Därinne såg hon konturerna av en slak, ihopdragen lem. Med två fingrar tog hon tag i boxershortsens linning och drog ner dem en bit. Han var inte rakad, en tjock mörk hårtufs blottades. Hon drog fingertopparna från naveln och ner med den lediga handen och rispade honom lätt.

Sedan lät hon resåren falla tillbaka på sin plats och hon kontrollerade att han fortfarande sov.
Lade handen över hans bula och kramade den en kort stund och kände hur han började bli hård. Hon undrade vad han drömde och bestämde sej för att drömmen måste ha någonting med hennes hand att göra i alla fall.

Med bägge händerna hittade hon så den lilla fickan, det lilla hålet, i hans boxershorts och hon lirkade in ett par fingrar och darrade till när hon kände hans nakna, halvslaka lem mot sin hand. Försiktigt drog hon fram den i lägenhetsljuset och rättade till boxershortsen lite så det skulle vara bekvämt för honom. En svag lukt av svett nådde henne men hon struntade i den.

Förhuden låg ihopkorvad vid ollonets topp, och alltmedan han växte i hennes hand så tog hon ett hårt tag om den och drog kraftigt ett par gånger upp och ner. Ett blålila, härligt ollon växte framför hennes ögon och skaftet var ådrigt och hårt. Hon tog ett finger och drog över honom, lät det vandra nerför ollonet, nerför den starka senan på undersidan och över ådrorna. Hon rös. Sedan grep hon om honom, han var stor, för att gripa om honom helt måste hon använda två händer. Det var längesen hon höll en man i sin hand såhär och hon njöt av det. Hans lem var vacker och upphetsande och hon kände hur hon blev varm mellan benen.

Han sov fortfarande, såklart. Hon lutade sej framåt och fuktade sina läppar lätt innan hon lät en blöt puss landa på hans ollon. Aktade sitt axellånga hår lite, ville inte att det skulle vara i vägen. Hon drog sakta förhuden upp och ner över honom medan hon gav honom flera kyssar. Han smakade lite salt och hon tyckte om det. Lät tungan dansa ner längs skaftet, över ådrorna och tillbaka upp, precis vid ollonets kant där hon visste att det var som skönast för honom.

Hon kände hur hon hade blött ner honom och det gick lättare att smeka honom. Saliv samlades i hennes mun och hon gav hans ollon en lång kyss innan hon lät det försvinna in hennes mun. Tillbaka ut igen, ollonet blött av saliv, handen smekte honom försiktigt upp och ner. Han var stor, större än vad hon först hade trott, och hon begravde ollonet i hennes mun, dansade med tungan över honom. En gång till, lite längre ner nu, kände hur han fyllde upp hennes hals.

Att suga av någon kunde hon och hon var duktig på det, åtminstone hade det sagts så, och hon kunde oftast ta in hela i sin mun. Till slut gick det med den här också, men det var svårt och hon klöktes flera gånger. När hon lyckades, och boxershortsens mjuka material kittlade hennes nästipp så hörde hon ett behagligt, utdraget stön och det hetsade henne till mer.

Sakta, sakta höjde hon huvudet och en blöt, hård lem kom ur henne. Hon samlade upp salivet, smekte honom hårdare och undrade om han fortfarande sov. Det gjorde han. I en enda rörelse tog hon sedan in hela i munnen och upprepade rörelsen ett par gånger. Koncentrerade sej sedan på ollonet, lekte med tungan över det och smekte samtidigt honom med handen. Lät läpparna omsluta honom, tungan kittla och handen smeka koncentrerat och kraftigt.

Hon kände hur han började spänna sej, och hon sög honom till roten igen, sakta, sakta tog hon in hela och lät tungan leka på vägen ner. Om och om igen, saktare och saktare, ju närmare hon märkte att han kom. Hon lät återigen sina läppar stanna runt ollonet, smekte honom sakta och hårt med handen och drog mjukt läpparna över honom, tungan började bli trött men hon fortsatte så gott hon kunde.

Han rörde sej mot henne, gnydde i sömnen och började sedan stöta hårt mot henne. Hon kände hur han kom. Hon smekte honom sakta, sakta med handen och förde munnen upp och ner över honom. Kände hur hans sperma kom ur honom, sakta, sakta och han morrade svagt. Det var en stor utlösning, hon sög honom till roten flera gånger och kände hur strålar träffade hennes halsväggar. Hon behöll det hon kunde i munnen, det andra svalde hon, och hon kramade ut det sista av hans orgasm med ett par sista, hårda drag upp och ner.

Hon slickade honom ren och sög en stund på den slokande lemmen innan hon reste sej upp och lämnade honom. Ryggen hade stelnat till lite, hon rätade på sej och sträckte sej lätt. Torkade sej om munnen, tog jackan som fortfarande låg på golvet. Såg en sista gång på honom, han sov lika fridfullt nu som då.
Hennes rus hade släppt lite, det snurrade inte längre. Log svagt åt den skrumpna lemmen som nu låg åt vänster och tittade ut ur boxershortsen. Sedan öppnade hon ytterdörren och stängde försiktigt efter sej. Ute hade gryningen börjat komma. Den tidiga vårsolen steg i väster och hon hade den i ögonen medan hon vandrade hemåt.

Det skulle bli en vacker dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *