Bestraffad med njutning

Ann hade arbetat på firman i ganska precis fyra år. Arbetsdagarna rullade på och livet hade en mer än inrutad och gråtonad gång. Dock kan ibland, när man minst anar det, händelser inträffa som på mer än ett sätt förändrar saker och ting ganska radikalt. Just ett sådant tillfälle blev hastigt och lustigt inledningen på en betydligt mer ”kryddad” och spännande arbetsmiljö.

Ann var en attraktiv kvinna, 34 år fyllda, lagom bystig, elegant mellanblondin med kurvig och sexigt kvinnlig kropp. Inte direkt smal, men inte heller för många kilon extra. Hon hade en stil och klädsmak som gav henne en sexig look, lite ”tantigt” kanske, men stiligt och elegant, ungefär som en svensk ”dansbandsdrottning”. Hennes man, Clas, var företagets VD och hade just passerat de fyrtio, fortfarande med charm och attraktionskraft i gott behåll. Det ledde ibland till att Ann faktiskt kände sig lite svartsjuk då hennes kvinnliga kollegor blev alltför tydliga i sina inviter. Vad hon visste så var ändå Clas den trogna typen och hon hade svårt att tänka sig honom kunna sköta något vänsterprassel i smyg.

Ann var ansvarig för ekonomiadministrationen på firman och arbetade ofta direkt tillsammans med sin man, så de stunder som någon av dem kände ”akut” lust fanns ofta möjligheten att klara av det på plats. Snabbt, enkelt och mycket praktiskt! Faktum var att några av de mest intensiva och mest tillfredställande stunderna hade varit just på Clas blankpolerade skrivbord i ädelträ! Kanske var det vetskapen om att hans vetgiriga sekreterare satt precis utanför dörren, kanske med ett öra mot väggen, som gjorde de tillfällena så speciella.

Sedan något år tillbaka arbetade en ”ny” kille, Hans, som produktionschef under Clas. Han var en stor man på flera sätt, inte minst fysiskt med sina dryga två meter och någonstans runt nittio kilo vältränade muskler. Hans var 37 år och hade en lång karriär som basketspelare bakom sig. Talangerna inskränkte sig dock inte bara till idrottsarenan utan avspeglade sig också tydligt i hans arbetsroll som drivande och kompetent chef. Under den tid han arbetat på företaget hade Ann’s nyfikenhet växt sig allt större på denne man.

Hon kom framförallt ihåg den där varma sommarkvällen för ett par månader sedan då hon och Clas var bjudna ut till Hans och Mia’s sommarställe. De hade det mycket trevligt och vartefter timmarna gick blev stämningen allt mer uppslupen och klädseln allt lättare. Fram på småtimmarna kom så någon på idéen om ett nattdopp i sjön och trots det då lätt berusade tillståndet kom Ann än idag ihåg hur fascinerad hon blivit av Clas kropp. De hade badat helt näck alla fyra och då hon tänkte tillbaka kunde hon liksom för sitt inre se Clas svällande, brunbrända muskler men framförallt det otroliga mellan benen. Hans kuk var som något man bara kunde fantisera om eller kanske läsa om i någon skruvad sexhistoria. Clas var helt rakad runt sitt kön och lemmen hängde grov och tung ner mellan låren.

Mia hade förnöjt noterat hur Ann stirrade på det kraftiga organet. Hon smekte retfullt runt lemmen och log ett snett leende mot henne, som ungefär sa: ”-Den här skulle du bra gärna vilja prova, men den är bara min!” Det enda som fanns i Ann’s tankar den natten var hur det kraftiga organet skulle vara i eregerat tillstånd, något som fick henne att bli helt genomvåt mellan benen. Även Mia hade varit helt rakad, något Ann aldrig provat på, förutom att ta bort de retfulla hårtstråna runt bikinitrosan. Rakat var snyggt och mycket sexigt tyckte hon och dagen efter hade rakhyveln fått visa vad den gick för. Efter den heta duschen var det buktande venusberget helt slätt och med hudlotion i händerna masserade hon sitt kön så det blev alldeles mjukt och varmt.

Resultatet blev mycket uppskattat, både av Ann själv och av Clas som genast ville få uppleva den nya känlsan av att slicka sin fru’s släta kön. Ann kände en mer erotisk spänning och kåthet än tidigare och hon kunde inte hålla räkningen på de orgasmer som Clas ivriga tunga framkallade. Hans huvud var mellan hennes ben i säkert en hel timme tills han inte kunde hålla emot längre. Den sista orgasmen fick de tillsammans då Clas tömde sin uppdämda kåthet långt inne i Ann’s pulserande fitta. Efter nakenbadet såg Ann med ”nya” ögon på Hans då de möttes på jobbet och ibland kände hon nästan hur röda hennes kinder blev, nästan som om han skulle ha kunnat läsa hennes ”snuskiga” tankar. Ann var nästan halvmetern kortare mot denne bjässe, något som i sig var extra lockande då hon ofta fantiserat om att få bli riktigt ”omhändertagen” av en beslutsam man. Om dessutom Hans var motparten vore det ju inte det sämsta!

Veckorna gick och Ann tyckte sig faktiskt märka ett visst gensvar från Hans på hennes allt mer flirtiga ögonkast. Ibland vågade hon till och med låta kjolen glida upp lite extra eller öppna en extra knapp i blusen inför hans ögon. Hon blev själv eldigt upphetsad av det lilla spelet och en tidigare dold exhibitionistisk sida blev allt tydligare. Det stora lyftet kom en dag då det var ganska folkomt på kontoret. De flesta på den lilla firman hade åkt iväg på en kurs och sent på eftermiddagen var det bara Ann och Hans som fortfarande jobbade. Ann satt på sitt kontor och knappade rutinmässigt in en massa underlag i datorn. Hans satt i rummet intill med dörren stängd och allt var lugnt, inte ens telefonerna ringde som de brukade. Ann kände det på sig, visste inte riktigt hur, men något pirrade i hennes kropp.
Hon reste sig från skrivbordet och gick ut i korridoren. Allt var tyst. Hon smög fram till Hans dörr. Den var inte helt stängd utan med ett lätt tryck öppnades en springa som Ann kunde kika in genom. Hon blev helt paralyserad av det hon fick se! Hans satt lugnt tillbakalutad framför sin dator och surfade runt på nätet. På skärmen visades den ena hårdporrbilden efter den andra. Men det som verkligen fångade Ann’s intresee var det som han höll i ena handen, eller försökte hålla, rättare sagt. Hans satt i sin svarta skinnstol i bara en vit skjorta och runkade lugnt sin enorma kuk! Den var lika renrakad som då hon såg den för första gången och både kuken och den tunga, släta pungen glänste av olja från en flaska som stod på skrivbordet. De stora händerna nådde nätt och jämnt runt skaftet. Kuken såg ut att var benhård, kraftigt ådrad och med ett gigantiskt, rödsvullet ollon. Handen gled lugnt upp och ner över lemmen och ibland lät han fingrarna glida runt flänsen och över ollonet.

Ann’s trosor var för länge sedan genomvåta och ena handen försvann upp under kjolen och innanför troslinningen. Hon stirrade fascinerat på hur Hans gjorde det skönt för sig själv och Ann lekte samtidigt med fingrarna mellan sina ben. Plötsligt vände han blicken mot dörren och Ann som var i en helt annan värld reagerade inte förrän han var på väg fram till henne. Hon tappade nästan andan av den pinsamma situationen men Hans verkade absolut inte ogilla hennes spionage, tvärtom. Utan att släppa greppet om sin styva lem öppnade han dörren inbjudande.

-”Kom in!” sa han i en nästan befallande ton. Halvt drömmande gick Ann in på hans kontor.
-”Jaså du, din lilla slyna! Du gillar visst att spionera på oskyldiga människor!” sa Hans barskt och tog henne hårt i armen. Ann visste inte riktigt hur hon skulle reagera eftersom den bryska behandlingen både skrämde och gjorde henne än mer upphetsad.

-”Jag tycker nog du borde få lära dig en läxa efter det här tilltaget” fortsatte han.
Hans slet av scarfsen som satt runt Ann?s hals och med flinka rörelser band han hennes händer på ryggen. Ann kände hur benen darrade och hur hela kroppen fylldes av adrenalin. Hon trodde nästan för en stund att det skulle gå för henne bara av den nya, spännande och erotiska stämningen. Hans agerande fick henne ändå att känna sig trygg och hon lät sig mer än gärna föras med in i leken, vart den nu kunde leda? Den styva lemmen stretade hård upp mot Hans mage. Han var lika märkbart tagen och upphetsad av situationen som Ann. Hon blev dragen hårt i armen av Hans som hastigt släpade henne över golvet mot en stol bredvid skrivbordet. Hon snubblade till och föll handlöst framstupa över Hans knä just som han satte sig ner.
-”Perfekt, min lilla olydiga fitta!” skrockade han och förde fräckt upp ena handen under kjolen. Den smekte de bara benen, nöp i det tunna, mjuka skinnet på lårens insidor och kramade Ann’s välformade stjärt hårt. Hon var så kåt att hon inte förmådde mer än att bara stöna svagt där hon låg som ett olydigt barn över Hans knä. -”Nu ska vi se vad vi har här då” sa han och drog upp kjolen runt höften.
-”Mmm, mycket fint” fortsatte han och strök med handen över det tunna trostyget.
Han drog i troslinningen så att tyget skar in hårt mellan skinkorna. Sekunden senare slet de starka händerna trosan mitt itu och Ann ryckte till av överraskningen. Hon hörde på Hans flämtande andhämtning hur upphetsad han var och kuken som tryckte hårt mot hennes mage bekräftade mer än väl hans tillstånd. Händerna smekte över skinkorna, ner i glipan mellan låren och över de mer än fuktiga blygdläpparna.
-”Såja, nu är du nog redo för bestraffningen” sa Hans bestämt och gav Ann en hård dask med handflatan mot stjärten.
-”Aaaaiiiiijjjjjjjjj???!!” skrek hon och kände hur ögonen tårades. Nästa slag träffade på samma ställe, och nästa, och nästa??. Det sved som eld över hela stjärten och Ann’s ansikte glänste snart av tårar.
Smärtan avtog ändå för varje gång handen smiskade henne och istället spreds en märklig värme i kroppen, rakt in i hennes kön. Han gjorde en paus och sträckte sig efter oljeflaskan. Sakta lät han en rännil av olja leta sig ner mellan skinkorna. Ett finger gled i stjärtskåran, ner mot slidmynningen där det försiktigt letade sig in. Ann stönade högt, blundade och njöt. Ännu ett finger fördes in och sedan ytterligare ett. Det stramade skönt i fittan och Hans juckade försiktigt de tre fingrarna i det heta, ångande hålet.
Han daskade med jämna mellanrum Ann’s rodnande stjärt samtidigt som han knullade fittan hårdare och hårdare med sina fingrar. Tummen masserade samtidigt över det oljiga bakre hålet, pressade lätt mot ingången som plötsligt gav vika och tog emot hela fingret. Ann blev helt vild och kände orgasmen krypa inpå henne. Hans juckade henne hårt med stjärten i ett perfekt ”bowling-grepp”. Fingrarna möttes i Ann’s inre och genom den tunna mellanväggen kände han hur de arbetade frenetiskt, målmedvetet pumpande den kåta kvinnan mot en sexuell utlösning. Hans borrade sig in så långt det gick och i det hårda, vibrerande greppet kom äntligen flodvågen över henne.
Orgasmskriken ekade ut genom den öppna kontorsdörren och rullade runt i korridorerna. Kroppsöppningarna pulserade krampaktigt runt fingrarna och det ihärdiga smiskandet fick extasen att stegras till något Ann tidigare trott var omöjligt. Efteråt låg hon dubbelvikt och helt utslagen över hans knä. Hans fick henne trots allt att stå på benen och som i en dimma drog han med henne till fikarummet.
Ann förstod att han måste vara fruktansvärt tänd ock kåt nu. Hon befalldes att ställa sig på knä framför honom och innan hon fattade vad som hände trycktes ett stort, svullet ollon ner i hennes hals. Hans höll hennes huvud mellan sina händer och knullade Ann?s mun i hårda stötar. Hon gapade allt vad hon förmådde för att kunna ta emot den grova lemmen. Den kladdiga försatsen smakade helt underbart och hon ville verkligen få in så mycket det bara gick av denna otroliga kuk. Kanske var det den enda gången hon skulle få uppleva något sådant. Hans grimaserade och tryckte sig långt ner i Ann’s hals där de första dropparna av sperma trycktes ut. Ann släppte kuken fri för att få se den härliga säden och inför hennes gapande mun runkade Hans kuken tätt framför hennes ansikte. Vit, tjock sås formligen vällde ur honom, dränkte Ann’s ansikte och fyllde munnen. Hon svalde och slickade i sig sperman så gott det gick från sitt söta ansikte.
Hans daskade den tunga, halvsega kuken mot hennes kinder innan han satte sig tungt ner på en soffa.
-”Kom hit och gör mig redo igen!” kommenderade han och pekade på kuken. Ann som fortfarande var bakbunden gick lätt stapplande på knäna mot honom och ställde sig mellan de muskulösa låren. Hon slickade sig upp över benen, in mot skrevet och sög in pungkulorna en efter en i munnen. Tungan fortsatte upp runt kukroten och sedan över det tjocka skaftet, roterade runt ollonflänsen och i den lilla, trånga mynningen. Hans återhämtade sig ovanligt snabbt och då Ann sög in ollonet i munnen stod snart lemmen åter i full erektion. Hon kunde inte få nog av honom. Den praktfulla kuken blev nästan som en ikon, något hon avgudade.
-”Duktig flicka!” grymtade Hans och strök handen över Ann’s kinder. Han reste sig upp och lyfte upp Ann i famnen. Hon kände sig verkligen som ett litet barn i hans stora, muskulösa armar. Hans ställde sig bakom soffan och i några snabb handgrepp hade han vänt Ann upp-och-ner. Hon hamnade med huvudet ner mot den mjuka sitsen och stjärten upp mot ryggstödets kant. Benen spretade automatiskt ut åt sidorna och Hans log nöjt över den utsökta synen av hennes våta, öppna kön.
Ann kände sig minst sagt utlämnad men hennes fitta skrek nu efter kuk så situationen gjorde hennes begär än mer olidligt. Att ha den så nära men inte få känna?..! Hans höll händerna i hennes knäveck och öppnade henne maximalt. Den rödsvullna, slätrakade fittan glänste av olja och könssafter. Än mer blossande röda lyste de mjuka stjärtkloten efter den svidande bestraffningen. Hans sniffade lugnt i den våta springan, sträckte ut tungan och doppade den hastigt i Ann?s slidmynning. Hon stönade till och bad om mer.
-”Guuud, ta mig, knulla mig! Ge mig kuk!” Hans verkade inte höra utan fortsatte koncentrerat att slicka i sig hennes safter. Tungan gled i stjärtskåran, runt anus och som en liten hård kuk pressades den in i hennes sedan tidigare uppmjukade hål.
-”Oooohh, underbart??.Jaaaaaahhhh?.!” flämtade Ann. Hans flyttade händerna till de mjuka blygdläpparna som han försiktigt öppnade, precis som en blomma. Det våta, rosaskimrande könet lyste mot honom. Ann’s klitoris reste sig hård och svullen, just där de små, söta inre blygdläpparna möttes. Han kysste henne runt fittan, undvek det heligaste tills Ann skrek efter beröring. Plötsligt landade tungan på anus och i ett hårt, lapande drag gled den upp över fittan. Ann blev helt vild och försökte jucka mot sin älskares mun. Hans ansikte glänste av kvinnliga safter och tungan juckade långt in i fittan.
Slutligen sög han sig fast på klitoris och fick Ann’s spänningar att förlösas ännu en gång. Hon skrek och skakade i hela kroppen. Hans reste sig upp innan orgasmen ebbat ut och böjde ner det hårda ståndet med ena handen så att kuken pekade rakt ner mot Ann?s fitta.
-”Ja, ge mig kuk?knulla min fitta!” flämtade Ann då hon såg vad som var på väg att hända. Hans drog ollonet i den välsmorda stjärtskåran och stannade till vid anusringen. Ann hade väntat sig att få känna hur fittan fylldes av något som var så mycket större än hon tidigare provat, men istället kände hon plötsligt hur något forcerade den trånga bakvägen.
-”Neeeej?.aaiihhh?inte där?..det går aldrig!” snyftade hon. Det sprängde och stramade i ringmuskeln då Hans stora ollon banade sin väg in i analen. Ann skrek av smärta, men kanske mest av rädsla över att detta groteskt stora föremål inte skulle rymmas i hennes trånga passage. Ringmuskeln slöt sig hårt kramande bakom den stora flänsen. Hans vilade i Ann och smekte hennes klitoris mellan tummen och pekfingret. Ann gnydde svagt och flämtade med öppen mun.
-”Är du redo för mer?” frågade Hans, nästan viskande.
-”Mmmm, jaaaa?.ta mig Hans??..ta mig i stjärten?försiktigt!” pep Ann. Hon blundade och bet sig hårt i underläppen.
Hans stora händer kramade hennes skinkor och drog isär dem för att ge rum för lemmen. Ann märkte hur smärtan återigen omvandlades till en helt okontrollerbar, extatisk lust. Det stramade och spände fortfarande i stjärten, men hon ville ha mer, få känna honom långt in, måste?..aaaaaiiiihhhhh! Hon tittade upp och såg hur Hans sänkte sig ner, pressade kuken allt längre in.
-”Jaaaiiiihhhhhh?.ooaahh..guuuuuuuuud så häftigt!” skrek Ann. Två tredjedelar av kuken pressades in och Hans kände hur den bottnade i Ann?s stjärt. Han stötte försiktigt några gånger och hon tog emot ytterligare några centimeter.
Ann jämrade sig ljudligt av kåthet då kuken började jucka i henne. Hans smekte hela tiden hennes våta fitta och lät två fingrar glida in i slidan. Lemmen gled i långa drag långsamt ut och in i hennes stjärt. Ann kände sig helt fullmatad med kuk och tillsammans med de sköna smekningarna och fingrarna i fittan domnade hon bort i en våldsam orgasm. Både fittan och stjärten krampade runt Hans och masserade också honom till utlösning.
Med ett vrål fyllde han Ann’s stjärt med varm sperma. Ann vaknade till sans av att Hans drog sig ur det varma hålet. Det kändes helt tomt, nästan som om något saknades, och Hans tittade fascinerat på det vidöppna gapande hålet. Hela den vackra stjärten var nersölad med kladdig sperma och könssafter. Hans la Ann raklång på rygg i soffan och höll fram sin halvstyva lem framför hennes mun.
-”Slicka den ren” sa han och drog ollonet över hennes läppar. Mer än villigt sög hon snabbt in den i munnen och slutade inte sin behandling förrän hela kuken var avklarad.
-”Jag orkar nog inte ge dig något i musen idag, Ann” ursäktade sig Hans.
-”Nej, jag förstår det. Det klarar nog inte jag heller.” sa Ann och log tillbaka.
-”Om du vill gör jag det gärna imorgon?”
-”Anytime, Hans!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *