Camsex blir allt mer populärt i Sverige

Camsex blir allt mer populärt i Sverige enligt Axel som jobbar hos Passionerad.

Passionerad är ett magasin som skriver om sexleksaker, relationer och dejting och hos dem kan du hitta hemsidor som erbjuder web camsex, live sex och sexchatt.

Men varför väljer fler och fler att ha sex på nätet och vad beror det på?

Vi frågade Axel!

Dagens dejtingklimat är betydligt svårare att navigera i

Många män upplever att det är svårare än någonsin tidigare att dejta och få kontakt med tjejer, något som gör sexchattande till ett betydligt enklare alternativ om man vill få utlopp för sin sexualitet!

Där finns det tydliga regler, alla är välkomna oavsett utseende och det finns något för alla!

Det har blivit enkelt

Det faktum att camsex bara är ett knapptryck bort och att man kan få onanera till en modell som passar in precis på det man tycker är snyggt gör att många föredrar att stanna hemma och spara både tid och pengar samtidigt som de får en garanterat skön sexupplevelse.

Att det är praktiskt möjligt och att camsajterna ständigt blir bättre och bättre med fler modeller har helt enkelt bäddat för den här utvecklingen.

“Många män föredrar att betala för att kolla på livesex istället för att gå ut på krogen och köpa dyra drinkar till tjejer på vinst och förlust” säger Axel på Passionerad. “De har helt enkelt tröttnat på att deras utekvällar inte slutar som de har hoppats”.

Han tillägger: “Man vet vad man får när man har camsex vilket gör att man slipper massa tråkiga antiklimax”.

Fler är singlar idag

Eftersom det har blivit svårare att skaffa en partner idag så är det fler och fler män som är singlar.

Axel förklarar att “För att få utlopp för sin kåthet så väljer många att ha sex online, något de kanske inte skulle haft ifall de kunde ligga med sin partner istället.”

Axel tror att desto mer digitaliserade vi blir ju vanligare kommer det bli att kolla på människor som har sex på nätet, speciellt bland killar.

Camsex är ett bra komplement till porr

Porr är oftast väldigt förutsägbart och för många är det inte särskilt intressant.

Att kolla på folk som har livesex kan därför vara betydligt mer spännande eftersom man dels kan interagera med dem man kollar på, dels eftersom man inte vet vad som ska hända på förhand.

Det faktum att man är en av få som tittar och att det sker live precis just nu är också kittlande eftersom det då inte går att spola fram och tillbaka på samma sätt som man kan göra i porr!

Vissa kollar därför på livesex även när de är i ett förhållande, både ensamma och tillsammans med sin partner, antingen istället för porr eller som ett alternativ.

“Att kolla på livesex med sin partner, eller att sexchatta med ett annat par online, kan nästan ge samma kick som en swingersklubb kan göra och är något som utvecklar ens sexliv.” säger Axel.

Livesex blev mer populärt under karantänen

Precis som att sexnoveller och porr ökade i popularitet under karantänen när alla stackars singlar inte kunde gå ut i verkliga livet och ragga så ökade även antalet personer som sexchattade online.

Folk behövde helt enkelt sätt att få utlopp för sin sexlust och det gjorde att många upptäckte hur hett det är att kolla på någon som sänder sex eller onani live.

Efter att ha upptäckt detta så var det många som fortsatte, helt enkelt för att de gillade det.

“Än idag, några år efter karantänen, så ser man att antalet personer som tittar på livesex nästan är lika högt som under karantänåret” säger Axel.

Det möjliggör att man kan komma i kontakt med personer som man inte annars skulle göra

Axel menar på att “Någon kanske älskar japaner, en annan brasilianare och en tredje grekiska tjejer. Det är inte så ofta man springer på dem i Sverige, och då är camsex perfekt, där är det bara att välja nationalitet och utseende, sedan är resten klart!”.

I en tid där världen blir allt mer sammansvetsad har vi helt enkelt fått upp ögonen för folk som inte ser ut på samma sätt som en klassisk svensk, och om man tycker att en viss nationalitet av kvinnor är väldigt vackra kan camsex vara ett sätt att få kontakt med dem!

Det är skönare att få visa upp sig själv samtidigt

Axel säger att “När man tittar på porr så sitter man oftast i sitt eget rum och runkar, medan man vid camsex kan dela upplevelsen av kåthet med någon annan, något som gör känslan mycket skönare.”

Han tillägger: “Sex är alltid skönare tillsammans med andra, oavsett om det är online eller i verkligheten!”.

Det är dock inte alla som är bekväma med att visa upp sig, och är man blyg av sig men vill prova på så kan man börja med att inte visa ansiktet, samt att ha kalsonger på sig.

Man måste vara medveten om att alla camsajter inte erbjuder att man själv får visa upp sig, utan vissa går bara att använda för att kolla på andra!

Sammanfattningsvis om varför camsex är så populärt

Att titta på livesex, sexchatta och ha camsex är ett lysande sätt för att få utlopp för sin kåthet.

Det är både mer spännande och mer stimulerande än porr och det går att ha både som singel och i en relation, något som gör att det passar alla och är ett bra alternativ om man blir kåt och sitter hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *