Badvakt under sommaren

Tror att det var för två somrar sedan. det måste det ha varit. Jag hade fått jobb på ett någorlunda lyxigt hotell i närheten av min hemtrakt. Har länge varit aktiv tävlingssimmare och med en del livräddningsutbildning i ryggen tyckte personalchefen att jag var synnerligen väl lämpad att vikariera för den ordinarie badvakten, som skulle vara barnledig ett antal månader. Kom dit och första dagen på jobbet var väl inte så speciell. Det fanns tre pooler som jag skulle hålla koll på, eller rättare sagt gästerna som befann sig i dem. En motionspool, med mest lite väl övergödda tanter i övre medelåldern, en varmvattensbassäng där det var mest äldre gubbar och så min egen favorit den otroligt stora bubbelpoolen. Man skulle lätt kunna få plats med två hela fotbollslag och tjejer till dem i denna pool samtidigt. Här fanns det mycket fint att titta på.

Dagarna gick över till veckor och det hände inte speciellt mycket, min enda insats hittills var att lugna ner några småpojkar som hade vattenkrig. Så en fredag då vi inte hade så särskilt mycket gäster på hotellet, det var väldigt lugnt inne på poolområdet och jag satt med en bok när jag plötsligt fick se något som nästan fick mig att ramla av stolen. Världens kvinna kom in och det var nog den snyggaste kropp jag någonsin sett. När hon kom närmare såg jag att hon nog hade passerat trettio, men hon fick det att pirra inom mig ändå. Jag stod och tittade på henne där hon simmade i motionsbassängen och jag kunde se att hon emellanåt kastade några ögonkast åt mitt håll. Efter en tjugo minuter tog hon sig upp ur poolen via ena kortsidan och när hon hängde över kanten hade jag fri insyn i hennes tighta baddräkt och fick se ett par underbara bröst. Vilken 20-åring skulle väl kunna hålla tankarna borta vid ett sådant tillfälle, inte jag i alla fall och det medförde att min “lille vän” började vakna till liv i mina minimala badbyxor, personalchefen (som var kvinna) ville att jag skulle ha på mig mina tävlingsbyxor enbart, och jag kunde se att kvinnan log åt mig lite grann när hon gick förbi mot bubbelpoolen. Vad skulle jag göra nu då, tittade på klockan och såg att den närmade sig 18. 00, den tid då vi i vanliga fall brukade stänga poolområdet för kvällen och be de gäster som fortfarande befann sig där ett bege sig till omklädningsrummen med dusch och bastu istället, så jag började med det. Det var ju inte så många där denna dag så det gick fort och jag låste dörrarna till herrarnas och ut till receptionen, fortsatte med att städa undan inne på området och jag var mycket medveten om att kvinnan satt i bubbelpoolen och följde minsta lilla steg jag tog med sina vackra ögon.

Jag hade precis låst in de simhjälpmedel som brukade användas vid simlektioner, då jag kände två mjuka händer fatta tag om mina höfter och samtidigt fick jag en kyss i nacken. Det var ju inte så svårt att förstå vem det var som stod bakom mig och när jag vände mig om fick jag en ordentligt kyss rätt på mun av denna vackra kvinna. Hon presenterade sig som Marianne och frågade mig om jag inte ville göra henne sällskap i bubbelpoolen, behöver väl inte berätta vad jag svarade. Låste snabbt även dörren till damernas och under tiden hade Marianne glidit ur sin baddräkt och satt nu helt naken i bubbelpoolen. Hon lockade till sig mig med små handrörelser och bad mig ställa mig på knä framför henne och när jag gjort detta tog hon med ena handen och förde ner mina badbyxor och lirkade fram min vid det laget redan hårdnade kuk med den andra. Hon smekte min kuk med ena handen och började långsamt slicka längs kukskaftet och jag kände hur hennes andra han smekte mig på pungen och fortsatte mot min stjärt. Marianne slöt nu sin mun om min kuk och började suga mig. gud va skönt det var. förstod att hon var sugen på min heta sperma för hon blötte ett finger i sina egna kåtsafter och börja cirkla det kring mitt strama stjärthål och när hon sedan förde in det i mig kände att det snörpte till i pungen och jag fyllde Mariannes mun med min varma sperma. Hon såg så himla kåt ut när hon med sperma droppande ur mungiporna bad mig komma ner i vattnet till henne.

Jag var förstås inte sen att följa denna uppmaning, hon slöt sina vackra, långa ben omkring min kropp så fort jag kom ner i vattnet och vi låg så en lång stund och bara omfamnade varandra och kysstes. Det var så himla skönt att ligga där i det varma vattnet med denna fullblodskvinna i mina armar, eller var det jag som låg i hennes?! Marianne tittade mig djupt i ögon och sa att hon nu ville testa min förmåga som sjöhäst. gissa vad hon menade. hon placerade mig på den grunda och sluttande delen i bubbelpoolen och sedan gränslade hon mig och förde in min kuk, som inte slaknat efter hennes första behandling, med ett vant handgrepp. Nu började en ordentligt ritt från Mariannes sida och jag fick verkligen kämpa för att kunna hålla mig kvar vid kanten och försöka prestera någon form av motjuck, denna kvinna måste ha varit uppvuxen på en häst rygg som hon red. Marianne var verkligen duktig på detta och hon använde sina fittmuskler och hela sin kropp för att spjärna emot och få in min hårda kuk så långt som möjligt i henne.

Jag kunde riktigt känna hur hennes fittmuskler mjölkade min kuk ordentligt och det dröjde inte länge förrän vi både kom i en underbar orgasm och Marianne bara knep ihop sina ben omkring mig så att jag verkligen skulle spruta hela min sats djupt inne i henne. Jag var nästan helt färdig nu, värmen i vattnet kombinerat med den rumstemperatur jag vistats i under hela dagen och sedan denna omättliga kvinna gjorde mig helt matt, men Marianne ville inte sluta än utan fortsatte att rida och tro det eller ej men hon fick min kuk att resa sig än en gång och hon började rida som besatt. Sedan gled hon bara av mig och rent av beordrade mig att lyfta upp henne till den grunda delen och där avslutade vi det hela i en underbart skön 69. Det var helt underbart att få slicka i sig Mariannes sötsalta fittsafter, samtidigt som jag kände hennes tunga och läppar leka med min härliga kuk. Hon hade den största klitoris jag nånsin sett och bara jag snuddade vid den med mina tänder skakade hela hon ordentligt. Marianne kom flera gånger i nästan små floder innan jag till sist kom för tredje gången den kvällen och precis innan tog hon ut kuken ur munnen och riktade mina strålar mot ansikte och de fasta, fina brösten. Vi låg en stund tillsammans och pustade ut innan vi gled ner i vattnet igen och började prata om både det ena och det andra. Det som sedan hände på Mariannes rum och med hennes man är en annan historia, som jag får berätta någon annan gång. Värt att berätta är dock att hon kom tillbaka flera gånger den sommaren och idag när jag har flyttat till Uppsala för att studera, så har vi kommit varandra än närmare, eftersom Marianne bor norr om Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *