Inte bara vänner

Vi hade känt varann i flera år. Jag minns tiden som tonåring när jag och min vän jagade henne.
Till min besvikelse så var det han som fick henne. Hon var ett år äldre än oss, jag minns när jag såg henne första gången på skolgården, i början på gymnasiet. Allt var nytt och spännande, och i vimlet av alla nya ansikten dök hon upp. Hennes svarta hår utbrett över axlarna, en kropp så sexig, klädd i bara svart.
Och på det hennes guldbruna ögon. Jag blev heltänd direkt, men som sagt var jag inte ensam..

Nå, efter gymnasiet hade de redan fått ett barn tillsammans och flyttat ihop.
Vi umgicks en hel del, och mitt intresse för henne hade gått över i vänskap, och jag hade själv en flickvän under en längre period. Men det tog slut, ungefär samtidigt som deras förhållande brakade ihop. De flyttade isär och ganska snart hade min vän hittat en ny tjej, och till råga på allt gift sig.
Jag umgicks med dem båda på varsitt håll, inte så mycket med nån av dem bara nån gång ibland. Vi började chatta lite på internet med, tjejen och jag. Lärde känna varann lite mera, och lätt som det är att prata i tangentbord kunde man vara lite småfräck då och då med. Jag kom fram till att vi hade ett gemensamt intresse.. som jag inte anat tidigare.

De senaste åren hade jag själv börjat intressera mig för BDSMlekar. Jag hade tidigt märkt att jag föredrog att vara dominant och att smiska flickor hade snabbt blivit ett nöje jag gärna praktiserade. Nå, under våra samtal via internet kom jag ganska snabbt fram till att hon verkade ganska ”smiskvänlig”. Jag testade henne lite och sakta men säkert pushade jag gränsen för vad som var vänskapligt tal, och vad som var inbjudan till annat. En fantasi började vakna i mitt sinne. Jag skämdes inte särskilt länge över mina tankegångar kring en vän, då jag tidigare varit intresserad av henne och hennes före detta numera var gift i radhus. Det kändes spännande och fräckt. Förbjudet, och hemligt. Våra samtal urartade aldrig, jag ville inte verka för rättfram eller desperat, utan tillsammans odlade vi ett slags samförstånd, nedräkningen hade börjat..

Så en dag var jag över hos henne och fikade, en fin dag i juni och humöret var på topp. När jag ringt på hennes dörr hade hon öppnat i en urringad midjekor tröja, svart såklart. Men den döljde inte mycket och till det ett par tighta svarta byxor som smidde åt hennes rumpa nåt så läckert.
Mina ögon fick det inte lätt att dölja hur sugen jag var på henne.. Vi satta på verandan och drack kaffe, samtalade om ganska jordnära saker som vanligt, utanför icqrutan var vi båda ganska reserverade i vårat tal med varandra, även om åtminstone mina tankar ofta kunde glida in på sena nätter med heta konversationer.
Hon hade dock en glimt i ögat jag inte sett tidigare, och jag observerade också en nästan tom vinflaska i köket under ett toalettbesök.. hmm, hon satt ju och söp! Det var olikt henne..
Hon frågade om jag ville ha mer kaffe och la sen till om jag kanske ville ha nåt extra i kaffet. Klockan var 18 en onsdagseftermiddag, men jag hade inga förpliktelser varken denna dag eller den efter så jag tackade och tog emot..
Hon kom ut på verandan med kaffe, ordentligt kryddat med sprit. Hon log och tog själv en klunk ur sitt kaffe.. Jag smuttade lite och bara såg på henne. Vi var på ett helt annat plan nu, sa inte något till varann, bara log och drack ur våra koppar. Hennes blickar smekte min kropp lika mycket som mina hennes, och våra ögon möttes titt som tätt, följda av ett leende.
Det började bli kyligt så vi förflyttade oss in i vardagsrummet. Hon slog på en skiva och hämta sen helt sonika ut en flaska tequila ur skåpet ovanför skivspelaren. Hon vände sig om med ett leende, tog två glas i ena handen och satte sig sen på huk vid bordet, och hällde upp två stora shots.. Jag fick en glimt av ett par tunna svarta string som tittade fram i svanken på henne.
hon verkade nästan lita vinglig, och jag började bli orolig för att det skulle sluta med att vi bara satt o drack hela kvällen. så jag lyfte glaset, svepte spriten och ställde ner glaset med en smäll i bordet. Nu fick det bära eller brista, ganska säker på att vi hade samma sak i åtanke tog jag henne i håret och böjde henne huvud bakåt, hon såg upp på mig med förväntan och jag fick fram orden:
– försöker du supa mig full hos dig? är du en stygg flicka som sitter och krökar på vardagar? Vid ordet stygg spreds ett leende över hennes ansikte, vi hade bytt roller nu. var inte längre vänner som pratade om jobb och musik, utan slav och Herre.
– förlåt, jag ville bara… – Tyst! väste jag och drog lite till i hennes hår. hon vaklade till från sin positon och blev sittandes på golvet. Jag gick och stängde dörren till altanen, könde hur jag började växa mellan benen och gick fam till henne.. drog upp henne i håret och fick henne stående på knä.
– Är det det här du vill kanske? sa jag och helt sonika öppnade byxorna framför hennes ansikte, hon tittade upp på mig med glansiga ögon och viskade – ja.. – Ja HERRE heter det väl? sa jag och kände hur det reste sig ytterligare innanför byxorna. – Ja, Herre. Kom det tyst ur henne och jag fortsatte med att dra ner mina byxor..
Min stolthet dök fram och hon stirrade bara på den, helrakad och vid fullt stånd. Ollonet var fuktigt av kåtglans och utan att dra ut p tiden så pressade jag kuken mot hennes mun. – Gapa nu din slyna! Säger jag tillräckligt hårt för att hon ska förstå att jag menar allvar.
Munnen öppnas och jag pressar in hela min längd i hennes svalg. Hon hostar till lite, men behåller hela inne.

– Se mig i ögonen! Kommenderar jag och hennes blick möter min. Efter alla dessa år står jag nu med drömläget framför mig.
Hon var villig att göra i stort sett allt jag bad henne om, vi var samförstånd sen länge och hade båda bara väntat på dagen det skulle bli verklighet.
Ett stoppord hade vi t om kommit överens om, fast vi kanske båda aldrig hade hoppats på att det skulle bli verklighet av vårat prat vid den tiden.
Hennes blick var varm, glad och kåt. Det hela var en lek som vi båda skulle njuta, mer än denna gång och aldrig skulle vår hemlighet bli avslöjad.
– Det här har jag väntat på. Får jag fram, med lite grumligt tonläge och jag känner hur min roll som master blev lite naggad eftersom det var så ärligt.
Hon gjorde försök att svara och jag lät henne släppa kuken ur munnen en stund. – Jag med, fick hon fram och gapade sen ordentligt för att kunna suga in mig igen.

Jag lät henne leka fritt med munnen runt kuken. hon slickade och sög, och jag bara njöt, av känslan av synen.. Snart blev det dock farligt nära att jag skulle komma och jag hade mer planer än så för kvällen.
Så jag drog mig ur och beordrade henne upp på fötter. Vi kom på samma höjd och runt hennes mun var det blöt av saliv, hon log blygt och jag kunde inte annat än att möta leendet. – Säg nu tack för att du fick suga din herres kuk.
– Tack för att jag fick suga Herres kuk.. säger hon och biter sig i läppen. – Såja, Nig medans du säger det, som en duktig flicka. Hon neg och upprepade ordagrant vad jag sagt. Jag rös av vällust.

Då är det dags att vi tar en titt på dig, säger jag och märker hur hon lite besviket ser mig knäppa igen byxorna.. Även om jag hade fullt stånd så ville jag inte stå där halvnäck, nu var det hennes tur.
– Klä av dig fort, Beordrar jag henne och och hon drar genast tröjan över huvudet. Hennes bröst tittar fram och jag kan inte hålla mig från att gå fram och kyssa dem båda, sen, smekandes hennes bröst letar jag mig till hennes mun, vi möts i en djup kyss.
– Så, nu är slynan så snäll och vänder sig om och drar ner byxorna. Puta lite med rumpan och se mig i ögonen hela tiden. Hon var inte sen att lyda och snart hade hon fått ner byxorna till knäna, hela tiden med blicken fäst vid mina ögon.
Jag smekte hennes fasta skinkor, knådade dem ordentligt och lät långfingret glida jäms stringen. Hon var mycket varm och fuktig, precis som jag väntat mig..

jag styrde henne mot en av fotöljerna, där hon blir sittande. Jag drar av henne byxor och lyfter hennes ben, för att låta trosorna gå samma väg längs hennes välformade ben.
Nu har jag henne helnaken framför mig och och hon sitter med ögonen lätt slutna.. jag tar hennes trosor och formar till en boll, hennes ögon spärras upp när jag hårt pressar in de blöta fittluktande stringen i hennes mun.
Sen särar jag hennes ben och kysser längs låren.. sakta letar jag mig mot hennes mittpunkt med munnen. Ena benet på min axel och det andra lyft öppnar jag henne brett och hon blundar hårt. hennes mun går inte att stänga helt pga av trosorna och hon ser så underbart kåt ut när jag slutligen lägger mina läppar mot hennes rakade kön.
Hon smakar sött och starkt. Girigt utforskar mina läppar hennes blygdläppar och borrar sen tungan djupt i hennes inre.. Hon börjar gny och stöna dovt med munnen täppt och snart börjar hon andas hårt.
Med tanke på hur jag dragit ut på det hela så är det inte konstigt att det går för henne såpass snabbt och i ett djupt stön av vällust öppnar hon munnen och trosorna faller ut..

Jag låter henne hämta sig lite, släpper ner hennes ben och plockar upp de salivindränkta trosorna från hennes bröst. Hon andas fortfarande ganska tungt med ögonen slutna.
– Vad ska det här betyda? Fick du min tillåtelse att spotta ut de här? säger jag med extra spelad upprördhet. Hon öppnar ögonen och ser lite förvirrad ut..
– förlåt, det var så skönt att jag var tvungen.. Herre. Lägger hon till med spelad skuldkänsla.. – Jag tror det är dags den här lilla fittan att få lite smisk!
Hon sken upp, men la ändå till: – Nej, herre, jag ber om ursäkt.
– Ursäkten godtas ej, följ med mig in sovrummet för att motta ditt straff. Hon följde med med huvudet sänkt. Jag satte mig på sängen och hon förstod genast att lägga sig över mitt knä.
Hennes rumpa såg verkligen juvlig ut och det doftade starkt om hennes kön.

Jag lät min hand täffa hennes högra skinka med full kraft, det träffade bra och en ljudlig smäll hördes, följt av ett lite flämtande. Jag var nästan säker på att hon inte förväntat sig så hårt smisk och njöt av att vara den som bestämde fullt ut.
Snabba hårda fasta slag träffade omväxlande hennes båda skinor. Snart hade en vacker röd ton utvecklats och hon vred sig i mitt knä. Jag kände hur min erektion tryckte mot hennes mage och började ana att hon fått nog.
Några extra slag tilldelades och nu var hennes rumpa illröd och hettade ordenligt. – Har vi fått nog nu? Frågade jag och visste svaret. – Aj, ja.. nästan snyftade hon, snälla herre inte mer, jag gör vad som helst, inte mera smisk nu..

Jag njöt av min position, men började verkligen själv känna för att komma.. Dock ville jag inte knulla henne denna gång, som en del av leken skulle jag dra ut på det, inte ge mig hän till henne helt under första ”sessionen”.
– Vill du bli knullad ikväll, får du göra det själv. Jag vet att du har en dildo din lilla kåtslyna, och nu ska du få vis mig hur du leker med dig själv. Hon såg lite förvånad ut, jag antog att det kändes lite förnedrande att bli beordrad att visa sina mest privata lekar, det var därför jag sagt det från början..

Hon kom upp och gick sakta mot byrån i sovrummet, letade och fick mycket riktigt fram en stor svart dildo. Nåt hon hade nämt under våra nattliga samtal via internet.
– Lägg dig på rygg på sängen och sära ordentligt. visa hur kåt du blir av att vara din herres slyna.. Vid de orden lydde hon direkt.. fick fram dildon och skulle precis till att börja då jag stoppade henne tvärt. – Blöt den först.. sug av den så som du sög av mig förut..
Hon förde dildon till munnen och började suga den, djupt och blött.. Hon var verkligen ett kåt djur och medans hon var sysselsatt drog ja så av mig mina byxor och satte mig vid hennes huvud i sängen. Jag flyttade hennes hand med dildon och lät henne äntligen fyllas upp av den i fittan, medans jag lät henne suga mig åter..

Hon var vild och knullade sig själv hårt med dildon, samtidigt sög hon min hårda kuk i ett rasande tempo.. jag njöt till fullo och började känna ilningarna längs pungen..
– Nu kommer jag i din mun, viskad jag och kände hur sperman pumpade ner i hennes varma mun och hals.
hon svalde undan men lyckades inte helt utan fick det att rinna över en hel del.. Vitt och kladdigt sipprade det ut efter hennes mungipor.
Plötsligt spändes hela hennes kropp i en båge och hon tjöt ut sin orgasm. Jag flyttade mig från henne och betraktade hur hennes kropp skakade under orgasmen. Hon var i en annan värld nu, och jag log över min skapelse.

När hon vaknade till liv igen hade jag rean fått på mig mina byxor och var på väg ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *