Våt och kåt

Det bästa jag vet är söndagsmorgnar när det regnar. Då sitter jag med morgontidningen och drömmer över kontaktannonser med alla möjliga varianter av sex. Jag är en mogen kvinna som med åren bara blivit vildare i sängen, eller ska jag säga under duschen, i havet eller på balkongen när regnet öser ned. Det ska vara vått, hala kroppar som glider mot varandra, fittan som dryper och blandar sina safter med vattnet, mannens sperma som sköljer över mig och varje känslig del av min kropp. En av kontaktannonserna visade sig vara intressant för mig, en medelålders man som ville han kontakt med en “sjöjungfru”.

Bara ordet fick det att klicka till inom mig och med hjälp av svarsnumret fick jag så småningom ett telefonnummer per post. Med skakande hand slog jag numret och hörde en djup, manlig stämma svara. Det var svårt av rösten att höra hur gammal han kunde vara, men han var mycket trevlig och snart hade vi bestämt att träffas hemma hos honom. Jag gjorde mig i ordning i badrummet och när jag duschade märkte jag att benen skakade på mig av förväntan och upphetsning. Jag måste bara få en lugnande utlösning, så vad var bättre än att ta handduschen och låta det ljumma vattnet strila över mina bröst och de svullna bröstvårtorna. Fortsatte ned över magen och skruvade på vattnet i handfatet för att ytterligare förstärka känslan.

När mitt finger gled in i min fitta som rann av längtan drömde jag om en varmvåt afton på medelhavet, med strilregn och en kraftfull man som körde in sin blöta lem i min grotta. Medan jag smekte fram min förlösande orgasm lät jag duschen strila genom hårt samstidigt som min mycket våta fitta gav ifrån sig floder av len vätska. Min förväntan var inte stillad, men jag kunde behärska darrningarna i kroppen när jag ringde på. Han öppnade och framför mig stod ett praktexemplar. En och åttio lång, lite kraftig, men mest av hårda muskler och med ett löftesrikt kraftigt handslag och en snabb kyss på kinden.

– Något att dricka, sa han och utan att vänta på svar slog han upp gin i ett glas och blandade med Bitter lemon. Hur kunde han veta att det var min favoritdrink?

– Vi sätter oss på balkongen, sa han och jag följde efter med min drink i handen.

Ute var det svalt, nästan kyligt och mörka moln tornade upp sig över oss. Vi pratade, han var lugn och trevlig och med sexiga ögon som tände en eld i mitt underliv. Men han gjorde inga närmanden, bara satt mitt emot mig i en trädgårdsstol medan jag gungade lätt i en hammock. Snart var vi inbegripna i ett samtal om hav, vatten och hur härligt det var med våt svalka. Och så kom det plötsligt över oss, ett våldsamt störtregn som vätte ned min blus så att brösten verkade helt nakna. Det kyliga regnet fick mina bröstvårtor att svälla och jag slöt ögonen och bara njöt av det. Så kände jag hans hand utanpå blusen, den masserade uppfodrande min känsliga bröstvårta och så sa han: Klä av dig naken. Utan att reflektera och med en stark längtan efter att känna det piskande regnet mot min nakna kropp, mellan låren och över fittan gjorde jag som han sa. Innan jag fått av mig trosorna stod han helt naken framför mig, som en vildsint och trotsig Neptunus.

Den styva kuken pekade mot himlen och sköljdes av de piskande dropparna. Det var en sällsam, fantastisk och underbar upplevelse och när han särade mina lår och lyfte mig under stjärten så att de kalla dropparna träffade mina blygdläppar höll det på att gå för mig. Han skrattade mot himlen, kysste mig med regnvåta läppar och masserade mina bröst med sin regnvåta kuk. Vi var totalt genomvåta när han lutade mig bakåt och bara stack in sin kuk mellan mina blygdläppar. En het blixt i skarp kontrast till det kalla regnet sköt genom hela min kropp och bakåtlutad med bara det heta kuken inne i mig knullade han mig halvstående medan jag la mina ben runt hans höfter och pressade honom intill mig. Det var fulländat, fantastiskt och helt vansinnigt.

Jag såg upp i hans ansikte, genomblött av regnet, de intensiva ögonen som tycktes försvinna i fjärran och så stötte han till hårt och bestämt, rammade klitoris med hela sin styrka och jag fick en enorm orgasm medan jag vrålade rakt ut mot himlens öppna portar. Jag måste ha varit helvt medvetslös av utlösningen, för det nästa jag minna är att jag stod lutad mot balkongräcket, spritt naken, mina bröst daskade mot plåten i balkongen när han med hårda stötar höll mig om höfterna och knullade mig bakifrån.

Så kom åskan. Det mullrade kraftigt alldeles i närheten och en sekund senare lystes allting upp av en blixt och nästa orgasm skakade mig snabbt och skoningslöst medan min kalla hud var knottrig av kyla. Men inuti var jag het som en bakugn. Hans kuk var som en glödhet stång och när han plötsligt böjde sig framåt och tog tag i mina bröst, kramade och masserade dem, förstod jag att han snart skulle få utlösning. Snabbt förde jag ner handen och höll den under min fitta, med pekfinger och tumme runt kukroten kände jag ryckningarna när han sprutade sin heta säd in i mig. Medan jag skakades av den våldsammaste orgasm jag upplevt noterade jag att hans sperma rann ur min fitta över mina händer och handleder, blandades med ösregnet. Jag reste mig upp, smorde in brösten med den sköna blandningen, vände mig om och la ett ben över hans smalben så att den blöta stora kuken pressades mot mig mage.

Som stenstoder stod vi en lång stunde tryckta intill varandra medan blixtar jagade över himlen och de våldsamma regnet piskade våra nakna, upphetsade men ändå rofyllda kroppar. Sakta lösgjorde vi oss från varandra, han smekte mjukt mina bröst, drog en hand genom mitt blöta hår och kysste mig kraftfullt, men ändå ömsint. Så la han sin hand över mitt huvdu och tryckte sakta till. Jag förstod vad han ville, sjönk ner på knä, formade mina bröst runt hans halvstyva kuk och masserade den med de våta brösten, innan jag sänkte munnen och sög in kuken i munnen. Det var ett ögonblick av största ömhet och längtan och medan vattnet rann över hans mage och droppade från pungen slickade och sög jag den hårda kuken tills han med ett ryck lyfte upp mig och placerade mig på rygg på den genomblöta bastmattan på balkonggolvet. Så la han sig tung, men ändå märkvärdigt lätt över mig och körde in kuken mellan mina blygdläppar.

Jag låg på rygg, vatten droppade från hans hår och ner i mitt ansikte, vatten öste ner över oss och ett par blixtar korsade himlen medan han hårt och bestämt knullade mig fram till en orgasm, ytterligare en och så den slutliga härliga utlösningen när han i sista sekunden drog ut kuken och jag fick se hur den blänkande och ryckande närmade sig mitt ansikte innan den i kaskader blötte ner håret, läpparna, näsan, halsen och brösten på mig med len, varm sperma.

– Jag älskar dig, skrek jag för att överrösta regnets smatter och han log med blixtrande tänder och skrek tillbaka:

– Du är kärlekens och havets, vattnets gudinna.

Sedan rullade vi över på sida och låg vilt kyssande och smekande varandra tills vi heta inombords och iskalla utanpå drog oss in i vardagsrummet för att fylla på en ny härligt blöt och stark grogg. Jag kände att jag hittat rätt och av hans kärleksfulla leende och ömma smekningar förstod jag att regnet aldrig skulle sluta piska oss till nya sensuella höjder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *