Trådlös äggvibrator, del 1 – Testkörningen

Jag hade nu väntat nästan en hel vecka på att ”mitt” paket skulle komma med posten. Ikväll när jag kom hem från jobbet.

Där låg avin på hallgolvet. Tog den och rusade snabbt ner till matbutikens paketutlämning. Äntligen höll jag paketet i handen.

Det var fredagskväll. Jag hade hela helgen på mig, att experimentera, med min nyinköpta leksak. Snabbt hem och in genom dörren. Av med kappan. In till köksbordet och öppna paketet. Där låg den. – Asken med MIN alldeles egna fjärrstyrda trådlösa äggvibrator.

Hade beställt det av en internetbutik. Ett ljuslila ägg och en liten kontroll i samma lila nyans. Knappar för att styra hastigheten på vibratorn. En knapp för AV/PÅ. En för de sju olika lägena. Batterierna låg bredvid. De kom fort på plats in i de båda delarna.

Hade ägget liggande på bordet. Tryckte på fjärrkontrollens PÅ-knapp. Den började vibrera lite. För varje tryck på hastighetsknappen ökade vibrationerna. Vid femte trycket lät ägget rejält. De två sista lägena var det som, om den hade fått spasmer och brummade högt. Kände mig redan lite våt där nere. Var givetvis tvungen att testa ägget där det passade bäst. In i sovrummet.

Ner med rullgardinen och av med alla kläderna. La mig på rygg i sängen. Skrevade ordentligt på benen. Lite glidsalva. Fast det inte hade behövts. Det förstod jag när jag försiktigt särade blygdläpparna och tryckte upp ägget i mushålet. Först lite hårt och obehagligt. Såg hur fittan började svälja sitt nyfunna byte. Ägget gled sakta in. När det försvunnit, så att jag inte såg det mer. Då tryckte jag de med två fingrar vidare upp i min kärleksgrotta. När det var ordentligt inne och endast snöret/antennsladden syntes. Då kändes det inte alls obekvämt. Bara gott uppfyllt mushål. Tryckte på PÅ-knappen. Höll på att slå en baklängesvolt i sängen. Samtidigt tappade jag fjärrkontrollen. Jag hade givetvis inte justerat ner farten från högsta läget! Fumlade och fick tag i kontrollen och stängde av vibratorn. Hjälp!… Vad hade jag stoppat in för monster i min fitta! Drog ut ägget. Nu välsmort av fittsaft och glidmedel.

Nytt startförsök. Nu höll jag ägget i snöret. Långt från fittan. Läge ett på vibratorn. En ny upptäcktsfärd för det surrande ägget in i den våta fittgången. Det kändes knappt att den var igång. Bara lite svagt… Svagt vibrerande. Ökade farten till läge två. Nu kunde man ana att det var något som var och pillade där inne i mitt kärlekshål. Nästa läge var ungefär detsamma. Det fjärde kändes skönt. Låg på rygg och smekte mina bröst. Nöp lite i vårtorna, medan min nye kompis höll mig lagom kåt.

Tog på mig morgonrocken och mystofflorna, Gick försiktigt ut i köket. Ägget stannade kvar. Knep ändå för säkerhets skull krampaktigt med fittmusklerna. Vill inte ha ägg trillande från min fitta! Jag hade ju inte ätit ännu! Körde en micromiddag. En aldrig förut känd konstig pirrande känsla mellan benen. Långt inne. När jag satte mig, så kändes vibrationerna ännu mer. Stålsatte mig att först äta. Sen fick fittleken fortsätta. Fjärrkontrollen låg kvar i sovrummet. Kanon med trådlöst ägg. Jag kunde inte ändra vibrationerna eller stänga av den här i köket. Här kunde man leka fittlekar med sig själv och ändå inte kunna bestämma hur det skulle vara. Satt och blev småkåt. Så länge jag var i köket och fjärrkontrollen i sovrummet, så kunde inte jag ändra vibrationerna. Fantiserade om att någon annan hade min fjärrkontroll och kåtade till mig ännu mer. Har nog aldrig ätit en middag så fort förut. Disken fick stå kvar.

Tillbaka i sovrummet. Tog tag i kontrollen. Nu var det jag som var fjärrkontrollskötare igen. Ökade vibratorn ännu ett steg. Nu började fittan fatta vad det var på gång och vaknade till ordentligt. Attan vad pilsk jag var. Bort med morgonrocken. Helnaken på mage i sängen. Släckte sänglampan. Låg där i mörkret, Hörde bara väckarklockan och burret från ägget. Ett par fingrar smekte klittan. Sakta runt, runt, den fittsmorda knoppen. Kåtvåt på hela fittan. Ökade till näst högsta läget. Kändes varmt i hela kroppen. Flåsade så jag trodde jag skulle få andnöd. Gnydde i någon sorts samtakt med vibrationerna. Så nära nu. Fick knappt någon luft. Det svartnade nästan för ögonen. Helt plötsligt. Jag kom med en sådan go orgasm. Knep benen. Hårt ihop. Klämde nästan av handen. Krampvågorna kom som bara den. FAAAN….vad…gott….det….kändes. Ägget vibrerade fortfarande. Fittan krampade som om den också ville ha luft. Jag stängt av ägget med fjärrkontrollen. Plaskvåt i fittan. Drog bara täcket om mig och somnade nog medsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *