Tjejens gamla studiekamrat

Min tjej Anna och jag var och hälsade på hos hennes gamla studiekamrat. Hon hette Lisa och var precis nygift med en kille som hette John.  Vi festade i många timmar men när vinet var slut och jag gick hem för att hämta lite hemmagjort vin som blivit klart veckan innan, följde Lisa med.

Jag tog fyra flaskor vin från skåpet och ställde på bänken. När jag vände mig om fick jag en kram och en kyss av Lisa. Jag märkte att hon var kåt som fan.

Själv blev jag väldigt överraskad av denna plötsliga vändning av situationen. Men stärkt av vinet och mallig för att någon mer än min tjej ville ha mig, lyfte jag upp Lisa, sprang in i sängkammaren och slängde henne på rygg i sängen.

Jag drog av henne byxor och trosor i ett svep, lyfte lite på tröjan och blottade brösten. Behå hade hon ingen. Lisa var rejält blöt och svullen i fittan och jag hade aldrig tidigare eller senare, sett en så stor klitoris. Själv hade jag stenhård ståkuk, så det var bara och ta henne utan krusiduller.

Hon låg på rygg med benen utanför sängen, så jag böjde mig bara lite över henne, höll kuken mot fittan och tryckte på. Vi knullade bara i tre, fyra minuter innan jag sprutade satsen i henne. Men det hade inte gått för Lisa och hon föreslog att jag skulle knulla henne när hon satt på handfatet.
Sagt och gjort, Lisa hoppade upp på handfatet och jag ställde mig mellan hennes lår och lät kuken, som fortfarande stod rätt upp för andra gången på en kort stund, glida in i hennes fitta. Den var väloljad av hennes kåtsafter och min spermaladdning. Det tog bara ett par minuter så var det Lisas tur att komma.

Hon rev mig på ryggen så att blodet rann och gjorde sådana motjuck under orgasmen att handfatet sprack i två delar. Kuken slaknade på mig när jag fångade upp Lisa i fallet.

Det var inte lönt att fortsätta. Vi gjorde oss i ordning, tog vinet och gick över till Anna och John. John förstod vad vi gjort och Anna också när hon fick se att min skjorta var blodig på ryggen.

Vi festade i ett par timmar till. Sedan var det dags att lägga oss. Anna och John lade sig i bäddsoffan i vardagsrummet och jag och Lisa gick in i sängkammaren. Men tji fick jag. Lisa hade fått nog och somnade, och där låg jag snopet med kuken i näven och runkade.

Det var då jag hörde stönande från det andra rummet. Jag smög upp försiktigt och kikade in lite genom dörren som stod lite på glänt Där låg Anna med ansiktet mot dörren och John knullade vilt bakom henne. Hon såg mig inte för hon var så uppe i knullet Hon blundade och stönade.

Det är fortfarande det mest uppkåtande jag vet att se min egen tjej med en annan killes kuk i sig.

Jag öppnade lite till på dörren så att jag kunde se dem i helbild. Anna låg med ett ben i vädret för att ge plats åt Johns kuk. Det var ingen manskuk – det var ett underben. Jag hade aldrig sett en så stor kuk i verkligheten och då också borrande ut och in i min tjejs fitta.

Nu fattade jag varför hon stönade. Herre Gud tänkte jag, hon kommer aldrig att märka min kuk i fortsättningen. Min har ju en alldeles vanlig storlek.

Jag runkade som besatt där jag stod bakom dörren. Och när det gick för dem sprutade jag ut en halv liter sperma på tapeten och mattan. En sådan orgasm jag fick.

I flera minuter var jag borta och när jag kikade in i rummet så hade Anna vänt sig om och låg och kysste John. Hennes sexiga röv och rödhåriga mus låg blottade för mina ögon. Hon var så uppknullad att jag tyckte jag såg långt in i henne. Blöt varm och svullen.

De hoppade till när jag kröp ner till dem. Ingen hade märkt när jag kom in i rummet. Min kuk hade rest sig igen och jag lade mig till rätta bakom Anna och styrde sakta in den i hennes fitta. Döm om min förvåning när den som vanligt var trång, varm och blöt. Och jag som trodde att John hade fördärvat henne.

Alla synintryck och händelser under natten gjorde att jag var fruktansvärt kåt Och trots att jag fått många orgasmer så var det första gången denna natt som jag knullade min egen tjej. Att hon var kåt det märktes tydligt. Att bli knullad bakifrån är det bästa hon vet, och samtidigt kyssa en annan kille.

Plötsligt slutade hon kyssa John, reste sig sakta upp och sade till mig att följa efter.

Sakta utan att kuken lämnade fittan, snurrade vi runt så att John och Anna blev liggande i en 69:a. Jag låg på sidan bakifrån och knullade henne.

Då tog hon Johns kuk i munnen och sög och runkade den. Ja, Anna fick bara in en del, så tjock och lång var den. Samtidigt kände jag den lilla högerhanden komma ner mellan våra ben. Anna älskade att runka sin klitoris medan jag knullade henne bakifrån. Fyra gånger gick det för Anna innan jag sprutade i henne.

John var för full för att orka komma i munnen på henne. De timmar som var kvar av natten sov vi, men innan vi smög hem på morgonen tog jag Anna stående bakifrån mot toalettdörren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *