Taxi hem

Jag o min fru är på väg hem, hon i lätt utmanade klänning, djup urringning. Taxin är på väg. Dagen hade vi tillbringat i Rålambshovsparken, hon i minimal bikini, jag i traditionella adidas shorts. Vi var sen bjudna på middag hos vänner i förorten, grillning, vin och avec. Frugan är ovanligt pigg, avslutar både med en grappa och en Veterano. Ögonen hennes glänser… Hade hon en flört i parken tidigare idag? Inte mig emot, jag är stolt över att ha en sån vacker o sexig kvinna.

Trevlig samvaro med en del gliringar mot sex hållet men inte mer. Pendeltåg finns inte på kartan, taxi är det som gäller. Värdparet propsar på en färdknäpp, gin o tonic. Frun säger snabbt ja, oj tänker jag, hur ska det hör sluta…? Taxin dröjer och frun tycker glaset är väldigt tomt så det erbjuds en for the road…

Taxin tutar utanför infarten. Vi tittar ut och taxiföraren vinkar tillbaka. Bägge behöver använda toan, hon först. Frun viskar, läcker förare, jag sitter fram. Vi tackar värdparet för kvällen. Jag hoppar ut i taxin så den inte sticker så kan du samla ihop pinalerna, säger frun o springer ut.

5 min senare hoppar jag in där bak, framsätet är upptaget. Det är en intensiv konversation i framsätet. Fruns urringning o korta kjol är uppenbarligen uppskattat. Att det dessutom är en amerikansk bil med helt framsäte verkar inte bekymra de två där fram…

Odenplan säger jag lite förstrött. Lasse vet redan adressen säger frun, jaha Lasse heter han tänker jag. Blir det dyrt frågar jag, ja runt 700 kr säger Lasse. Ok, kör så det ryker! Vi når strax E4:an mot stan, frun ivrigt konverserande m Lasse i framsätet.

Frun frågar plötsligt, och oväntat, vad som hänt i taxin när Lasse kört. Nån som haft sex? Jorå, i baksätet bara för någon vecka sen. Svårt hålla backspegeln i rätt position… Har du nånsin raggat på en kund frågar frun oblygt? Njaee, faktiskt, följde med ett par en gång, tjejen blev nog väldigt nöjd.

Förstår därbak att frun är pilsk, slängkyssar till henne. Plötsligt frågar hon om heavy metal är det enda som radion erbjuder?

Fixa du säger Lasse, be my guest, välj vad du vill! Hon pillar försiktigt på stereon utan att lyckas.

Funkar det inte frågar Lasse? Kom hit ska jag visa! Frun lossar på bältet o flyttar närmare över mittsätet.

Kom närmare, säger han o hjälper frun mot mitten. Väl intill varandra börjar sökandet av rätt radiokanal.

Om du fixar radion så kollar jag vägen. I backspegeln kan jag ana var Lasses ögon fokuserar på, minst lika mycket på fruns urringning och lår som på vägen. Frun lyckas inte med radion.

Hördu ”tokfia”, säger Lasse o lägger armen om hennes axlar. Jag fixar det här! Frun tycks mer glida upp mot Lasse än vara intresserad av radion.

Peter Le Marc ljuder plötsligt genom högtalarna, och frun verkar inte ha någon lust att flytta tillbaka till sitt säte, tvärtom… De skrattar gott åt musikvalet och bakifrån kan jag jag ana hur Lasses högra hand försiktigt smeker fruns högra bröst från sidan. Hon sträcker sin hand mot mig och mimar ”jag älskar dig” via backspegeln. Nu känns det som att frun kan och vill testa gränserna…

Hon tar åter upp priset på resan hem. Det enda sättet att få rabatt är nog att bjuda på ett glas vin. Jag slutar efter den här resan och taxin parkerar jag i garaget på Hagagatan, kan inte vara långt från er? Ok frågar frun mig. Jag nickar mot backspegeln. Vädret är ju toppen och vi har terass i solen, klockan är inte 21 än, det är full sol där, och vi har champagne i kylen. Lasse tycker det är en utmärkt ide.

Lasses högra hand har nu blivit lite mer djärv och smeker försiktigt fruns högra bröst på den halvt genomskinliga spetsbh:n under klänningen, fortfarande med armen runt hennes hals och handen från sidan.

I backspegeln ser jag att frun är klädsamt röd på kinderna. Tänk om Lasse kan ana att kvinnan bredvid saknar trosor, tänker jag. Tanken får mig lite yr…

Plötsligt flyttar Lasse sin högra hand från bröstet till hennes vänstra knä. Frun gillar uppenbarligen situationen. Även Lasse verkar gilla det hela inte minst av bulan i byxorna att döma. Frun andas tyngre, och Lasses hand smeker försiktigt hennes knä för att testa. Frun stirrar på hans bula. Hans hand förflyttas sakta uppåt längs låret, mycket försiktigt. Jag känner en tudelad känsla, svartsjuka blandat med kåthet. Men för tusan, det är ju det här vi fantiserat om, tänk om det nu äntligen blir verklighet…

Handen letar sig vidare och når strax försiktigt in under hennes kjollinning, millimeter för millimeter. Frun sjunker ner i sätet, kanske för att öka på tempot? Jag njuter av synen att se min fru uppvaktas av en främmande man.

Frun lägger plötsligt sin hand på Lasses lår och smekter fjäderlätt fram o tillbaka utan att röra hans växande bula. Lasse suckar… Och jag får en puss via backspegeln från en uppenbarligen sugen fru.

Vips är vi så framme, samtidigt som Lasse fortfarande undrar om det är trosor under klänningen eller ej. Även Lasse har nu en klädsam rodnad på sina kinder. Frun böjer sig fram o ger Lasse en snabb puss o kram o tackar för en minnesvärd taxifärd.

Känns det ok, frågar jag frun? Otroligt spännande! Ok för dig? Absolut svarar jag, det här är ju nåt vi fantiserat om.

Sakta går vi från garaget mot vår bostad, lätt upphetsad konversation. Hissen är trång o rymmer max tre personer, jag går in först, Lasse o frun tätt ihop. Anar att fruns hand återigen smeker hans lår där i trängseln. Var finns hans hand tro…? Väl ute på terassen serverar jag champagne medans frun ber om att få piffa till sig.

Du har en fantastiskt vacker fru. Är det ok det som kanske håller på att hända? Jo, vi har nog funderat o fantiserat, svarar jag. Men hon bestämmer hur långt det går. Det är upp till dig att lyckas förföra henne. Självklart svarade Lasse.

Vi hör hur duschen sätter igång o skrattar bägge åt vad lite kvinnlig piffnig kan innebära.

En kvart senare kommer hon ut på terrassen in svept i ett stort badlakan. Jag o Lasse sitter som tända ljus. Vad ska hända?

Hon sätter på lite soft musik på stereon. handduken är kort, och jag o Lasse han ana hennes skinkor bakifrån när hon lutar sig framåt från oss. Retas hon…? hon vänder sig om, lutar sig mot bordet o visar nästan bröset, tar en sip från glaset o glider in i lägenheten igen. Hmmm, jag känner min fru…

Efter ytterligare 10 min är hon iförd en mycket djup topp, den genomskinliga bh:n, den röda kjolen som är så sexig, och garanterat bart under. Hon kryper upp i soffan bredvid mig, Lasse i fåtöljen mitt emot. Jag får en lätt kyss samtidigt som hon viskar att hon älskar mig.

Jag fyller glasen o ursäktar mig för att hämta en ny flaska. Hon ansluter i köket.

Känns det bekvämt, kan vi köra på? Vi ställer frågorna samtidigt till varandra. Tvekar vi kan vi se detta som nåt vi kan fantisera om för lång tid framöver, säger hon. Jag blir otroligt tänd över att se en annan man bli kåt på dig, svarar jag. Är du sugen? Känn svarar hon, och tar min hand till hennes sköte som är plaskvått. Hon stönar högt när jag försiktigt stoppar in ett finger. Musen är nyrakad, bara den lilla korta röda strängen längs upp.

Hon ger mig en snabb kyss innan hon springer ut till soffan igen.

Jag öppnar flaskan i lugn o ro, låter det ta lite tid, för att se vad som kan hända i min frånvaro. Inte helt förvånande sitter nu bägge i soffan intill varandra, dock fortfarande med behörigt avstånd. Lasse är engagerad och ger omfattande komplimanger vad avser sexighet, förmåga att attrahera män mm. Till och med jag får komplimanger för min sociala förmåga och generositet.

Hörde du? Lasse vet hur man ger komplimanger. Hon flyttar sig försiktigt närmare Lasse, sträcker upp armarna över sitt huvud så brösten än mer markeras mot den spetsbehå som anas genom blusen. Komplimanger är värda en puss! Frun lutar sig mot Lasse o ger en kort puss. Lasse flyttar sig närmare och tycker en så vacker kvinna är värd en tackpuss. De två i soffan småpussas och kelar lite, skrattar, kramas som lite test på vad som är ok.

Leken i soffan övergår sakteliga till korta kyssar som sedan succesivt övergår i en lång o djup kyss. De kramar varandra, fruns kinder blir åter röda o Lasses bula i byxan växer igen. Jag får en blink med ögat från frun.

Min favorit låt, jag vill dansa, säger frun!

Lasse är snabbt på benen. Med ståndet gnidandes mot fruns mage far de iväg till tonerna av Sade. Även mina byxor börjar nu resa sig. Lasse tar sig försiktigt fram. Bägge hans händer vilar nu på hennes stjärt. Stämningen bryts tvärt när hans telefon ringer. De glider isär o han kollar på telefonen.

Shit, måste svara, jag är hemskt ledsen. Lasse pratar kort, tyvärr, jag måste springa till garaget för att lämna bilnycklarna till min kompis som ska köra i natt. Otroligt klumpigt av mig, men stundens hetta gjorde att jag glömde… Sorry!!!

En idé slår mig. Är han i närheten??? Kanske han kan komma upp och hämta dom?

Ja, han står utanför garaget. Är det ok med er? Visst, säger jag. Frun tittar förundrat på mig.

Dansen fortgår, dock i lite lugnare tempo. efter 5 minuter ringer det på dörren där Samuel står.

Vi är på terassen, frun dansar med Lasse. Vill du komma med? Samuel följer med, förundrad och säkert lite misstänksam.

Hej Samuel säger Lasse och släpper frun stjärt. Ledsen att jag glömde vårt möte!

Ingen fara, det var ju så nära och dessutom är mitt pass skjutet till i morgon bitti, fast det visste jag inte förrän alldeles nyss.

Då kanske vi får bjuda på nåt att dricka, säger jag. Frun o Lasse tittar förundrat. Jag har en plan…

Visst säger Samuel, om jag inte stör? Ett glas vin serveras, Lasse o frun sätter sig återigen i soffan, säkert besvikna, jag o Samuel i varsin fåtölj. Musiken spelar och jag fyller på glasen.

Dansa på ni, säger jag, jag o Samuel kan lära känna varandra lite. Samuel börjar nog förstå vad som höll på att hända när han ringde på. Lasse o frun glider åter ut, lite trevande, till några ballader, bägge kåta, vilket lätt kan noteras. Händerna är snart tillbaka på fruns stjärt.

Jag o Samuel pratar lite grann varefter han gärna vill se lägenheten. Vi tar en kort tur runt medans de två fortsätter sin dans. Efter ca 10 min är vi åter på terassen och möts av en spännande syn. Lasses händer var nu parkerade under kjolen på hennes stjärt, svårt att se om hon hade trosor eller inte. Jag visste…

Lasse lyfter kjolen och började sakta smeka hennes ljumskar upp mot musen. Hon i sin tur smeker hans bula. Jag stortrivs, Samuel tittar storögt på. Varmt, champagne och i princip live show på scenen.

Frun är uppenbarligen lite påverkad både av champagnen och stundes hetta för plötsligt släpper hon Lasse och tar sexigt av sig sin topp där hennes genomskinliga bh visar mer än vad den döljer av hennes yppiga c-kupa. Hon smeker sina bröst samtigt som hon till musiken sakta knäpper upp spets bh:n och nyper sig i bröstvårtorna. Lasse fattar ena bröstet m handen och det andra med munnen. Frun stönar högt. Han slickar runt vårtgården o nafsar i bröstvårtan.

Samuel är inte oberörd utan harklar sig. Det verkar som att frun glömt att Samuel är på besök, eller…? Visst är hon vacker, säger jag? Otroligt säger Samuel, så otroligt upphetsande att se. Jag o Lasse har faktiskt tagit hand om en äkta frun en gång framför hennes man. Det var nog ett av det bästa jag varit med om, säger Samel.

Skulle du vilja hjälpa till, frågar jag? Säger man amen i kyrkan säger Samuel och sveper sitt nyfyllda glas.

Ok, låt inte mig störa, jag tar mig en påfyllning här i soffan så får vi se om ni lyckas. Samuel ställer ifrån sig glaset och går fram till det dansande paret. Min tjing! Frun verkar cool, har inte glömt Samuel utan glider snabbt över i hans famn. En hand på hennes högra bröst o den andra på väg upp under kjolen, frun stönar…

Lasse kommer till soffan, vilken fantastiskt sexig fru du har! Jag o Samuel har en del erfarenhet av att tillfredsställa en äkta fru, hoppas vi får tillfälle i kväll? Ja, hörde det av Samuel, av döma hur hon beter sig så blir det nog så. Jag älskar att se min fru njuta!

Vi skrattar båda lite generat, men stämningen på terassen går inte att ta fel på. Ser du att Samuel gillar fruns högra bröst? Det finns ju ett till, säger jag. Frun har ett fast grepp med handen smekandes Samuels gren. Lasse är inte sen att nappa på mitt förslag. Han glider försiktigt upp bakom henne o lutar sig från sidan o slickar hennes vänstra bröst.

Musiken fortsätter, men trion glider sakta ner i den stora soffan, Lasse o Samuel på var sin sida om frun. De fortsätter att behandla var sitt bröst till hennes stora njutning. Hon smeker deras kukar utanpå byxorna samtidigt som hon stönar. De turas om att kyssa henne.

Hon lirkar sakta ner Lasse gylf o hans mandom kommer ut i full prakt o frun suckar när hon får se den stå i full givakt. Sakta böjer hon sig ner och slukar ollonet samtidigt som hon smeker Samuels. Lasses hand är nu under kjolen. Samuel hjälper henne av med den och då blottas hennes röda stäng, som ej är dold av några trosor. Lasses hand smeker intensivt. Hon är nu helt naken i soffan.

Lasse hoppar ner på golvet och lägger hennes ben på sina axlar. Han smakar på hennes kön med stor aptit, inte henne eller mig emot, hon stönar ljuvligt… Utsikten är ljuvlig från min fåtölj!

Samtigit som hon blir slickad av Lasse lirkar hon sakt ner Samuels gylf. Det hoppar ut en lite mindre variant är Lasses men väl så lockande verkar det som. Frun slickar Samuels pung, sen från roten upp mot ollonet innan hon slukar ollonet. Samuel njuter för fullt, med all rätt.

Lasses behandling ger uppenbart resultat, hon kommer i en intensiv fontänorgasm som pågår i minuter. Samuel är tvungen att lugna ner sig för att inte komma i hennes mun. Det lugnar ner sig lite, jag kan inte släppa scenen med blicken.

Efter lite återhämtning tar frun bägge killarnas händer o går mot sovrummet. Jag intar sovrummets fåtölj. Killarna får en flaska massageolja av mig och börjar en sensuell mnassage, först baksida med rygg, ben och stjärt. Fyra händer. Frun njuter…

Hon vänds om o massagen fortsätter med armar, ben, fötter, ansikte, bröst. Sakterliga närmar sig fyra händer hennes mage, lår, ljumskar o till sist fittan. Blygdläpparna masseras, clitoris o g punkten. Nu är det Samuels tur att slicka. Lasse flyttar upp så att hans kuk nuddar hennes läppar. Hon slickar hans ollon o börjar sen suga intensivt.

Hon ligger på rygg med högt uppdragna knän, Samuel slickar, frun suger Lasse. En underbar syn från fåtöljen… Samuel reser sig plötsligt nafsar med ollonet mot hennes fittöppning. Hon känner vad som är på g o försöker flytta ner för att möta han mandom. Han retas lite innan han kör in kuken med full kraft. Frun skriker av vällust. De knullar som besatta innan Samuel o frun samtidigt kommer i en våldsam orgasm, frun återigen i en fontän o Samuel sprutar över hennes bröst.

Lasse är inte sen att hoppa på. Han kör in sitt pulserande ollon i frun som fortfarande har efterdyningar av sin orgasm. Det verkar som hon kommer in i andra andningen för snart gnyr hon igen för att utbrista i ett högt – JAAA!!!

Lasse fyller samtidigt hennes fitta full med sin säd. Alla tre faller utmattade ner brevid varandra i dubbelsängen, min fru med varsin hand mjölkande det sista ur våra besökares kukar…

Sen vidtar det dusch…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *