Tankar till min älskade

Jag satt hemma vid datorn och drömde om dig! Jag såg framför mig hur du stod på knä på golvet och hade min penis i din mun, din platta tunga smekte undersidan av ollonet, din hand runkade mig långsamt och dina läppar smekte kanten av ollonet. Du reste dig sakta och tryckte ner mig i sängen, grenslade min kuk och red mig långsamt Sakta förde du mig till en helt otroligt orgasm, min säd pumpades genom mitt ollon rakt in i ditt sköte Du reste dig, förde fingrarna till skötet och slickade av sperman som rann utefter handen… Nåväl, detta hann jag tänka innan jag insåg att du var hos Anita och surrade med henne.

En liten tanke har slagit mig, jag vill faktiskt älska med dig ikväll, jag vill känna din kropp i mina händer, jag vill sniffa i din örsnibb, jag vill kyssa dina bröst, jag vill så mycket…

Låt mig resa i fantasin en liten stund Du kommer hem från Anita, jag ligger i sängen, nyduschad och nyrakad. Du lägger dig brevid mig och ger mig en kyss, min hand smeker din midja och formas kring ditt ena bröst. Du drar av dig din kjol, drar av dig din tröja, drar ner trosorna och knäpper upp bh:n. Helt naken lägger du dig bredvid mig. Jag reser mig i sängen och lägger mig bredvid dig, mina händer smeker din mage, din nacke. Mina läppar kysser ditt ansikte. Jag tar fram en scarf som jag binder för dina ögon, ett skärp läggs om dina händer och jag smeker din kropp. Din andhämtning blir tyngre och snabbare, en annan scarf dansar över din kropp och smeker ditt sköte. Du ligger och kan inte smeka mig, samtidigt som jag smeker dig. Jag lägger upp din guldfärgade dildo, din tjocka långa mjuka dildo och din svarta vibrator på din mage. Det enda du känner är värmen som kommer från dem, du anar men kan inte vara riktigt säker eftersom de är varma… De är varma eftersom de legat under bäddmadrassen ovanpå värmedynan.

Jag reser mig och grenslar ditt ansikte, sakta dansar min penis runt i ditt ansikte, när du försöker ta den i munnen drar jag mig tillbaka, jag böjer mig bak och smeker insidan på dina lår. Sakta vänder jag på mig och låter min hårda kuk vila på din hals, jag kysser din mage, dina lår och smeker dina höfter när jag ligger ovanpå dig. Jag reser mig och sänker sakta ner min kuk i din mun, du gapar och börja suga och slicka mitt ollon. Snabbt reser jag mig och säger att du inte får göra någonting alls, bara ha den i munnen. Sakta böjer jag mig ner mot ditt sköte och andas tungt mot dina blygdläppar. Jag insuper doften och värmen som slår emot mitt ansikte. Min längtan att få slicka, nafsa, smeka och tränga in i ditt sköte med min tunga blir nästa outhärdlig.

Din tunga rundar mitt ollon och jag drar mig ur och säger igen att du inte får röra mig, min kuk ska bara finnas där. Sakta låter jag ollonet sjunka in mellan dina läppar igen, jag drar mig sakta ut igen och låter den sjunka in på nytt. Jag tar båda stavarna i mina händer och låter dem smeka din kind, du förstår vad det handlar om och säger, – ”Snälla, slicka mig”.

Jag lägger ett finger över din mun och hyssjar försiktigt Dina läppar fuktar den guldfärgade staven och sakta drar jag den ner över din kropp i riktning mot ditt sköte. Väl nere vid skötet får den cirkla runt på insidan av låren, runt och nära blygdläpparna Min mun andas återigen tungt och varmt mot ditt sköte, den andra staven fuktas av min mun och sakta låter jag den precis få dig att förstå att den är på väg in i dig. Snabbt drar bort den och låter min tunga smeka området runt skötet, samtidigt som mina händer vandrar över din mage och dina lår. Jag dansar snabbt över blygläpparna med tungan och får smaka det underbara som bara finns i ditt sköte. Mina fingrar smeker området runt klitoris, sakta drar jag bord klitoriskappan och pussar din klitoris försiktigt. Din vibrator är hal då jag smekt in den med glidmedel, sakta låter jag den sjunka in mellan dina ben och försvinna helt och hållet. Fortfarande är den inte igång. Jag reser mig mot din mun och kysser dina läppar, mina händer kupar sig runt dina bröst och sakta kysser jag mig ner efter halsen och tar in bröstvårtorna i munnen, en åt gången. Dina flämtningar är höga och tydliga. Jag känner hur kåt jag är och hur området mellan anus och pung drar ihop sig. Det är här det mesta av min orgasm känns när du ger mig njutning.

Jag vänder på din kropp och drar upp den så du tror att jag ska tränga in i dig bakifrån. Mitt ena finger startar vibratorn inuti dig. Du rycker till och stönar högt, – ”Gud vad skönt”.

Dina skinkor drar ihop sig, din höfter gungar sakta. Min ena hand smeker din klitoris sakta, medan den andra smeker ditt ena lår. Min tunga dansar runt ditt anus och du stönar högt igen. En liten stund bearbetar jag dig så här innan jag tar ut vibratorn och låter den smeka din klitoris en liten, liten stund Jag vänder upp din stjärt och tränger sakta in i ditt sköte, medan mina händer håller ett stadigt grepp om dina höfter 5 juck låter jag gå innan jag vänder dig på rygg och kastar mig in i ditt sköte med min hungriga tunga, mina fingrar och hela mitt ansikte bara njuter när vätan, smaken och doften genererar sensation efter sensation i min kropp. Den mjuka staven sjunker in i dig, samtidigt som min tunga virvlar mjukt runt din klitoris.

Du juckar med underlivet och försöker ta bort ögonbindel och bandet runt handlederna, jag tvingar ner armarna och kysser dina bröst, din mjuka stav vibrerar i ditt inre och samtidigt tränger jag in i dig och känner hur staven vibrerar mot mitt ollon. Vågor av njutning och ilningar rusar genom mitt underliv.

Jag lägger mig mellan dina ben, tar bort staven och slickar dig omväxlande hårt, omväxlande brett omväxlande smalt och som om igen. Mina fingrar smeker din skrovliga yta bakom klitoris inuti ditt sköte. Snabbt ställer jag mig på sidan av dig och tar bort ögonbindeln, lossar knuten runt dina handleder och ber dig suga av mig hårt och intensivt. Dina händer och din mun tillsammans med tungan och läpparna tvingar mig nästa att spruta rakt i din mun. Precis innan jag kommer drar jag mig ur och låter kuken tränga in i dig i missionären Jag håller din nacke i mina armar, jag böjer mig ner och smeker ditt sköte med vibratorn sjunka samtidigt som jag slickar din klitoris.

Du tvingar ner mig på rygg och rider mig samtidigt som du smeker dig själv Mina händer smeker dina tunga bröst, du böjer dig ner och kramar mitt huvud samtidigt som du rullar över mitt stånd med dina kramande muskler i skötet. Precis när jag ska komma slutar du och sänker ditt sköte mot min mun. Jag slickar och sväljer de sekret som rinner ur ditt sköte, du krampar dig i en orgasm, trycker skötet mot mitt ansikte, nästan så att det gör ont. Du skakar och stönar en liten stund, samtidigt runkar jag mig av kåthet. Du böjer dig ner över min kuk och suger av den i ett fantastiskt tempo, jag sprutar och du fortsätter. Du vänder dig mot mig och tillsammans delar vi på säden medan vi kysser varandra med tunga kyssar och smekningar.

En liten stund senare sätter du dig över mig igen och jag slickar dig till ytterligare en orgasm, mitt eget begär vaknar till liv och jag runkar av mig och sprutar i luften Jag älskar dig Ingela och vårt sexliv är ouppnåeligt vackert ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *