Smekt i svarta strumpor

Jag ställde mig i öppningen till ett tomt bås och började växla mellan kanalerna! Ganska snart växlade jag mellan tre filmer, en lesbisk med två tjejer i svarta stayups o pumps som slickade varandra överallt….inte minst i anus, en bisex där en tjej o en kille sög av en tredje kille tillsammans.

Jag hade funderat på detta ett tag, och förberett mig väl genom att köpa ett par underbart läckra svarta tunna strumpbyxor-modellen utan byxdelsförstärkning. De var alltså lika tunna hela vägen upp till resåren!
Jag gick in på toaletten på jobbet o bytte om; av med kostymbyxorna strumporna och kalsongerna och på med de tunna strumpbyxorna. Känslan när jag tog på mig dem gjorde att jag styvnade, och jag lät med flit bli att tänka på vart jag skulle…

Kalsongerna o strumporna lade jag i rockfickan, tillsammans med en svart stay-up, och gick ut på stan. Det var en underbar känsla att gå på stan, känna hur byxorna gled över det tunna glatta tyget och hur de kramade mina lår, bak och lem!!! Mmmmmmmmmm
Efter en kort promenad var jag framme vid mitt mål-US Video. Jag strövade runt lite i butiken en stund, njöt av känslan av sex som fanns i luften och tog till slut mod till mig och gick till disken och betalade för entre till deras non-stop.

När jag kom in dit tog det en stund innan ögonen hade vant sig vid dunklet där inne. Vart man än såg var det båd med olika sexfilmer, och tre biosalonger; en med hetro, en gay, och en längst in som visade en läcker transfilm. Där blev jag stående en stund, noterade en kille som omväxlande tittade på mig och filmen!
Efter en stund ville jag ha lite omväxling, och hade blivit ordentligt upphetsad av att stå där och öppet titta på en så udda film helt öppet, dessutom med min hemlighet under byxorna!

Jag ställde mig i öppningen till ett tomt bås och började växla mellan kanalerna! Ganska snart växlade jag mellan tre filmer, en lesbisk med två tjejer i svarta stayups o pumps som slickade varandra överallt….inte minst i anus, en bisex där en tjej o en kille sög av en tredje kille tillsammans, och en transfilm där två killar förförde en transa som var läckert klädd i kort klänning o svarta strumpor…..det sögs o slickades hej vilt, och jag kunde inte motstå frestelsen att smeka mig utanpå mina byxor….hade ju sett hur många satt o runkade helt öppet i salongerna.
Jag såg allt mer på transfilmen, och märkte att en kille (samma som i salongen nyss?) gått förbi ett par gånger, sakta sakta. Jag blev kåt av att han stannade vid tredje passagen, men låtsades inte om att jag upptäckt honom.

Jag öppnade sakta gylfen, och stönade lätt när jag smekte in min hand o kände det tunna svarta nylonet över min svullna lem! Hörde hur han kom lite närmare….jag smekte mera, andades tungt….och kände något mot min högra skinka-det var hans kuk som han stod o gned mot mina byxor!!!
Jag tog ett steg in i båset, och han följde efter och sköt till dörren lite utan att stänga den helt.
Jag tog ut handen, och började sakta att knäppa upp byxorna, samtidigt som jag klev ur mina skor. Fortfarande visste han inte vad jag hade under!
Jag öppnade byxorna och lät dem falla till golvet. ÅÅÅÅÅÅÅÅ sade han när han såg vad jag hade på mig. Han sträckte sakta fram handen o smekte min nylonklädda höft. Mmmmmmmm….skönt viskade jag, och smekte hans lår lite!

Runka mig sade han……jag smekte hans kuk, och trädde den svarta strumpan jag tagit med över den, jag trodde att han skulle komma redan nu men han lyckade hålla tillbaka.
Gillar du killar i svart nylon frågade jag. Det känner du väl svarade han o tryckte sig mot mig…..gned sin kuk mot mina nylonklädda skinkor, mot mina lår, ställde sig bakom mig, jag putade lite, han tryckte in den mellan mina lår så att jag kom åt att smeka den lite vid varje stöt.
Under tiden smekte han mig på framsidan, det var underbart skönt när han då och då kom åt min kuk.
Han lade sedan kuken mellan mina skinkor och tryckte sig emot mig….mmmm….han vände på mig o bad mig smeka honom så att han fick spruta i strumpan! Ja…ååå…jag smekte honom medan han runkade mig genom strumpbyxan….och då såg jag att dörren hade skjutits upp lite! I korridoren stod en kille o runkade medan vi höll på.

Jag sprutade på en gång av den underbart förbjudna känslan av att stå o runka en kille medan jag var klädd i sexiga svarta strumpor, och att en annan kille tittade på.
När jag sprutade fyllde han strumpan med ett stön samtidigt som vår åskådare sprutade.

En kommentar

  1. Såå ljuvligt.
    Varit med om samma på en porrbio.
    Iklädd nylon. Mmmm
    Såå porrigt.
    Tar du på dej nylon ofta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *