Semester i Grekland

Jag och min tjej Pernilla åkte semestern förra sommaren till Grekland en riktig charter. Väl där så visade det sig att vi skulle bo en bit utanför byn på ett litet hotell tillsammans med en familj och ett par till som reste med samma bolag. Vid sextiden på eftermiddagen första dagen efter en liten promenad, så gick vi tillbaka till hotellet och träffade då det andra paret Magnus och Frida på gården. Vi hade pratat lite i bussen från flygplatsen så vi satte oss vid deras bord och började prata över ett par öl.

Både Frida och Penilla gick på lärarhögskolan så de hade mycket att prata om. Själv satt jag mest och tittade på Frida där hon satt i bikiniöverdel med fötterna på Magnus stol och kort kjol som gled upp längs låren. Tiden gick och vi blev lite fulla men bestämde oss för att beställa in en flaska vin och något att äta. Eftersom både Magnus och Pernilla skulle upp på rummen så gick jag och Frida för att beställa. På lite vingliga ben gick vi runt huset till baren. Frida gick framför mig, hennes höfter rörde sig snyggt i den strama kjolen och hon visste vad jag tittade på. När vi vid baren skulle beställa så fick vi en menu att titta på, jag tog den och för att se så fick Frida ställa sig lite närmre hon gned då brösten mot min arm, jag tittade på henne och hon log.

Vi beställde mat och en flaska vin och gick tillbaks mot bordet. Pernilla hade inte kommit ännu men Magnus var tillbaka. Vi hällde upp vin till oss och fortsatte prata. Efter en stund kom Pernilla tillbaka hon hade bytt om till en ljus klänning och kom och satte sig i mitt knä. Hennes små bröst syntes nästan genom tyget på klänningen och jag såg att Magnus också uppfattat detta för han hade svårt att slita blicken från henne. Maten kom in och vi åt, drack och pratade några timmar till. När klockan blev tio så kände man sig lite trött och vi bestämde att vi skulle träffas dagen efter för att gå tillsammans ner till stranden. I trappan på väg upp på rummet gick jag bakom Pernilla och såg att hon inte hade några trosor på sig under klänningen,

så jag stack in handen mellan hennes ben och hon stannade upp mitt i steget och lutade sig framåt och särade på benen lite för att jag skulle komma åt ordentligt. Jag smekte henne över hennes nyrakade fitta och lät ett par fingrar stanna i mynningen, hon stönade tyst och tryckte emot för att låta de glida in. Jag lyfte nu klänningen över hennes rumpa för att se mina fingrar glida in och ur henne. Pernilla trevade i mina shorts för att få fram min kuk och började sakta runka. Så där stod vi nu mitt i trappan på hotellet rejält kåta.

Pernilla ställde sig på knä, putade med rumpan och jag tryckte in kuken i hennes trånga sköna fitta. Det dröjde inte länge innan hon började gny och jag kände hur satsen var på väg då plötsligt steg och prat hördes i trappan nedanför. Vi fortsatte dock lite till och jag pumpade henne full med sperma för att sedan snabbt dra mig ur och vi rättade till kläderna.

Vi stod kvar tätt ihop och kysstes lite för att kolla vilka som kom, det var hela familjen Johansson (föräldrarna som var ca 40 år och två tonåriga adopterade barn med asiatiskt ursprung en son och en dotter båda runt 16 och vilka verkade måttligt roade av att vara på semester med föräldrana) på väg hem de gick förbi oss i trappan och de förstod nog på lukterna och vår slarviga klädsel vad vi gjort men de hälsade glatt och forsatte förbi.

Väl uppe på rummet så pratade vi lite om Magnus och Frida, att vi båda fann dom attraktiva. Dagen efter så träffade vi Magnus och Frida klockan elva och begav oss av till stranden, vi lade grejorna vi hade med oss lite avskilt och jag gick

direkt ut i vattnet för att kyla av mig. När jag kom tillbaka hade de andra redan lagt sig tillrätta på sina badlakan för att insupa sol. Mina ögon vandrade längs Fridas kropp där hon låg på magen med högt skuren svart bikini på sig vilken gled in mellan hennes skinkor. Det började hoppa i byxorna direkt. Jag la mig ner och vilade, detta var semester….

Efter någon timme frågade Magnus om vi ville ha något att dricka eftersom han skulle gå och handla.

-Jag kan hänga med, sa Pernilla och reste sig upp.

Själv så låg jag kvar och sneglade på Frida som nu hade vänt sig om, satt på sig bikiniöverdel vilken höll hennes ganska stora bröst på plats, hennes bröstvårtor pekade rakt upp. Hon såg ut att sova, så jag satte mig upp och granskade henne. Hennes ben var lätt särade där hon låg så man såg venusbeget och sedan vidare ner mot springan, läckert. Efter en stund kom Magnus och Pernilla tillbaks med dricka och lite snacks.

Magnus såg ut som han skämdes när han sattes sig intill Frida med drickan och när jag fick en puss utav Pernilla förstod jag varför, hon hade smaken av sperma kvar i munnen, tydligen hade hon på deras vandring sugit av Magnus.

När vi efteråt kom upp på rummet så berättade Pernilla om avsugningen och sade att Magnus inte visste om Frida var med på att ha sex med andra eftersom de bara hade varit ihop ett par månader. På kvällen skulle vi ut och äta alla fyra, Pernilla tog en ny klänning och hoppade till min förtjusning över trosorna denna kvällen också. Sedan beställde vi taxi och begav oss in till staden. Frida pratade på som vanligt och Magnus verkade lite tyst. Väl inne på restaurangen så skulle tjejerna in på damrummet så jag och Magnus tog plats i baren.

– Hon suger bra va? frågade jag Magnus.

– Har hon berättat, fan vad jag skäms. Svarade han.

– Brukar ni göra så här, frågade han sedan.

– Nja, hon får väl sköta sig själv, hon gillar att ha sex.

– Ja, hon sög ju grymt bra. Men du behöver inte säga något till Frida va?

Jag skakade på huvet, sedan kom flickorna tillbaka.

Frida hade svarta tighta byxor på sig vilka smet åt ordentligt runt hennes sköna rumpa och antagligen stringtrosor för man såg inga. Vi satte oss vid ett bord och beställde in dricka och mat, kvällen rusade på och efter maten så gick vi på en bar med disco nere vid stranden. Jag och Pernilla trängde oss fram till baren för att försöka få tag i några öl och när jag stod bakom henne vid bardisken förde jag min hand inunder hennes klänning och förde upp ett finger i hennes redan blöta fitta, jag pullade henne bestämt och tack vare trängslen var det ingen som märkte vad vi gjorde.

Då vi fått våra öl gick vi tillbaka till vid vårt bord där Magnus och Frida redan satt. Efter några öl så bjöd jag upp Frida för en dans och vi gled ut på dansgolvet. Det var en lugn låt så vi dansade tätt ihop, fortfarande kåt av händelsen vid baren så var min kuk inte helt lugn, men Frida verkade inte bry sig utan tryckte sig tätt emot. Jag lät mina händer glida ner mot hennes rumpa och smekte henne lite försiktigt. Frida tog nu min hand och förde den upp innanför hennes tröja. Jag kupade med handen runt hennes bröst. Efter dansen så gick vi tillbaka till bordet, Magnus och Pernilla var nu också och dansade så vi fortsatte ut på stranden för att kunna prata. När vi gick ut i mörkret så ställde jag mig bakom henne och tryckte min underkropp mot hennes rumpa.

Mina händer letade sig på nytt upp under hennes tröja och jag knäppte upp BH:n och släpppte ut brösten i full frihet jag knådade dem försiktigt och rullade bröstvårtorna mellan mina fingrar. Frida vände sig nu om gled ner på knä och tog fram min kuk och började suga lånsamt. Efter en stund så reste hon sig upp vi gick bort mot en bänk på vilken hon la sig på rygg och drog av sig sina byxor. Jag kröp ner med huvudet mellan hennes ben och börjad slicka och tungknulla henne i fittan Frida vred på sig men jag fortsatte att slicka henne några minuter med denna behandling och hon stönade till och det forsade välsmakande saft ur henne. Vi klädde nu på oss för att gå in samtidigt som Frida sa att detta var det skönaste hon varit med om. Bara vänta sa jag.

Inne på discot igen så letade vi efter Magnus och Pernilla men vi såg dem inte direkt utan vi gick mot baren för att beställa lite mer. Inne i ett hörn i dunklet bakom baren såg jag nu Pernilla sittandes grensle över någon och red honom. Jag gick närmre och såg att det var Magnus som fick ytterligare en behandling. Frida såg inte dem och jag sa inget till henne utan vi drack våra öl och efter en stund så dök Magnus och Pernilla upp, lite svettiga. Pernilla ställde sig bredvid mig och jag förde upp handen under klänningen och kände den kladdiga sperman vara på väg ner längs hennes ben. Hon log och fick en puss av mig.

I taxin hem så började jag må lite dåligt (dom kör ju så illa i Grekland), jag var tvungen att hoppa av en bit från hotellet för att gå sista biten. När jag kom tillbaka så satt Pernilla i hotellbaren och väntade tillsammans med två grekiska killar, de bjöd henne på en rejäl shot som jag riktigt såg att hon fick svälja två gånger för att få ner. Jag försökte sedan få henne med upp på rummet men hon ville då att de båda grabbarna skulle få följa med. Uppe på rummet så satte sig killarna i varsin fåtölj och jag bjöd dem på whiskey.

De följde Pernilla noga med blickarna när hon gick in i badrummet, vad hon lovat dem vågade jag inte tänka på. När hon kom ut från badrummet så var hon helt naken hon bad männen klä av sig dom tittade på mig jag sade att det var ok. Under tiden männen klädde av sig så kom Pernilla bort till mig, jag satt i sängen hon tog av mig mina kläder och puttade ner mig så att jag låg på rygg i sängen. Sedan styrde hon min redan styva stake upp i hennes kladdiga uppknullade fitta, hon gled på lätt och började rida mig långsamt samtidigt som hon red mig bad hon nu en utav killarna, vilka båda runkade för fullt att komma fram hon tog hans kuk (en ganska liten) i munnen.

Den andra killen som hade en rejäl doning mellan benen kom nu fram och ställde sig vid sängen. Jag rafsade åt mig vaselinburken som låg på nattduksbordet tog en rejäl klick på fingret och sökte mig mot Pernillas analöppning. Jag körde in ett par fingrar i henne samtidigt som hon red mig. Nu skiftade de båda killarna plats och han som just blivit avsugen gick bakom Pernilla och förde kuken mot analen. Hon gnydde till när han i ett tryck körde in kuken i henne och sedan började pumpa på i rask takt.

Den andra killen blev nu avsugen eller han hade iallafall kuken i munnen på Pernilla hon hade lite svårt att koncentrera sig på honom. Efter bara någon minut så hörde jag killen som rövknullade Pernilla stöna till och skjuta sin sats långt upp i henne. Den andre killen ställde sig nu beredd bakom henne och tryckte lite försiktigare för att få in sin kuk i henne Pernilla var nu inne i en lång orgasm jag pumpade så gott jag kunde i fittan på henne och greken verkade ha fullt upp.

Efter ytterligare någon minut så ryckte han ut sin kuk och sprutade upp på hennes rygg långa kaskader av vit sås. Själv så sprutade jag i hennnes nu nästan fyllda fitta. Jag drog mig ur och tittade på min prinsessa där hon låg på mage i sängen totalt urknullad med ett leende på läpparna och lika söt som vanligt. Grekerna klädde på sig snabbt och gick ut de såg ganska nöjda ut när de lämnade rummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *