Annika

Festen hade varit fruktansvärt trist ända tills nu…

Min man och jag hade hamnat på en av alla dessa kårfester. Det var inte ofta vi gick på dem nu för tiden men av någon anledning hade vi hamnat på denna. Det var den vanliga studentikosa stämningen. Män som pratade med tillgjort myndiga och höga stämmor. I garderoben när vi kom hade vi stött på två män och tre kvinnor som helt spontant hade stämt upp i en egen liten a cappella sång.

Det var som vanligt en brokig blandning av ambitiösa och målinriktade människor, många begåvade och en del mindre begåvade. Som kvinna hade jag slutat spana in männen, det bjöds sällan på några överraskningar. Där fanns läshuvudet som börjat dricka sprit vid tjugo års ålder, och som alltid var fullast, hade lätt för sig med läsning men svårare med kvinnor. Charmören som såg bra ut och hade väldigt lätt för sig både när det gällde studier och det täcka könet. Och sedan alla andra mer eller mindre normala medelmåttor som kämpade för att ta sig fram, både med studier och kvinnor. Med andra ord framtidens män och kvinnor var samlade för att dricka sig berusade ännu en gång.

Min man studerar på KTH och han var anledningen till att vi hamnat på denna fest. Jag hade deklarerat mitt missnöje och tyckte nog att vi kunde åka hem. Josef, som min man heter, hade varit väldigt glad hela kvällen och verkade lite sluddrig nu när kvällen gick mot natt. Det var inte riktigt likt honom, han brukade faktiskt väldigt sällan spåra ur. Vi satt vid ett bord med flera andra personer och det var då Samuel dök upp. Han hade brutit sig in i de högljudda diskussionerna som förts runt bordet och det hade visat sig att han var kursare med Josef. Han hade satt sig bredvid mig och jag hade blivit alldeles varm när han leende tittat in i mina ögon.

Jag är själv 27 år, inte studerande, utan har ett arbete jag trivs med. Jag är lång för att vara kvinna, en bit över en och åttio, kort ljust hår och farligt gröna ögon. Josef och jag har varit ett par i sex år varav gifta i två år. Vårt förhållande bjuder inte på någon större spänning utan slentrianen har med tiden blivit värre och värre. Ibland nästan outhärdlig. På det sexuella planet var det länge sedan vi slutade att experimentera. Om vi nu experimenterat överhuvud taget. Det har för det mesta varit jag som tagit initiativen till sex och nu för tiden så slutade det alltid med missionär, eller möjligen bakifrån någon gång. Ett annat problem som jag upplever, kanske fel och säga att det är ett problem, men min man har en väldigt liten penis.

Två månader innan vi skulle gifta oss var jag på konferens med övernattningar på hotell. Jag hade varit ensam från mitt jobb och där hade jag träffat en man. Kanske hade jag drabbats av ”giftermålsfrossa” eller något för vi hade haft ett par riktigt vilda nätter han och jag. Mannen hade haft en grov kuk och en enormt stor pung, och han hade varit svart. Denna händelse hade sedan varit som fastetsad i mitt medvetande och mina drömmar handlade allt som oftast om otrohet med svarta och stora män. Nu låter jag kanske som om jag misstrivs med mitt liv och min man. Men jag skulle aldrig kunna lämna honom, jag älskar verkligen Josef och jag kan inte se mig själv utan honom faktiskt.

Nu satt jag och log fånigt tillbaka mot Samuel, tittade in i hans ögon. Samuel var svart med ett stort vitt leende. Diskussionerna runt bordet fortsatte högljutt och blandades upp med skratt och en del små tjut. Stämningen var på topp.

Plötsligt kände jag en hand på mitt lår under bordet. Mitt hjärta hoppade över ett slag. Den enda person den handen kunde tillhöra var Samuel. Han var inte lite fräck, eller syntes det så tydligt i mina ögon vad jag tänkte? Jag vågade knappt andas när jag tittade på de övriga runt bordet. Diskussionerna och skratten fortsatte och ingen verkade märka vad som skedde under bordet, allra minst min man.

Handen började röra sig och smekte sakta upp för låret. Jag försökte andas kontrollerat och oberört men kunde samtidigt inte motstå frestelsen att sakta sära på mina ben lite. Handen nådde kanten på mina stay-ups och fingrarna började smeka naken hud alldeles uppe vid mina trosor. Nu hade jag svårt att hålla andningen jämn och lugn. Två fingrar strök över mina trosor rätt över blygdläpparna. Jag flämtade till och släppte ofrivilligt ifrån mig ett litet stön. En av kvinnorna vid bordet gav mig en frågande blick. Jag smällde ihop mina ben, ursäktade mig och sedan gick jag ut på toaletten.

Väl ute på damrummet försökte jag samla mig, baddade ansiktet med lite kallt vatten. Jag tittade på mitt rödblossiga ansikte i spegeln. Han var fräck och självsäker och det retade mig lite. Eller var det mer på mig själv som jag retade mig? Hade han genomskådat mig så lätt? Mina fantasier om svarta män skulle jag nu åter kunna göra verklighet av, om jag ville. Men ville jag verkligen det? Det pirrade oroväckande i magen och känslan spred sig längre ner mellan benen.

Jag gick ut till de andra igen. Josef hade blivit bra hängig och Samuel höll honom i armen.

– Vi kom överens om att dela en taxi hem, sa Samuel till mig och log.

– Jaha… ok, svarade jag lite frågande och skyndade fram till Josef.

– Vi bor åt samma håll, kom det förklarande från Samuel.

Vi gick ut till garderoberna och hämtade ut våra jackor. Josef var lite ostadig på sina ben men kunde ta sig fram för egen maskin. Jag höll honom i armen, mer som en markering kanske om vem jag tillhörde. Men jag kunde inte låta bli att låta mina tankar vandra iväg mot mer stygga mål.

Väl ute stannade vi en taxi och Josef och jag hoppade in där bak. Samuel skulle gå på toaletten och sedan hämta ut sin jacka.

– Hur länge har du känt honom, frågade jag.

– Vem?, svarade Josef något slirig.

– Samuel förstås!

– Va… Nej jag känner honom inte. Har aldrig sett karln förut, svarade Josef lite frånvarande med något hängande huvud.

– Men…!?

Jag avbröts av att dörren öppnades på min sida.

– Hoppa in, sa Samuel med ett leende.

Jag kasade mig in så att jag hamnade på den mest obekväma platsen i en bil. I mitten på baksätet. Samuel hoppade in och stängde dörren, jag angav adressen och taxin började rulla mot förorterna. Visst var det konstigt att jag misstagit mig så, nästan kusligt. Men visst hade de sagt att de var kursare. Eller hur var det.

Jag försökte spela upp det som sagts under kvällen men hade svårt att få alla fragment på plats. Vem hade sagt vad? Jag märkte att jag nog själv hade druckit ett glas för mycket under kvällen. Josef hängde med huvudet och verkade vilja sova. Jag skakade honom lite lätt och försökte hålla honom vaken. Josef grymtade som svar på min behandlingen.

Taxin stannade utanför vår port. Jag skakade i Josef.

– Jag kan hjälpa dig upp med honom, sa Samuel.

– Nej, jag klarar det nog, sa jag och skakade kraftigare i Josefs arm.

Men Josef var inte i form, ville inte riktigt vara med.

– Jo kom jag hjälper dig.

Och så var Samuel ur taxin och gick runt och öppnade passagerarsidan där Josef satt. Han tog honom under armen och fick ur honom ur bilen. Jag hoppade själv ur och tillsammans fick vi upp min man i vår tvåa.

Josef hade vi lämpat av i sovrummet och nu stod Samuel och jag i vårt vardagsrum.

– Jag är törstig, skulle man kunna få något att dricka?, frågade Samuel.

– Vad skulle det vara?

– Jag är faktiskt törstig, vatten skulle bli alldeles utmärkt.

Jag gick ut i köket och hämtade två glas. Kände att jag själv var törstig efter det jag druckit på festen. Samuel satt i soffan när jag kom tillbaka. Jag gav honom ett av glasen och sedan satte jag mig själv.

– Tack för hjälpen, sa jag och gjorde en släng med huvudet mot sovrummet.

– Ingen orsak.
– Jag vet inte vad som for i honom. Han brukar faktiskt inte klappa igenom på detta sätt, försvarade jag min man.
– Kan hända den bästa, sa Samuel förstående och tog en klunk.

Det blev tyst i rummet och stämningen förändrades på något sätt. Samuel tittade djupt in i mina ögon och jag drunknade, kunde inte släppa honom med min blick. Han lutade sig framåt och la vänsterarmen om mina axlar.

– Jag vet inte om det är så lämpligt?, försökte jag.

Samuel sa inget utan lutade sig fram och våra läppar möttes. Jag särade mina och släppte in hans tunga. Kyssen blev intensiv. Samuel fick upp sin högerhand och slöt den runt mitt ena bröst. Jag stönade till. Hans hand vandrade neråt och började smeka insidan av mina lår. Nu började det bli farligt.

– Min man!? Försökte jag.

– Han sover, lugnade Samuel.

– Men han kanske vaknar!, stönade jag.

– Ingen fara, jag har sövt honom.

Jag stelnade till och tittade allvarligt in i hans ögon. Samuel log tillbaka mot mig.

– Jag skojar med dig, han har fått ett glas för mycket bara, sa Samuel förklarande.

Samuels händer började dra ner mina trosor för mina ben. Klänningen var uppdragen runt midjan på mig. Vi kysstes igen, vildare. Han knäppte upp sina egna byxor och drog av dem och sedan kalsongerna. Nu åkte alla våra kläder av. Min blick hade sökt sig ner mot hans skrev och där uppenbarade sig en stor, svart erigerad penis. Vi kysstes vildare och vildare och jag kunde inte motstå frestelsen att föra ner min hand och sluta den runt det grova organet. Han var bra mycket grövre än min man. Jag drog hans förhud prövande bakåt.

– Kondom… vi måste ha… kondom, flämtade jag fram mellan kyssarna.

– Lugn, lita på mig, svarade Samuel och fortsatte smeka insidan av mina lår och längre in mot mitt skrev.

Jag är nog ganska pryd och präktig faktiskt. Det är definitivt omgivningens intryck, och det är min självbild också, även om jag har såna här fantasier som jag berättat om. Även om jag är präktig, är jag nog inte blyg i övrigt, har en chefsbefattning i företaget som jag arbetar för. Stilmässigt är jag nog ganska ordinär, tråkigt nog, ingen som går ut med tjejkompisarna och flörtar med främlingar. Men jag gillar att klä mig lite sexigt i alla fall när jag går ut och så.

Jag kände hans grova ollon mot mina blygdläppar. Trycket ökade mot dem, de gled isär och han trängde in i mig. Hans grova kuk fyllde upp mig på ett sätt som min man aldrig kunde göra. Jag stönade med min mun tätt mot hans öra och mötte upp mitt skrev mot honom. Någon kondom hade det aldrig blivit tid för. Jag var upphetsad och kommit i stadiet då man inte längre bryr sig, inte längre kan tänka riktigt klart.

Samuel började stöta sin grova kuk i ett lugnt och jämnt tempo, jag stönade och svarade med små svankande motstötar. Tempot ökades hela tiden, min andhämtning blev tyngre och mer okontrollerad. Samuels kuk for in och ut i ett allt snabbare tempo. Jag kände hur jag själv började närma mig klimax skrämmande fort, eggad av tankarna på min man som låg och sov i rummet bredvid och som skulle kunna vakna när som helst. Vem var denna Samuel och hur kom det sig att min man slocknat så fort?

Samuel var stor och jag kände nu hans fulla tyngd när han låg över mig i soffan och stötte sin kuk i mig. Tankarna virvlade runt i mitt huvud. Jag var nära nu. Jag kysste Samuel med vidöppen, blöt mun. Våra tungor lekte. Han ökade tempot. Jag svankade allt vad jag kunde och sedan bars jag iväg.

Orgasmen sköljde över mig med våldsam kraft. Samuel gick på i ett besinningslöst tempo och sedan stelnade han till och tryckte sig allt vad han kunde mot mitt skrev. Åh nej, han skulle komma i mig! Men det var inget jag kunde göra. Med vilt särade ben och med små spasmiska ryck i min kropp tog jag emot hans kraftiga sprut långt inne i mig.

Samuel hade åkt. Jag gick in i sovrummet och kunde se min man ligga och sova fullständigt ovetande om vad som utspelat sig i vårt vardagsrum. Stackarn! Jag var fullständigt utmattad efter den anspänning som varit. Darrig. Ville ta en dusch men kände att jag inte skulle orka. Jag luktade starkt av främmande karl, men samtidigt lockades jag av en bisarr tanke att ligga bredvid min man med en annan mans safter i mig. Jag lyfte täcket på min sida och sedan kröp jag ner i den äkta sängen.

Jag drömde att jag befann mig på ett tåg. Det var en raksträcka som sträckte sig långt bort mot horisonten. Men där borta någonstans tog spåren slut. Det visste jag. Ändarna på rälsen slutade ute i tomma luften, vid ett stort stup, och långt, långt där nere fanns den steniga marken. Jag hade kommit åt en spak och tåget hade kommit i rullning. Jag slet och drog och försökte få stopp på tåget.

********************

Josef och jag hade bråkat. Det är inte ofta vi gör det men nu på morgonen hade vi kommit ihop oss om något bagatellartat. Jag kom knappt längre ihåg vad det handlade om men känslan av irritation satt kvar, fast jag nu befann mig på jobbet. Josef är snäll, nästan för snäll och han kan aldrig bli riktigt arg. Konflikträdd skulle man nog kunna kalla honom och när jag blir irriterad på honom så kan jag tycka att han är en riktig mes. Jag vet inte men ibland skulle det nog vara bra om vi kunde rensa luften ordentligt.

Den irriterande känslan som jag hade inom mig var nog anledningen till att jag så snabbt kunde fatta mitt beslut när Samuel överraskande ringde mig på jobbet. Han ville bjuda hem mig till sig i morgon kväll och jag tackade genast ja.

Var det så lyckat, tänkte jag när jag lagt på luren? Och hade jag tackat ja lite för snabbt? Visat mig lite för angelägen? Jag förbannade Josef som fått mig i denna irriterande stämning. Men sen mjuknade jag, det var givetvis inte Josefs fel. När allt kom omkring så tyckte jag ju faktiskt att han var en riktigt gullig mes. Min lilla mes. Jag kunde ju alltid ringa och lämna återbud, men sen slog det mig att jag inte hade Samuels telefonnummer. Tja, man behöver ju inte dyka upp.

Dagen flöt på och bjöd inte på några större överraskningar. Allt gick i sina invanda banor. Imorgon var det onsdag och det slog mig att Josef skulle bort på kvällen, det hade han bokat in för länge sedan. Skulle jag tillbringa kvällen själv? Jag har inget emot att tillbringa en kväll själv, det kan ofta vara mycket lugnt och skönt. Eller ville jag inte tillbringa kvällen själv? Jag rodnade nästan över mina egna tankar, detta var egentligen inte alls likt mig.

Följande morgon hade jag tagit på mig en kjol och en långärmad topp när jag skulle gå till mitt arbete. Josef hade tittat på mig men inte sagt något. Jag brukar för det mesta ha byxor på jobbet men idag ville jag var extra fin, extra sexig? Jag hade tagit på mig svarta underkläder och ett par svarta strumpor. Jag kysste Josef på kinden och sedan lämnade jag lägenheten. Jag försökte jaga bort tankarna på Judas när jag sprang ner för trapporna. Kunde ju fortfarande ställa in min träff ikväll.

Arbetsdagen hade släpat sig fram och nu satt jag äntligen på tunnelbanan. Färden gick i samma riktning från stan som jag brukade åka hem, men linjen var en annan och ledde ut till en annan förort. Det pirrade lite i magen av förväntan och nervositet. Var det så lyckat, jag kände ju knappt Samuel. Det kanske hade varit bättre att träffas ute på stan. Men ute på stan kan man stöta ihop med folk man känner och sedan får man problem att ge en bra förklaring på vem det är man ses med.

Jag hoppade av tunnelbanan vid den angivna stationen och letade mig fram till adressen jag fått av Samuel. Portkoden stämde. Det knäppte i låset och jag kunde dra upp dörren. Han bodde på tredje våningen. Jag tog trapporna, ville ha lite tid att samla mina tankar.

Jag hörde en ringsignal innanför dörren och efter ett tag slogs dörren upp och jag kunde titta in i ett leende ansikte. Vi hälsade och jag gick in. Samuel hjälpte mig gentlemannamässigt av med kappan. Han visade mig in i vardagsrummet och jag fann överraskande en annan man i rummet.

– Jag visste inte att du hade besök, vi kanske ska träffas en annan gång istället, sa jag osäkert och stannade innanför dörren till vardagsrummet.

– Ingen fara. Jag vill bara presentera dig för min vän William, sa Samuel och puffade mig lite lätt in i rummet med armen som han hade om min midja.

William reste sig från soffan och sträckte leende fram en hand. Jag tog den och vi hälsade. Han gick lite för fort fram. Började presentera mig för sina vänner redan nu! Vi kände knappt själva varandra och det fanns ju ingenting som sa att vi skulle fortsätta träffas. Jag satte mig i soffan och korsade det ena benet över det andra och la armarna i kors över magen.

– Vill du ha något att dricka?, frågade Samuel.

– Du jag vet inte, jag kanske ska gå. Vi skulle kunna träffas en annan gång istället.

Detta var väl knappast artigt men jag kände att jag orkade inte hålla på etiketten nu.

– Slappna av, jag ska fixa något gott åt dig att dricka, och så skyndade han sig ut till köket.

Det uppstod en tystnad när Samuel försvann ut och jag tittade mig runt i rummet. William var svart han också. De var båda ganska storvuxna och långa. Då jag själv är lång för att vara kvinna så känner jag mig av någon konstig anledning alltid bättre till mods i sällskap med långa män. Finns inget värre än att vara huvudet längre än en man. Ur högtalarna strömmade reggae musik ut på låg nivå. En av mina favorit låtar. Jag började känna mig lite bättre till mods.

Samuel kom in med min drink, vi skålade och trevande samtal inleddes. William visade sig både vara trevlig och ha humor. Samtalen blev mer och mer otvungna och till slut flöt de fritt med skratt och fria inlägg från alla håll.

William gick ut för att gå på toaletten. Samuel lade sin arm runt mina axlar. Jag tittade leende in i hans ögon. Han böjde sig fram och gav mig en puss på munnen.

– Aja baja, sa jag.

Han log och sedan böjde han sig fram igen och nu särade jag mina läppar och vi kysstes. Jag märkte att det varit sprit i drinken jag fått, kände mig varm och lite upprymd inombords. William kom tillbaka och istället för att sätta sig i den andra soffan satte han sig bredvid mig.

– Hör ni, vad tror ni om mig egentligen?

Samuel tittade leende in i mina ögon och kysste mig igen. Jag besvarade kyssen med min tunga. Jag kände Samuels hand på mitt lår och den pirrande upphetsning jag kände inom mig skrämde mig lite.

– Nej lyssna, jag är gift, försökte jag lamt.

Jag hörde själv hur dumt det lät, om jag var gift vad gjorde jag då överhuvudtaget i Samuels lägenhet. Vi fortsatte att kyssas och Samuels hand flyttades uppåt och slöt sig kramande om mitt ena bröst. Jag stönade lite svagt. Nu kände jag en annan hand på mitt lår, Williams! Vad hade jag gett mig in i? Handen vandrade smekande upp under min kjol, upp till kanten av mina strumpor, där naken hud tog vid. Jag avbröt min vilda kyss med Samuel.

– Nej vi kan inte, flämtade jag nu märkbart upphetsat.

– Lugn vi ska hjälpa dig, viskade Samuel tät mot mitt öra.

Jag andades med öppen mun och försökte komma på något bra att säga, men kunde inte komma på något. Mitt huvud var tomt.
– Var rädd om mig, pep jag fram.
Samuel flinade mot mig och jag mötte honom i en blöt kyss med vidöppen mun. Av någon anledning kom jag att tänka på min dröm, jag hade inte fått stopp på tåget utan det hade ökat farten och rullade nu något fortare.

Samuel och jag kysstes. Hans hand kramade och smekte mina bröst utanpå tröjan. Williams händer gick på upptäcktsfärd mellan mina ben. Smekte insidan av mina lår och strök lätt över mina trosor. Min andhämtning blev tyngre och kraftigare. William skalade sakta av mina trosor, jag lyfte hjälpsamt på stjärten så att tyget kunde avlägsnas. Jag avbröt min kyss och kom ner på knä på golvet.

Med darriga händer började jag knäppa upp Samuels byxor. Jag fiskade med handen i kalsongen och fick fram en stor och styv penis. Jag tittade leende upp mot Samuel och sedan böjde jag mig fram och kysste toppen av det stora ollonet. William hade försvunnit utom synhåll. Jag fick gapa stort och lät sedan den grova penisen glida in i min mun. Jag sög i långa drag. Slickade. Kysste. Länge.

Plötsligt kände jag hur min kjol drogs upp över min stjärt. Rumsluften kändes kall mot mina nakna skinkor. Jag tittade upp bakom mig och såg William stå på knä bakom mig. Åh herregud det här var inte sant, något liknande hade jag aldrig varit med om. Han måttade med sitt ollon mot mitt kön, tryckte på och sedan började han pressa sig in. Jag svankade vällustigt på min stjärt och tog emot honom. Jag flämtade till, han var stor!

William tog ett stadigt tag om min midja och sedan pressade han sakta in sig i hela sin längd. William började sakta att knulla mig bakifrån. Min andhämtning var nu lite häftigare och jag hade svårt att koncentrera mig på att suga Samuel. Med slutna ögon och öppen mun, slickade och kysste jag Samuels kuk samtidigt som jag tog emot de underbara stötarna där bak.

Tempot ökade. Jag började gnälla och stöna. Samuel reste sig från soffan och försvann ur mitt synfält. Jag la mig med överkroppen i soffan och bara njöt av Williams behandling. Han smekte mig över clitoris och blygdläppar med ena handen samtidigt som hans grova kuk pumpade in och ut i ett accelererande tempo. Jag stönade högt nu. William började närma sig märkte jag. Jag ville komma med honom men jag hade en bit kvar. William stelnade till.

”Nej” kom det över mina läppar. Han pressade sin kuk i botten på mig och med fullt svankande stjärt tog jag för andra gången på mindre än en vecka emot en annan mans sperma långt inne i mig.

William drog sig ur. Jag andades tungt och satte mig ner på mattan som låg på golvet. Tittade upp och fick se Samuel komma ner mot mig. Våra läppar möttes i en girig kyss. Han fick ner mig på rygg och lade sig över mig. Med ivriga fingrar hjälpte jag till att styra honom rätt.

Han trängde in i mitt nu såphala inre och började knulla mig i ett våldsamt tempo. Jag var upphetsad och närmade mig den ljuvliga förlösningen mycket snabbt. Jag skulle snart komma. Låta mig föras iväg i ett tillstånd av total maktlöshet. Jag kände mig nästan rädd för att riktigt ge mig hän. Att sätta mig själv i det tillstånd när jag är som mest sårbar, utan kontroll. Jag befann mig i en lägenhet med två främmande män och de skulle kunna göra vad de ville med mig i det ögonblicket.

Mitt huvud böjdes uppåt som i kramp och sedan sköljdes jag iväg. Mitt huvud kastades bakåt och jag började skaka fullständigt okontrollerat. Samuel fortsatte att knulla mig i oförminskat tempo. Med min mun tätt mot hans öra stönade och bad jag honom att komma. Jag önskade inget hellre än att han skulle komma i mig. Han gav några kraftiga utdragna stötar och sedan kom han. Snyftande och med kraftigt särade ben tog jag emot honom.

*******************

Jag hade lämnat lägenheten och åkt hem. Josef hade inte kommit hem ännu. Mitt liv hade sannerligen förändrats de senaste dagarna. En känsla av overklighet spred sig inom mig. Var det verkligen jag? Och var skulle det här sluta?

Min man kom hem efter ett tag. Känslan av overklighet satt kvar. Känslan av att leva i en dröm kom över mig. Jag gav Josef en blick som han omöjligt kunde missförstå. Han sa inget utan följde mig in i sängkammaren och vi kröp upp i sängen. Kläderna åkte av och jag lade mig på mage i sängen. Josef kom över mig, jag särade mina ben och han kunde tränga in i mig bakifrån.

Han gav en kommentar om att jag var fruktansvärt fuktig och villig. Jag stönade bara till svar. Josef gick på i snabba stötar och jag låg på mage och svankade med rumpan mot honom. Under min kropp hade jag sträckt ner min ena arm och med fingrarna smekte jag sakta över min clitoris och blygd. Jag skulle inte kunna ta mig till orgasm igen, men det var skönt att känna min man inne i mig. Snuskigt skönt. Snuskigt och skamligt skönt.

Jag ville känna min man komma i mig, blanda sig med de andra. Josef fick, konstigt nog, det motstånd och den friktion som behövdes för att komma. Han stelnade till. Jag slöt mina ögon, stönade med öppen mun och sedan tog jag emot honom. Jag var lite chockad över mig själv, jag visste inte att jag kunde vara en sån snuskig och skamlös kvinna.

*********************

Jag hade funderat länge på den senaste tidens händelser. Det började gå mig överstyr. Jag kunde inte fortsätta så här. Jag var gift och jag ville inte på något sätt förlora min Josef. Jag hade blivit tvungen att bryta min kontakt med Samuel och hans vän. De hade ringt några gånger men jag hade hela tiden hållit fast vid mitt beslut.

Nu satt jag på jobbet och gick igenom min post. Det var klart, den senaste tidens äventyr hade varit otroligt spännande och inte minst upphetsande. Men att riskera man och hem för dem var jag inte beredd att göra.

Ett av kuverten i posthögen såg lite annorlunda ut än de andra. Mer som ett privat brev. Jag vägde det i handen och av någon anledning fick jag onda aningar. Jag öppnade kuvertet och tre bilder ramlade ut på bordet. Det första föreställde mig ståendes på knä sugandes Samuels kuk. På det andra stod jag på alla fyra medan William tog mig bakifrån. Och på det sista kortet låg jag på rygg med en energiskt jobbande Samuel mellan mina särade ben. Jag blev alldeles kall. Det fanns inget mer i kuvertet, inget brev, ingen text på korten.

– Du ser blek ut, mår du inte bra?

Jag ryckte till, kom tillbaka till verkligheten och tittade förvirrat upp på en kollega som ingick i min grupp.

– Va, nä, svarade jag frånvarande samtidigt som jag rafsade ner bilderna i knät.

– Du är inte sjuk?

– Nej, då jag mår bra, ljög jag.

– Du har väl inte glömt mötet?

– Nej, nejdå. Gå du så kommer jag efter.
Hon gick. Jag tog upp det tredje kortet och tittade på kvinnan som låg på rygg med dimmig blick. Hon såg ut att vara helt borta, som om hon befann sig i en annan värld. De hade tagit kortet i mitt mest sårbara tillstånd! Vad hade de jävlarna gjort med mig?

Tåget rullade allt fortare och fortare. Så fort att det nu var för sent att hoppa av. Tåget krängde och det skramlade när det for fram på rälsen. Skulle jag kunna få stopp på det? Måste få stopp på det!

Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *