Nattlig trekant

Det hade varit slut i snart ett år mellan min gamla flickvän Amanda och mig, men vi var fortfarande mycket goda vänner och det hände ofta att jag sent på natten, på väg hem från en eller annan fest knackade på fönstret hos henne och kom in på en kopp te.

Tidigt i våras hade jag ryktesvägen fått höra att Morgan, en gammal klasskamrat till mig hade börjat stöta på henne, men jag lade inte näsan i blöt. En fredagskväll i mitten av mars var jag på väg hem efter en vild fest hos en av mina polare, och när den värsta fyllan lagt sig fick jag för mig att jag skulle hälsa på Amanda, som ändå bodde på hemvägen och se om det fanns mer att dricka där.

Klockan var närmare fem när jag, blöt av regn och rätt så frusen nådde hennes hus. Porten var givetvis låst och jag gick runt byggnaden för att knacka på vardagsrumsfönstret. En parksoffa stod intill väggen, alldeles under fönstret och jag klev upp på den för att få fri sikt in i rummet.

Det första jag fick syn på var Morgan och Amanda. De var båda nakna och Amanda stod på knä i soffan, och Morgan som stod på golvet framför soffan tog henne hårt och brutalt bakifrån. Hennes stön av njutning blandad med smärta hördes ut till mig. Morgan pumpade hårt och skoningslöst och jag trodde att Amanda skulle slita sönder dynorna i soffan med sina hårt spända fingrar.

Plötsligt drog han sig ur henne och de bytte ställning. Amanda lade sig på rygg i soffan och Morgan, med den stenhårda kuken vajande framför sig lade sig på henne.

Han tvingade upp hennes ben ända till ansiktet med vänster arm och styrde med högerhanden in kuken i hennes savande fitta. Han lade sig till rätta med sina axlar i hennes knäveck och händerna i soffan och började köra kuken ut och in, han kysste henne, slickade och bet i hennes bröstvårtor medan han våldsamt och obönhörligt kastade sig ut och in i henne.

Tempot blev allt hårdare och till slut stelnade han till, rätade på ryggen och sköt satsen rakt in i henne. Morgan drog sig än en gång ur henne och satte sig på soffan. Men Amanda var inte tillfredsställd, det syntes lång väg. Jag mindes själv hur svårt det hade varit att ge henne nog, hon kunde konsten att trötta ut en man. Nu kröp hon fram till honom, slickade hans bröst och mage, nafsade i pungen och försökte få liv i den döende staken, men Morgan, som rann av svett och var högröd i ansiktet, tände en cigarett och lutade sig bakåt. De pratade, men jag hörde inte vad de sa.

Nu hade jag stått länge nog där ute i regnet och blåsten, och var fast besluten att bli insläppt. Jag klev ner från bänken, plockade upp en näve grus och kastade det på fönstret. Det gick nästan en min ut innan Amanda, klädd i morgonrock öppnade fönstret och tittade ut.

– Hej, sa hon. Jaså det är du.

– Ja, svarade jag, får jag komma in ett tag.

Hon lät förstå att hon hade herrbesök, men jag sa att det inte gjorde något och då sa hon okej, stängde fönstret och gick ut i hallen. Jag sprang runt huset och i blev insläppt.

När jag kom in i lägenheten mötte jag Morgan i hallen. Han var klädd i jeans och höll just på att dra på
sig en t-shirt.

– Hej, sa han. Har du stått där ute länge?

– Nej, ljög jag.

Amanda frågade om jag ville ha lite vin. Det visade sig att de redan hade druckit två flaskor, men hade lika många kvar. Jag tackade ja, och snart satt vi alla tre i soffan, drack det vita vinet och pratade. Efter någon timme nickade Morgan till och somnade, men Amanda och jag, rätt runda under fötterna vid det här laget fortsatte att prata. Hon hade fortfarande morgonrocken på sig och den hade glidit isär så att man dels såg hennes ben ända upp till i låren och dels såg halva brösten.

Hon såg ut precis som jag mindes henne, smal men inte för smal, fasta ganska små bröst och den långa halsen som vackert stack upp ur den vita morgonrocken. Vi började prata sex och snart var vi inne på hennes och Morgans förhållande, som visade sig vara ganska nytt.

– Jag ljög förut, sa jag.

– När då?

– När jag sa att jag kom precis när jag kastade stenarna.

– Jag vet, sa hon.

– Vad menar du med det?

– Jag såg dig hela tiden, men jag tyckte inte att det gjorde något om du såg på.

Jag blev förvånad men lyckades dölja det rätt bra.

– Du är bättre, fortsatte hon. Du är en mycket bättre älskare än Morgan.

Plötsligt löste hon upp skärpet på morgonrocken, reste sig upp och stod där naken som ett barn. Den svarta triangeln av hår mellan benen glänste lätt av kärlekssafter och hon sa:

– Är jag fortfarande vacker?

Jag svarade att det var hon och den växande bulan i mina byxor bekräftade det. Hon sjönk ner på knä på golvet framför mig och började sakta smeka insidan av mina lår upp mot kuken. Jag tittade förskräckt på Morgan, men han sov som en stock. Så knäppte hon sakta upp min gylf, lossade på bältet och kuken sprätte ut genom gylfen på boxershortsen.

– Han är sig lik, sa hon.

Jag kunde bara nicka till svar där jag satt mitt emellan den sovande Morgan och hans kåta flickvän, men när hon bad mig lyfta på stjärten så att hon kunde få av mig byxorna helt var jag inte sen att lyda. Skjortan knäppte jag själv upp och tog av mig under det att hon försiktigt smekte min påle och kysste mina innanlår med öppen mun och slickande tunga. Hon makade sig uppåt och andades först varmt på kuken, drog några långsamma runkande tag innan hon kysste ollonet och slutligen lät hela kuken glida in i sin varma våta mun.

Amanda hade alltid varit en mästare på att suga kuk och hon hade inte blivit sämre på det under det år jag varit ifrån henne. Med mjuka, sugande drag förde hon kuken ut och in i munnen och jag kände att jag snart skulle komma, men Amanda var bättre än så, hon förstod att jag var på väg och drog kuken ur munnen en halv sekund innan det skulle varit för sent.

Hon höll den med högerhanden under det att hon kröp upp i mitt knä, satte sig tvärs över mig och sakta, sakta förde in hela den grova staken i sitt kramande, varma underliv. Hon red mig fortare och fortare med mjuka rytmiska rörelser och den här gången hade jag nog inte kunnat hålla igen, så skönt kramade hennes trånga fitta om mitt bultande blåröda ollon, men plötsligt hörde vi Morgans grötiga röst:

– Får jag vara med?

Jag blev förvånad när han plötsligt kröp fram till oss och började slicka Amandas bröstvårtor med bred, platt tunga. Amanda fortsatte rida, fast mer okoncentrerat nu och efter ett tag klev hon av mig och sa:

Ta mig bakifrån du, så suger jag Morgan.

Vi var inte sena att lyda och snart stod den ljuvliga, brunbrända tjejen där på alla fyra i soffan med Morgans spretande kuk i munnen medan jag sakta särade på hennes uppsvällda blygdläppar och förde in min längtande, och vid det här laget blöta kuk i henne.

Det var ljuvligt skönt. Samtidigt som jag pumpade mig närmare och närmare orgasmen kunde jag se hur Amanda ömsom runkade och ömsom sög och slickade Morgans kuk.

Morgan började röra sitt underliv och pumpade själv kuken in och ut i Amandas öppna mun. Så stelnade han till, drog ur kuken ur Amandas mun och jag såg hur floder av vit sperma flödade ut i hennes ansikte och hår.

Synen gjorde mig nästan galen och jag pumpade fortare och fortare medan Amanda energiskt juckade tillbaka. Morgan kysste henne, smekte hennes bröst och smetade in sperman över hela henne.

Nu vred hon sig runt, utan att ta kuken ur sig och lade sig på rygg med uppdragna ben, men efter bara några sekunder ville hon bli slickad istället och jag drog mig själv ur. Morgan kom krypade runt och letade sig ner mellan hennes ljuvligt mjuka lår under det att jag flyttade mig upp så att jag blev stående på knä, grensle över hennes mage.

Samtidigt som Morgan med känslig tunga började stimulera hennes värkande klitoris lade jag min kuk till rätta mellan hennes hopklämda bröst och började knulla henne där.

Jag var nu uppkåtad till bristningsgränsen och det tog inte många sekunder innan Jag sprutade varma kaskader av skummande vit sperma över hennes bröst och ansikte. Hon log mot mig. Nu, när både jag och Morgan var tillfredsställda, åtminstone för stunden kunde vi tillsammans ägna oss åt att driva Amanda fram till den allra yttersta gränsen.

Våra tungor och händer var överallt på henne. Vi smekte och slickade, nafsade och sög henne i fittan och på brösten, i stjärten och i ansiktet. Morgan stoppade in två fingrar i hennes vidöppna fitta och slickade samtidigt hennes klitoris under det att jag slickade hennes bröst och med min lediga hand stimulerade henne analt. Vid det här laget dröp vi alla av svett. Amanda rörde sina höfter häftigare och häftigare för att till slut skrika ut sin enorma multiorgasm.

Amanda låg skälvande kvar på soffan och kunde knappt röra sig, så jag tände en cigarett och gav henne. Vi satt alla tre nakna och rökte när vi märkte att det börjde dagas ute.

Jag besökte Amanda många gånger efter den natten,men det är en annan historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *