Tre är bättre än två

Min relation med Eva var endast genom arbetet. Hon var gift och på den tiden tog man det för att hon var ointresserad. Hon agerad på ett ganska sexuellt sätt. Hon brukad fråga mig om mina förhållanden och hon var en sån person som man ville svara ärligt. Vi pratade mycket och jag tror hon lärde mig mer om vad kvinnor vill än många av mina flickvänner. Vi brukade luncha ihop. Ofta åt vi sent vilket gjorde att vi var ensamma i lunchrummet. Eva var mer söt än vacker, dessutom hade hon ot r oligt med charm.

Hon berättade ingående för mig om saker hon gjort och drömde om. Hon ställde massor med frågor om mitt sexliv men jag blev oftast inte allt för generad. Vi pratade självklart om massor med annat. Eva sa upp sig från arbetet efter att ha jobbat ihop i ca 2 år. Hon bjöd in hela vår avdelning hem till sin villa norr om Stockholm. Vi var väl 16 personer totalt denna fredag kväll.

Stämningen var på topp. Vi åt och drack dansade och hade kul. Efter klockan 12 började många gå hem. När Evas man kom hem var det endast Göran, Lena och jag kvar. Lena och Göran hade det tänt till ordentligt mellan och de kunde inte slita sig från varandra. Båda var gifta så det stod kvar på dansgolvet och försökte väl övertyga oss om att det var dans och inget annat de höll på med. Jag satt i soffan med en öl och snackade med Evas man Bengt.

Bengt hade varit ute med sina kompisar och druckit öl. Han kommenterade Göran och Lenas dans. Han var rätt kul, han skrek til dem att den typ av dans var lättare att göra liggande. De försökte väl låta bli att höra vad han sa. Vi snackade en del allmänt, när han plötsligt sa jag trodde jag skulle hitta dig och Eva på det där sättet. Jag tyckte situationen blev konstig. Jag hade aldrig sagt ett ljud till Eva att jag brukade runka med hennes bild framför mina ögon när jag var ensam.

Jag fick inget vettigt sagt bara massa harklande som tur var dök Eva upp. Jag satt nu i soffan mellan Eva och Bengt. Bengt frågade Eva om jag var erbjuden sängplats. Jag började få en konstig känsla i kroppen som om allt var förbestämt. Eva frågade mig om jag ville sova kvar i deras gästrum, jag tackade ja och vi gick för att hämta lite mer dricka i kylen. När vi kom tillbaka var Göran och Lena borta, konstigt sa Eva att de gick utan att säga adjö. Bengt sa god natt efter ett kort tag medan Eva och jag satt kvar och drack upp det sista.

Jag var ganska full men jag hade som tur tagit det ganska lugnt. Eva satt nära mig och vi börjad glida in på vårt favoritämne. Med vi pratade böjde hon sig emot mig. Jag kände hennes mjuka bröst mot min axel. Jag fick stånd på en gång. Hon kysste mig lätt på munnen och sa att jag var snygg. Hon lade sin hand mot mitt lår och lät den glida upp längs benet. Det blev väldigt jobbigt, jag blev kåtare och kåtare. Hon tog hela tiden initiativet och tog tag i min nacke böjde mig upp och tryckte hela sin kropp mot min. Kysste mig djupt med tungan långt in i min mun.

Jag visste att jag ville älska eller snarare knulla den kvinna nu, men hur långt ville hon gå. Vi reste oss upp och gick bort

mot sovavdelningen. När vi kom förbi gästrummet förstod vi att Göran Och Lena också var kvar, vi hörde stön och knullljud från gästrummet. Vi stannade utanför och lyssnade. Mmmmm låter skönt sa Eva kom så får vi göra något liknade. Det är bara en sak som jag undrar om du menade allvar med.

Jag blev nyfiken och frågade vad hon kunde mena. Jo sa Eva du sa en gång till mig att du fantiserade om att ha sex på tre men det behövde inte vara två kvinnor det kunde lika väl vara som det jag kan erbjuda

dig i kväll. Nu förstod jag Eva och Bengt hade planerat denna avslutning på kvällen. Jag var för kåt för att tänka, följde med Eva in i Bengts och Evas sovrum. De hade en stor dubbelsäng. Bengt låg naken på sängen och tittade på oss när vi kom in. Det första jag såg var Bengts kuk den var stor, min kändes genast jättliten.

Jag glömde ändå ort den tanken när Eva lät sina kläder falla och hennes bröst och kön blottades. Hon hade ganska små men fasta bröst hennes fitta var helt rakad. Eva klädd e av mig och vi lade oss på sängen. Jag var tveksam till vad som skulle hända. Eva visste vad hon ville hon gled ner mellan mina ben och tog min kuk i sin mun. Så skönt den kvinnan kunde verkligen suga kuk.

Hon var mjuk och läpparna gled mot mitt ollon upp och ned, tungan spelade mot ollonet. Hennes hand smekte samtidigt kuken. Eva stod på knä så Bengt hade inga problem att glida upp bakom henne och köra in sin kuk i henne. Hon fick svårare och svårare att suga min kuk, men det gjorde bara att n jutningen drog ut på tiden. Bengt snackade nästa hela tiden. Han sa ” du är en kåt lite flicka” ” sug hans kuk” ”Snart får du din favorit drink med sperma” Jag har alltid varit för blyg för sådant men det gjorde mig kåt. Bengt var helt klart kåt för med ett vrål sprutade han i Evas fitta.

Han fortsatte att knulla henne långsamt samtidigt som han daskade henne på stjärten. Nu kände jag att min egen orgasm var på gång med ett vrål sprutade jag. Eva slöt sina läppar runt min kuk och vispade med tungan. Lite sperma rann genom hennes läppar. Hon böide sig upp och jag fick smaka på min egen säd. Sedan kysste hon Bengt. Härligt sa hon men nu vill jag bli slickad. Jag led ner mellan hennes ben, man kunde se att hon var nyknullad hennes sköte var vått och kladdigt.

Jag började slicka Evas fitta. Hon smakade salt och vått och det hetsade mig att slicka en ny knullad fitta. Det tog inte lång tid förrän Eva börjad stöna högt och tog tag i mitt huvud, pressade det mot sin fitta. När det gick för Eva körde jag in ett finger i hennes stjärt. Det gjorde henne vild. Nu sa hon ska vi knulla som jag alltid drömt om. Bengt lade de sig på rygg med Eva ova n på. Jag ställds mig bakom Eva .

Detta var första gången jag skulle prova analt. Lukten och ljudet i rummet hetsade mig. Eva svankade så mycket hon kunde min kuk hittade hennes stjärt öppning och jag gled långsamt in. Det var inte lätt att hitta en rytm speciellt som Eva stönade och skrek hur skönt det var. Hon vred sig som en mask men tillslut hittade Bengt och jag en gemensam takt.

Fy fan vad skönt att knulla. Jag ville att det skulle fortsätta länge. Bengt mumlad hela tiden nu var hans órd m er läten en ord. Eva stönade högre i takt med våra rörelser. När det gick för hennes snyftade hon och nästa grät. Det var den längsta orgasm jag sett en kvinna ha fram till dess. Bengt frågad mig om jag var nära, jag sa att jag gjorde allt för att hålla igen.

Han sa att vi skulle försöka spruta samtidigt. Eva hetsade oss ”kom igen pojkar spruta er sperma långt i mig” Det var för mycket med ett vrål kände jag hur kuken sköt iväg sperma stråle efter sperma stråle. Strax efter hör jag Bengt komma även han skriker nästan ut sin orgasm. Vi kan inte ligga kvar länge utan glider ifrån Eva. Jag kan inte hålla mig vaken utan somnar.

Precis innan jag somnar hör jag Eva säga tack älskling till Bengt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *