Sara & Micke Del 3

-Vi tar ett dopp innan frukosten. Föreslår Sara.

-Gärna, det hade varit skönt. Kontrar Micke direkt

Gemensamt beger de sig ner i poolrummet och nakna hoppar de ner i vattnet. Micke njuter av känslan att naken simma i poolen och känna vattnet först kyla ner kroppen och sen värmen som sakta sprider sig i kroppen när han simmar några snabba längder. Micke har alltid varit en duktig simmare och han märker att Sara hänger med lätt i hans tempo. Hon vinner visserligen mycket på sina spänstiga vändningar och i en inomhuspool blir det ju en del.

-Vi tävlar! Föreslår Sara som säkert märkt att hon har en chans att slå honom.

-Poolen är 10 m lång och vi simmar tio längder. Den som vinner får själv välja pris! En deal? Frågar Sara lite lurigt leende.

-Jag är med. Svarar Micke direkt.

De tar plats på bassängkanten och Sara för förmånen att starta dem.

-Vi kör på tre säger hon.

-Ett, två……..tre och de hoppar i vattnet.

Loppet blir ganska jämt. Micke simmar lite fortare än Sara men Sara tar igen allt i vändningarna. Sista längden vänder de samtidigt och det är otroligt jämt. Micke känner att hans armar börjar stumna men sliter för allt han är värd. Det känns som det är en otrolig prestige som står på spel i deras lilla tävling. Strax innan de når mål kan han bara se hur Sara glider ifrån honom och vinner.

-Du vann. Grattis skriker Micke.
-Orkade du inte. Säger Sara skrattande.
-Nu får du välja ett pris! Säger Micke och pussar Sara
-Jag ska fundera ut nåt under frukosten. Säger hon lite lurigt leende.

De tar på sig badrockarna och går ut i ett stort kök som verkar ha alla de senaste moderniteterna. Tillsammans hjälps de åt att duka upp en rejäl frukost. Micke hade aldrig kunna drömma om att helgen skulle bli så här härlig. Här sitter han tillsammans med Sara som ser så härligt sexig ut i sitt blöta hår och härliga leende och äter frukost. Hennes glada skratt när de skojar med varandra smittar av sig och de har en härlig stämning vid frukostbordet. Ute skiner solen och det är en härlig höstdag. Trädens blad har precis gulnat efter en av de varmaste höstarna någonsin här i södra Sverige.

-Idag hade det varit en perfekt dag för en golfrunda. Säger Micke lite drömmande.

-Spelar du också golf? Utbrister Sara lite glatt. Du ska få en chans till revanch. Vi åker till Bokskogen och spelar en rond!

-Gärna

-Men då måste jag ha lite färdkost först. Säger Sara lite förföriskt och reser sig upp.

Hon går fram till Micke som sitter på sin stol och knäpper sakta upp hans badrock medan hon kysser honom sensuellt. Hennes hand lägger hon direkt på hans slaka kuk och mjukt börjar hon smeka hans pung. Hon kramar lite om den och det tar inte lång tid förrän hon känner hur den börjar resa sig. Hennes naglar river lite lätt på hans bröstvårtor som styvnar direkt av beröringen. Sara kysser honom ner för halsen och hon nafsar honom sen lite lätt i bröstvårtorna. Hans kuk har blivit rejält stor i hennes späda hand nu. Handen rör sig sakta ända från botten ut till ollonet. Sen trycker hon lite lätt på undersidan ända nere vid roten och direkt svullnar den till ytterligare lite. Hennes tumme roterar på skinnet över ollonet en stund. Nu är Micke så kåt att han inte kan låta bli henne längre. Han försöker öppna hennes badrock men direkt tar Sara bort hans händer och viskar att nu är det han som ska njuta.

-Min njutning blir att se dig njuta av min behandling. Säger hon och kysser honom lätt på mun innan hon sätter sig på knä mellan hans ben.

Han tittar ner på henne och ser hur hennes mun kysser toppen på hans stora styva kuk. Hennes långa blonda hår ligger över axlarna och huvudet rör sig sakta när hon kysser hans lem ända ner till roten. Han känner hur hennes tungspets retar hans pung. Hon nafsar på pungen och plötsligt känner han hur hon tar pungen i sin mun. Han njuter när hon suger försiktigt på den. Hennes hand drar sakta skinnet över ollonkanten fram och tillbaka. Hon tittar upp på honom och ser att han njuter ordentligt. Nöjd börjar hon slicka hans ollon som redan är glansigt av hans kåthet.

Hon låter ollonet glida in i sin mun och Micke känner värmen från henne. Hon tar långsamt hela hans kuk i munnen och suger lätt när hon drar ut den. För varje gång ökar hon suget lite. Hennes hand kramar om pungen. Micke känner hur det börjar dra i hans ryggrad och nu känner han att han kommer strax. Sara märker det och stannar upp och tittar upp på honom lite leende.

-Jag vill vänta lite tills du får komma. Viskar hon retsamt.

Efter en liten stund börjar hon att göra samma sak igen. När hon märker att han nästan kommer slutar hon. Han börjar bli otålig och önskar att hon fortsätter när han nästan kommer men det är hon som bestämmer och hon vill verkligen reta honom. Den fjärde gången det är nära tar han tag i hennes huvud med bägge händerna och tvingar henne att fortsätta. Sara förstår att det inte är lönt att retas mer så hon suger honom mycket hårt och hon känner hur hans sperma pumpas ut i hennes mun. Hon känner den varma sädens lite salta smak mot tungan. Hon har faktiskt aldrig smakat på en mans sperma förr men hört att många gillar den. Hon upptäcker till sin glädje att det gör hon också. Hon prövar att svälja den och gillar det så mycket att hon slickar kuken helt ren från sperma. Hon känner sig själv riktigt kåt nu, känner hur fuktig hon blivit och den bultande känslan mellan benen, men beslutar sig snabbt för att vänta lite. Hon har en liten önskan som hon tänker se till att den går i uppfyllelse senare under dagen.

Micke bara sitter och njuter av orgasmens efterdyningar och tror inte på Sara när hon berättar att det är första gången hon suger en kille. Hon berättar att hon inte har älskat så många gånger och aldrig vågat pröva att suga. Micke inser att Sara måste va en naturbegåvning.

-Nä nu får vi ringa och boka en tid för golfen. Säger Sara lite leende.

Micke ser lite sperma i hennes mungipa och kan inte låta bli att skratta lite mot henne. Denna söta lilla tjej som är så sexig. Allt kryddat med hennes ungdomliga nyfikenhet. Han kysser henne och hon smakar lite av hans egen kroppsvätskas smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *