Mitt liv som slavinna – Del 1

Det var en varm sommarhelg och vi skulle segla över till ön Anholt min sambo och jag.
I bilen på väg ner till båten sa Tomas (min sambo) att han hade träffat en kompis (Hasse) tidigare på dan och då talat om att vi skulle ut med båten, Hasse hade då sagt att han gärna ville följa med.

Tomas som visste att jag var kåt på Hasse, och vi har pratat om att skaffa en kille som tillsammans med Tomas skulle tillfredsställa mig och jag skulle även vara en under- given slavinna till båda killarna, så Tomas undrade om jag hade något emot det samtidigt som han smekte mig på låret upp under min korta kjol.

”Nej det har jag inte” svarade jag och drog samtidigt av mina trosor ”då behöver jag väll inte dom här”.”Nej verkligen inte” svarade Tomas. Vi hämtade Hasse och åkte till båten, vädret var toppen, sol och vindstilla, så när vi hade lämnat hamnen och jag satt till rors gick killarna ner i ruffen en stund och pratade. Tomas skulle inviga Hasse i våra fantasier och jag hoppades att han vill vara med och leka med mig.

Killarna kommer upp och sätter sig bakom mig, samtidigt börjar dom kommentera min klädsel, och då förstår jag att nu ska jag vara undergiven ”äntligen”.”Sätt på autopiloten” ryter Tomas till mig ”och res dig upp” jag gör som dom säger ”klä av dig” kommer det från Hasse. Så står jag naken framför dom och Hasse säger åt mig att snurra runt sakta.

Jag gör så och dom passar på att klämma och känna på mig, Hasse som har kört upp ett par fingrar i fittan säger det är ordentligt blött redan men att jag behöver rakas. Tomas säger åt mig att hämta rakgrejer och raka mig inför dom, jag ligger på rygg och rakar mig och killarna tittar på, när jag är färdig får jag order att jag ska smeka mig själv, jag gör det och kåtsafterna rinner ur fittan, så kåt är jag.

Jag skrevar så gott ja kan och smeker klittan, tillslut går det för mig och jag går upp i brygga och stönar högt. ” Vem har lovat att det skulle få gå för dig” frågade Tomas ”res dig upp och vänd röven åt oss så ska du få ditt straff”Jag resta mig stödde mig på britsen och särade benen, klatsch sa det och jag kände en svidande värme, klatsch igen på andra skinkan.

En värmande känsla som fick det att rinna till i fittan igen och jag blev ännu kåtare ju mer dom smiskade mig.Killarna hade klätt av sig och Hasse lät kuken sakta glida in i fittan, ”här var det blött” sa han och gav mig ännu en klatsch på röven.Tomas satte sig framför mig och körde in kuken i munnen på mig, så jag kunde suga hans kuk samtidigt som Hasse körde sin kuk ut och in i fittan.Tomas klämde på brösten och nöp i vårtorna samtidigt som Hasse smällde mig på skinkorna.

Jag stönade mer och mer och till slut fick jag en orgasm så kraftig att jag inte kunde stå upp utan knäna vek sig, men Hasse följde med och körde kuken ännu fortare i fittan och när det gick för Hasse så sprutade även Tomas i munnen och jag svalde så gott jag kunde.Vi satt i sittbrunnen och pustade ut, jag kysste Tomas och talade om hur mycket jag älskar honom och hur skönt det hade varit.”Men älskling, helgen har bara börjat eller hur” sa Tomas och Hasse höll med.

När vi lagt till på Anholt stack killarna och köpte öl och när dom kom tillbaka var kaffet färdigt, jag hade satt på mig en gammal sommarklänning men Tomas tyckte den var för lång. ”Ställ dig upp så vi kan fixa till din klädsel” sa hanJag ställde mig upp och Tomas klippte av den på längden väldigt kort, sedan klippte han bort knapparna ända ner till navlen så det var bara två knappar kvar, ärmarna klipptes bort och sedan åkte trosorna av, jag måste erkänna att jag kände mig sexig, ”det är den enda klädsel du får ha på i helgen och du ska lyda oss vad vi än säger åt dig, har du förstått slavinna”.

Jag kände en välbehaglig rysning och svarade ”ja”Vi packade ner lite öl, en filt och Tomas la även ner lit rep i väskan för vi skulle gå till stranden.Folk tittade lite på mig och det kan jag förstå för klänningen, det som var kvar, vill säga dolde inte mycket, men jag njöt och det började bli fuktigt i fittan igen.Vi hittade en undanskymd plats och la ut filten, killarna klädde av sig, la sig på filten, sedan fick jag tillåtelse att klä av mig och lägga mig och sola.

En stund senare sa Hasse åt mig att suga honom lite, jag sög hans kuk så den stod rejält, ”sätt dig på mig och rid” kom det sedan, jag lät kuken glida in i fittan och började rida. Tomas som hela tiden tittat på kom nu bakifrån och började köra in kuken i baken på mig, sakta sakta fick han in hela kuken och sedan knullade dom mig i båda hålen, vilken känsla, det började snurra runt och jag fick en jätteorgasm, ”lägg dig på rygg i gräset” sa Tomas, sedan band dom mig som ett kryss i några buskar med benen brett isär.

”Nu går vi och badar” sa dom och gick i väg, där låg jag och kunde inte göra något åt det, tänk om det kommer någon, tänkte jag.Efter en bra stund hör jag röster, inte bara Tomas och Hasses utan även några fler som kommer fram till mig, det var fyra killar till som Tomas och Hasse hade träffat på stranden och eftersom det är nakenbad så var även dom nakna.”Nå vad tycker ni, är hon värd lite sperma” javisst svarade dom andra.

Dom ställde sig runt mig alla sex killarna och började runka, ”får man känna lite” frågade en av dom ”varsågod” sa Tomas, då böjde flera stycken sig ner och klämde på brösten ett par körde in sina fingrar i fittan och grävde och nöp lite i klittan. Då kunde jag inte låta bli utan att stöna, och det rann ur fittan vilket kommenterades av killarna, nu började dom stöna och reste sig upp och alla runkade över mig, den första strålen träffade mig i ansiktet och jag slickade i mig sperman så gott kunde, sedan kom dom alla nästan samtidigt och sprutade över hela min kropp, då gick det för mig också och det var första gången som det gick utan att jag eller någon annan rörde vid mig.

Dom fyra killarna tackade för sig och gick iväg, Tomas och Hasse satte sig ner med var sin öl utan att släppa loss mig. Jag frågade om jag kunde få en öl.”Det är klart att du ska ha öl” sa Hasse, och båda killarna hällde ut ölen över mig, det mesta på fittan, sedan smörjde dom in ölen och sperman över hela kroppen på mig. Dom släppte loss mig och vi gick ner och badade, för att sedan gå till båten.När vi kom till båten frågade Tomas vad jag skulle göra om det kom någon ombord som ville känna på mig och jag hade klänningen på. ”Då får jag väl ta av den” sa jag.Senare på kvällen kom det en båt med tre killar och la sig jämte oss.

Tomas och Hasse satt i brunnen och pratade med dom och jag hörde att killarna från den andra båten undrade om det fanns något dansställe för dom ville ha tag i tjejer.Ha, sa Tomas ”det behöver ni inte gå så långt för, vi har en tjej ombord som älskar kuk och gör allt hon blir tillsagd, om ni vill kan ni komma ombord och besiktiga henne”Alla fem killarna kom in och tittade på mig ”res dig upp så dom kan få titta lite närmare på dig” sa Hasse.Jag reste mig, kom ihåg vad jag sagt innan och tog av klänningen vred mig runt så dom kunde titta på mig.

Jag kände mig utlämnad, men kors vad jag njöt.Killarna klädde av sig, ställde sig runt om mig, dom klämde på brösten, smekte mig i fittan som redan var blöt.”Hon duger för i kväll” sa dom och samtidigt böjde dom mig framåt så jag stod med röven åt dom ”en fin röv.

Den ska väl också få kuk eller hur” sa Tomas.Jag fick en kuk inkörd i fittan och det kom en kuk i munnen som jag villigt sög, dom började nypa mig i baken och på bröstvårtorna, jag kunde inte låta bli att stöna ”jaså hon tycker om hårda tag, då ska hon få känna på annat” sa han som knullade mig i fittan, klatsch, det sved som eld i baken när jag fick en hård smäll, klatsch klatsch, flera smällar i rad fick jag.

Sedan reste dom mig, Tomas band fast mina armar över huvudet i takluckan så jag stod upp, ett skärp sattes för mina ögon så jag inte kunde se vad dom gjorde. Klatsch nu var det flera som smiskade mig både fram och bak. ”Har du några klädnypor” frågade en av killarna, och Tomas hämtade våra nyper.

Men gud vad ska dom göra undrade jag Den första nypan satte dom i vänster skinka sedan sattes det flera i båda skinkorna. Det sved lite men var inte farligt, ”skreva med benen” sa Hasse, jag kände en hand som grävde i fittan och han konstaterade att jag var ordentligt blöt. Sedan sattes det nyper i brösten och dom kändes rejält, när jag sa aj fick jag en smäll i baken och order att hålla tyst.

Jag var helt utlämnad åt killarnas lek och jag visste att Tomas tyckte om det, liksom jag, det märkte dom för dom sa att rinner utmed låren på mig.Jag fick en hand på fittan bakifrån som drog fittsaft upp till anus och ett finger stacks in i röven. ”nu är hon färdig att knullas i alla hållen” sa Hasse.Någon ställde sig framför och körde in kuken i fittan samtidigt som en kuk kom in i röven.Under tiden som dom två knullade mig, jag var fortfarande bunden i taket, roade dom andra tre sig åt att sätta fast fler klädnypor överallt på mig.

När det gick för killarna som knullade mig gick det även för mig och benen vek sig men jag blev hängande i repen.Eftersom jag inte såg något visste jag inte vem som hade knullat och vem som stog på tur, bara att jag skulle få mer kuk.Nu blev jag losstagen och fick sätta mig ner på huk, då hade en kille lagt sig ner och jag fick hans kuk i fittan, en kuk trängde in i röven och den tredje kuken fick jag i munnen, nu hade jag kuk i alla mina hål samtidigt, kukarna gick ut och in i snabb fart och snart kom dom i mig och jag fick ännu en orgasm.

Nu var jag helt slutkörd och märkte knappt när dom tre killarna gick utan jag låg på durken och njöt av all sperma som rann ur alla hål.Det var en del märken efter alla nyper och jag hade svårt att sitta för min bak var röd efter allt smisk, men det var det värt.Resten av helgen var lite lugnare, det var bara Tomas och Hasse som knullade mig när helst dom fick lust, jag var ju fortfarande deras slav.

När vi kommit hem köpte jag en bukett rosor till Tomas, för det var den bästa helgen jag upplevt på länge. Att jag tyckte om att vara slavinna förstod jag efter en semesterresa 1981 till Löderitz som ligger i Namibia, där solade jag toppless och det var förbjudet. Men istället för fängelse blev jag smiskad och straffknullad av först två vita polisbefäl, sedan av ett tiotal poliser som var negrer, dom höll på en hel eftermiddag och roade sig med mig, och jag tyckte om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *