Min vackra fru och byns unga män

Han lirkar sakta upp behåns knäppe i ryggen, drar försiktig ner axelbanden och släpper så fram brösten i full frihet. Varken han eller jag blir besvikna.

Mia ammade i fem månader och det har givit hennes bröst den mogna kvinnans tyngd så långt från de silikonsockertoppar som en del yngre kvinnor visar upp.

Jag står vid en liten rund öppning i väggen mellan korridoren från sovrummen och vardagsrummet. Öppningen är en liten nyck, en lustighet från arkitekten som någon gång på 30-talet ritade detta hus bland olivträden i en svag sluttning ner mot Medelhavet. Men praktisk för mig som osedd kan betrakta min fru Mia därinne. Hon dansar till mjuk, dämpad musik, dansar med en mörkhårig och snygg ung man – 25-28 år gissar jag. Jag antar att hon hittat honom på den lilla baren som ligger i kurvan mitt emot värdshuset på grusvägen som slingrar upp mot den närmaste byn. Byn som dåsar lojt i solens ljus – det ljus som mitt på dagen är nästan vitt så här på sommaren. Byn som lever upp i kvällssvalkan då männen kommer ut för att prata och kanske dricka ett glas. Byn vars unga män så här i en bygd långt från turiststråken knappast har några unga kvinnor att titta på, än mindre röra vid. Här står tiden fortfarande nästan stilla. Jag undrar om den här unge mannen anar sin roll här ikväll?

Jag betraktar Mia med förväntansfull glädje. Hon är 43 år, mor till vår 18-åring som snusar gott i sitt rum vägg i vägg med sin jämnåriga kompis Lena nånstans där långt inne i det stora, svala stenhuset. Mia är fortfarande en mycket snygg kvinna med slösande, böljande former utan att vara det minsta tjock. Hennes kastanjebruna hår är också långt och mjukt och inramar ett vackert ansikte med ögon som glittrande brunnar och en mjuk mun oftast full av skratt. Märks det att jag älskar henne?

Vårt äktenskap har varit ett enda långt äventyr, fyllt av vansinniga infall, lusta och mycket kärlek. Sexuellt är Mia närmast omättlig. Jag är långtifrån ointresserad av den sidan av tillvaron men jag måste nog erkänna att jag ibland inte riktigt hänger med i hennes svängar. Ur det förhållandet har vuxit fram ett samförstånd där hon tar för sig av det som bjuds. I sina känslor och tankar är hon däremot inte otrogen. I alla fall känner jag det inte så.

I kväll har hon en kort svart kjol och en röd blus som avslöjar åtskilligt av hennes bröst som är just så dallrande och runda att man tänker sig att de när som helst kan rinna över behåns kupor. Det är förstås just den effekt hon har eftersträvat. Hon vet att de unga männen på baren är mycket intresserade av snygga bröst och det hon kan erbjuda där har visat sig kompensera för att hon möjligen är lite äldre än de har tänkt sig.

Den unge man hon lockat med sig hem ikväll verkar väldigt uppmärksam och trevlig men en aning tafatt. Jag tror inte han förstått sin uppgift. Mia vill inte bli charmad och uppvaktad – hon vill bli rejält påsatt för att komma i god stämning för resten av kvällen och natten. Är den unge mannen duktig och välutrustad kan han få stanna en stund och vara med i lekarna. Men den sista, slutgiltiga orgasmen, den som får henne att till sist slappna av en stund och somna, den sparar hon alltid till mig.

Jag ser Mia göra en liten grimas av besvikelse. Sedan bestämmer hon sig tydligen för att ta initiativet och när det kommer kan det inte missförstås. Hennes ena hand söker sig ner utefter hans vältränade kropp och tar ett ordentligt grepp om staken som döljer sig under jeanstyget. Den unge mannen har ansiktet vänt från mig så jag missar hans min. Men hans reaktion är inte att ta fel på. Han förstår direkt, tar ett fast grepp om hennes nacke och kysser henne passionerat. Mia har stor träning på att öppna gylfar med en hand och hon är inne under tyget på nolltid. Han böjer henne bakåt och begraver ansiktet i hennes urringning. Så lösgör han sina händer och börjar knäppa upp hennes blus.

Jag känner en pirrande känsla som börjar nere i benen och sprider sig uppåt. Jag vet inte hur många gånger jag sett andra män klä av henne men det är lika otroligt upphetsande varje gång. Han knäpper upp hela blusen, drar den av henne och betraktar henne andäktigt. Hon ler mot honom och eftersom de nu står med sidorna mot mig ser jag att hon lirkat fram en imponerande kuk ur hans gylf. Hennes hand som sluter sig runt den och smeker den täcker inte på långa när dess längd. Jag förstår att hon ler. Han lirkar sakta upp behåns knäppe i ryggen, drar försiktig ner axelbanden och släpper så fram brösten i full frihet. Varken han eller jag blir besvikna.

Mia ammade i fem månader och det har givit hennes bröst den mogna kvinnans tyngd så långt från de silikonsockertoppar som en del yngre kvinnor visar upp. Mias bröst är breda och runda med stora mörkbruna vårtgårdar och när hon rör sig svänger de och dallrar som om de hade eget liv. De brukar göra de flesta män galna – så också denne unge man. Han sträcker fram händerna och smeker dem och kramar, först stillsamt sedan allt mer passionerat.

Mias hand rör sig allt snabbare upp och ned, jag ser tydligt hur hon byter grepp och låter ena tummen och pekfingret smeka själva ollonet som är lovande svullet och blårött. Den unge kastar sig över hennes ena stora, mörkbruna bröstvårta med munnen och suger och slickar. Ingen av dom lär kunna hålla sig länge från att få av henne trosorna.
– Varför tittar du bara? Varför gör du inget?

Lena! Min sons barndomskompis – de var oskiljaktliga lekkamrater genom hela förskolan och lågstadiet. Fortfarande mycket goda vänner men har aldrig varit ihop – såvitt jag vet har de aldrig ens pussats. Nu är hon med oss eftersom de två delar ett stort seglarintresse och ligger ute hela dagarna runt öarna i den här delen av Medelhavet. Ibland kan vi stå halvtimmesvis och se deras segel röra sig mellan öarna och ibland nästan helt uppslukas av det dallrande soldiset. Att mot kvällen se dem komma med akterlig kvällsbris på väg in mot land med solen som ett eldklot över det silverglittrande havet kan få ögonen att tåras. Vanligtvis brukar de så här dags sova som stockar i sina rum utmattade av all sol, vind och alla salta bad.

– Det skulle ta lång tid att förklara, mumlar jag undvikande. Vuxna gör saker som kan vara svåra att förstå. Är det inte bäst att du kilar i säng igen?
– Hur ska jag kunna sova nu, tror du? Men varför gör du inget? Är det OK för dej att Mia grovhånglar med nån snubbe därinne?
– Ja, det är OK, muttrar jag kort, lite irriterad över att bli störd just när det börjar arta sig därinne.
– Du kanske till och med är upphetsad? Jag har tittat över din axel ett tag och jag känner mig alldeles varm i hela kroppen. Få känna hur det är med dej…

Hennes ena hand söker sig ner utmed min sida och handflatan lägger sig över min stake som naturligtvis står som ett spjut. Hon smeker lite grann så och sen sluter sig handen runt staken och runkar ivrigt. Lena är tydligt kåt.
– Men Lena, väser jag, så där får du inte göra! Jag är 52 år. Jag skulle kunna vara din pappa flera gånger om. Sluta med det där!
– Jag vill inte. Ulla har sagt att om jag nån gång skulle vilja ligga med en vuxen man så skulle jag försöka få dej. Nu försöker jag det.
Nu blir jag upprörd. Ulla är Lenas mamma, jämnårig före detta skolkompis till Mia och tillsammans med maken Evald våra grannar.
– Hon är ju din mamma! Hur kan hon säja nåt sånt?!- Jag vet inte. Hon bara sa det en gång när vi snackade om sex och sånt. Hon bara log och sa det. Hon frågar inte mej om mitt sexliv så jag frågade inte henne vad hon menade. Det var inte mer än så.

Ulla, du underbara kvinna. Lite längre än Mia och betydligt kraftigare. Rundnätt skulle man kunna säga men ändå med en härlig figur. Glad och kul mest hela tiden. Hon sitter bredvid mig på en kräftskiva i trädgården för ett par år sedan och alla är skapligt i hatten. Plötsligt böjer hon sig över bordet och säger till någon mittemot
– Nu skulle jag allt behöva få i mej nåt mera rejält än dom här små kräftorna.

I samma ögon blick känner jag hennes ena hand sluta sig runt min stake som hon gör fullt stridsberedd på några sekunder. Jag kommer inte på något bättre än att lägga armen om henne och när jag gör det känner jag tyngden av hennes ena bröst. Det är som en elchock genom armen upp till hjärnan. Jag vänder mig och ser henne i ögonen. Det räcker. Vi reser oss och jag håller diskret kräftservetten för ståndet när vi vinglar iväg. Ingen tycks lägga märke till oss. Jag går före henne till en mjuk grässlänt i mörkret på husets baksida.
– Lägg dej ner och dra ner brallorna, viskar Ulla och ger mig en kyss som känns ner i fotsulorna.

Jag sätter mig ner i gräset, drar ner shorts och kalsingar och sträcker ut mig på den svala marken. Ulla dyker ner och tar ett stadigt grepp om staken. Medan hon drar upp och ner låter hon tungan spela på ollonets undersida. Så reser hon sig plötsligt, drar den tunna sommarklänningen över huvudet och står där i behå och trosor. Mina ögon har vant sig vid det svaga ljuset från gatlyktorna som tränger genom lövverket. Jag anar att Ulla ler mot mig när hon långsamt knäpper upp behån i ryggen. Milda makter. Det är inte bröst, det är ett hav av lockande mjukhet! Hon drar ner trosorna och sjunker direkt ner på mig och jag är redan inne i hennes härlighet.

Hon rider mig milt, tungt, vilt. Hon sjunker ner så djupt hon kan, jag vet inte vad jag når fram till men hon rycker till och stönar tyst. Hon höjer sig så att hon bara omsluter det yttersta av kuken och smeker den. Hon arbetar frenetiskt upp och ner och nynnar tyst för sig själv. Och mitt i allt detta dessa fantastiska bröst som svävar ovanför mig, mjuka och runda, dallrande och svängande av hennes rörelser. Jag sträcker upp händerna, fångar upp dem men förmår inte omsluta hälften ens en gång. Jag smeker de stora bröstvårtorna, känner bröstens tyngd och kan inte minnas att jag på mången god dag varit så kåt.
– Du är underbart skön, viskar hon nedböjd mot mitt öra, men jag har den lilla egenheten att det tar ett tag för mig. Det har inte med dej att göra – det är likadant med alla jag ligger med.

Jag känner ett styng av alldeles oresonlig svartsjuka – ligger hon med fler än mig och Evald, det är klart hon gör, jag lovar att försöka men känner redan att det blir svårt. En dunderutlösning är på väg. Jag försöker tänka på restskatt och snöblandat regn och folk som röker mitt i maten alltmedan Ulla rider mig allt vildare och den pirrande känslan som fortplantar sig uppåt benen blir allt mer svårbemästrad. Jag ska just väsa att det här går inte när hon kastar upp ena handflatan mot ansiktet och trycker den hårt mot munnen. Hon rister i hela kroppen och sjunker ihop över mig med ett lyckligt kvidande.

– Tack min älskling för att du klarade det, mumlar hon. Tack på flera sätt – för en ljuvlig orgasm och för att du inte sprutade mig full när jag inte har nåt skydd. Nu är det din tur…
Hon lyfter sin storslagna rumpa, drar sig neråt lite och tar ett fast grepp om staken med ena handen. Sedan är tungan där igen på ollonets undersida och jag känner att jag kommer att flyga i atomer. Så sluter sig hennes läppar om ollonet medan tungan fortsätter att bearbeta undersidan och jag flyger i atomer. När hon känner säden komma drar hon undan munnen och låter fingrarna avsluta jobbet. Jag tror jag svimmar ett kort ögonblick.

När vi kommer tillbaka verkar ingen ha märkt att vi varit borta ens. Strax innan festen är slut stöter vi ihop igen och jag blir vilt upphetsad av att se henne. Jag tar med henne till en liten mur, vänder henne mot den och drar upp hennes klänning. Shorts och kalsingar åker ner och kuken letar sig upp mellan hennes skinkor. Utan att ens dra ner trosorna tar hon tag i kuken och styr in den. Jag knullar henne som om hon var min sista kvinna i livet och hyfsat snabbt åker hennes handflata upp mot munnen igen och kväver vad jag antar skulle ha blivit ett skrik.

Jag drar mig ur och hennes hand är där igen och smeker mig till en utlösning som får hela världen att gunga. Mia har nog blivit ordentligt påsatt under kvällen för när jag senare kommer in i vårt sovrum ligger hon redan och ger mig bara en sömnig kyss och vänder sig på andra sidan när jag lutar mig över henne. Jag såg henne i något skede av kvällen nojsa med en granne som jag vet att hon har legat med förut. Jag somnar mitt i funderingen om jag hade klarat henne också.

Det är vad Ulla och jag haft ihop. Hittills har det inte blivit något mer tillfälle. Och denna kvinna har alltså rekommenderat sin 18-åriga dotter att ligga med mig om hon vill ha någon som är mera erfaren i sängen än hennes jämnåriga. Vad kan jag ha gjort för att förtjäna detta? Att jag lyckades invänta hennes orgasm där på gräsmattan?

I vardagsrummet utanför har Mia sjunkit ner på knä framför den unge mannen. Jag vet inte vad han väntar sig. Men det är så att mitt i all sin gränslösa sinnlighet och kåthet är Mia inte road av att suga. Det händer mig någon enstaka gång att hon gör det – högtidsstunder – men jag har aldrig sett henne göra det på någon annan. Det som nu händer är att hon smeker denna stadiga kuk, tittar länge på den, trycker en hastig kyss på ollonets ovansida och drar på den unga mannen en kondom som hon snabbt gjort i ordning.

Han tar henne under armarna och drar upp henne, de möts i en vild kyss, sedan vänder han henne och trycker milt ner henne över en soffrygg. Han drar upp hennes korta kjol, smeker de fylliga låren och den ännu fylligare rumpan nästan med andakt. Sedan drar han ner hennes trosor, tar ett steg framåt och är på en gång inne i henne. Hans händer letar sig framåt, sluter sig runt så mycket av brösten som han klarar att greppa och knullar henne med ett saligt leende på läpparna.

Lenas hand rör sig allt hastigare upp och ner. Så släpper hon taget, tränger sig fram framför mig, tar in hela scenen därute i vardagsrummet och trycker uppfordrande sin söta ungflicksstjärt mot min stake. Jag är ett offer för stridiga känslor. Hon är för fan bara 18 år! Vad ska jag göra? Jag ser Ulla framför mig, hennes mjuka leende och glada ögon och ger upp. Kuken hittar stjärtskåran och långsamt som pokerspelaren som synar sina kort glider mina händer upp från hennes höfter utmed sidorna och upp mot brösten. Det var länge sedan dessa händer kände bröst så fasta och spänstiga och ändå mjuka och härliga. Hon har ingen behå och jag känner försiktigt på topparna. Spetsarna på vårtorna är hårda och när jag smeker dem trycker Lena sin stjärt allt hårdare mot mig.

Därinne har Mia slingrat sig ur hans grepp och fått ner honom på rygg i soffan. Hon sätter sig grensle över honom för att sjunka ner på den stora kuken som står som ett spett. Då sträcker han fram sina händer, smeker insidorna av hennes lår, smeker blygdläpparna, tar ett tag om hennes skinkor och drar henne framåt. Jag ser tydligt hennes mörkhåriga buske sjunka ner över hans mun. Hon blundar och böjer huvudet framåt som i kramp. Den här unge mannen får nog klartecken för resten av natten också.

Lena vänder sig mot mig och viskar att nu måste jag komma in i henne innan hon blir galen.
– Mm, mumlar jag, men här drar jag gränsen. Du ska banne mej inte bli med barn med mej. Kom så letar vi rätt på en kondom.
– Jag vill inte gå, jag måste få se vad dom gör, väser flickan. Jisses, var Mia och jag sådana när vi var 18 år? Vart är världen på väg egentligen?

Jag släpper motvilligt taget om hennes härliga bröst, vänder på klacken och trevar mig mot vårt sovrum. Ena stortån stöter i något och jag måste med uppbådande av mina yttersta krafter kväva ett vrål. Det fattas bara att jag väcker sonen också. Vi har varit noga, Mia och jag, med att inte visa honom hela vårt sätt att leva. Det han ser är två föräldrar som är väldigt kärleksfulla mot varandra och det får räcka så länge. Jag tar mig in i sovrummet, gnider tån ett tag och hittar kondomerna. Vi använder dem aldrig själva. Mia har spiral och använder kondom med andra män för att undvika helt andra bekymmer än att bli med barn.

Jag återvänder till korridoren, ser min lilla skönhet stå där och gnida sig mellan benen med ena handen medan hon oavvänt tittar in i vardagsrummet, tvekar en sista gång och ger sedan upp. Jag trycker kuken mot hennes rumpa och drar med ett milt grepp bort hennes hand och ersätter den med min. Jag drar ner blixtlåset i hennes shorts och hon ålar ur dem. Hennes trosor är blöta och jag för in min hand under kanten. Jag känner henne göra en hastig rörelse och plötsligt står hon där med bara sin lilla topp på sig, ett plagg som sannerligen inte är till något hinder utan bara framhäver hennes fullständiga nakenhet. Jag har svårt att tro att detta händer mig.

Hon är ljuvlig att smeka, allt är ungt och slätt och fast. För ett ögonblick skäms jag lite – det är inte något fel på varken Ulla eller Mia fast de är mer än dubbelt så gamla. Men detta har ett behag som jag inte upplevt på ett tag.

Jag avbryts bryskt i mina drömmar av en hand som tar ett fast tag om kuken och för den raka vägen dit där den ska vara. Ett lätt tryck – och jag är inne. Hon är i alla fall inte oskuld – men det hade jag ju inte inbillat mig heller. Hon är ganska trång dock och jag känner snart att jag är på väg. Jag drar mig snabbt ur och trär på kondomen och så tillbaka igen.

Lena står och tittar oavvänt på det som pågår i vardagsrummet. Mina händer vandrar lyckligt från clitoris i skåran mellan blygdläpparna strax ovanför min egen kuk, upp över hennes oväntat breda höfter via hennes getingsmala midja, upp till brösten som trots sin fasthet rör sig lite upp och ner i takt med mina rörelser. Jag kysser henne i nacken och ett ögonblick vänder hon blicken från vardagsrummet och ger mig en kyss som får tårna att krulla sig.

Mia får orgasm efter orgasm därinne när hans tunga spelar över hennes clitoris och hans händer kramar hennes bröst och smeker hennes rumpa och lår. Den här delen av huset är fylld av en kåthet utan gräns. Mia reser sig på knä, ler mot honom och stryker honom tacksamt över ena kinden. Hon kasar ner och sänker långsamt ner sin fitta över hans mäktiga kuk. Ner, långt ner sjunker hon och sedan börjar hon röra sig, först försiktigt och mjukt sedan allt hastigare och hårdare.

Lena kliver av min stake och vänder sig mot mig. Hon tar i den, smeker den och ger mig ännu en helt otrolig kyss. Hennes tunga fortsätter över min kind och in i mitt ena öra.
– Jag orkar inte se dom längre. Jag har aldrig i hela mitt korta liv varit så otroligt kåt. Vi måste gå nånstans så du kan knulla mig ordentligt framifrån nu, det hårdaste du bara kan. Gör det, snälla du.
Hon lägger armarna hårdare om min hals, drar sig upp och slår benen om min midja. Sedan låter hon sig sjunka ner på kuken och drar en djup suck.
– Gå till ert sovrum nu, fort, ber hon andlöst.

Jag går de få stegen ner genom korridoren, undviker nogsamt det jag stötte tån i tidigare och viker in i vårt sovrum. Jag går fram till vår breda dubbelsäng, låter henne falla på rygg med mig ovanpå och knullar henne, knullar henne tills det bara finns hon och jag i hela universum.

Jag kan inte säga något om tiden. Lena och jag sjönk ihop helt utpumpade efter varsin våldsam orgasm. Det kanske är någon halvtimme senare som jag känner en sval hand mot ena kinden. Mia.
– Kom, jag vill tala med dej.

Ute i sovrumsgången står den unge mannen. Han håller sina byxor hopknölade framför underlivet så jag kan inte säga i vilket tillstånd han befinner sig. Jag är glad att han troligen inte fattar vad vi säger för Mia vill veta varför i helvete jag har satt på Lena som är en av hennes bästa kompisars lilla dotter. Hon är ju bara ett barn!
– Hon är 18 och myndig och gör som hon vill, mumlar jag. Men jag förstår vad du menar och jag försökte streta emot ganska ordentligt men hon tog för sig allt hon kunde och i slutänden är jag ändå bara människa.
Mia ler lite snett. Jag älskar henne för att hon inte kommer på idén att ifrågasätta det jag berättar.

– Det ligger nåt i det, nickade hon. Lena är en stor flicka nu. Man glömmer att åren går. Men vad gör vi nu? Jag har bara hunnit till förrätten och vill gärna ha en säng för soffan är djävligt obekväm. Ska vi gå in i Lenas rum, tycker du?
– Behövs absolut inte, förklarar jag och öppnar inbjudande dörren. Vår säng räcker åt alla.

Den unge mannen rycker till för Lena har vaknat av ståhejet och står mitt på golvet precis som hon föddes. Någonstans under matchen har även toppen åkt av henne. Hon ser lite brydd ut men jag tar snabbt ett milt tag om hennes axlar och drar ner henne på sängen och sätter mig bredvid. Mia och den unge mannen kommer in och sätter sig också.

Jag förstår vad situationen kräver av mig och ilar iväg till köket och får på någon minut ihop tre flaskor iskallt vitt vin och några goda ostar och bär in allt i sovrummet. När jag kommer tillbaka sitter Mia och Lena och småpratar och jag får för mig att det gäller något om längd och bredd men jag missar det för båda skrattar pärlande och tar emot mig med utbredda armar och skälvande, dallrande bröst. Jag häller upp dricksglas med vit vin och ger dem och den unge mannen och mig själv och ställer ner ostarna mitt i sängen. Vi pratar avspänt på landets språk för att den unge mannen inte ska känna sig utanför.

– Jag trodde jag skulle sprängas, berättar Mia vänd mot Lena. Han är så välutrustad.

Hon sträcker sig över Lena och tar tag i hans stake och smeker den först lite förstrött, sedan mera förtjust eftersom den svarar direkt och växer i hennes hand. Mia släpper den för ett ögonblick, tar tag i Lenas hand och för den över till den unge mannens kuk som nu står svällande och blåröd. Mia sluter Lenas hand runt den och för den ner. Sedan låter Mia handen glida ner och smeka pungen och insidan av hans lår. Båda kvinnorna tömmer sina vinglas och jag fyller snabbt på dem igen.

Jag tittar med en frågande blick mot den unge mannen och håller fram den tredje, immiga vinflaskan. Han tittar mig i ögonen och nickar frånvarande. Jag undrar i mitt stilla sinne om han har situationen klar för sig – att hans kuk och pung smeks av frun i huset och sonens väninna samtidigt som han serveras vin av herrn i huset. Jag tror inte det.

Han sveper helt emot sitt ursprung och sitt lands traditioner allt vinet i några klunkar, ställer ifrån sig glaset och sjunker ner på rygg i sängen. Kvinnorna hamnar på varsin sida om honom och fortsätter smeka honom mer och mer passionerat. Jag förstår dem. Hans kuk är som en staty, ett mästerverk av en klassisk skulptör, ett monument över latinsk kraft och potens. De tittar storögt på den och jag inser att någon av dem snart kommer att falla för den oemotståndliga frestelsen att känna den söka sig upp mellan låren, nosa runt mellan blygdläpparna och sedan spetsa den utvalda som på en grov påle.

Lena faller först. Hon reser sig sakta och kliver över med ena benet och sätter sig utan omsvep rätt ner. Mia drar inte undan sin hand utan lyfter milt upp Lenas stjärt igen och trär på monumentet en kondom som hon trollar fram till synes ur tomma intet. Hon drar undan sin hand och Lena sjunker helt ner med en djup suck. Han höjer sitt underliv upp mot henne och hon kvider och snyftar av lycka. Mia kliver också över med ett ben framför Lena och för fram sin fitta mot hans mun. Att döma av de ljud av vällust hon ger ifrån sig hittade hans tunga rätt direkt.

Jag kryper närmare Lena och smeker hennes bröst. Hon tar tag i min nacke och drar ner mitt ansikte mot dem. Jag suger och slickar och hon är underbart söt och fast och vibrerande av åtrå. Hennes grepp om nacken hårdnar och hon drar upp mitt ansikte och kysser mig passionerat. Jag tar för mig av det också – sedan byter jag till Mia som besvarar min kyss med en fantastisk glöd. Jag tar ett lätt tag om hennes axlar, drar bort henne från honom och ner på rygg och tränger in henne och knullar min fru med de långa, djupa tag jag vet att hon gillar och behöver.
– Jag älskar dig, mumlar hon i mitt öra, du vet alltid precis vad jag vill att du ska göra. Knulla mig nu, knulla mig tills jag får lite frid i mitt sinne.

Jag tränger mig djupt in i henne, borrar mig in, hon lägger benen över min rumpa och trycker ännu hårdare och för varje långt, sugande skjut smälter vi närmare och närmare samman. Jag mera anar än ser paret bredvid. Hon kvider för varje gång han trycker sitt mäktiga organ långt, långt upp i henne.

Jag känner att Mia är på väg. Hon flämtar mitt förnamn om och om igen till det slutligen dras ut i ett långt, halvkvävt skrik. Jag har inga svårigheter att följa med på den resan och min säd slungas in i henne och vi sjunker in mot varandra, in i varandra och hör bara långt borta att det andra paret når sin första orgasm denna fantastiska natt. Det är säkert inte den sista men om det vet Mia och jag mycket lite. Vinet och vår härligt slutgiltiga utlösning bär oss bort på vågor av avspänd, drömlös sömn.

I den lilla byn är alla ljus sedan länge släckta och de små, trånga gatorna ligger tysta och öde. Månen har stigit upp högt över Medelhavet och ett band av silver delar det mörka vattnet fram mot de mjuka strandängarna där frånvaron av sandstränder gjort just denna trakt nästan helt turistfri. Mia behöver inte befara någon konkurrens från lättklädda unga kvinnor från det syndiga Nordeuropa när hon nästa gång vandrar den lilla grusvägen till baren mittemot hotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *