Min ägda kropp

Det är mörkt.

Den svarta silkeshuvan är tättvävd och stänger effektivt ute allt ljus i det rum där jag står på knä på det hårda kalla stengolvet, med handlederna bundna bakom min nakna rygg. Det ömmar i mina knäskålar, och jag försöker försiktigt ändra ställning för att minska trycket. Piskan kommer vinande och träffar min rygg med ett lätt klatschande. Jag rycker till och belönas med ytterligare ett rapp för min bristande självbehärskning. Min mästare har inget tålamod med ohörsamhet, och han har varnat mej åtskilliga gånger för vad som kan hända om jag inte har det i åtanke.

Det är svårt att stå uppsträckt med armarna bakbundna, mina bröst skjuter långt fram på det viset, vårtorna är styva av kylan och av upphetsningen jag känner. Det faktum att jag ingenting ser försvårar för mej att hålla balansen och jag svajar betänkligt nu. Plötsligt känner jag något mot min ena bröstvårta, det är spetsen på ridpiskan gissar jag. Den leker nästan lite överlägset med styvnaden, runt, runt och så får jag ett litet rapp!

Jag hinner inte kväva ett utrop vilket resulterar i ytterligare ett rapp över den ömma vårtan som hettar av slaget. Svedan och förödmjukelsen får mej att andas tyngre och känna hur det pulserar mellan mina ben. Min mästares hårda röst kallar på min uppmärksamhet: Slyna, säger han. Äckliga kåta slyna!! Hur ska du kunna lära dej att lyda om den enda effekt min uppfostran får är att din fitta savar som på en kåt hynda?

Hans ord får mej att skälva, och jag böjer min nacke…berdd på det straff jag vet ska komma. Han låter repet glida över mitt huvud, ned runt min hals och lägger det noga innanför silkeshuvan, direkt mot min lena hud. Märkena från förra bestraffningen har just hunnit läka, men min hud är lite tunnare där och jag inser att jag måste vara väldigt mycket mer försiktig den här gången. När jag börjar blöda slutar han, och jag vill inte att det ska bli för snabbt.

Repets grova knut ligger mot min atlaskota och löper längs min ryggrad. Han för det in under de bakbundna händerna och slår det ett varv runt dem, för han vet att jag på det viset kan stimulera mej själv och han vill prova min själlvbehärskning till det yttersta idag! Han för repet vidare in mellan mina ben, låter den grova ytan glida mot min våta springa och flinar föraktfullt när han känner hur het jag är.- Din hynda, din kåta löptik, om jag släppte dej lös skulle du rusa ut och tigga om att få bli knullad av vem som helst..skitiga uteliggare skull få köra sina snuskiga kukar i din saggiga fitta, fylla den med sin heta sperma och du skulle ta emot nästa kuk glidande på satsen från den förra kuken som fyllt din äckliga kåthåla. Erkänn att du är en löpsk hynda som gör vad som helst för att få smaka påle!

Det han säger är sant, nu är jag plaskvåt och jag känner hur repet glider grovt mot min klitoris och bak mellan skinkorna mot mitt stjärthål. Det faktum att jag har repet runt mina händer gör att jag kan låta det glida fram och tillbaka, men om min mästare ser det får han ytterligare vatten på sin kvarn vad gäller min dåliga behärskning. Han står framför mej nu…han sätter ridpiskans spets mot mitt ena bröst och påpekar hur oaptitliga bröst jag har, lite hängiga och med ljusbrun vårta, han vill ha dom toppiga och svagt rosa, som på en ung flicka. Föraktet i hans röst eggar mej samtidigt som han upprepade gånger slår lätt med piskan över det bröst han så föraktfullt uttalar sej om. Han är en expert på att träffa på exakt samma ställe gång på gång och svedan som strålar ut från det rodnande rappmärket är så intensiv att jag snart skakar i hela kroppen.

Han tar tag i mina handlovar och drar mej upp i från golvet, smärtan i mina axlar bränner till. Han fäster dem i kedjan från taket och spänner den lätt, så att jag nätt och jämnt måste ställa mej på tå, lätt framåtlutad. Min stjärt exponeras för hans blickar och jag vet vad han ser…breda höfter och en mullig stjärt, inte alls vad han vill ha. Han måste straffa mej för att jag är den jag är och inte sådan som han vill ha mej. Han låter mej stå sån ett tag, i spänning om vad som ska komma. Jag är fortfarande plaskvåt och ställer mej mer bredbent, i förhoppningen att han ska se hur det glittrar av kåtsaft mellan mina blygdläppar och för en gångs skull ge mej av sin aptitliga kuk.

Men nej, där jag står med den kyliga luften mot min hud som knottrar sej kan jag på hans blotta närvaro känna att han är fullt påklädd, som ett ytterligare mått på min totala utsatthet, naken och berövad synen som jag är. Han tar tag i kedjan och rycker den lätt uppåt. Mina armar tvingas uppåtbakåt och jag böjs ännu mer framåt medan jag stönar av smärtan/njutningen som sprider sej i armar och axlar då blodet lämnar dem och jag känner de första stickningarna i dem.

Min nakna stjärt är skyddslös och jag vet att han äger den, äger varje del av mej, att göra precis vad han vill med, hans kåta slyna, hans våta fittluder som snart ber om att få känna kuk i sej….Han väntar…………vet att jag snart kommer att tigga och be om att han ska fylla min våta fitta med något hårt…vet att jag kommer att kvida av njutnigsfylld smärta när han uppfyller min önskan med den hårda, blanka svarta dildon av ebenholtz som inte behöver något glidmedel när han trycker den djupt in i min savande fitta som jag bredbent bjuder ut åt hans blickar.

Jag försöker känna hans närvaro och hans föraktfulla blickar på min runda stjärt, som han inte vill knulla med sin sköna hårda kuk. Den sparar han åt min sugande mun, som kommer att fyllas långt ner i halsen tills jag klöks när han munknullar mej djupt. Men där är vi inte ännu, han vill ha mej förnedrad och utlämnad först, tiggande om att få kallt trä i fittan och anus istället för varm styv kuk, som han envist förvägrar mej.

Piskan vandrar över min kropp, smekande, kittlande och jag får då och då ett dröjande rapp, bara för att han vill se om jag kan hålla mej stilla under hans prövning. All min viljestyrka krävs för att inte ge honom tillfredsställelsen av att se mej svikta, all min viljestyrka krävs för att inte ge honom ”ordet” som skall befria mej från den ljuva plågan och bli släppt. För att bli frisläppt skulle också betyda förnedringen av att inte klara av att vara den slyna han ser mej som, att inte överhuvudtaget få något i fittan utan enbart mina egna fingrar som försöker smeka min klitta till orgasm.

Han drar kedjan ytterligare ett hak uppåt så att jag tvingas ställa mej på tåspetsarna och svanka rejält mot honom…jag känner hur piskan löper ned över min rygg och stönar lågt. Han skrockar och säger: Nu vill fittludret ha straff tror jag. Jag ser nog hur kåtsaften rinner nerför ditt ben din hynda, din skitiga kåta tik! Du skulle bra gärna vilja bli rejält knulllad nu, men jag kör hellre kuken i en kossa än att knulla din snuskiga fitthåla, du som skulle kunna skreva med benen för en hund om den kunde knulla upp dej ordentligt. Sanningen är att du inte skulle kunna få nån att få upp kuken, inte ens om du både sög kuk och runkade honom först. Det finns ingen som kan bli kåt på en sån äcklig slyna som dej!

Samtidigt som hans ord sköljer över mej kittlar piskan ned över den stjärt han föraktar så. Spetsen glider in mellan mina skinkor och trycker prövande mot mitt anus, men glider vidare ner mot fittöppningen, där den genast blir genomvåt av min fittsaft, innan han för en sekund låter den nudda min svullna klitta som skriker efter beröring. Nu kvider jag högt av kåthet och han skrattar hånfullt igen och kallar mej för slampa, kåta slyna, horaktiga luder och fittsavande löptik. Första rappet med piskan träffar tvärsöver mina pulserande blygdläppar och jag biter mej hårt i läppen för att inte ge ljud ifrån mej. Jag andas häftigare och väntar…belöningen/straffet för min tystnad kommer; ytterligare ett rapp, fast lite högre upp, så att min svullna framstickande klitoris också får känna piskans sting.

Jag drar häftigt efter andan och svankar ännu mer, försöker möta piskan med min kropp men han förutser det och låter nästa rapp falla på min stjärt, långt ifrån den punkt jag njuter mest av att känna den på. Jag känner besvikelsens tårar fylla mina ögon, jag är ovärdig hans bestraffning!! Han talar igen; Snuskiga luder, kåta hora med din skitiga fitta…tror du att du kan lura mej till att låta din fitta få vad du vill ha! Din mästare bestämmer var och om piskan ska stinga, om det blir på din feta röv eller din kladdiga springa som luktar av dina kåtsafter.

Han ger mej tre snabba och hårda slag med handflatan mot skinkan, det bränner hett och jag vet att jag kommer att vara vackert röd där imorgon. Han veknar tillfälligt och fortsätter att låta piskans spets glida mot min nu stenhårt svullna klitta och sticker den så in i fittöppningen, bara nån centimeter, enbart för att pröva min behärskning: jag vet att om jag skulle backa och föröka få den längre in i mej skulle han sluta omedelbart, ta ned mej från kedjan och jag skulle inte få nånting mer, någonsin!

Nu är jag nära att börja be, mycket nära att öppna munnen och babblande tigga honom om att plöja dildon djupt i min värkande fitta, ja så kåt är jag nu att enbart den svala luften mot min klitta känns som en krävande tunga som lapar i sej mina kåtsafter. Men det är inte min tur ännu, jag vet. Mästaren står framför mitt ansikte nu, jag känner hans närvaro och hör ljudet när han drar ner sin gylf. Jag hör honom flåsa tungt och vet att han tar fram sin slaka tjocka kuk ur byxorna för att jag ska suga den styv och hård. Hålet i huvan är placerat mitt för min mun och jag känner hur hans ollon stöter mot mina läppar, jag skiljer på dom och låter honom glida in i min mun..

Det yttersta beviset på hur motbjudande jag är för honom är att han inte ens får stånd av att bestraffa mej utan jag måste runka och suga honom hård. Mina läppar sluter sej runt hans korta tjocka kuk, bearbetar den rytmiskt med mjuka läppar, mycket noga att inte komma åt honom med mina tänder..min tunga sveper runt hans ollon, över det och smakar på försatsen och jag sväljer och trycker kuken med tungan upp mot gommen, han styvnar och börjar jucka kuken i min mun. Han tar ett fast grepp i huvan och mitt hår och pressar mitt huvud mot sej. Hans höfter rör sej rytmiskt och kuken trycks längre och längre ner i min hals tills jag hostar och klöks, så som han vill ha det, en munknullad kåthora.

Hans kuk är nästan nere i min hals och jag kippar efter andan varje gång han drar ut den, för att sen få den hårt in i min våta mun igen. Snart känner jag de välbekanta ryckningarna vid kukroten och med ett vrål pressar han kuken så långt det går ner i min hals och fyller den med klibbig trögflytande sperma som jag sväljer och sväljer. Han drar kuken ur min flämtande mun och frågar: Vad säger man? Jag svarar; Tack mästare för att jag får smaka din härliga kuk, tack för att du vill knulla min snuskiga mun och fylla den med din sköna säd.

Han går så sakta runt mej, medan jag låter tungan löpa runt min mun för att slicka i mej varje droppe av hans heta sperma, den dyrbara gåvan han ger mej, ovärdiga varelse. Linjalen landar med ett klatschande på min redan röda stjärt, jag får upprepade slag med den tills jag blir alldeles knäsvag av kåtblandad smärta, innan jag hinner återhämta mej känner jag hur något kallt trycker mot fittöppningen. Nu gäller det att hålla sej stilla, minsta initiativ från min sida resulterar i omedelbart avslut på leken.

Jag står absolut stilla, även om det är oerhört svårt när jag har dildons spets på väg in i mej. Med en enda hård stöt kör han träkuken långt upp i mej, så långt att den nuddar livmodertappen och skickar smärtrysningar genom min kropp. Han stöter den hårt och djupt, den glider lätt på min fittas våta safter och varje stöt fyller mej med svart hårt trä, djupt och långt in. Det låter plaskande när den går i botten av fittan och han skrattar åt min kåthet när jag anstränger mej för att inte skrika högt när fittväggarna gnids mot den och jag känner hur min fitta börjar krama det hårda träet när orgasmen kommer vältrande över mej.

Med några avslutande hårda stötar låter han min krampande fitta få dildon hela vägen upp i botten…när krampena lagt sej drar han bryskt ut den, och insmord i min fittsaft sätter han spetsen mot mitt anus och trycker till. Det gör ont och jag skriker, men det är så han vill ha mej, smärtfylld och fortfarande kåt i orgasmens efterdyningar….han trycker den stora dildon djupare in i mina tarmar och låter mej pulla min klitta för att kunna få komma igen..hans belöning är mina smärtfyllda kvidanden när träkuken tränger sej hårt in i min bak. Han pressar på med full styrka nu och mina fingrar glider över min återigen svullna klitoris, snabbare och hårdare i takt med att smärtan exploderar i mitt anus. Med ett vrål kommer jag och den här orgasmen är starkare än den förra…smärtan och förnedringen större och njutningen enorm!!

Lende släpper min mästare ned mej och befriar mej från rep och kedjor. Duktig flicka säger han, det är ett smutsigt jobb att straffa dej, men du är värd varje slag jag ger dej!! Det är en lycka att få höra dom orden, för då vet jag att han kommer att straffa mej igen, och igen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *