Midsommarhelgen

Nu ska jag berätta om en upplevelsen som jag hade med ett par som heter Maria och Peter. Den här berättelsen är helt sann och det inträffade under midsommarhelgen, vi hade hållit kontakt via e-mail och hade efter en tid kommit överrens om att träffas på riktigt.

Vi träffatdes över en middag och några drinkar och allt stämde jättebra, därefter så bestämde vi oss att jag skulle komma hem till de på lördagen samma vecka. Jag tog på mig en vit blus och vita långbyxor eftersom det var fint väder. Jag tog bussen hem till de som tog c:a 10 minuter, jag var nervös hela vägen, men samtidigt så kände jag de lite och visste att personkemin stämde bra.

När jag hittade villan som de bodde i ringde jag på och Maria kom och öppnade och hon gav mig en varm kram samt en liten puss på kinden, några sekunder senare så kommer Peter ner och ger mig en kram. Vi börjar med en liten välkommsdrink och sätter oss i soffan och pratar om lite allt möjligt. Efter det så gick vi in till köket för att äta en bit mat och ha det allmänt trevligt. Efter middagen så gick vi in och tittade lite på TV och pratade om sex och livet i allmänhet. Efter några timmar när Peter gick till köket för att ordna något så frågade Maria mig om jag skulle vilja ta bastu och det var jag såklart sugen på, så Maria gick ner till undervåningen och satte på bastun. Det tog en stund innan den var varm nog så vi tog några drinkar tillsammans alla tre och pratade och skrattade och tittade på TV. När bastun var varm så gick jag och Maria ner för att göra oss i ordning, Maria som hade halvlångt ljust lockigt hår med normal kroppsbyggnad. Vi d det här laget så hade de 4 drinkarna gjort mig lugnare och eftersom jag inte visste vad Maria och Peter hade planerat så kände jag bara en sännande kittlande känsla i kroppen. Vi klädde av oss och Maria hade en underbar kropp som gjorde att jag blev mer och mer tänd på henne. Vi duschade av oss och gick in i bastun och börja slänga vatten på stenarna. Nu när vi var själva så började vi prata mer om intima saker och Maria frågade:

– Hur känns det, är du nervös?

– Det känns bra, det ska bli spännande, svarade jag.

Jag såg att Maria var helt rakad och hon frågade om jag har funderat på att göra samma sak.

– Nja, visst har jag funderat på det, men det har aldrig blivit av, svarade jag.

– Du är helt klart den snyggaste tjejen som vi har träffat, sa Maria

– Tack, du är inte så dum du heller, sa jag.

Självklart så hade vi vid tidigare möten frågat ut varandra vad vi gillar och inte gillar så inga missförstånd skulle uppstå. Efter en stund i bastun så frågade Maria:

– Jag måste fråga dig om jag får ge dig en kyss, eller vill du vänta på Peter? frågade Maria

– Självklart får du kyssa mig, sa jag.

Maria lutade sig fram mot mig och kysste mig ömt och länge, hennes tunga letade sig in i min mun och jag kände direkt hur jag blev mer och mer upphetsad. Vi kysstes länge och Maria började smeka mig försiktigt på brösten och halsen. Efter en stund sa hon:

– Lägg dig ner.

Jag la mig ner, hon gick ner ett trappsteg och böjde sig ner och kysste mig försiktigt på munnen, samtidigt så började hennes högerhand att utforska min kropp ner över brösten och magen och benen, det var en underbar känsla att få känna hennes mjuka händer över min kropp, jag slöt ögonen och bara njöt. Jag blev mer och mer upphetsad ju längre som Maria gav mig denna behandlingen, hon kysste mig nästan överallt, på munnen, halsen, magen. Hon frågade försiktigt:

– Hur känns det?

– Underbart, svarade jag med en upphetsad röst.

Hon steg upp till samma trappsteg som jag låg på och böjde sig framåt och la sin högerhand på mitt vänstra bröst, hon smekte det ömt och försiktigt och hon varierade mellan båda mina bröst. Hon böjde sig framåt mellanåt och kysste mina bröst och hennes tunga arbetade intensivt, det var en underbar och ny känsla för mig. Efter en stund så börjde hon arbeta sig neråt, hon bad mig sätta ner min högerfot på trappsteget nedanför, vilket jag naturligtvis gjorde. Först så började hon försiktigt smeka mig med hennes fingrar och hon märkte nog hur upphetsad jag var och det tog inte lång stund innan hon började slicka mig. hennes tunga rörde sig försiktigt och mjukt mellan mina ben och jag kunden inte vara tyst, jag stönade försiktigt och det var helt otroligt skönt, ibland stoppade hon även in några fingrar i mig och variationen av att känna hennes tunga och fingrar var helt obeskrivlig. Efter en stund så slutade hon (hon kanske märkte att jag var på väg att komma). I stället så frågade hon:

– Skulle du vilja prova på mig nu?

– Ja, jättegärna sa jag med en liten nervös röst.

Vi bytte plats och jag gav Maria en likadan behandling som hon gav mig. Det var en underbar känsla att få röra en annans kvinnas kropp och få kyssa och smeka hennes mjuka bröst, det är svårt att förklara den känslan. När jag sedan blev modigare så började jag kyssa och slicka henne neråt för att till slut hamna med mitt ansikte mellan hennes ben, hon var ju rakad så det var inget hår som var i vägen, jag bearbetade hennes underliv på samma sätt som hon gjorde på mig och hon njöt. Efter en stund så sa Maria:

– Anna, sluta, jag kommer om du fortsätter.

Jag slutade och Maria satte sig upp och kysste mig, hon frågade mig:

– Hur var det?

– Det var otroligt skönt, jag har aldrig känt något liknande förut, men det skulle vara ännu skönare om vi kunde avsluta det på ett bra sätt, sa jag.

– Javisst, har du något önskemål? Frågade Maria nyfiket.

– Njae, ska vi vänta på Peter?

– Nej, vi klarar oss väl själva?

– Jo, det är sant.

– Vill du prova på en 69:a? frågade Maria.

– Ja, det skulle vara intressant, sa jag.

Jag la mig på rygg i bastun och Maria grenslade mitt ansikte. Vi började smeka och slicka varandra med våra tungor och fingrar och det tog inte lång stund innan vi kom. Efteråt så satte vi oss upp och kysste varandra.

Efter bastun så duschade och tvättade vi av varandra och allt var helt underbart.

När vi var klara så gick vi upp till vardagsrummet där Peter hade gjort i ordning några drinkar och tänt några ljus och stämningen var på topp.

– Vad det skönt frågade han?

– Ja, verkligen, jag gillar att basta sa jag med ett leende till Maria.

Hon blinkade till mig och jag förstod att Peter inte var medveten om vad som hände där nere. Senare under kvällen så umgicks vi alla tre genom att titta på TV och…………………………………..

Naturligtvis så blev det även att vi var tillsammans alla tre, men det kan jag berätta om en annan gång.

Det skulle vara kul att få kontakt med par eller tjejer med samma intresse.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *