Bonden och jag

Detta hände mig under semestern när jag var ute och letade efter någonstans att sova över under natten.

Det började bli sent eftersom jag hade åkt i flera timmar. Hade åkt på mindre vägar för att se en del av lantlivet. När jag nästan hade givit upp för att åka till första bästa stora stad döck det upp en skylt längs min väg. På skylten stod det övernattning/lågt pris vilket gjorde mig nyfiken. Jag svängde därför av vägen och åkte upp till bondgården som låg intill vägen. När jag svängde in vid bostadshuset kom det ut en äldre man som var nästan två meter lång. Han frågade vad jag ville. Jag frågade då om rummet fortfarande vad ledigt vilket det visade sig vara.

Mannen visade mig rummet och var jag kunde duscha någonstans. Dessutom visade han mig var bastun fanns och frågade om jag hade lust att ta en bastu, vilket jag också svarade ja på. Under tiden han visade mig runt kunde jag inte låta bli att smyg titta på honom i smyg: Dels såg han mycket bra ut och hade grova rejäla händer. Jag frågade då hur länge han hade varit bonde. Han svarade då att han var 62 år och hade varit bonde i över 40. Dessutom var hans fru död sedan ett antal år, vilket numera gjorde att han bodde helt själv.

Han frågade om jag ville äta middag med honom under kvällen och sa att jag också gärna fick äta frukost med honom eftersom han saknade sällskap. Jag tackade då ja och först ville ta en dusch och bastu. Jag gick till då mitt rum och hämtade ombyte innan jag gick tillbaka till duschen. Under tiden hade han satt på bastun och sa att han skulle gå och börja göra middagen.

I duschrummet började jag att ta av mig mina kläder och kom strax på att jag glömt handduken. Men eftersom jag såg att det låg några rena handdukar på en hylla så tänkte jag att det kanske inte gör nåt om jag lånar en. När jag lyfte på handduken upptäckte jag att det låg en bunt porrtidningar under handduken. Jag blev då nyfiken och började bläddra igenom bunten.

Döm om min förvåning när jag upptäckte att bunten med porrtidningar både innehåll heterosexuella tidningar och tidningar av homosexuell natur. Bland tidningarna fanns det även bisexuella och transexuella tidningar vilket gjorde mig ännu mer nyfiken. Jag började att bläddra igenom tidningarna och glömde helt bort duschen och bastun. Ju mer jag bläddrade desto kåtare blev jag. Kuken stod som hårdast när jag kom till dom homosexuella och transsexuella tidningarna. Jag kunde därför inte låta bli att börja runka. Medan jag runkade till en trans tidning såg jag att det stod en stor låda i hörnet vilket gjorde mig nyfiken. Jag öppnade därför lådan och tittade ner i den.

I den lådan låg det mängder av tjejkläder, kjolar, blusar, strumpbyxor, stay-ups, strumphållare, trosor, behå, högklackade skor, peruker och löskukar vilket fick mig att undra vad det var för man som jag träffat på.

I tidningen som jag höll i handen var det en scen där en man klädde ut sig till kvinna vilket till min förvåning fick mig att bli ännu kåtare. Jag kunde därför inte låta bli att känna lite på tjejkläderna. I min kåthet fick jag ganska snart på mig en del av kläderna. Hade därför snart på mig ett par stay-up strumpor, en strumhållare, ett par trosor, en behå och en mycket tajt kjol. Tittade mig själv i spegeln och blev snabbt kåt på synen av mig själv. Runkade därför ännu hårdare. Jag märkte inte att den gamle manen hade kommit i rummet förrän det var för sent. Han undrade om jag inte skulle komma snart. När han såg mig i kläderna gapade han förvånat. Medan jag stammandes försökte förklara så såg jag att det reste sig nåt mycket stort innanför hans byxor. Jag kunde se att han blev fruktansvärt kåt.

Medan han sa att det inte gjorde nåt att jag tagit på mig hans gamla bortgångna frus kläder så började han att sakta ta av sig sina egna kläder och undrade om jag hade nåt emot det. Eftersom jag nu var otroligt kåt kunde jag inte få fram nåt medan han klädde av sig helt och hållet. Mina kåta blickar kunde inte låta bli att titta honom medan benen. Där kunde jag se den största kuk jag sett i mitt liv, minst 20 cm lång och mycket grov.

När han tagit av sig kläderna gick han fram till mig och sa befallande att jag skulle slicka och runka kuken på honom. Kåt som jag var kunde jag inte låta bli att smeka den enorma kuken och välhängda pungen. Min tunga slickade sig om munen och jag började sakta att slicka hans kuk uppifrån och ner, samtidigt smekte jag hans spermatunga pungkullor. Snart förde jag ner förhuden på honom och blottade ett enormt olon. Kunde då inte låta bli att ta kuken i munen. Wow, tänkte jag, underbart.

Efter att ha sugit ett tag så vräkte han omkull mig och körde in kuken i ”fittan” på mig, vilket fick mig att stöna högt. Liggandes på mage blev jag nu hårt och bestämt knullad. Ganska snart sprutade han all sin sperma i mig.

Detta är det bästa knull jag varit med om och skulle gärna pröva mer av den sorten.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *