Magiska händer

I natt hade jag ännu en dröm som fick min kropp att brinna av åtrå. Drömmen börjar med att du och jag gör tillsammans en shoppingrunda i stadens affärer. Dagen till ära är jag lite extra fin, nyrakad och helt slät mellan benen, utmanande sminkad och med en tung parfym som kan förleda vilken man som helst.

Jag är klädd i en sexig, tunn vit blus som mina små bröst med de hårda, mörka vårtorna tydligt lyser igenom, en svart kort kjol, svarta stay-ups och sylvasst högklackade skor. Min mus är lika naken som då jag föddes under den korta kjolen. Utanpå detta bär jag en lång, uppknäppt kappa.

Vi slinker in i en skobutik, tittar lite på deras sortiment och hittar ett par modeller som jag vill prova. Jag sätter mig på en pall och du ställer dig på knä framför mig och hjälper mig ta av min ena sko.

Mina lår glider isär och du ser rakt upp i min nu flödande fitta. Du ser dig omkring innan din hand försvinner upp under kjolen och sakta tränger in i mig.

Samtidigt som du trär på den nya skon med ena handen är den andra i full färd med att hitta sin väg in i mitt underliv, mitt i folkvimlet som inte har en aning om vad som försiggår.

Min kropp stretar emot och jag skjuter automatiskt fram underkroppen för att kunna få dig att komma in helt i mig.

Slidväggarna öppnas mer och mer, en sista hård stöt av din hand öppnar mig tillräckligt för att ta emot dig och jag stönar svagt samtidigt som ögnen tåras av den smärtblandade kåtheten då jag känner hur du fyller upp och tränger ut mig totalt.

Yr av upphetsning ser jag mig lite oroligt omkring ifall någon har anat vad vi håller på med, men ingen verkar ha noterat vår lilla sexlek. Du börjar långsamt pumpa mig hårt och min orgasm närmar sig snabbt. Jag vill skrika men håller tillbaka genom att bita mig hårt i underläppen.

Min kropp skakar i orgasmkramper, jag frustar genom näsborrarna och spänner varje muskel tills vågorna lagt sig igen. Du drar sakta ut handen och torkar den ren från mina kladdiga safter mot insidan av låren.

Fortfarande kåt och het efter den kraftiga utlösningen ser jag en ung kille längre bort i butiken. Du står kvar och väntar spänt på vad som följa ska då jag går bort till honom.

Det är en härligt ung, fräsch kille i 18-årsåldern. Han letar bland hyllorna och jag låtsas göra detsamma samtidigt som jag försöker få ögonkontakt med honom.

Min fitta flödar och jag känner hur lårens insidor blir allt kladdigare. Jag sätter mig på huk och tittar på nedersta hyllan. Kjolen åker upp då jag särar på benen, och jag vet att om han ser på mig nu har han en perfekt vy över mitt nakna underliv.

Som om han kunde läsa mina tankar kastar han ett öga ner mot mig och jag ser hur hans blick fryser fast för en sekund på min mus. Han viker undan med blicken då han kommer på sig själv med stirra på mig, men snart är hans kåta ögon tillbaka igen.

Jag ser honom rakt i ögonen och låter ena handen dra upp kjolen till midjan samtidigt som jag smeker lårens insidor. Han vet inte vad han ska göra men njuter synbart av min uppvisning då hans kuk har rest ett ordentligt tält i byxorna.

Jag tänker att det måste vara menat som en komplimang till mig då jag i alla fall är 30 år äldre än honom. Under tiden har du smugit dig fram och ställt dig bakom den kåte ynglingen.

– Visst är hon läcker, säger du bakom honom.
Han rycker till och vänder sig förskräckt om.
– Jovisst, stammar han fram samtidigt som hela hans ansiktet blossar generat.
– Njut av henne, säger du lugnt.

Jag är helt utom mig av kåthet nu, och utan att veta riktigt vad jag gör pullar jag min mus sittande på huk framför dessa härliga män. Jag ställer mig upp och går fram till vår lekkamrat, lyfter på kjolen samtidigt och du för in hans hand mellan mina lår.

Med vidöppen, flämtande mun känner jag hur hans fingrar letar sig in mellan mina blygdläppar och det är obeskrivligt skönt att bli smekt av denne okände pojke.

Jag tar hans hand och vi förflyttar oss från butiken, hittar en handikapp-toa där vi smiter in för att kunna fullfölja vår akt.

Du tar initiativet och tillsammans hjälper ni mig av med kläderna tills jag står helt naken framför er, sånär som på strumpor och skor. Ynglingen, som visar sig heta Peter, lyfter upp mig på handfatet och ställer sig på knä och börjar slicka min brinnande fitta.

Jag trycker in hans ansikte hårt mellan benen, blundar och stönar högt varje gång hans tunga trycker mot klitoris. Han suger in mina blygdläppar i munnen, tungan vibrerar över de känsligaste punkterna och mina safter bokstavligen dränker in hans söta pojkansikte.

Du har fått av dig dina kläder och din kuk står hård och kraftfull rakt ut med ett kåtglansigt ollon som väntar på att få tränga långt ner i min hals. Du runkar sakta kuken samtidigt som du intresserat följer oss och vad Peter gör med mig.

Peter sliter också han av sig sina kläder och sätter sig på toa-sitsen med en stenhård kuk som pekar rakt upp i taket. Han runkar sakta och jag ser hur stora klunkar av försats pressas ur ollonet för varje drag.

Min mun dras som en magnet till den unga pålen och han smakar gudomligt. Hela kuken försvinner ner i halsen på mig, och det fjuniga könshåret kittlar mig i ansiktet.

Peter jämrar sig och jag förstår att han är på att komma, men jag vill hålla på det lite till och avbryter raskt mitt sugande. Jag ställer mig grensle över honom och sjunker sakta ner mot den hårda kuken.

Ollonet klyver mina blygdläppar och Peter försvinner långsamt upp i mig. Du ser fascinerat på hur jag förför och ger denna oskyldiga pojke hans första riktiga sexupplevelse någonsin.

Peter stönar högt då jag omsluter hela hans kuk med min våta värme, fittan mjölkar honom hårt och jag njuter av varje juck som skjuts upp i mig.

Du står bakom mig och runkar din kuk som är hårdare och mer svullen än någonsin. Mitt stjärthål gapar inbjudande och ditt drypande ollon glider utan problem in i min bakre ingång.

Jag skriker till av smärtan då hela din kuk trycks in i ändtarmen, men kåtheten har snart ett ordentligt övertag igen och låter mig bara känna en enorm sexuell njutning.

Ni pumpar mig som besatta och alla tre närmar vi oss tröskeln till den totala extasen. Peter skriker ut sina orgasmkramper och inte heller jag kan hålla ut längre utan låter min kropp sköljas av en härligt befriande orgasmvåg.

Fittan svämmar över av den enorma satsen som han tömmer i mig. Du trycker in din kuk till botten och låter mig få din varma säd långt upp i stjärten.

Vi vilar helt stilla i samma ställning innan vi utmattade pustar ut på golvet. Sperma och andra kropssvätskor rinner ur mig och bildar en liten pöl på golvet.

Jag sitter mellan er båda och runkar er med en kuk i varje hand samtidigt som era fingrar undersöker mitt underliv. Dina fingrar letar sig längre och längre in i min fitta och jag särar automatiskt på benen för att få känna dig allt längre in.

Peter´s kuk blir stenhård av att se hur jag njuter av att få ta emot dig ordentligt i fittan och han flämtar lätt då han andas. Jag ställer mig på alla fyra, vänder upp stjärten framför er, särar på benen och svankar ordentligt så att ni har fri tillgång till mitt hungrande underliv.

Din hand fortsätter upp i min fitta och jag sätter till ett hårt motjuck för att få in den bredaste delen i min kropp. Jag skriker till då slidöppningen tänjs ut maximalt och nästan brister innan den till slut sväljer hela handen.

Peter tar mod till sig och börjar leka i min trånga ringmuskel. Hans fittkladdiga fingrar smeker och pullar om vart annat. Jag stönar högt av njutningen då hans långfinger glider in i ändtarmen och knullar mig som en liten penis.

Att samtidigt ha dig i min fitta är så oerhört njutbart att jag bara vill ha mer. Peter har förstått mina önskningar och ett efter ett trycks hans fingrar in i stjärten.

Det smärtar och stretar i det trånga hålet men det ger ändå efter och liksom gapar efter mer och mer. Mina ögon tåras och jag måste bita ihop hårt för att klara smärtan då hans fem fingrar borrar sig in i mig.

Jag försöker jucka emot så gott jag kan och Peter´s hand trycks millimetervis djupare och djupare in min ändtarm. Till sist kan jag inte hålla emot längre utan smärtan måste ut. Jag tar min kappa, håller den för munnen och skriker ut den uppdämda smärtan och kåtheten.

Du tar ett fast tag runt Peter´s handled och hjälper honom pressa på och nu återstår bara den svåraste biten. Jag tar ett djupt andetag, biter ihop och trycker stjärten mot handen samtidigt som Peter pressar sig med all kraft in i mig.

Just som jag tänker att jag kommer att spricka, känner jag hur ringmuskeln ger efter och låter inkräktaren försvinna upp i mig. Jag gråter och snyftar av den våldsamma smärtan, som ändå är uppblandad med en kåthet som aldrig kommit över mig tidigare.

Ni juckar mig hårt med era händer, jag kastar med kroppen i kåtryckningar och vrålar ut min upphetsning i kappan som ligger på golvet. Peter´s knytnäve pumpar som en kolv ut och in i min stjärt och du juckar på samma sätt i min fitta.

Spänningen stegras hela tiden i min kropp och då era händer trycks upp långt inne i mig samtidigt, kommer jag i ännu en orgasm. Jag faller ihop på mage och min kropp krampar okontrollerat då ni fortfarande med händerna i mina öppningar juckar mig hårt i botten.

Mina skrik dämpas som tur är av kappan framför min mun och sakta lugnar min kropp ner sig igen tills jag ligger helt utslagen på golvet. Jag känner hur ni drar ut händerna ur mig och hur tomt det känns mellan benen. Det ömmar rejält i mitt underliv, men trots det känner jag mig mer tillfredsställd än någonsin.

Som tack reser jag mig på knä framför er och börjar suga era hårda kukar. Jag suger och runkar er om vart annat tills jag märker att ni båda är på väg att komma.

Jag öppnar min mun så mycket jag kan och känner hur ni samtidigt sprutar de första strålarna med varm sperma ner i min hals. Min mun fylls snabbt till bredden och vit, kladdig säd rinner ner över hakan.

Jag suger och slickar er rena innan vi börjar göra i ordning efter oss på toan. Vi klär på oss men då jag ska ta mina kläder låter du mig bara få kappan. Du ler pilskt mot mig och jag förstår din tanke då du stoppar ner mina resterande kläder i en kasse.

Med bara stay-ups och skor på mig, sveper jag kappan runt min nakna kropp och vi lämnar vårt näste helt obemärkt.

Då jag på darrande ben går därifrån känner jag hur mina safter rinner nerför låren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *