Lydnad & bestraffning

Den här gången hade hon fått order att handla med sig ett par saker. Ett paket klädnypor och en anteckningsbok. Klädnyporna visste hon vad de skulle användas till och hon log när hon plockade dem från hyllan i affären. Han gillade att använda dem på henne och hon gillade det också, fast de samtidigt kunde göra lite ont att bära. Men de fokuserade hennes uppmärksamhet på de ställen där han satte dem och ökade därmed hennes kåthet. Det är svårt att tänka på något annat med klädnypor i brösten och fittan, och hon visste ju att han vill att hon ska tänka på honom och på vad som väntar henne vid de tillfällena. Anteckningsboken däremot visste hon inte vad den skulle användas till, hon förstod att det skulle antecknas i den men inte vad. När hon stod i kassan för att betala log hon och tänkte att kassörskan skulle veta vad hon skulle ha de här sakerna till. Hon var klädd enligt order, kjol och blus utan något under och fittan var nyrakad och redan våt, väntande på hans behandling. Hon anlände i exakt tid eftersom han sagt att hon skulle bli bestraffad annars och när hon klev in genom dörren väntade han i hallen. Han tog ett fast grepp om hennes nacke och såg henne djupt i ögonen.

– Har du handlat det du skulle, frågade han? Hon kände hur fittan reagerade omedelbart på hans dominans och hon förmådde bara nicka till svar.

– Bra, var hans enda kommentar. När hon överlämnat sakerna och tagit av ytterkläderna beordrade han henne att klä av sig naken medan han betraktade henne. Hon kände sig skamsen när hon stod där naken framför honom och slog ner blicken. En lång stund betraktade han hennes nakna kropp och hon både njöt och skämdes där hon stod helt utlämnad. Så talade han till henne igen.

– Jag ska ge dig instruktioner om vad som gäller den här gången och det är bäst du lyssnar för jag säger det bara en gång. Hon lyssnade uppmärksamt med nedslagen blick, darrande av spänning och kåthet.

– Du ska lära dig att vara uppmärksam på mig, jag vet att du behöver träning i det. Nu är det jag som gäller, bara jag. Du har bara att rätta dig efter det. Den här gången ska du hela tiden tänka på att vara uppmärksam på mig, jag kommer att kräva lydnad direkt och du ska serva mig och göra allt som står i din makt att behaga mig hela tiden. Du får endast tilltala mig om du måste och får inte lämna rummet där jag är utan att ödmjukt be om lov. Minsta felsteg resulterar i bestraffning. Du får endast tala om dig själv i tredje person och de stunder jag inte har användning för dig ska du befinna dig i min närhet, hela tiden uppmärksam på om jag vill något. Det kan hända att jag bara vinkar åt dig att komma och missar du det så. Hon förstod vad han menade, hon fick helt enkelt inte missa. Det skulle bli tufft. Att hela tiden stå till förfogande utan att tänka på sig själv. Samtidigt blev hon våldsamt kåt vid tanken på att bli så totalt dominerad. Att knappast ens få tala, att hela tiden tänka på vad hon sa då hon måste tala till honom. Hans makt över henne fick henne att släppa allt ansvar, allt hon ville var att ge sig hän åt att behaga honom och visa att hon ville lyda honom. Hennes fitta nästan värkte av kåthet och hon undrade när han skulle tillåta henne att få en orgasm. Som om han förstått vad hon tänkte sa han: Om du är duktig och lydig så kanske du får en orgasm innan dagen är slut, men om jag kommer på dig med att smeka dig själv så tycker jag synd om dig. Hon förstod att det inte ens var någon ide´ att försöka onanera, han skulle hålla stenhård koll på henne. Ibland när de varit tillsammans hade hon inte kunnat hålla sig tills han tillät henne att komma så hon hade smekt sig själv när han inte såg det, trots att hon visste att det var förbjudet. Lite tyckte hon om att trotsa också för att kolla om han lyckades ha makten över henne hela tiden. Den här gången hade han tydligen bestämt sig för att ha det och hon undrade hur hon skulle klara det. Hon väcktes ur sina funderingar av att ha gjort sitt första felsteg.

– Slyna, sa han hårt. Du uppmärksammade inte att jag beordrade dig att ställa dig på alla fyra.

– Förlåt, flämtade hon, jag. För sent kom hon på att hon gjort två fel till. Dels att ha talat utan att det var nödvändigt och dels att inte talat om sig själv i tredje person.

– Hämta anteckningsboken, sa han hårt. Hon skyndade sig att lyda och överlämnade den till honom med nedslagen blick.

– Du ska föra in dina försyndelser i den här, upplyste han henne om. Så får du ta hela bestraffningen på en gång i kväll. Du har just gjort dig förtjänt av 6 rapp hittills så varsågod och skriv in vad du gjort fel och hur många rapp du ska ha. Hon kände att hon rodnade av skam när hon skrev in det han begärt. Det var så skamligt att tvingas till det här, att skriftligt dokumentera att han hade rätt att piska henne för att hon varit olydig. Han grep henne hårt i håret och tvingade henne att se på honom.

– Inser du nu att du måste skärpa dig, frågade han. Svara! Ja, viskade hon, den här slynan ska skärpa sig. Hans totala dominans fick henne att bli helt knäsvag och hon hade fallit omkull om han inte hållit fast henne. Hon insåg nu hur totalt hon måste ge upp alla tankar på sig själv för att kunna vara tillräckligt uppmärksam och hon hade inte råd att dra på sig så mycket mer bestraffning för hon visste att piskrappen skulle bli hårda.

– Hämta klädnyporna, befallde han vidare och hon skyndade iväg för att lyda hans befallning. – Det här kommer att bli svårt för dig, men nyttigt, log han medan han satte nypor i hennes blygdläppar. Han visste att hon hade svårt för att koncentrera sig på något annat när hon bar dem men nu skulle hon tvingas koncentrera sig på honom. Bara honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *